Fan Clubul Central

O-ZONE forever !

Fan Clubul Central

Mesajde ozonista » Vin Feb 28, 2003 10:09 am

CINE EFAN O-ZONE SI VREA SA SE INSCRIE IN FAN-CLUBUL CENTRAL O-ZONE SUN RUGATI SA-MI SCRIE PE ADRESA ozon_club@yahoo.com.au SAU LA ALEEA POIENITEI , NR. 7 , SC.A , AP.12 , ET. 2 , TIMISOARA , 1900 , TIMIS PT. REBECA
VA PUP SI VA ASTEPT
O-ZONE.......NUMBER 1
ozonista
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Dum Mai 18, 2003 2:41 pm

Eu sunt fan AB, am fanclub in CJ, cel mai tare fanclub al tuturor formatiilor din tara. Am si eu o prietena care ar dori sa isi deschida fanclub O-zone in Cluj-Napoca. Daca esti de acord trimite-mi un mail la andreea_b@bumerang.ro
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

o-zone kool

Mesajde luy_o-zone » Lun Iun 23, 2003 12:10 pm

ce mai faci?pana la urma tot rebe este pres.io is vice la cluj.ce mai faci rebe?tu io nu pot sa vin la timiusoara,ca nu am timp.sorry.
te pupyk ozonat
luy_o-zone
Junior Member

FAN CLUBUL CENTRAL S-A MUTAT!!!

Mesajde dyana_o_zone » Joi Iul 10, 2003 1:54 pm

VREAU SA ANUNT TOTI PRESEDINTII PE TARA LA FAN CLUBURILE O-ZONE PRESCUM SI FANII ACESTEI MINUNATE FORMATII CA FAN CLUBUL O-ZONE S-A MUTAT (CU ACORDUL EXCLUSIV AL BAIETILOR) LA TG-MURES. PERSOANA DE CONTACT: DYANA
SI ADRESE: STR. PETRU MAIOR BL 5 AP 5 TG-MURES 4300 MURES
FANCLUB_CENTRAL_O_ZONE@YAHOO.COM
0724 113 078
VA PUPIK OZONATIK
O-ZONE:cei mai tari, cei mai skumpi! O-ZONE 4 EVER!!!
dyana_o_zone
Junior Member

Înapoi la O-ZONE