Marcel The Best
57 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pai nu a murit? Eu asa am auzit.
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
Re: Marcel The Best
Initial trimis de Unregistered
Ce mai stiti de MARCEL PAVEL?
pai cel mai bine sa-l intrebi direct pe el pt ca e membru al acestui forum de 2 ani si posteaza cu nickul SOD. sigur iti va raspunde. succes!
- Unregistered
io unu pot confirma...chiar am discutat cu el zilele trecute si iti pot spune ca era la focsani unde facea niste inregistrari cu o trupa locala "unity" cu o muzica inedita pt ascultatorii din romania...si ire nu te mai lua dupa aparente si...ziare.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bah lasati dracu mishtourile ieftine si nu mai duceti fanii adevarati in eroare. avem si noi un muzician de valoare in tara asta si pe ala v-ati gasit voi sa-l denigrati. nu va mai ajung animalele xx si teneteurile ? daca sunteti asa destepti de ce nu cantati voi?
...fan-utzo si io am auzit ce-a afirmat eyewitness ca e prin moldova la niste inregistrari pt un nou disc...
...fan-utzo si io am auzit ce-a afirmat eyewitness ca e prin moldova la niste inregistrari pt un nou disc...
- Unregistered
Initial trimis de Nightwish
Portnoy, da' de Monica Anghel nu ti-a spus nimik? :con:
Mi-a zis ca a avut si ea aceeasi idee, numai ca nu incapea in yaht... Mai intai sa-si faca o liposuctie mica... si dupa aia... Ai vazut in "Divertis Parc" serialu' ala? Tipa aia blonda care joaca pe langa ea e o holograma de fapt, e un proiect virtual, asa o sa arate ea...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Portnoy
Tipa aia blonda care joaca pe langa ea e o holograma de fapt, e un proiect virtual, asa o sa arate ea...
adica Jojo=Monica Anghel?! :con: inginere, io zic sa mai calculezi ca da' cu virgula.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de eyewitness
io unu pot confirma...chiar am discutat cu el zilele trecute si iti pot spune ca era la focsani unde facea niste inregistrari cu o trupa locala "unity" cu o muzica inedita pt ascultatorii din romania...si ire nu te mai lua dupa aparente si...ziare.
Am zis eu ceva? Eram curioasa daca SOD e Marcel Pavel...ca sa fac un fel de Surprise surprise ca ne cunoastem de ani de zile...hm...
-
Ire - Junior Member
Initial trimis de Nightwish
adica Jojo=Monica Anghel?!
O sa vezi tu... Mai vorbim... Daca nu o sa ajunga aia fotomodel la Versace, sa-mi spui mie Nelu Dumitrescu... Si nu da cu virgula, mai uita-te... Da' de fapt am auzit ca calculatoarele voastre de buzunar de la ASE nici nu suporta zecimale...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
cuvantul magic: "inginer".
cum bine zicea un coleg de suferinta: "bah, noi n-avem calculatoare, nu ne trebe, ca noi avem cap!" :p
da' sa revenim on-topic: si zi asa, SOD=Marcel Pavel... :hehe:

da' sa revenim on-topic: si zi asa, SOD=Marcel Pavel... :hehe:
-
nocturna - Mesaje: 8725
draga Ire,dar eu nu stiu cine esti!poti sa te recomanzi?
draga Stii - Tu - Cine,intr-adevar,proiectul meu de la Focsani merge ca pe roate.sper ca in curand sa aruncam pe piata primul single extras de pe disc,intitulat Sarutul Norilor!
draga Stii - Tu - Cine,intr-adevar,proiectul meu de la Focsani merge ca pe roate.sper ca in curand sa aruncam pe piata primul single extras de pe disc,intitulat Sarutul Norilor!
-
SOD - Mesaje: 6035
pai daca e piesa aia din care ai fredonat putin la terasa "guango" saptamana trecuta e super si ai bagat si ritmurile alea dracesti de folclor arhaic gen samba? trebe sa fie supermishto...
