Ce nu va place la "Big Brother"?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

bigbrodãr suckz

Mesajde LouCypher » Lun Mai 19, 2003 5:02 pm

da' rau de tot .. cel putzin asta e parerea mea ... ala din romania .. e pa .. nu m-am prea uitat io asha la el .. dar ... ce draq cauta izabela aia acolo ? locul ei cred k ar trebui sa fie la ieshirea din orash .. pe langa shell .... ;h
LouCypher
Junior Member

Mesajde vali » Lun Mai 19, 2003 11:05 pm

lou, is that really you?
some people deserve to die
vali

Mesajde monk » Mar Mai 20, 2003 9:01 am

ciudata parere ..... e prima de genul asta daca nu ma insel
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Ce nu va place la "Big Brother"?

Mesajde Ayrton » Mar Mai 20, 2003 11:46 am

Pe mine ma enerveaza la culme idiotul ala, parca Radu il cheama, care citeste rezultatele de pe un monitor...
Un idiot balbait, un afon care nu e telegenic deloc, o caricatura...
Ce dracu cauta acolo???
Nu puteau sa puna o fata draguta sa faca ce face penibilul ala? Sau ii era frica Andreei Raicu ca nu mai are prim-planul feminin?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Mar Mai 20, 2003 11:55 am

toti sunt falsi . poate singura care incearca sa fie ea este izabela.stiind ca sunt urmariti in tot ce fac isi cauta cuvintele cu mare atentie si culmea scot pe gura tot felu de ineptii. parca am asista la o piesa de teatru fara scenariu si fara regizor unde rolurile sunt doar niste franturi dintr-o poveste pt copii. poate ca ma uit prea putin la emisiune dar pana acum ce-am vazut este sub un nivel de captare a atentiei.

in plus ce nu-mi placea iantu pana acum da dupa chestia penibila cu olandezu de duminica e chiar pe lista mea neagra..
eyewitness

Mesajde angus » Mar Mai 20, 2003 12:31 pm

mie nu mi se par falshi, ci oarecum conshtientzi de camerele pe care le au asupra lor, deshi violeta, cand a ieshit din casa, a sustzinut ca nu s-a mai gandit la asta din prima zi (decat cand folosea pelerina, la dush...) io cred ca ei sunt cam ashea shi-n realitate, (de ce excluzi aiule posibilitatea asta? tot nu-tzi vine a crede ca exista shi astfel de specimene in lumea reala?), mai ales ca majoritatea rudelor shi prietenilor lor ne confirma asta.

unul din lucrurile care nu-mi plac la bb este difuzarea shi comentarea tendentzioasa a imaginilor din casa (vezi propaganda anti-violeta, etc.), fenomen de care nu cred ca este responsabila andreea (raicu), dar cu toate astea imi starneshte antipatie fatza de ea...

ayrton, daca singurul lucru care nu-tzi place este dragalashul de radu, atunci eshti un om fericit!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 20, 2003 12:55 pm

declaratiile in general sunt rodul unei politici deci nu prea are valoare ceea ce a declarat violeta sau altii care au iesit din ceata celor 12. naschico matale ai vazut filme si piese de umpli un container de 20 de picioare si tot iti mai ramane ceva pe-afara. ai serialu tot de pe prima ,in familie, unde sunt cativa actori cunoscuti dar care se compromit intr-o realizare care se filmeaza la cantitate, pe banda rulanta, si unde jocul si performantele actoricesti sunt trecute pe plan secundar. personal dialogurile mi se par false aidoma ca si in bb. pai zilele trecute il revazui pe dinica in cenusa imperiului...pai se compara? pe bune acum. deci pentru mine toti din casa aia sunt falsi...vor sa para ceea ce nu sunt. acu vreo 3-4 ani am vazut la italieni acelasi grande fratello pe stream tv unde aveai bb pe 6 canale 24 din 24. a fost intr-adevar un spectacol, la noi e o labareala generala , cum de altfel , cu alte cuvinte insa, bine a sesizat si dl florin calinescu la tuca show si care rezida in primul rand de la alegerea si selectarea aiurea a "actorilor".
eyewitness

Mesajde angus » Mar Mai 20, 2003 3:36 pm

Initial trimis de eyewitness
poate ca ma uit prea putin la emisiune

aiule, las-o ashea ca ie mai bine.
io o tzin pe-a mea: nu sunt falshi. asha sunt ei. :D aka nijte copii care traiesc cu entuziasm o aventura ce li se pare minunata la experientza lor de viatza, casa nu zic la mintea lor. sigur ca vor sa dea cat mai bine shi cand ishi aduc aminte incearca sa se mai abtzina sa bata campii, (mai ales ca miza financiara este substantziala), dar oare nu faci ashea de multe ori shi-n societate?
sincer mi-ar place sa ne povesteshti impresii despre bb-ul pa care l-ai vazut la italia. daca il consideri intr-adevar un spectacol, inseamna ca potzi face o comparatzie, ca sa zic ashea, pertinenta. ce aveau aia shi noi n-avem?
despre in familie, ma duc pa alt thread, casa nu fiu oftopica acilishea, ca am auzit ca ie un moderator rau shi mi-e frica sa nu ma bata.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 20, 2003 3:45 pm

La fel ca si predecesorii mei....spun si eu ca cei din casa sunt constientzi ca sunt filmatzi si de multe ori se stapanesc si nu arata realitatea. Dar asta e ceva normal.
Am vazut niste filmuletze de la BigBrother Norvegia. Si aia erau mult mai liberi ca noi. Si concurentzii si televiziunea. eye-ule...tu prinzi asa ceva ?
Eh..am vazut niste fete de acolo....cum se dezbracau la pielea goala asa prin casa...si le aratau...nu ca la noi. Ba....da sa vedetzi ce frumusetzi.

La noi Prima ...cenzureaza f. f. mult. Asa mi se pare !

Apoi..emisiunile de duminica sunt penibile. Ca si alea de seara de la 23:30. Inca de la inceput mi-am exprimat dorintza....de a-i da afara pe Iantzu si Raicu. Sa plece mai repede ca sunt penibili. Plus ca emisiunile d duminica..sunt trase de par. 3 ore aiurea....in care doar 20 minute sunt interesante. Deh...show de televiziune. Tre' sa castige si ei bani.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Mai 20, 2003 4:37 pm

un alt lucru care nu-mi place este votul negativ. de ce intre doi (sau mai multzi) nominalizatzi, in loc sa votezi pozitiv (adica sa il votezi pe cel de care itzi place shi pe care vrei sa-l sustzii sa ramana in casa), oamenii sunt indemnatzi sa-i voteze pe cei care pleca. mi se pare ca s-a ales alternativa nefericita.
in alte tzari sistemul de vot cum functziona? sau nici macar nu exista?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 20, 2003 4:45 pm

poate ca ma uit prea putin la emisiune

nashico nu trebe sa ingurgitezi tot cacatul ca sa-ti dai seama ca e cacat. o imbucatura ti-ajunge...deci corect ,ai dreptate , le lasam asa cum cazura ele.
eyewitness

Mesajde LouCypher » Mar Mai 20, 2003 10:46 pm

Initial trimis de vali
lou, is that really you?

depinde .. cine intreaba :P dar sa nu deviem .. io tot raman la parerea k big brodí£r suckzzzzz ;B
In a dream
In a pool of blood
Evil is as pure as innocence
Evil is as pure as love
LouCypher
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 8:02 am

apostrofat si batut la palma stanga cu liniuta de catre nashica , ieri imi luai inima-n dinti, imi scosei bunavointa din cufaru din pod, intelegerea din beci si impreuna cu predator (care savureaza din plin aceasta emisiune) ma uitai la bb fiind numa oichi si urechi asa cum ii sta bine unui telespectator fidel...si ce-mi vazura mie oichii de ai si martor ocular ? pai acest costel pe care io nu-l pot suferi si-a dat arama pe fata. pai de cate ori imi aruncai io privirile absente spre sticla cu bb, acest costel , intruchiparea taranoiului parvenit ajuns la oras, era in permanenta depozitat pe canapeaua din sufragerie cu cracii pe masa si mainile-n san, dand sfaturi intelepte si analizand ca un tatic ocrotitor situatiile din casa bb. ieri la auzu pedepsei de a fi travestit fro 2 zile si-a varsat reala fata, cum ca el isi baga si isi scoate, ca renunta, ca iese afara, ca e om dintr-o bucata si nu va accepta aceasta osanda, ca o f*** pe izabela ca se baga in ciorba,...pai nashico asta este adevarata fata a lui costel. de asta zic ca toti sunt falsi in ceea ce zic si ceea ce fac...sunt curios daca costel, omu dintr-o bucata, va continua sa ravneasca la cei 50 mii para sau va iesi demn din casa, asa cum ii sta bine unui om dintr-o bucata...

ps concluzie: 2 ore din viata pierdute cu bb ca sa vad ceea ce era de asteptat. o laba generalizata de pierdui si observatoru de nici nu stiu daca mai sunt ai nostri la putere.
eyewitness

Mesajde Ayrton » Mie Mai 21, 2003 8:32 am

Nu e singurul lucru care nu-mi place... Deci nu sunt chiar asa de fericit...
Insa am renuntat sa mai urmaresc zi de zi dupa vreo 3 saptamani din concurs, intrucat mi se pare prea moale, fara viata ce se intampla in casa...
Vorba celor de la CNA, romanul se uita la televizor doar daca e vorba de sex, batai sau scandal... BigBrother varianta Romania este o ciorba lunga, fara sare si piper, fara nici o bucatica, reincalzita de zeci de ori, care nu mai are nici un gust...
Am ajuns sa ma uit doar duminica, cand se decide cine sta si cine pleaca / e propus, cand mai vezi ceva actiune. Si atunci vad moaca stupida a fraiericiului ala, si ma face sa regret ca am schimbat canalul de la un meci de fotbal...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde angus » Mie Mai 21, 2003 9:22 am

dupe ce ca am nervii nervoshi caci numi merje netu si mi sa defectat shi mausul prin stricare, ma mai contrazice shi aiu, ashea disdedimineatza, de parca n-ar shtii ca az ie sfantu constantin shi ielena shi in loc sal huiduiasca pe costel tresa-i spuna la multzi ani!
nu putui aseara casa ma uitz la bb, ca-mi placu prea mult la nashu unde fura invitatzi patapievici shi nae caranfil, casa vorbeasca despre amintirile lor din comunism, shi nu putui casa comut botonul orishicat m-am sfortzat conshtiintza nu shi nu.
aiule, casa ma-ntzelegi iute shi din prima: cu laba generalizata consimt, da creca asta e formatul emisiunii, ashea shi-au dorit realizatorii sa fie, de-aia au shi ales concurentzii pe care i-au ales, de-aia le-a facut cadou revista hustler sau pleiboi, ca daca vroia alceva le trimetea gazeta matematica sau magazin istoric.
acuma fii atent, ca zic ceva adanc: ce vina au concurentzii ca sunt ashea cum sunt? spun io: niciuna! asta imi place shi deaia ma uit. oricare dintre ei (shi ce spui despre costel este un exemplu foarte bun) are shi momente bune, shi rele, e normal sa fie ashea, e cand trist, cand nervos, shi se comporta ca atare, in limitele normalului.
mah, intzelegi ceva sau bat campii de geaba? de ce nu spui nica? :D
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 9:44 am

nashico, nashico cat de perversa imi iesti. pe mine ma pusesi colosha sa urmaresc bebeu de se mira si predator de interesu meu vadit si pe fata de crezu ca-mi trasei amanta surprinsa oarecum de schimbarea mea de comportament instantanee,brusca si intempestiva si mataluta savurasi nashu lasandu-i pe userii fraieri sa-si piarda doo ore pretioase din viata de zi cu zi si de noapte cu noapte si acu venishi cu gura mare sa ne iei la rost ca batem campii pe la mataluta prin parceluta ca ne expunem parerile cu cuvintele noastre ,proprii si de-acasa, incercand precum andreea raicu moda de bebeu sa ne influentezi gandirea noastra sanatoasa si obiectiva spre taramuri gresite si in contradictie cu libera exprimare a ideilor. faptu ca soso a luat la nushce test 60 de puncte din max posibile a starnit reactii din cele mai diverse si in mare parte false. faptul ca ernest s-a "confensat" fata de soso ,vis a vis de test, ca acu e complexat si ca se simte mai idiot ca soso iar e o afirmatie falsa pe care respectivul ernest nu o gandeste cu adevarat. mai vrei ? au bat campii ?

chestia cu formatul emisiunii e o mare vrajeala. nu, realizatorii nu au vrut asta ci asta a iesit...acu trebe sa dreaga busuiocu adica sa repare marea greseala a alegerii candidatilor.
eyewitness

Mesajde angus » Mie Mai 21, 2003 11:23 am

breh aiule, intai shi-ntai plecaciuni pentru marea multzumire shi chiar satisfactzie ce mi-o provocashi uitandu-te la emisiunea de o-nfiai prin adoptzie, sacrificandu-tzi linishtea familiala shi bunastarea personala shi starnind diverse banuieli cu totul shi cu totul nefondate, sa nu crezi ca nu sunt conshtienta de primejdiile la care te expuseshi singur cu aceasta ocazie.
apoi nu spusei ca batzi campii doamne ferejte, ci ca io, je shi subsemnata fac asta singura shi nebagata in seama de matale.
shi revenind ontopic: sunt doo posibilitatzi:
- realizatorii chiar asta au vrut sa faca, au ales candidatzii in consecintza shi sunt mandrii de ce-a eshit
- au vrut sa faca altceva, candidatzii au fost aleshi greshit, ei disimuland la preselectzie alta fatza decat au in spectacol, insheland vigilentza juriului ales pe spranceana, shi acum sunt cu dresu la busuioc.
mie mi se pare mai viabila prima varianta, tzie cea de-a doua. pai atunci, zi shi mie, ce crezi ca vroiau ei sa faca, de zici ca nu le-a eshit, ca doar ejti mai umblat prin tzari straineze shi ai mai multa carte shi parte.
hai ca inchid mesaju, ca pana apuc io sa spui tot ce vreau sa face noapte.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 12:04 pm

nashico ma imbujorai in obrajori si ma inroshi la fata cand vazui atat suport moral dezinteresat si nebanuit din partea matale si cuvintele de imbarbatare in salvarea aparentelor casnice si de-acasa ma facura sa intrezaresc speranta unei convietuiri pasnice si fara oprelisti si in continuare alaturi de colega mea de camera, bebeu ramanand poate doar un episod tragic si singular in istoria relatiilor bilaterale si familiare...

si acu on topic si pe subiect ca iar iau bataita la poponeata de la modul de bebeu pt indisciplina. nashico io plec de la ideea generala a unei laturi a caracterului romanesc mostenit si bine inradacinat in mentalitatea noastra. "daca altii fac noi romanii de ce n-am putea?" si uite asa inca din vremi acu apuse ne-am apucat sa facem si masini, si camioane , si tractoare, si ciocolata si medicamente si emisiuni teveu. minunatul si inventivul popor roman este bun la toate, stie sa le faca pe toate chiar mai bine decat cei ce inventara una sau alta. si uite asa luaram si licenta de bebeu si am pus-o in practica. pai de ce sa-i platim pe americani sau italieni sa ne invete cum sta treaba lasa domne ca o facem noi ce noi nu suntem in stare? si-am facut-o...

pai alegerea candidatilor. in primul rand la altii fura 16 candidati si nu 12. nu are importanta acest aspect deci nu detaliez. pai altii au ales: un super model de-ti lua graiu, un critic de film, doi homosexuali si doo lesbience, un medic, unu dintr-o trupa rock, una de dadea concerte la pian si le avea cu clapele, un fost puscarias ,un evreu si un musulman ,un negru si o asiatica si alte categorii cu sau fara studii sau alte talente. varsta candidatilor a fost cam intre 25 si 35 de ani. fetele la 25-30 si baietii 30-35.

casele ,bineinteles mai mari. ce aveau insa in plus. o sala mai mare cu piscina,sala fitness si sauna. in schimb nu aveau gradina/curte in aer liber. aveau o gradina dar era chiar in centrul casei ,cam cat un teren de tenis, cu gazon si flori,cu acoperis de sticla si partial rabatabil lucru care poate a accentuat senzatia de claustrofobie.

in general tema discutiilor ,cam 90% era sexul. am asistat la cuplari si decuplari, sex in grup, sex in piscina, sex in sauna, batai intre fete cu tras de par, pumni in gura si injuraturi intre baieti si multe alte aspecte picante...deci spectacol care a apelat la public nefiind o labareala generala si organizata de realizatori ci o treaba activa plina de neprevazut...

o alta diferenta pe care nashico matale ai sesizat-o cu legendarul spirit de observatie si vigilenta pompierului pe timp de ploaie si anume cea referitoare la sistemul de punctare. din cate am vazut nu erau propuneri din randul celor din casa ci toate plecau de la public prin telefoane. intrebarea nu era cine sa iasa ci cine vreti sa castige. si atunci fiecare vota castigatorul. la sfarsitul votarii se faceau procentele cu propusii castigatori. cine avea procentul cel mai mic pleca din casa. nu mai tin minte da votu era din saptamana in saptamana incepand cu a 4 saptamana de stat in casa. cam asta e ce-mi aduc aminte. oricum se pare ca io am vazut din prima si a doua editie de la italieni acum pregatindu-se a 4 editie ,partial la spanioli din cea americana inregistrata si partial din cea olandeza.
eyewitness

Mesajde angus » Mie Mai 21, 2003 2:51 pm

preluat imbujorarea obrajorilor de la antevorbitor de bucurie macsima vazand ce compunere profunda de comentariu adanc jurnalistic shi pertinent, nu credeam casa vaz pe forum atata elocintza, ejti plin de surprize.
ori de tine vorbea jaded cand spunea ca ii fura unii eseurile shtiintzifico-fantastice shi o copiaza la teze?!
din dizertatzia matale se deduce urmatoarea concluzie filozofica (breh, se vede ca nu de geaba urmezi cursurile alea prin corespondentza serale fara frecventza despre spirala lu hegal shi corpul scufundat alu arhimede, te esprimi elevat shi adiacent): scopul bebeului in tzarule civilizate ierea cat de repede facea aia sex in direct, ceea ce nu s-a indeplinit necorespunzand la romania. chestia cu 90% se vorbejte despre sex, aici suntem deopotriva cu occidentu.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 3:10 pm

pai se pare ca realizatorii pe-acolo pe la ei au oferit cam ceea ce dorea publicu. crezi tu ca daca aia la bebeu nostru ar incepe s-o puna moshu ar mai iesi la shaorme si intalniri forumistice? ar sta legat de teveu cu maimuta la picior gata de tragere. i-au dat publicului ce-a vrut care in termeni de botanica insemneaza :rating ...totusi realizezi ca pe langa sex au fost controverse aprige izvorate din "originea" (btw la italieni era si o americanca care bunghea o italiana mai de dallas) si educatia diferita a celor din casa? io cred ca cei alesi la noi sunt destul de omogeni comparativ cu cei de dincolo care sunt f eterogeni.

BAH FRATE DA AI NOSTRI PARCA N-AU VLAGA IN EI. PARCA SUNT LIPSITI DE VIATA. PARCA AR ASTEPTA DOCILI SA MOARA. ASTA IMPRESIE AM IO.
eyewitness

