Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Salma » Sâm Mai 10, 2003 11:57 pm

Initial trimis de bhuttu
Superb a fost azi radioul de la munca. Unde in alte dati Enrique Iglesias, Los Canos, Voltaj si altii de teapa lor erau obisnuiti ai eterului, azi am ascultat muzica buna spre extrem de buna. A fost Aerosmith cu "Falling in Love" si "don't get mad get even"(parca si "Hole in my soul"), Beatles pana la spargere, Holografuri vechi(de genul "Stai asa in poala mea") si multi, multi alti. Ce ziceti, sa fie vreo legatura cu faptul ca n-a mai fost Radio 21, a fost Radio 3?

Din pacate prea putina lume stie ca acest radio exista, ca director acolo este Florian Pittis si ca n-o sa auzi vreodata Animal X pe post, deoarece muzica proasta e "banata". Ma bucur ca ti-a placut :)
Salma

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Mai 11, 2003 12:07 am

Pentru ca (alalta)ieri n-am putut sa intru pe fanclub, spun azi ca mi-a incantat sufletelul faptul ca am avut ocazia sa-i urez lui Dave Gahan "la multi ani" de ziua lui si pentru ca pot sa ascult on-line cateva din single-urile de pe noul lui album.Mai mult, am vazut si videoclipul pe care si l-a scos de curand. Ce sa mai zic..? merje...:)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Mai 11, 2003 10:44 pm

INCEPAND DE AZTAZI AM TOATE ALBUMELE SAVATAGE!!! Mama, de cand caut!!! Mi s-a luat o piatra de pe inima... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde SatyR » Dum Mai 11, 2003 11:44 pm

Am fost pe strand azi si a fost mega belea,a devenit cam aglomerat pana la urma de nu mai aveai u de sa stai in bazin dar totusi.Ce sa zic...pe o asemenea caldura strandurile asta sunt binecuvantate,nu e ca la mare dar nici rau nu e ...
SatyR
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 13, 2003 2:24 pm

Sunt bucuros ca dupa indelungi cautari mi-am facut si eu rost de albumul cu armata de la Vama Veche.

-Domnu' plutonier, eu nu'nteleg.....
-Javra , nu vorbi neintrebat !

Mi-ar place sa mai merg la un concert live cu acesti baietzi...ca mi-a placut mult ala de asta toamna de la Ruine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

ce ne-a incantat sufletul astazi...

Mesajde punct » Mar Mai 13, 2003 2:47 pm

in sfarsit, azi, m-a bagat si pe mine cineva in seama de pe fanclub [-o

thanks Oribilul Mosh:sal:
Timisoara :rulz:
X
punct
Junior Member

Mesajde Crystalized » Sâm Mai 17, 2003 10:41 pm

Sunt extrem de incantata de noul site dedicat unei zeite superbe,dar nu e complet.Voi astepta finalizarea ca sa imi descarc toate pozele de acolo.Nici nu credeam ca respectivul imi va oferi o mica mostra.;)
Crystalized

Mesajde catharsis » Dum Mai 18, 2003 1:50 am

Initial trimis de Blue Swan
Sunt extrem de incantata de noul site dedicat unei zeite superbe,dar nu e complet.Voi astepta finalizarea ca sa imi descarc toate pozele de acolo.Nici nu credeam ca respectivul imi va oferi o mica mostra.;)
acum probabil te astepti sa te intreb despre ce si despre cine e vorba si tu te poti lauda in continuare... pai, nu m-ai facut curios si nu o sa te intreb nimic...
azi m-a incantat faptul ca am downloadat noul album deftones si maine ma va incanta faptul ca il voi asculta!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

1990

Mesajde baixinho© » Lun Mai 19, 2003 11:24 am

(anul in care a fost infiintat primul post de radio independent din Romania, FUN Radio Bucuresti, care emitea pe 67,8 Mhz - "povestea" se intampla pe 11 ianuarie)

nu am avut cum sa postez aseara (eram manga), asa ca recuperez acum. zice astia ca cica
1. RAPID 28 19 3 6 55-23 60 (+18)
2. steaua 28 15 7 6 37-23 52 (+10)
daca s-a jucat etapa a 28-a, inseamna ca ma ie doo. si daca intre primu si-al doilea loc ie o diferenta de opt puncte, iar la victorie se dí£ numa trei, matematic aea de pe locu doi nu mai cum sa ajunga pe primu loc. asa o fi?
am auzit ca iechipa aea de pe primu loc este lider inca din ietapa a cincea. adica a stat acolo timp de 25 de etape? io nu cred! ie niste mincinosi cine zice asa ceva!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Lun Mai 19, 2003 11:48 am

Lasa bah, mai luati si voi un titlu pana va duceti iar 10 (zece) ani in B...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Lun Mai 19, 2003 12:01 pm

pana sa se duca in b momentan este echipa campioana si trebe s-o recunoasca toti fie ei stelisti,fie dinamovisti ori sportisti...:D la anu mai vedem...
eyewitness

1993

Mesajde baixinho© » Lun Mai 19, 2003 12:49 pm

(anul in care a avut loc premiera filmului "Cel mai iubit dintre pamanteni", in regia lui Serban Marinescu)

Portnoy-ule, da' stai domol, ca nici asta nu ie sigur. zicea mitica dragomir la Procesul etapei, ca steaua pua sa castige etapa viituarae, cand juaca impotriva Sportului, cel putin sase puncte: trei la masa verde plus alte trei pe care le-ar fi castigat daca s-ar fi jucat meciul si care nu pot fi pierdute pe apa sambetei. in plus, mitica se gandeste si la alta chestie: ca cica sa dea lu steaua un numar de puncte egal cu diferenta de scor cu care castiga la galati. deci sa n-o mai zguduim atata si sa tinem pumnii stelei, ca nu ie totul pierdut.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Lun Mai 19, 2003 1:28 pm

Cum zice si eyewitness, anul asta ati fost mai buni ca noi... Recunosc... Si pana la urma, de ce sa nu se mai bucure si altii, nu? Stii ca placerea e mult mai mare cu cat preludiul e mai lung... Noi ne-am plictisit... Mai luam si noi cate o pauza...
indescifrabil
cubu

Mesajde cutuma© » Lun Mai 19, 2003 9:38 pm

Dom'ne, matematica zice asha....21 de titluri ale STELEI impartite la 3 titluri ale rAPIDULUI ieste iegal cu 7 dom'ni. Carevasazica luaram de 7 ori mai multi cupi ca voi bey...da' las...savuratzi din plin aceste momente...cine shtie peste 32 de ani ce vetzi face.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Mr Hyde » Lun Mai 19, 2003 9:50 pm

Portnoy, Decret, asa cum pula nu stie carte, nici matematica nu stie istorie... multe din titlurile ( si cupele) Stelei si ale lui Dinamo sunt luate "cu cantec", asa ca hai sa nu ne mai inpaunam atat. Rapid a luat anul asta titlul pi buni, ceea ce nu se poate spune despre muuulte performante ale Stelei/ lui Dinamo.

P.S.: baicsule, nu le-am zis frumos? Nu-i asa ca acum vorbesti cu fetele de la ASIA? :p
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde cubu » Lun Mai 19, 2003 9:52 pm

Avand in vedere ca postul asta are un mic iz de pupincuroza ;), nu se pune...
indescifrabil
cubu

Mesajde Mr Hyde » Lun Mai 19, 2003 9:58 pm

Un mic iz??? E de-a dreptul pe fata :D
Btw, Portnoy, te stiu baiat cu gust, ce zici, nu doresti un forum dedicat celei mai misto tupe dance din Romania? Hai, votul tau conteaza!!!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde cubu » Lun Mai 19, 2003 10:03 pm

Hai ca m-ai convins... Unde pun stampila?
indescifrabil
cubu

Mesajde cutuma© » Lun Mai 19, 2003 10:07 pm

Bine ma...da-le apa la moara...sa imi scape mie in public ciorapii din adidashi daca mai votez eu pentru asia!

acum serios. Hyde-ule, io shtiu asha...Steaua a luat 7 titluri din 89 pana acum, rapid doar 2. Sau aici era umbra familie Ceaushescu? Sau puterile de vampir ale lui Valentin ce elimina adversarii sugandu-le sangele? Bine ca a aparut acest Copos cu crucea in stanga shi facaletzul, pardon, tzarushul in dreapta ca sa faca dreptate. Oricum, rapid e echipa tuturor. Tuturor celor ce joaca la lotto. Asha ca shi eu ma pot bucura astfel de succesul lor shtiind ca am contribuit prin cumpararea unui asemenea bilet la succesul lor.

Forza rapid, echipa a celor saraci
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Mr Hyde » Lun Mai 19, 2003 10:28 pm

Bine ma, aveti dreptate, acum votati:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=7426
Mr Hyde

1996

Mesajde baixinho© » Mar Mai 20, 2003 9:31 am

(anul in care Laura Badea a castigat la Atlanta medalia olimpica de aur, in premiera pentru floreta feminina romaneasca)

Initial trimis de D€CR€T
Steaua a luat 7 titluri din 89 pana acum. Sau aici era umbra familie Ceaushescu? Sau puterile de vampir ale lui Valentin ce elimina adversarii sugandu-le sangele?

era vorba de inertie! ati facut bani din vanzarea de jucatori si din asta ati trait! hai, totusi, sa ne oprim sau sa mutam discutia pe fotbal!
ANTI

baixinho©

Mesajde cubu » Mar Mai 20, 2003 10:48 am

Nu merg acolo, ca daca ma duc, ma cert rau... Ma cunosc bine... Asa ca ma feresc... Uita-te la fotbal si o sa vezi ca nu am postat nimic pe acolo...
indescifrabil
cubu

Ce ne-a incantat sufletul astazi....

Mesajde punct » Joi Mai 29, 2003 3:44 pm

am reusit sa imi pun si eu un avatar. iuhuuuu :D
X
punct
Junior Member

Mesajde river » Joi Mai 29, 2003 4:50 pm

Am devenit membru fanclub si ca am si io avatarul meu...

Moshu' sa traiasca!!!!! :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde IcE QuEeN » Mar Iun 03, 2003 9:33 pm

Astazi am avut onoarea (as spune eu) de a afla despre http://www.fanclub.ro
si asta m-a incantat pe mine astazi!
acum nu o sa ma mai plictisesc stand in casa ... atat de mult!
They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
IcE QuEeN
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Joi Iun 05, 2003 11:53 pm

pai hmz... putine lucruri mi-au incantat sufletul azi dar in special faptul ca am avut ocazia sa intalnesc cel mai dragut baiat ever... si am ramas in relatii foarte bune cu el...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde J'adore » Vin Iun 06, 2003 7:21 pm

Ma incanta faptul ca am terminat cu tezele si ca maine la ora asta sunt in avion..catre romania/bucuresti
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

desi sunt noua pe fanclub,

Mesajde SELLENE » Vin Iun 06, 2003 8:04 pm

o sa va spun ce-mi incanta momentan sufletul....zilele astea i'm graduating:D ,urmand ca-n 3-4 saptamani sa ma intorc si eu in "eterna si fascinanta" noastra tara...
P.S prietenii stiu de ce...;)
"The stupid neither forgive nor forget ,the naive forgive and forget ,the wise forgive but do not forget ."Szasz
SELLENE
Junior Member

Mesajde Merlucius » Vin Iun 06, 2003 8:07 pm

Astazi mi-am incantat sufletul singur.....va ganditi la prostii, nuh? nu-nu, ma refer exact la aspectul spiritual al propriei persoane - m-am impacat cu mine insumi ; urmeaza imediat si cei din jurul meu :p
Voi... nu va inghesuiti :D
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 06, 2003 8:12 pm

Da,cunosc sentimentul. Ai vazut Forrest Gump ? Mai stii cand s-a impacat Ltn. Dan cu el insusi ? Aunci cand s-a aruncat in apa in timp ce era pe vasul de pescuit a lu' Forrest. :) Si inota pe spate..asa cum era..fara picioare.
E mare cand te impaci cu tine insutzi.

Sa vedem cand te vei impaca si cu mine , dear Merlucius !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma