Selena

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Selena

Mesajde Zeineb » Dum Mai 18, 2003 9:25 pm

vA PLACE de Selena?Mie personal,da.Este ff. frumoasa iar in noul ei videoclip isi pune in valoare toate calitatile.Parerea mea.Voua cum vi se pare?
Zeineb

Re: Selena

Mesajde songbird » Mar Mai 20, 2003 4:53 pm

N-am vazut clipul, cand am citit mesajul credeam ca e vorba despre Selena, cantareata de succes international ucisa in 1995, parca. Mi-am dat seama intre timp ca e vorba de ex-bombonica Selena... ce sa zic? Vedem clipul si mai vorbim :) dar trebuia sa-si ia alt nume
songbird

Mesajde Crazy Babe » Mar Mai 20, 2003 7:14 pm

mie imi place mult cum arata numai ca ocea ei cam lasa de dorit.. e prea sasaita... dar strungareata aia o face speciala... nota 9 pentru ea:)))
:kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Wild Rose » Mar Mai 20, 2003 8:15 pm

hm... mie nu imi place....
melodia mi se pare.... obisnuita... versurile (precum am spus) sunt cam uzate...
lookul nu este cine stie ce.... ii scoate strungareata in evidenta!
totusi...imi pare rau ca s-a incurcat cu Gheara!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Mai 20, 2003 9:09 pm

hmm pot sa zic ca sunt multumita de Selena cel putin ma asteptam sa fie VARZA :) piesa cu care a concurat eurovizion:hehe:era super naspha ..era imbracata fff urat..so..sunt multumita..imi place piesa ...imi place si videoclipul..imi place si lookul ..numai ca am obs ca nu prea vb.:)
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Mai 21, 2003 2:18 pm

ih! niciodata nu mi`a placut selena din mai multe motive... unul dintre ele ar fi ca este f figuranta,plina de aere... poate gresesc, dar mie impresia asta mi`a lasat...cat despre melodia ei... hm..no comment!
Weirda
Junior Member

Mesajde drumplayer » Mie Mai 21, 2003 9:14 pm

Initial trimis de Zeineb
vA PLACE de Selena?Mie personal,da.Este ff. frumoasa iar in noul ei videoclip isi pune in valoare toate calitatile.Parerea mea.Voua cum vi se pare?

...nashpa..
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

problem

Mesajde Bunica » Joi Mai 22, 2003 6:46 pm

Selena,draga!!!Bine ca te-am gasit!Nepoata bunichii,ti-am vazut si io clipu'...vai-vai...draga mea nici nu stiu cum sa-ti spun;e bun ,reusit(cu zburatorii sau inotatorii aia-frumosi,tineri),scumpa mea ,draga mea eu vreau sa-ti dau un sfat bun pe care as vrea sa nu-l uiti:BURTICA(bat-o vina!) ea ePROBLEMA!!! Iubita mea ,te rog ascunde-o (la spate-stii tu , cum faceai cu jucariile cand erai mai mica)macar pana o sa-ti gasesti si tu jumatatea!!!Nu te-ai suparat,asaaa-i??? Te iubesc mult!!!! Te astept pe la mine,sa-ti dau si eu 3000lei sa ai de-o inghetata.
Bunica

Re: problem

Mesajde bebe » Vin Mai 23, 2003 7:01 pm

Melodia e comuna , videoclipul arata bine (fatza de ce e pe piata romaneasca de obicei), strungareata strica tot.
bebe

Mesajde Titina » Sâm Mai 24, 2003 9:06 pm

Mie mi-a placut de la inceput...video-clipul e chiar interesant ,iar melodia e super...vcreau sa-mi cumpar albumul dar nu shtiu de unde
Sau ...de unde pot sa-mi downloadez melodia "nu ma uita undeva"?
Titina
Junior Member

Hy!

Mesajde RalucaB » Sâm Mai 24, 2003 9:31 pm

Cand era la Candy nu imi placea.
Ni acu nu imi place, dar imi place cum inoata aia prin clip.
PA
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 24, 2003 10:48 pm

mi se pare ca istoria se repeta... prima care a plecat din candy, claudia (aka cream), canta mult mai k lumea decat candy. apoi, si selena asta mi se pare ca suna mai bine solo decat cand era bombonica... totusi, mie nu-mi place decat videoclipul, filmat in frankfurt, cica... mah, pare-se ca candyurile astea castiga binisor...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 24, 2003 11:01 pm

...imi pare rau ca s-a incurcat cu Gheara!!!

Cu Nicushor?ahahahahaha......in cazul asta o sa dau si eu o tura cu ea!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 12:05 am

Initial trimis de Bunica
draga mea eu vreau sa-ti dau un sfat bun pe care as vrea sa nu-l uiti:BURTICA(bat-o vina!) ea ePROBLEMA!!! Iubita mea ,te rog ascunde-o (la spate-stii tu , cum faceai cu jucariile cand erai mai mica)macar pana o sa-ti gasesti si tu jumatatea!!!Nu te-ai suparat,asaaa-i??? Te iubesc mult!!!! Te astept pe la mine,sa-ti dau si eu 3000lei sa ai de-o inghetata.

