m-am inspirat de subiectu' lu' Ire, shi m-am gandit sa fac shi io unu'.
a fost odata ca niciodata neshte gurishti care canta de plangea shi petrele. Totushi, din cauza proastei mele memorii, dar shi a lipsei lor de talent, marea majoritate a respectivilor gurishti, se zbat acuma intr-un anonimat notoriu (daca-mi este permis oximoronu').
deci: cine au fost cei care m-au facut sa urasc cu o pasiune demna de o cauza mai buna muzica romaneasca?
io am numa cateva exemple, dar ashtept cu nerabdare shi altele: marina scupra (mai exista?), eva chis (mi-am adus aminte numele, da' nu mai shtiu cine era), adrian romcescu (acuma face o reclama de cacao la o agentzie de turism), trio expres (!!!!!!!), stela enache (he, he, he), .....
cine au fost ashtia?
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Totushi, din cauza proastei mele memorii, dar shi a lipsei lor de talent, marea majoritate a respectivilor gurishti, se zbat acuma intr-un anonimat notoriu (daca-mi este permis oximoronu')
Astept peste citiva ani sa vedem in care notorietate se vor sbate gurishtii talentati din ziua de azi. Sau ii vom gasi de cumparat la oferta 3x2 sau 200x1?? Ca doar sint toti o apa si un pamint...
-
Ire - Junior Member
-
neatza - Mesaje: 5820
sunt mai proaspeti ca oricand
lasa bai ca adrian enache e mai sexi ca oricand, madalina manole tot face remixuri la fata draga.. temisan daca mai tineti voi minte prin '99 canta hip-hop...(si cu toate ca n-a iesit treaba el a mers inainte:un nou videoclip la eterna melodie cu billy ciuchin) iar cotabita are formatie..
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
-
num-num - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii