Care vi se pare voua cea mai frumoasa melodie de pe albumul "Britney" ?
Am pus shi cateva melodii care se gasesc doar pe unele single-uri ale ei.
Cea mai super melodie de pe albumul "Britney"
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Nici una din melodiile ei nu o intrece pe "Boys"! Este minunata melodia.Ar fi bine sa o ascultati cei care nu o stiti deja!
- Fişiere ataşate
-
- 88.jpg (3.72 KiB) Vizualizat de 2072 ori
Sunt un dracusor care incanta pe toata lumea, dar care nu se lasa stapanit de nimeni si nimic...
- Dracushor
- Junior Member
1.I run away( care a inceput sa ma shi caracterizeze)
2.Heart
3.Autumn goodbye.
Imi plac mai mult astea care sa gasesc pe single-uri,ca ptr. mine sun tmai noi....cele trei albume le-am ascultat prea mult shi m-am plictisit de ele.
2.Heart
3.Autumn goodbye.
Imi plac mai mult astea care sa gasesc pe single-uri,ca ptr. mine sun tmai noi....cele trei albume le-am ascultat prea mult shi m-am plictisit de ele.
- Titina
- Junior Member
Pai, am votat "Overprotected", dar imi place si "I`m not a girl, not yet a woman", "Slave 4 U", etc... : ))) Sunt destu` de mijto, dar n-am albumu`.. : (((( Shame on me!! 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de Andreea Pisoi
dar n-am albumu`.. : (((( Shame on me!!![]()
Io am toate trei albumele pe caseta,dar.....sunt "suparata" ca nu le am pe CD,so o sa-mi iau shi CD-urile...dak se mai gasesc....aveam de gand sa-mi cumpara shi toate single-urile ei ,dar...totushi....costa prea mult...(bineinteles din America sa le cumpar,k la noi nu exista).
On-Topic: Au inceput sa-mi placa toate,except: Slave 4 U(m-am plictisit de ea) shi Anticipating.
- Titina
- Junior Member
Mie imi place cel mai mult Overprotected si Boys :N..amandoua imi plac la fel de mult ..sunt super!:B
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
eu am votat "Bombastic Love" Dar imi plac si I'm a slave 4u si Boys, Cinderella si multe altele. Te pup
Pardon, am votat "Cinderella", dar imi place f.mult si Bombastic love
Pardon, am votat "Cinderella", dar imi place f.mult si Bombastic love
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Britney... !!!
3 dintre piese sunt bonus... care cum nu stiu... parca era ceva de genul: Britney Special Edition + DVD EU (ceea ce am si eu) cu 16 piese dintre care 3 sunt remixate si una noua... care este cea noua nu stiu exact? poate e What's like to be me. Poate, pt. ca pe albumul Britney SE + DVD Austalia, piesa nu e. In schimbul ei este Before the goodbye (thxALot Kazaa) pt. care am si votat, iar la versiunea US parca este I Run Away. Restul s-ar putea sa se afle pe alte albume Britney SE regionalizate, pt. Japonia sau America de Sud... nu stiu exact... Daca are cineva ocazia sa plece in afara sa-mi trimita un mesaj... vreau VID-urile in format DVD (restul, pe care nu le am), platesc mult...
- AMDme
- Junior Member
COOL si eu caut de mult Britney: Special EDITON!!!
si sa nu uit de STAGES dar nu le gasesc! Tatal meu pleca in Franta poate le gasete acolo.
AUZI AMDme da-mi adrsa ta de mail si poate pot sa-ti fac rost de ceva dvd-duri cu Britney
si sa nu uit de STAGES dar nu le gasesc! Tatal meu pleca in Franta poate le gasete acolo.
AUZI AMDme da-mi adrsa ta de mail si poate pot sa-ti fac rost de ceva dvd-duri cu Britney

- Zotycos
- Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1