-
te rog sa ma crezi,dar nu pot divulga mai multe!asta e politica producatorului.apropo,single-ul acesta il scoatem cu o casa locala,numita Laris Production si vom fi sustinuti de Radio Dada.oricum,piesa suna dumnezeieste.
-
- Unregistered
pa vel, pa vel!
sunt mai mult decat o fana a domnului marcel, ba chiar o fondatoare a fanclubului marcel pavel din chishinau, pe care l-am fondat dupe ce m-am dezis de ozon, asta datorita valorii shi calitatzii net superioare ale productziilor lansate de marea vedeta, pe care am avut marea shansa casa le descoper prin audierea albumelor sale elpe.
va rog pe aceasta cale cine shtie cand va fi urmatorul concert pavel in moldova, ca asculai la radio erevan shi inca nu mi se dezvalui, ca trecu prea mult timp dela ultimul sau concert live, de unde cu acea ocazie primii un autograf direct pe stomac, care de atunci nu m-am mai spalat da tot a inceput sa se cam estompeze...
sunt mai mult decat o fana a domnului marcel, ba chiar o fondatoare a fanclubului marcel pavel din chishinau, pe care l-am fondat dupe ce m-am dezis de ozon, asta datorita valorii shi calitatzii net superioare ale productziilor lansate de marea vedeta, pe care am avut marea shansa casa le descoper prin audierea albumelor sale elpe.
va rog pe aceasta cale cine shtie cand va fi urmatorul concert pavel in moldova, ca asculai la radio erevan shi inca nu mi se dezvalui, ca trecu prea mult timp dela ultimul sau concert live, de unde cu acea ocazie primii un autograf direct pe stomac, care de atunci nu m-am mai spalat da tot a inceput sa se cam estompeze...
- Unregistered
marcele da nu spuneai ca in iulie te duci la geneva pentru implantu de par? te-au reprogramat sau cum?
-
buna ziua domnule marcel pavel sam-i scuza-ti anumite greseli de gramatica dar sunt foooooarte emotinataaaaaa vai! de cand va caut sa pot vorbi cu dumneavoastra macar prin intermediul internetului am o intrebare la dumenavoastra intai pot sa va spun pe nume marcel? daca da va rog s-ami comfirmati raspunzandumi la mesajul acesta apoi vreau sa v-a intreb altceva
ps bai ochi de vultur ce ai cu faptul ca e chel? se zice ca oamenii cheli e mai virili in pat
ps bai ochi de vultur ce ai cu faptul ca e chel? se zice ca oamenii cheli e mai virili in pat
- Unregistered
va multumes pardon i-ti multumesc marcel... nu se poateeeeeeee... telepatia asta cum e posibil? togmai asta vrioam sa te intreb despre canapea ar fi o completare totusi e canapea ecspandabila? dar mai am o intrebare de ce tii buzele asa tuguiate cand canta-ti? e cumva o tehnica veche pe uitata de multi? nu ma mai satur privind buzele dumneavoastra cand canti stiti eu sunt solista si ma intereseaza foarte mult acest subiect
- Unregistered
da,este o tehnica veche,pe care o stapanesc doar cei ce studiaza canto.se cheama "buze de privighetoare" si este foarte greu de invatat!dar odata tehnica stapanita,succesul este aproape sigur!
-
Initial trimis de SOD
da,este o tehnica veche,pe care o stapanesc doar cei ce studiaza canto.se cheama "buze de privighetoare" si este foarte greu de invatat!dar odata tehnica stapanita,succesul este aproape sigur!
...nu ma asteptam ca marcel pavel (" ") sa foloseasca un avatar atat de pervers!:cool:

doamne! de cine mai dai pe forumul asta!.. Michael!! Michael!!! raspunde-mi daca esti p-acilea!!!
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
pai marcele gurile rele spun cu totul altceva...a aparut in vip un articol ca odata ti s-a infundat chiuveta la bucatarie si nu aveai scula necesara de desfundat si presat de sotie ti-ai pus gura la scurgere si ai supt cat sa ridici 3 octave de secasi toata coloana de scurgere in tot blocu...si cica asta ar fi motivul real...bah a dracu lume si zvonurile care circula...de azi nici nu mai cumpar vipu
-
57 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii