CINE EFAN O-ZONE SI VREA SA SE INSCRIE IN FAN-CLUBUL CENTRAL O-ZONE SUN RUGATI SA-MI SCRIE PE ADRESA ozon_club@yahoo.com.au SAU LA ALEEA POIENITEI , NR. 7 , SC.A , AP.12 , ET. 2 , TIMISOARA , 1900 , TIMIS PT. REBECA
VA PUP SI VA ASTEPT
O-ZONE.......NUMBER 1
Fan Clubul Central
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eu sunt fan AB, am fanclub in CJ, cel mai tare fanclub al tuturor formatiilor din tara. Am si eu o prietena care ar dori sa isi deschida fanclub O-zone in Cluj-Napoca. Daca esti de acord trimite-mi un mail la andreea_b@bumerang.ro
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
o-zone kool
ce mai faci?pana la urma tot rebe este pres.io is vice la cluj.ce mai faci rebe?tu io nu pot sa vin la timiusoara,ca nu am timp.sorry.
te pupyk ozonat
te pupyk ozonat
- luy_o-zone
- Junior Member
FAN CLUBUL CENTRAL S-A MUTAT!!!
VREAU SA ANUNT TOTI PRESEDINTII PE TARA LA FAN CLUBURILE O-ZONE PRESCUM SI FANII ACESTEI MINUNATE FORMATII CA FAN CLUBUL O-ZONE S-A MUTAT (CU ACORDUL EXCLUSIV AL BAIETILOR) LA TG-MURES. PERSOANA DE CONTACT: DYANA
SI ADRESE: STR. PETRU MAIOR BL 5 AP 5 TG-MURES 4300 MURES
FANCLUB_CENTRAL_O_ZONE@YAHOO.COM
0724 113 078
VA PUPIK OZONATIK
SI ADRESE: STR. PETRU MAIOR BL 5 AP 5 TG-MURES 4300 MURES
FANCLUB_CENTRAL_O_ZONE@YAHOO.COM
0724 113 078
VA PUPIK OZONATIK
O-ZONE:cei mai tari, cei mai skumpi! O-ZONE 4 EVER!!!
- dyana_o_zone
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1