(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde eyewitness » Mar Mai 20, 2003 5:09 pm

bah alex atunci io propun sa-i dedicam si noi lu regina noastra matrasita o zi a iei. ce zici moshule ca doar tu esti tartoru pe-aici, aprobi ?
eyewitness

Mesajde dj_jaxxx » Mar Mai 20, 2003 5:09 pm

Initial trimis de eyewitness
aha inseamna ca mai ai musaca de vineri sau azi nu te doare capu?

Din fericire migrenele numa apuca decat vinerea cand ploua sau sambata daca nu a plouat vineri.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 20, 2003 5:15 pm

Chiar..ce-i cu moshu de vine asa de rar pe aici..intr-un fel sadic, ai simt dorul..:D

Stai asa, ca mai comentez...ca tot veni vorba de musaca, se pune oua sau nu?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 20, 2003 5:19 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
se pune oua sau nu?

de ce dracu ti-ai pune bah boashele-n musaca. crezi c-o faci mai gustoasa?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 20, 2003 5:19 pm

Nu vin deloc foarte rar , dar nu prea am mai avut ce sa spun. eye si-a gasit noi prieteni : dj_jaxxx si jaded.
Tu , Nicholas...o ai pe Stormy !
SOD...e plecat pe Coasta de Azur in concediu !

Cu Matrashita ce mai vorbesc . eye....dar Matrashita are o zi a ei. Sambata , nu ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 20, 2003 5:27 pm

*lol*..eye si-a gasit prieteni de virsta lui...doar nu vrei sa umble cu noi...niste boshorogi, care bat maimuta la fiecare 10 min. Maine pomaine se duce la un rave party...si ai fura pilulele lu´dj sa se simta si el nemuritor, ca aia din filmul ala romanesc, "Nemuritorii".

Nu-mi inca boashele in musaca...nu am avut timp sa ma rad inca..*lol*

De ce simbata? Argumente?:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 20, 2003 5:30 pm

Pentru ca sambata e ziua mortzilor ! Logic , nu ?

eye....ti-ar place sa fie Jaded prietena ta intima ? :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 20, 2003 5:37 pm

mare bagabond esti moshule spargia-ti-as io himenu din urechiusa ta stanga aia surda si nespalata de 4 ani care facu viermi de la bucatile de shaorme ce-ti ramasera in ciocanel si nicovala...

am io fata de jaded ? nu vazusi ce culta ie fata ?...eseuri,theisis, poezii,mocking birds si alti faulkneri si manni...bah aia nici cu curu nu se uita la mine . si cum bah ea la shicago si io la tandarei? oichii care nu se vede ...ie chiori.
eyewitness

Mesajde dj_jaxxx » Mar Mai 20, 2003 5:40 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nu vin deloc foarte rar , dar nu prea am mai avut ce sa spun. eye si-a gasit noi prieteni : dj_jaxxx si jaded.
Tu , Nicholas...o ai pe Stormy !
SOD...e plecat pe Coasta de Azur in concediu !

Cu Matrashita ce mai vorbesc . eye....dar Matrashita are o zi a ei. Sambata , nu ? :yD

Salut moshule! Ce mai zici? Pa la NBA n-ai mai dat nici un semn de viata :)

p.s. bah tu ai 7000 de mesaje??? :D
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 20, 2003 6:05 pm

*lol*.."prietena ta intima"...hahahahaha...:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Mai 20, 2003 9:26 pm

Initial trimis de dj_jaxxx
p.s. bah tu ai 7000 de mesaje??? :D

Neah, e manareala... Ca sa impresioneze gagicile...
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Mar Mai 20, 2003 9:59 pm

Nu ie manareala mah...k gagicile ie oricum impresionate de fizicu lui de amant shi cade toate pe spate (din cauza mirosului de la usturoiu` de-l pun nenorocitzii astia in shaworme):D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde vali » Mar Mai 20, 2003 10:13 pm

fiecare cu ce are
some people deserve to die
vali

Mesajde Mr Hyde » Mar Mai 20, 2003 10:17 pm

Si uite asa minunatul nostru proiect ASIA a fost brutal ucis de catre cel care-si spune vali ( aka paranoia) :cry: xkrane, esti ultima mea speranta!!! Propun in acelasi timp un mars de protest!

Sburatorule, curiozitatea mea ramane: cu cine e Diana?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Matrashita » Mar Mai 20, 2003 10:55 pm

Ce fata buna sunt,ce martira,ce victima in bratzele acestui amant pervers(care vrea sa puna sirop de caramel pe sanii fetelor ca BabyGirl) numit Oribilul Mosh ...ma sacrific pt el,sa-i fiu prietena de suflet si el imi dedica o zi numai a mea...
Ce iubire imposibila!;P
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde J'adore » Mar Mai 20, 2003 11:01 pm

Moshu si eyeul........:rolleyes:
Cat despre teza mea.....nu crez ca ar interesa pe cineva, dar........am facut bine ,Mai putin de B+ nu cred ca iau.
P.S. chestia aia scrisa mai sus era din MAcbeth.....nu era poezie :rolleyes:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 9:04 am

Initial trimis de Jaded
P.S. chestia aia scrisa mai sus era din MAcbeth

hai mah? pe bune ? io cu moshu puteam sa jur ca-i noua reclama la MAc...donald...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 21, 2003 9:39 am

eye si Nicholas....sa va zic ceva marfa. Acum vreo 2 zile asteptam pe cineva la Mc , la Piatza Unirii. Si cel care trebuia sa vina a intarziat...asa ca eu stateam acolo si ma tot uitam dupa el.

Si la un moment dat vine spre mine la fata foarte frumoasa , toata numai zambet. Si imi zice : "Buna ! Scuze de intarziere ! " .....eu , uimit....dar in acelasi timp salivand ...ii spun cu vocea tremuranda : "Buna ! " . La care ea mai sta putin si intreaba : "tu esti Mircea ? " . Probabil trebuia sa ii raspund : "da..imparate ! " . :p .....dar i-am rapuns ca nu sunt eu , Mircea. Acum imi pare rau. Cred ca era o fata care probabil il astepta pe unu cu care vorbise pe mIRC......si venea si ea la blind - date.
Oricum..in cele 10 secunde in care am vorbit cu fata am scanat-o : 16 ani jumate , 1,70 inaltime , 53 kg , virgina , ochi verzi , un pic blondutza.
Cat de prost am putut fi...a nu m-am dat drept Mircea ! :)

Acum , probabil nu ma mai gandeam la inghetzata pe care tre' sa o mananc de pe tzatzele forumistelor.
eye-ule....ai voie sa imi zici ce vrei pe ziua de azi.....ca tare prost am mai fost !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 9:53 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
am scanat-o :... virgina , ochi verzi , un pic blondutza.

moshule io am numa o intrebare: nu vinzi scaneru ala pe care-l folosisi sa afli ca fata-i virgina? bate si la distanta? adica macar pana la shicago? jaded ,te lasi scanata de moshu?

bah alex si tie ti-ar prinde bine un scaner dintr-asta daca la vara te duci la mare. iti dai seama ce faci colosha pe plaja cu el ?...stii din prima daca merita sa-ti pierzi timpu sau nu...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 21, 2003 10:01 am

Pai nu am cum sa vand scanerul...pentru ca scanerul sunt eu. Adica...daca vrei sa ma cumperi..nu ma impotrivesc...dar nu cred ca ai tu bani sa ma cumperi pe mine.

Oricum...nu mai adu' vorba despre fata de la Mc....ca sunt ravashit. Acum iar stau si o ard pe net cu d'alde eye.......

Pe Jaded o scanam luna viitoare...cand ajunge in Romania ! eye-ule...fa-i si tu o invitatie fetei la cinema , la o inghetata. De ce stai asa ca un papa lapte ? Of,of...mereu tre' sa te indrum eu.......
Nu ai pic de initiativa ! :rolleyes:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 10:18 am

moshule tu stii foarte bine si nu stiu de ce mai aduci vorba, io nu trebe sa te cumpar ca sa te am. tu esti angajat si trebe sa-ti indeplinesti sarcinile de serviciu conform cu contractu individual de munca. iarna la opera ,vara pe IOR.

ah ca in timpu tau liber ti se mai scoala maimuta dupa nushce virgina prin macuri si sherife e treaba ta, ca uneori prostia se plateste, iar e treaba ta in schimb la firma la noi (la mine si la sod) programu ie program si trebe respectat.

tu chiar crezi ca am chef sa ascult eseuri si theisis la o inghetata? chiar crezi ca in timpu unui film electrizant precum rambo as putea asculta divagatii despre macbet ? io zic sa-i indrumi pasii lu alex ca asta-i cultu si eruditu forumului. in plus el are si maimuta la pastrare la naftalina sa n-o ciupeasca moliile, data cu vaselina si ulei sa nu rugineasca dar gata ,gata sa rupa zabrelele si fermoaru custii sa-si faca loc la prima oportunitate.
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Mai 21, 2003 11:20 am

*lol*...moshule, raspunsul corect pentru tipa aia ar fi fost "Vrei sa fiu?"...papagalule! Te-ai pierdut ca eye cind vine vorba de Jaded...ai observat ce "emotionat" devine?..hehehe..offf..ce-i si cu dragostea asta...sper sa se compabiliteze amindoi..ar face o pereche minunata!:D

Ce dracu-i prostia asta cu scaneru? Adica virginele nu si-o pun, sau cum? Stiu eu una care a facut tot Costinestiul, si tot virgina este...asa ca treaba cu scanerul cade, din motive de inutilitate. Ai face ceva bani cu el la italieni, ca aia vor sa vada pielita dupa noaptea nuntii...*lol*

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mai 21, 2003 11:47 am

Initial trimis de Mr Hyde
cu cine e Diana?

Diana e cu Anca, Sorana si Irina.
Diana nu mai e cu pretenu' ei din Cluj?! (suparatu' ala de care a facut misto A. Gheorghe la 'alege ASIA')

Initial trimis de baixinho
mi-au fost furate,

sa nu zici ca-i vb de moshu' ca nu cred!

moshule ti-ar place[size=1.5]a[/size] sa ai o prietena intima si de ce?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 12:35 pm

Initial trimis de Nightwish
moshule ti-ar place[size=1.5]a[/size] sa ai o prietena intima si de ce?

mah io cred ca i-ar placea ca momentan el are numa prieteni intimi...o prietena intima i-ar mai schimba si lui peisajul...
eyewitness

Scaner..............

Mesajde J'adore » Mie Mai 21, 2003 1:38 pm

:rolleyes:Moshule, macar cineva are un scaner bun, al meu sa stricat..damn :p
J'adore
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 1:57 pm

auliuuuuu...ca mi s-a luat o piatra de pe inima cacand vazui postu semnat jaded mi-am zis gata iar baga fata asta vrun regele lear sau hamlet de ma uit cu monitoru intors pe dos....
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 21, 2003 2:38 pm

A horse , a horse ....my kingdom for a horse ! (asa sa-i zici , draga eye...lu' Jaded...si o vei cuceri din prima)

Si sa-i raspund nocturnei : da ,mi-ar place ! de ce ? pai ca sa-i dau cu caramel pe tzatze....dupa care sa-i iau sfarcurile in gura. d'asta !

tu ai vrea sa ai un prieten intim ? de ce ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Mai 21, 2003 2:46 pm

Draga moshule ce ma sti tu pe mine :D
pt.domnul eye ca sa intoarca monitorul cu curul in sus: 1."To be or not to be" si " we have scorched the snake not killed it" :o
Daca vreti sa si spun ce inseamna fiecare.........si........:rolleyes:

cu drag o "lutza" fara creier :rolleyes:
Acum ma duc sa "invatz"
J'adore
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 2:48 pm

bah moshule calu ca calu da de unde pana mea iau regatu? ca daca ii cer lu regina matrasita ,ca asta are sigur ca de-aia-i regina, zice ca nu stiu ce interese ascunse oi avea si ma duc dracu la jaded si ii dau regatu matrasitei si sa vezi ce scandal international iese de nici gioana nu-l mai drege...

zii mai bine altceva sa-i zic...mai lesne de obtinut , baga si tu un romeo , o julieta ...lasa-l in pana mea pe ricardo de rang 3.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 21, 2003 3:09 pm

apropos de matrasita. ca un baiat finutz si cu obrazul subtire ce sunt , am zis sa o duc la McDonald's ca nu mai fusese niciodata. zis si facut...mergem noi azi in Unirii. bineinteles..matrashita a ramas foarte uimita de acest mare restaurant de lux , aproape dandu-i lacrimile de fericire.

o intreb eu ce si-ar dori sa serveasca ...si isi alege o salata (d'aia cu boabe de porumb si spoiala de sosuri viu colorate). eu imi iau niste aripioare de pui , ca nu le incercasem niciodata. si ne asezam noi la masa....ca niste oameni infometatzi ce eram. si tocmai pe atunci trecea pe acolo o blonda , d'aia la pantaloni albi de i se vedeau chilotzii prin pantaloni. si ma uit si eu dupa ea. MARE GRESEALA. cand intorc capul la masa....disparusera doua aripioare de pui. matrashita era murdara de unsoare la gura si avea oase printre dintzi. ce era sa-i zic ? am tacut chitic....mai ales ca ea platise pentru toate ! dar am invatat ceva din asta ! tot restul mesei am stat cu capul in tava....pazindu-mi bine resturile pe care le mai aveam.
in continuare masa a decurs pe un fagash normal....si nu au mai fost incidente nedorite.
oricum....am mancat 3 aripioare in loc de 5 ! dar a fost bine si asa :)

eye-ule....ti-am povestit cu un scop povestirea de mai sus. in sperantza ca o vei duce si du pe Jaded la acest restaurant de 5 stele care este McDonald's . vezi insa...ca te cam arde la buzunar. e deosebit de scump...dar merita. tre' sa recunosc ca si eu tot prima oara am fost....dar am ramas deosebit de incantat. eu zic ca-i pacat sa nu mergetzi....si asa tu n-ai prietena , Jaded e si ea singura. Doamne ajuta....sa petrecetzi o vara frumoasa !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati