4 baietzi propusi !

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

cine vretzi sa plece ?

Adrian
10
37%
Florin
2
7%
Soso
5
19%
Ernest
10
37%

Voturi totale : 27

4 baietzi propusi !

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 18, 2003 10:45 pm

Incredibil ! 4 propuneri ....si am vrut eu neaparat sa fac acest subiect..sa moara de ciuda monk si x-tina ! :p

iar n-a iesit vaca de Iza ! :( O sa iasa Adrian ! (asa zic eu...pentru ca este cel mai antipatic dintre totzi. dar cu publicul asta care voteaza aiurea nu se stie niciodata)

Oare or fi masluite voturile publicului ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Mai 19, 2003 9:49 am

Nush daca sunt masluite voturile publicului... dar mie mi s-a cam parut ca pana acum a cam iesit cine a vrut Prima... Sau Big Brother, luati-o cum o vreti... :)
In mod normal, si eu cred ca tot despre Adrian ar fi vorba sa iasa... Insa, sincer sa fiu, parerea mea e ca poate sa iasa oricine, in afara de Ernest... a inceput sa imi placa mult tipul si este, asa cum zicea aseara un prieten de-al lui - Sufletul casei BB.... Deci, Adrian in special, sau oricine in afara de Ernest! :o

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde angus » Lun Mai 19, 2003 10:13 am

al treilea vot pentru adrian de la mine pleaca! intre cei patru propushi, el este pe ultimul loc in topul preferintzelor mele. moshule, te bucuri ca prietenul tau costel este singurul baiat care nu este propus de data asta?!
cele doo voturi pentru ernest, de unde vin? stimat electorat, nu va fie cu suparare, suntetzi invitatzi sa va motivatzi voturile!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Mai 19, 2003 10:31 am

Votul meu pleaca catre Homo... aaa... Soso!

Mi-a placut de Adrian atunci cand si-a exprimat liber ceea ce simtea, parca m-a facut sa-l vad si ca pe un om, cu sentimente si trairi puternice, pe care si le-a exprimat fara sa fie ipocrit si sa se gandeasca ca o sa-i dauneze (ceea ce s-a si intamplat pana la urma...), nu doar ca pe un concurent ce e acolo pentru bani.
Bravo lui!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Necuratu' » Lun Mai 19, 2003 11:15 am

Unul dintre voturi pentru Ernest a venit de la mine. Nu am mai motivat alegerea, pentru ca oricum motivatiile sunt de ordin subiectiv. De ce sa plece Ernest? Pai tocmai pentru ca"e sufletul casei BB". Intodeauna am urat "sufletele". Alt motiv, de fapt e acelasi sub o alta forma, sa plece pentru ca e cocalar. Nu ca Soso sau Florin mi-ar placea mai mult...
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
Necuratu'
Junior Member

Mesajde angus » Lun Mai 19, 2003 11:35 am

tocmai pentru ca este de ordin subiectiv, de aia e interesanta motivatzia fiecaruia, multumesc necuratule ca ai ieshit din anonimat. dupa cum stau lucrurile in acest moment dat, mie mi s-ar parea casa tare plicticoasa fara ernest shi tampeniile lui. acum, nu e exclus ca daca el iese, s-ar putea sa avem surpriza ca altcineva, care acum inca este in umbra lui ernest, sa ii ia locul shi sa ne arate o noo fatza...plus ca daca ernest iese, interesul alidei pentru concurs este probabil sa scada simtzitor, sa devina apatica sau sa inceapa iar sa planga non stop. jocul celor doi nu va fi zdruncinat prea curand. deshi ma mira votul atat de vehement al publicului impotriva lui ernest.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 19, 2003 4:14 pm

Scumpul meu angus , pentru ca ai intrebat de unde vin voturile..itzi satisfac curiozitatea.
Pe langa Necuratu care si-a recunoscut vina ca l-a votat pe Ernest.....se fac vinovatzi de acelasi lucru si Catharsis , Jasmyna & xkran. :p
Big Brother ii avertizeaza ca nu si-au sustinut propunerea. Da ? :yD
(la data acestui post al meu...doar 4 il votasera pe Ernie)

Si...da, ma bucur pentru Costel. E bun rau. Il aseman cu Ilie Moromote. Un intelept kterincos de la tzara.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde river » Lun Mai 19, 2003 7:39 pm

Am votat aici plecarea lui Adrian. Nu pentru ca nu-mi place ci pentru ca e mai bine pentru psihicul lui. Din cei nominalizati, real, l-as vota pe Florin pentru ca in ultimul timp a devenit mai rautacios si mi se pare si un pic ofticos. Ernest si Soso imi sunt foarte dragi, desi sunt personalitati opuse.
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Am votat

Mesajde Love2Fly » Lun Mai 19, 2003 11:49 pm

Am votat Ernest, pentru ca e cam m**** si vrea sa o termine pe biata Alida care e o fata mult prea sensibila pt un cal ca Ernest!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Mar Mai 20, 2003 8:58 am

..... io unu am votat cu Florin ca in ultima vreme se cam cearta cu toti ....
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde angus » Mar Mai 20, 2003 11:45 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Pe langa Necuratu care si-a recunoscut vina ca l-a votat pe Ernest.....se fac vinovatzi de acelasi lucru si Catharsis , Jasmyna & xkran. :p
Big Brother ii avertizeaza ca nu si-au sustinut propunerea.

10x, mosh.
domnul xkran, acu ca tot fushi deconspirat shi dat in fapt ca votezi anonim shi in secret, adevaru ieshi la iveala, cum ca te dedai incognito la distractzii d-astea ieftine ca muritorii de rand, itzi lansez o invitatzie speciala de a comenta directzia votului tau. multzumesc.
(sa shtii ca Big Brother nu-shi permite sa te avertizeze, moshu vrea doar sa te inspaimante...)
angus
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mie Mai 21, 2003 9:15 am

Eu asi prefera sa iasa Ernest pt ca nu il mai suport !..dar nu ma supar daca iese Adrian...stiu sigur ca Soso si Florin nu vor iesi...(sau ce putin sper:))
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde angus » Mie Mai 21, 2003 9:31 am

SiMICs, bine ai venit p-aicea! hai nu mai fi ashea de laconica shi zi-ne shi noo cam ca necazuri tzi-a pricinuit ernest de nu-l mai suportzi, shi doi la mana, de ce speri ca florin shi soso sa nu iasa?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 9:58 am

ma bag in vorba
chiar daca nu e in propunere : COSTEL
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 21, 2003 10:08 am

de ce , costel ? costel e intruparea romanului neaosh in casa big brother. un tzaran citit , simpatic , linistit si harnic. am impresia ca este singurul care nu a luat absolut nici o propunere din casa. ma insel , anguse ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 10:47 am

moshule gusturile nu se discuta...asa cum am mentionat pe alt thread costel mi se pare tipu de taranoi ingamfat si parvenit care sub masca acestui "om din popor hatru si sfatos" ascunde o mare doza de parshivitate, tupeu si prost gust...nu ti-as dori sa ai vreodata un sef sau prieten , gen costel.

si in viata de zi cu zi ne facem prieteni din cei mai diversi. cu unii ramanem prieteni cu altii nu. de ce ? pt ca cei de care ne despartim sunt shulfele...
eyewitness

Mesajde angus » Mie Mai 21, 2003 11:37 am

moshule, nici io nu tziu minte sa fi loat costel freo bila neagra, ceea ce, spun drept, ma cam mira. nu shtiu altzii cum sunt, dar io, daca ash avea de unde alege, ash prefera personalitatzile mai pozitive shi mai energice, gen ernest shi izabela (cu toate ca si ashtia calca-n strachini). costel e prea molcolm dupe gustul meu.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 12:21 pm

moshule stii ce-ti propun? io am inteles ca florin si costel trebe sa umble in hainele fetelor doo zile.hai sa vedem (iar o sa ma uit la bb in loc sa termin macrameu ala la care lucrez de saptamana trecuta) daca costel isi geamantanu si pleaca asa cum a mentionat si s-a batut cu pumnii in pept, jos palaria ai avut dreptate si dau io o bere ca am gresit ca am judecat gresit omu .dar daca se imbraca in femeie renunti in a-l mai sustine pe costel?

ps . acu nu stiu care-i regula, daca nu se achita de sarcina il da bebeu afara?
eyewitness

Mesajde angus » Mie Mai 21, 2003 1:10 pm

bag sama ca macrameu matale va avea aceeash soarta trista ca shi gherghefu meu care fu pus in cui, precum pohta. da io aseara chit ca ma uitai pa alt program tot dadui o tura pe bb cand ierea reclame la aia shi-l vazui pe costel imbracat cu fustitza shi cu o peruca blonda shi dizgratzioasa, da neshtiind io cum ie tarashenia shi ce se intampla p-acolosha, gandii ca ie costumat casa filmeze clipu ala de la teveu, ca totzi iera costumatzi...
shi nici pe testu de inteligentza, de eshi soso premiant, nu-l vazui, kung fu?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 21, 2003 1:26 pm

pai nashico la faza aia din ce imi amintesc io costel doar proba asa de chestie vezi doamne cum ar arata. florin in schimb imediat si-a lepadat straiele barbatesti si si-a tras fustita mini si bluzita pe masura si defila nonsalant prin casa spre deliciul celorlalti baieti.

la testu de inteligenta bb a anuntat in portavoce ca soso e castigator cu 60 de puncte din tot atatea posibile si toti au zis un bravo soso asa cum un rapidist ar spune la un gol de-a lui dinamo in cupele europene. imediat bebeu a zis in aceiasi portavoce ca ceilalti ,daca vor si ei rezultatele, sa le ia din camera secretelor moment in care bucuria unanima si mai retrasa vis-a-vis de realizarea lui soso s-a stins si toti au tabarat sa-si ia rezultatele...dupa care toti vorbeau in cor despre ce facura ei si nu mai intelesei nica ca mare galceava era pe-acolosha...
eyewitness

Mesajde gabuba » Mie Mai 21, 2003 3:44 pm

L-am votat pe Adrian si asta pentru ca ma scoate din pepeni felul lui de a fi. Se preface atat de mult, incepe fiecare raspuns cu "nu stiu", habar n-are sa zica doua fraze, se "aaaie" incontinuu, si nu are nimic concret de zis. E un dobitoc, ratat precum a spus si el. In plus l-ati auzit cum canta?!?!??! aaaaa!!!!! si are impresia ca e talentat! Afon sa fii sa nu-ti dai seama!\
Vesurile lui Adrian:
"nu e vina mea/nu e nici a ta /fericirea ieeeheeeei" FUUUUCKKK!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Plus ca e o mobila in casa aia, acum vreo doua saptamani daca l-am vazut in doua cadre e bine.
Soso ma enerveaza cu reactiile lui, cu mersul lui, cu pantalonii lui, si cu vocea lui. se plange toata ziua, si nu face nimic interesant.
Ernest e un tip ok, care mai destinde atmosfera plus ca e si inteligent.
Florin e cam isteric, in rest e ok.
Coco imi place mie, ma bucur ca n-a fost propus!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

kke

Mesajde Love2Fly » Mie Mai 21, 2003 11:08 pm

Vesurile lui Adrian:
"nu e vina mea/nu e nici a ta /fericirea ieeeheeeei" FUUUUCKKK!!!!!!
Plus ca e o mobila in casa aia, acum vreo doua saptamani daca l-am vazut in doua cadre e bine.
:

Tu vorbesti mah "Andreea Balan"....macar daca erai vreun expert ceva. Adrian e de departe cel mai inteligent de acolo chiar daca oamenii de rand nu-l inteleg. E mult prea profund pentru lumea asta si de aia tuturor Adrian li se pare un idiot!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Mai 22, 2003 8:14 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
se fac vinovatzi de acelasi lucru si Catharsis , Jasmyna & xkran. :p
Big Brother ii avertizeaza ca nu si-au sustinut propunerea. Da ? :yD

deci...sa-mi sustin "propunerea" ... am votat cu ernest fiindca eu il consider un imbecil,prefacut,obsedat,naspaaaa rau de tot!!!!nu mai pot sa-l suport! o face pe alida sa sufere(nu ca mi-ar placea alida..din contra) .. dar asa ceva eu n-as putea sa accept.. adrian ,florin si costel imi plac.. dintre fete.. niciuna! soso e gay!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Beauty_Angel » Joi Mai 22, 2003 9:37 am

Soso este gay???????
Nu am stiut...dar se vedea dupa mutra.Mie imi place mult de tot Alida si sa stii ca si eu as vrea sa plece Ernest deoarece este un nebun...mereu este obsedat de fete...parca, nu stiu ce sa spun..este un bou!
Gandeste bine inainte de-a actiona daca nu vrei sa faci greseli
Beauty_Angel
Junior Member

l-am votat pe ernest

Mesajde PreferatA » Joi Mai 22, 2003 11:05 am

Ernest a primit votul meu deoarece m-am saturat sa ramana in casa si voi sa il critikatzi toata ziua, pentru varsta lui de 20 de ani mi se pare un tip super .. kare ia viatza in gluma si kare face caterinka de cine poate si kum poate .
In plus nu e vina lui ernest ca alida aia a pus botu .. andreea d c nu l-a pus ? e chestie de IQ :) .Daca nu ar fi fost alida in casa ernest nu ar fi parut atat de rau .
Eu una l=ash vrea pe ernest in gashka mea de prieteni.De aceea nici nu mai vreau sa stea in kasa aia de handikapatzi :)
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 22, 2003 11:21 am

ai vazut , scumpul meu angus , de ce il voteaza lumea pe ernest ? pentru ca nu il intelege. auzi tu...ca o face pe alida sa sufere , ca e bou , ca nu mai stiu cum e. iata ca si in sondajul nostru conduce detasat....asa ca sa nu ne fie cu mirare daca duminica seara va sta' langa Virgil Iantzu. :(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 22, 2003 11:51 am

intra si iantu in casa? de-abia astept...la editia 3 la italieni o gagica care a fost votata sa iasa a iesit si dupa doo saptamani a intrat iar in casa. nu ma intrebati de ce ca sa moara titirica daca am inteles...
eyewitness

Re: kke

Mesajde gabuba » Joi Mai 22, 2003 1:33 pm

Initial trimis de Love2Fly

Tu vorbesti mah "Andreea Balan"....macar daca erai vreun expert ceva. Adrian e de departe cel mai inteligent de acolo chiar daca oamenii de rand nu-l inteleg. E mult prea profund pentru lumea asta si de aia tuturor Adrian li se pare un idiot!

:rolleyes:

**

:rolleyes:

**

doar pentru ca tu ai impresia ca adrian e cel mai destept de acolo nu inseamna ca si e. Ia-o altfel, oamenii de rand ca tine zic ca el este un profund care emana in permanenta inteligenta, dar ceilalti isi dau seama ca nu decat un imbecil.

acum pe bune :

Pentru ca e incapabil sa se exprime altfel, se foloseste de muzica, care de altfel ii unge la suflet pe unii (se pare). Dar personal mi se pare ca acest om nu face decat sa-si expuna in muzica golurile din cap pe care le are. Mi se pare un kkt si la propriu si la figurat.

Hai sa incheiem ca tu o sa-mi spui in continuare ca nu vad dincolo de aparente, iar eu o sa-ti zic (,) ca tu vezi niste chestii ce nu exista, si tot asa... understand - antoneasco? :rolleyes: :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde angus » Joi Mai 22, 2003 1:48 pm

un lucru ce mi se pare mie inedit la bb este votul publicului. m-ar interesa foarte tare media de varsta a celor care voteaza shi numarul lor, amanunte care nu cred ca ne vor fi desconspirate vreodata. voi atzi dat vreodata semeseuri sau telefoane ca sa eliminatzi pe unul sau pe altul? cine oare o face?
ernest shi adrian sunt personalitatzi cu totul diferite, amandoi atrag simpatii cat shi antipatii puternice. cat despre atitudinea lui ernest fatza de alida, nu mi se pare scandaloasa deloc. din prima i-a spus ca sa nu-shi faca sperantze ca din partea lui nu va fi nimic altceva decat o joaca. daca alida vrea totushi sa continue aceasta relatzie, o face pe barba ei. ernest nu se poate indragosti la comanda shi nici nu a vrut sa profite de ea, spunandu-i din start cum sta treaba. mie imi place de amandoi, incearca sa ishi faca situatzia suportabila.
angus
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 22, 2003 8:32 pm

angus, hai sa-ti zic ce cred eu.
Tu vezi pe cineva dand aproape 2 $ pe un vot la BB?!??!
Eu nu... cei care voteaza in proportie de 80% sau chiar mai mult, sunt rude si prieteni ai concurentilor! Si fiti siguri ca nu au mai mult de 30 de voturi pe emisiune, ca daca aveau sume respectabile nu faceau toti misto "nu avem , chiar asa de putine voturi ca ceide la BB, dar sunt oricum putine" - Tv Mania.

Trage tu concluziile.
- Toţi in păr!
gabuba

Următorul

Înapoi la Antichitati