Mesajde river » Mie Mai 21, 2003 8:38 pm

Ce nu-mi place la BB... Echipa din spatele camerelor de fimat care se baga in viata concurentilor si a publicului fara drept, doar de dragul audientei. Nu stiu daca si in alte tari publicul este manipulat in halul in care este in Romania. Si asta n-ar fi nimic daca romanii nu s-ar lasa. Da', nu, frate, am ajuns sa-mi storc creierii si sa fac depresii (nici chiar asa) cand vad cat de nefericit este poporul asta al nostru si cat de usor manipulabil este.
Cat despre concurenti... Ce sa zic, mie una mi se par reprezentanti fideli ai generatiei lor (noastre). Inhibitiile, incertitudinile, dorintele ascunse de "ce vor zice cei de-afara" ii domina pe ei la fel cum, ne domina pe noi, cei din afara. Si, sincera sa fiu, asta nu ma deranjeaza la ei, pentru ca, in multe ipostaze ma regasesc.
Aceste contradictii din comportamentul lor le reflecta foarte bine si publicul. Inclusiv aici, pe fanclub-BB. Zic asta pentru ca (sper sa nu jignesc pe nimeni) dar, pe de o parte pe lista defavorizatilor se afla Iza si Ernest (si pe a marelui public in general), pe de alta, cei ce-i voteaza se plang ca cei din casa sunt incuiati, inhibati si inapoiati (daca a nu simti nevoia sa faci sex sau a te abtine inseamna inapoiere). Pai mai intai hotarati-va oameni buni ce vreti sa vedeti! Si sincer, chiar v-ar face placere sa-i vedeti zilnic facand sex, dandu-se in petec (prima saptamana bb)? Nu v-ati plictisi? Sau poate v-ati regasiti in aceste ipostaze? In asta ar consta adevaratul comportament uman, sinceritatea etc.?
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde onk » Joi Mai 22, 2003 9:24 am

La cererea insistenta a publicului indelung-gustator de big brother imi permit sa imi atasez o subtila si restransa cronica dispretuitoare referitoare la socialul fenomen emisional.....
Este ceva despre faptul ca romania vazatoare de televizor s-a impartit in doua: o parte care abia astepta sa devoreze imagini cu necunoscutzi care se scobesc in nas si a doua parte care din mii si mii de varii motive nu s-a uitat.
Acu sa o luam dupa motive: nu am timp, am alte programe teve mai interesante, am treaba, n-am chef, mi-e jena, sunt cult,sunt intzelept, sunt sectant, sunt tuns, etcetera si astia la un mom dat observa ca se traieste bine si fara sa te uiti la bebe, si atunci se dau mari ca nu ma uit ca am degnitatea mea, dupa care, dupa ce s-au decretat culti uita si se uita, si ajung sa-si dea cu parerea, sub o forma sau alta, sau ajung sa fie inghititi in mlastina discutiilor zilnice cu cei din jur.....asa....in orice caz romania e dezamagita ca senzationalul e sublim dar lipseste cu desavarsire, nu e, da in schimb e foarte multumita de acest soi de telenovela, cu putin diferita de cele clasice, filme de pierdut timpul, dar de dat cu parerea la serviciu si la coada la platit impozitele..."ai vazut ce a zis aia...? etc...."
Fenomen social lipsit de perversitate, bebeul romanesc este o adaptare curata respectand strict procesul de gandire "ce-o sa spuie lumea despre mine" oameni slabi performeri ai vietzii care au stiut ca aceasta experienta va adauga "ceva" monotoniei traiului. si sunt fericiti si savureaza cu mare placere convietuirea intr-o casa civilizata cu mancare ecologica si cu aspect de vacantza, singura lor datorie fiind aceea de a se simtzi bine si de a sti ca alimenteaza imaginatzia poporului roman. Si de aceea se comporta ireal si bizar, am mai spus, terorizati de ideea ca lumea i-ar putea judeca. si de aceea asteapta linistiti sa treaca timpul. Ce ii scoate din lincezeala? este surpriza de la emisiunea de propunere, shocul ca cineva nu-i place desi au facut eforturi supraomenesti sa joace un rol de good gay, destept si interesant...si atunci se deprima. si universul lor este atat de restrans ca ar organiza o ceremonie fastuoasa in cazul in care ar muri singurul purice din curte... spatiu restrans,spatiul social extrem de restrans si de fals/teatral, sentimentele se exacerbeaza, daca lasi un ceva intr-un loc unde deranjezi esti cel mai nenorocit ordinar.
si restul e supravietuire, exact ca in romania din afara bebe-ului, numai ca fara televizor. dar cu mancare . buna. pai si daca mananci bine si gratis de ce sa nu fii cobai, cand in romania mare multi mor de foame si dorm...unde dorm sau... mai stiu io ce..
onk

Mesajde angus » Joi Mai 22, 2003 1:32 pm

...sau, mai pe scurt, daca nu ie, nu ie, vorba francezului...
in numele consumatorilor de bebeu itzi multzumesc onk pentru frumoasele aprecieri la adresa emisiunii ce, in mod hotarat, este un experiment inedit pentru segmentul de telespectatori caruia ii este adresat, shi a carui medie de varsta ash aprecia-o undeva pe la maxim douaj de ani. bun sau rau, nu vom putea trage o concluzie definitiva decat dupa ce se va incheia.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 22, 2003 1:40 pm

nashico intelepciunea dvs e legendara da azi v-ati intrecut pe dvs...
eyewitness

Mesajde angus » Joi Mai 22, 2003 1:58 pm

asta casa spal rushinica de aseara, care dupa ce ma muncii din greu cu nijte sfintzi constantini shi elene, ma coprinse un somn adanc shi nu reushii sa fiu treaza shi deshteapta spre a monitoriza cu responsabilitatea de care vorbeshti spectacolul ce-mi fu dat pa inventar. shi tare ce-mi doream sa vad kung fu cu izabela shi cum shi-a dat ia seama ca ramase gravida, dupe cum imi parvenira aseara nejte informatzii confidentziale din teritoriu. de la tine ce s-a mai vazut, ce s-a mai auzit?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 22, 2003 2:18 pm

pai nashico io dupa seara de alataieri unde statui neclintit si nemiscat in fata teveului ,de nici macar nu-mi dezlipi oichii de pe el asa cum stateam io pe vremuri pe butelie ca doar mataluta m-ati indemnat si ordonat dupa ce ma pusesi in genunchi, la colt ,pe coji de nuca ,si-mi dadusi 20 la palma cu liniuta de douzeci de toli, ieri ,cu riscu de a ma apostrofa si pedepsi cu exmatricularea din clasa matale de bebeu, am continuat macrameu pe care-l terminai si-l pusei frumos pe noptiera si incepui deja un mohair cu un clasic doua pe fata si una pe dos , lucru care-mi dadu multa bucurie si alinare sufleteasca. totusi cand schimbai ghemu parca,parca auzi ceva cu izabela si sanii ei mari ca pufni predator in hohot de se zgaltzai casa cu mine de credeam ca am vibratoare-n mana si nu clasicele andrele.
eyewitness

Mesajde angus » Joi Mai 22, 2003 2:56 pm

nu-mi pui shi mie o vorba buna la predator, s-o cooptez ca director general adjunct, ca vorbeshte lumea cum ca ar fi un telespectator fidel shi de mare ajutor shi trebuintza la forumul omului, dovedind merite deosebite pe ramura, precum harnicie, rabdare, vigilentza shi cate shi mai cate.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 22, 2003 3:19 pm

multumescu-ti din inima pentru aceasta mare onoare ce ii facusi predatorului. o sa-i comunic de graba si tare bucurie o sa-i mai fac cand o afla cat de apreciat ie in lumea bebeului si o sa fie si mai constiincios in a urmari atractiva emisiune...totusi avand in vedere paralelismu cu tastaturile si monitoarele ,cu forumurile si lumea virtuala, va ramane si in continuare in a-si exprima parerile cu subsemnatul sau la o mica barfa colegiala...
eyewitness

Mesajde fara acte » Mar Mai 27, 2003 1:20 pm

Nu-mi place ca niciunul din casa nu si-a pus-o inca. Ma asteptam sa vad si eu ceva interesant acolo... .E cam plictisitor.
Si nu-mi place nici Izabula ca nu mai pleaca draq. La produs cu ea, nu la BigBrother!:mad:
fara acte
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Mai 31, 2003 11:37 pm

Io in ultimul timp nici nu ma mai uit la BB.....mi se pare cam plictisitor....aia vorbesc despre problemele dintre ei,iar pe mine ma plictiseshte la culme chestia asta....deci.....nu prea mai imi place mie...
Titina
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati