Frate eshti fan? Sau nu?
Spune-tzi parerea...
Cum spune shi Dana"desigur voi incepe io"
Mi se pare o formatzie care are multe de spus! Cu cele mai mishto concerte( nu am fost la nici unu da' am vazut destule live la tv)!!!
Pentru fanii Linkin Park!!!!!!!!
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Pentru fanii Linkin Park!!!!!!!!
Initial trimis de Gabytu
Frate eshti fan? Sau nu?
Spune-tzi parerea...
Cum spune shi Dana"desigur voi incepe io"
Mi se pare o formatzie care are multe de spus! Cu cele mai mishto concerte( nu am fost la nici unu da' am vazut destule live la tv)!!!
Bai gabytule e un subiect identic la
Muzica > Ce parere aveti de Linkin Park? ce-ti veni sa faci altul???
Scrie acolo parerea ta.
sau la Rock > Ce e bun din ce e relativ nou?
Vezi ce se intampla daca stai prea mult pe forum la Andre ???

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de DANA
Mdah aliosa... il mutam pe muzica... oricum pe Rock nu se vb. de linkin si bizkit
Muta-l unde crezi tu de cuviinta si tu sau Vali stergeti subiectul cu 3se de pe Rock. ( Gabytzu a innebunit)
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
Muta-l unde crezi tu de cuviinta si tu sau Vali stergeti subiectul cu 3se de pe Rock. ( Gabytzu a innebunit)
L-am mutat pe forumul cu andrele... hi hi hi....

N-a inebunit, e mic shi el...:mad: las' ca poate ii aduce moshu cadou un gun si-l invatam sa-l foloseasca :rolleyes:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ce-ar fi.........
Ce-ar fi sa nu va mai tot "impungeti" si sa va uitati la topic?
- alexutza
- Junior Member
sunteti batuti in cap?
nu inteleg cu ce tupeu va bagati in seama peste mesajele altorA CINE DRACU SUNTETI VOI?ATI FI VOI PROPRIETARUL FANCLUBULUI ? SAU CHIAR DACA SUNTETI ADMINISTRATOR DA' SI EU SUNT MEMBRU SI AM VOIE SA-MI DAU CU PAREREA CAND VREAU SI CUM VREA ASA CA LASATI-MA DRACULUI IN PACE PE MINE SI PE CEI CA MINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gradinita nr.3
- Junior Member
Si acum sa imi spun si eu parerea ;b
Subictele de pe Linkin Park si Limp Bizkit trebuie mutate pe forumul lor, chit ca sunt pe muzica sau pe Rock... ii spun asta Danei, pentru ca ea e super moderatoare si poate sa faca tot ceea ce vrea. Daca nu aveam forum separat pentru aceaste formatii era altceva, dar cum avem, e pacat sa postati pe alte forumuri. Cei care deschid subiecte despre Linkin Park, Limp Bizkit, Iris, Cargo, AnimalX, Hi-Q, 3SE, Andre, Mafia pe alte forumuri decat pe forumurile formatiilor, trebuie avertizati de moderatori, iar daca moderatorii nu o sa faca asta si eu vad, am sa avertizez eu atat userul cat si moderatorul... la maxim 3 avertismente e de belea.
Subictele de pe Linkin Park si Limp Bizkit trebuie mutate pe forumul lor, chit ca sunt pe muzica sau pe Rock... ii spun asta Danei, pentru ca ea e super moderatoare si poate sa faca tot ceea ce vrea. Daca nu aveam forum separat pentru aceaste formatii era altceva, dar cum avem, e pacat sa postati pe alte forumuri. Cei care deschid subiecte despre Linkin Park, Limp Bizkit, Iris, Cargo, AnimalX, Hi-Q, 3SE, Andre, Mafia pe alte forumuri decat pe forumurile formatiilor, trebuie avertizati de moderatori, iar daca moderatorii nu o sa faca asta si eu vad, am sa avertizez eu atat userul cat si moderatorul... la maxim 3 avertismente e de belea.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
- benny@benny.ro
13 mesaje
• Pagina 1 din 1