Bunicuto, sa nu-mi spui ca tu esti supla si arati bine.
Unregistered

Re: Re: problem

Mesajde Bunica » Lun Mai 26, 2003 9:55 am

Initial trimis de Unregistered

[Bunicuto, sa nu-mi spui ca tu esti supla si arati bine.]
Afla ,ca atunci cand aveam varsta ei, eram cea mai buna...Ah ce vremuri!!....Daca ar semana cu neamu' meu .....Ce sa fac?Seamana cu mama-sa
Bunica

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 3:47 pm

Initial trimis de Zeineb

E cool!Si noul ei videoclip e super!BRAVO EI!!!!!!!roxana
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 4:12 pm

nu face prostia sa cumperi tot albumul pentru o piesa .... cred ca e singura mai retzinubila ....
mai bine download ..
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Mie mi-a placut de la inceput...video-clipul e chiar interesant ,iar melodia e super...vcreau sa-mi cumpar albumul dar nu shtiu de unde
Sau ...de unde pot sa-mi downloadez melodia "nu ma uita undeva"?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 4:26 pm

selena e sub aripa lui gheara ? inseama ca a frecat-o sigur.....
Unregistered

Re: Re: Selena

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 4:31 pm

papuseeeeee, nu are nici un merit pentru videclip. bravo alora care au muncit la el, sau au venit cu ideea, sau aluia care a dat banu .... ea sa puna mana sa mai faca vocalizeeeee ..... sau gura, nu-mi vine in minte cuvantul care s-ar potrivi aicea ....

E cool!Si noul ei videoclip e super!BRAVO EI!!!!!!!roxana [/B][/QUOTE]
Unregistered

Mesajde Matrashita » Lun Mai 26, 2003 4:34 pm

Da` cate subiecte cu Selena exista pe Forumul asta?
In fine...mie nu-mi place sa ma repet asha ca gasiti parerea mea despre Selena pe celelalt subiect...in nici un caz pe Barfe Online,care a ajuns jaful tuturor!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Wild Rose » Mar Mai 27, 2003 3:58 pm

mda... din pacate cam ai dreptate :( asta in mare parte pentru ca .... mdeah... nu tre` sa fi inregistrat pentru a posta pe aici...
ma rog... eu mi-am zis parerea de nenumarate ori si o repet ptr ultima oara: videoclipu e dragut (l-am vazut mai bine... dar... la cat s-a dat pe el... la ce sa ne asteptam?) dar piesa nu imi place... cat despre legatura ei cu Nicu Gheara... nu o aprob!
in rest: bafta ei!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde punct » Mar Mai 27, 2003 4:27 pm

videoclipul e bun, intr-adevar ceva nou , vocea merge ,ea e draguta , versurile....... [-X
X
punct
Junior Member

Mesajde sohatzki » Mar Mai 27, 2003 10:11 pm

eh, na... is primele ei versuri, ce vrei si tu...
;n
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Mai 27, 2003 11:42 pm

Selena eu zic ca le are cu versurile.....sunt primele ei versuri si totushi....e mai buna ca Moga!!:D
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde ALE}{ » Vin Mai 30, 2003 12:58 am

Selena chiar mi-a facoot o impresie placuta (pt. k nu ma ashteptam sa aibe o piesa asha buna shi mai ales un clip asha bun) ehh......da' a demonstrat ca se poate.
ALE}{

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 31, 2003 11:43 am

Daca s-a bagat cu Gheara e clar ca o s-ajunga vai da mortii ei... O s-ajunga pe centura...intr-un fel e bine... arata mai bine oricum decat curvele care sunt acum la TIR-uri... o sa fie prospatura...si, pe deasupra o sa fie si la pret acceptabil si fara figuri...
Atunci s-o mai vedem daca se lauda ca e virgina...
O fi VIRGINA frate... ... ... IN URECHI!
Hahahahahahhahahahhahahhahahahhahahhahahhahaha

Fakeru`
Unregistered

Hmm... yo nu prea kred...

Mesajde Phreak » Vin Aug 08, 2003 4:08 am

Care e mah marea problema ku Nicu?... yo kred ka asha ajunge kiar mai bine dekat multzi altzii... promovare beton, videoclip beton shi muzik destul de mijto... am kunoskut-o aseara la miss litoral (pe kare by the way l-a cashtigat sor-mea :P:P:P ma omoara modestia) shi e foarte dragutza... cam micutza da' dulshe foc... strungareatza aia e de milioane...:P
Phreak
Junior Member

creca va reusi

Mesajde Unregistered » Lun Aug 11, 2003 11:38 am

zic eu
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Aug 12, 2003 8:39 am

fratilot chiar nu v-ati dat seama: videoclipul e furat (ma rog ideae lui) dupa un anul din afara.

in rest, am ascultat albumul, piata nu ma uita undeva e cea mai buna, in rest, numai piese f slabe.

ca te-am gasit!Nepoata bunichii,ti-am vazut si io clipu'...vai-vai...draga mea nici nu stiu cum sa-ti spun;e bun ,reusit(cu zburatorii sau inotatorii aia-frumosi,tineri),scumpa mea ,draga mea eu vreau sa-ti dau un sfat bun pe care as vrea sa nu-l uiti:BURTICA(bat-o vina!) ea ePROBLEMA!!! Iubita mea ,te rog ascunde-o (la spate-stii tu , cum faceai cu jucariile cand erai mai mica)macar pana o sa-ti gasesti si tu jumatatea!!!Nu te-ai suparat,asaaa-i??? Te iubesc mult!!!! Te astept pe la mine,sa-ti dau si eu 3000lei sa ai de-o inghetata. [/B][/QUOTE]
Unregistered

Dragutzica....

Mesajde Rimeea » Lun Aug 18, 2003 3:18 am

Mie una...mi se pare simpatica . Nu cred ca e fitzoasa...in schimb...e timida...nu prea vb. :) Am vazut`o live...( eu ma laud) :) Luna asta vine la noi in orash, impreuna cu alte vedete....majoritatea persoanelor d p acest site nici n`au auzit de orashul in care locuiesc eu...asha ca.... ne mandrim cand mai vedem shi noi "vedete" . :)
Rimeea

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii