Sunt chiar eu Nirvana
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sunt chiar eu Nirvana
Si am venit sa vad ce mai fac fanii mei,pe care i-am lasat in paragina,de cand ma cred astia mort :j
- nirvana
Re: Sunt chiar eu Nirvana
Bah, hai o data, de doua ori, a fost misto, am ras, ne-am zbenguit... Da' ati devenit patetici...
Daca tot sunt aici, am si eu o intrebare... Ce rasa de alien esti? Esti cumva o increngatura borg? Cum poti fi trei oameni de odata? Vreau si eu... Cand explicitezi modulul sa dea asa: eu + Portnoy + Lombardo...
Daca tot sunt aici, am si eu o intrebare... Ce rasa de alien esti? Esti cumva o increngatura borg? Cum poti fi trei oameni de odata? Vreau si eu... Cand explicitezi modulul sa dea asa: eu + Portnoy + Lombardo...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
io incep sa cred ca oamenii ashtia (nirvana, eminem, michael jackson) nu sunt cine spun iei ca sunt!
-
neatza - Mesaje: 5820
nirvana si mai cum?
si eu cred ca asta se poate demonstra numai cu modulul lu' portnoy. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
bah neata iei sunt mah...s-au pus astia pe fanclub serios ca vazura oamenii cu cat profesionalism se discuta despre realele valori autohtone gen animal ics,teneteu, candi ,marina voica si or sa vina toti : roger waters,jimi page, clapton si multi altii
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bine ca mi-atzi zis! nu de alta, da' vorbeam mai ieri la o bere shi neshte mici cu frantz liszt care imi zicea ca nu shtie de ce, da' nu mai are prea multzi fani shi ma intreba ca ce sa faca. o sa-i zic sa puie mana sa scrie shi iel p'aicia. nu cred ca o s-o faca asta chiar de maine ca mergem la chef la dave brubeck (trebe sa dea de baut ca shi-a loat un program bengos care imita pianu').
-
neatza - Mesaje: 5820
Que passa, seniores, voi no credo che reale personalidas parla con voi? Yo soy realmente Salma Hayek, si Eminem spus la mine quando intilnire la Oscar que daca stau una data la el mi arata un locco, Fan Club, muy bonito, con fani si vedete internationali commo Animal X, che el vazut la MTW Awards e estare muy invidioso. Ma yo non credo que Nirvana esto parlando, este la locca nevasta de lui, Curtney, che riddere de voi. Yo soy realmente Salma y soy muy felice parla con voi, muchachos,auzito multe istoria de barbati romani, latino comme me, non comme questa idioto di americanos, e volio voi explicando a my comme e posibile postare aice de imagini con my in costumare de cameriera, comme yo vazuto cche facce il ragatze romena. Muchos bessos, Salma ;v
- Unregistered
Re: Re: Sunt chiar eu Nirvana
ai mai ca patetismul se gaseshte pe toate drumurile las-o mai moale cu astea
- Unregistered
Yo stie que tu estos un hombre muy sinsiero, dar la veridad est que yo soy tanto bonita ca non contare commo my chaima, ma io facere la hombres de morire prin cadere pe spate. E, come explicando, mi alma, adica sufletul meu, la inimioara come dice in romena, non e posibile vedere con ochio libere din causa que imagine este perturbatto, comme vezi in figure alaturados, que io dedicare a tine e a la tutti fani di me.
- Fişiere ataşate
-
- sh112.jpg (70.21 KiB) Vizualizat de 1512 ori
-
Salma - Mesaje: 774
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii