Vacantza de vara se apropie cu pasi repezi

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Nightmare » Vin Mai 16, 2003 11:14 pm

Oops...cred ca am uitat un mic detaliu. Cand vina vacanta se vor afla si toate notele mele mai mici (de care nu am spus acasa). Cred ca va iesi scandal...;P
Nightmare
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Mai 16, 2003 11:36 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Vara asta te baga in boala

Te baga in morga direct.

Intr-adevar, sezonul fustitzelor scurte a inceput. Totushi am remarcat ca nu toate tinerele din romania cunosc conceptul de bun gust. Le vezi pe multe exagerat de machiate, cu imbracamintea neasortata, cu haine extravagante ce nu se preteaza pe constitutzia lor fizica etc. Ce e pacat e ca avem fete de nota 10, pacat ca nu toate shtiu sa ishi "vanda marfa".

Imi plac fetele ce shtiu sa se imbrace. Imi place fetele ce shtiu sa provoace fara sa se dezbrace. O plimbare prin centrul bucureshtiului este echivalenta cu trimiterea in urmarire generala prin interpol a maimutzei shi aia-s rai, k o bat rau de tot cand o prind. Piatza Universitatzii, Romana etc au devenit adevarate pasarele pentru colectzia de vara a celebrei case de moda "leggs, asses and breasts".
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde vali » Sâm Mai 17, 2003 12:16 am

"tits&ass" e formularea corecta

ele sa traiasca, iar noi sa avem ce manca si ce bea ca de futut se mai gaseste
some people deserve to die
vali

Mesajde cubu » Sâm Mai 17, 2003 12:21 am

Initial trimis de DeathQueen
De ce atata lume uraste vara totushi?:con:

Pentru ca e cald!!!
Initial trimis de vali
"tits&ass" e formularea corecta

S-o gasi bere din aia si pe la noi?
indescifrabil
cubu

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Mai 17, 2003 9:01 am

Initial trimis de Aliosha
Alex, imi faci si mie lipeala pe la vreun hotel sa ies mai ieftin ca stiu ca esti plin de relatii pe Litoral.
:D

*lol*...depinde unde vrei sa stai..la "Casa Verde" este bine?..:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 17, 2003 10:00 am

mai e locuri si la unchiu-n gara pe bancutele alea de la linia intai. aer curat , buticu cu bere alaturi, troleibuzu de mamaia la scara...paradis nu alta
eyewitness

Mesajde vali » Sâm Mai 17, 2003 10:19 am

e un hotel pe plaja, La PishuMic sau LaTufaPrimitoare care avea niste preturi faine

nicholas, zi mah, nu mai ma fierbe, te duci la mare anu asta?
vali

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 17, 2003 11:19 am

bah vali vezi ca la tufa primitoare nu mai sunt locuri. ultima single a inchiriat-o moshu inca inainte de revelion sa fie sigur ca are vedere spre mare...ca el e mai romantic ,ii place sa vada rasaritu si sa urmareasca pescaricii roind in roiuri peste mare...si-si rememoreaza momentele placute din noaptea precedenta.
eyewitness

Mesajde vali » Sâm Mai 17, 2003 11:33 am

nu stiam ca udatul patului e moment placut.
pe vremea cand eram si eu tanar, frumos si bine facut (acu vreo 22 de ani) era un lucru rau
vali

Mesajde genicon » Sâm Mai 17, 2003 11:45 am

Mda... vine vacanta de vara! Si ce bucuros sunt eu!!!! :D
Am bacul vara asta, apoi admiterea la faculta - ce mai! Va fi cu siguranta o vacanta extraordinara!:eek: Imi vine sa imi dau pumni in cap ca sunt a 12-a si mai ales ca nu am invatat mai nimic pana acum...;P
Am zis...
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 17, 2003 11:55 am

Initial trimis de vali
nu stiam ca udatul patului e moment placut.

vali lucrurile se mai schimba...generatia tanara de azi are alte principii....uite moshu , in romantismu lui ofera udarii patului semnificatii poetice, absconse . pt el ,chiar daca faptul in sine pare un lucru obisnuit , este un punct de plecare pentru o meditatie profunda cu implicatii filozofice si urologice.
eyewitness

Mesajde vali » Sâm Mai 17, 2003 12:01 pm

o fi de-ai lu bivolaru?

eu in vacantele de vara dorm mai mult, muncesc sau dorm
vali

Mesajde Mirela » Sâm Mai 17, 2003 7:31 pm

Care...vacantza? Vara asta-s la doijpe ore pan' la sfarsitu' lu' august, si pí£ unu'-a lu' septembí£r incep anu' III (eventual m-oi mai procopsi si c-o restantza la drept...s-atunci sa vedeti voi distractie!!!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde ROBAKITA » Sâm Mai 17, 2003 9:29 pm

La mine nu pot spune ca astept vacanta de vara,ca eu sint in continua ''vacanta'' tot anul,dar in schimb astept vara ca pe altceva,deja am intrat in vara aici la noi si am facut si ceva plaja,m-am bronzat,in schimb vara e cea mai super pentru mine,distractie,prieteni,plaja,baie in mare,un trai si o viata,nopti pierdute pina dimineata,fara griji si prea multa oboseala.Eu din aprilie pina in octombrie sint in continua vacanta,la mare:)
Nu pot spune ca imi place marea in mod deosebit,dar alta solutie nu am,poate voi ''gusta'' in toamna asta din placerile oferite de munte:)
Cind eram ''bebe'' imi petrecem vacantele de vara la bunici sau la matusa mea prin Bucale sau Tirgosviste,erau mishto,mai ales atunci cind mai lasam si cite unul cu ''inima'' frinta dupa mine :p
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 17, 2003 10:34 pm

Nu stiu de ce da pa mine unu` nu ma prea "incalzeste" k vine vara.In primu rand k pana sa vina vara vine sesiunea shi apoi k vara e naspa ptr constantzerni k oriunde se duc e plin de turisti(lacuste:D) shi nu gasesti loc nici pa plaje ,ce sa mai zic de terase....Macar e bine k e cald:p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

1987

Mesajde baixinho© » Dum Mai 18, 2003 9:30 am

(anul in care a avut loc revolta muncitorilor din Brasov)

MiGuledoojnoo, da tu te duci la mare anu asta?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Dum Mai 18, 2003 9:50 pm

Da' tu ai platit drepturile de autor?
indescifrabil
cubu

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii