(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Ce sa ma nenorocesti , bai MiG ? Imi faci si mie un bine....ca sunt satul ca pentru 2 hamburgeri sa muncesc zi lumina ...iar noapte de noapte sa primesc bataie.
Portnoy....vad ca tot te bagi in seama p'aci..doar , doar ti-o pica ceva in plasa. Eu zic sa intrebi de Jasmyna...mai cu seama acum cand marian jan e la dezintoxicare. Cred ca o sa ai succes.
Portnoy....vad ca tot te bagi in seama p'aci..doar , doar ti-o pica ceva in plasa. Eu zic sa intrebi de Jasmyna...mai cu seama acum cand marian jan e la dezintoxicare. Cred ca o sa ai succes.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de MiG29
Ho mah k nu v-o fur!:mad: Nu de alta da risc sa nenorocesc tot forumu asta shi mai ales pe Moshu cu cele mii shi ceva de posturi(alea ptr impresionat gagici) shi de ce sa vreau asta?:j
Stai linistit... Scuza-mi iesirea, dar sunt foarte stresat in prezenta mosului, mereu sufla toate gagicile, si te-am vazut ca o amenintare... Cel mai bine, zic eu, sa facem o coalitei impotriva mosului, ca nu se mai poate... Ce zici?
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pai ce sa fac mai mosule? Imi incerc si eu norocul... Nu toata lumea e asa cunoscuta ca matale... Poate pica ceva... Uite, cu Demona m-am intretinut eu ce m-am intretinut pe Messenger, dar nu stiu ce-i cu ea de la un timp, ce gogosi i-ai turnat despre mine de nu mai e online de vreo 3 zile? Chiar asa mai, sa le ai tu pe toate?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Moshule....vezi dak nu tzia placut scoala:D
Portnoy facem mah shi coalitzie anti-mosh(inchidem toate fast-foodurile shi interzicem berea shi scapam de el....dar ma tem k scapatzi shi de mine:p)
Oricum la faza cu gagicile io nu ma bag peste voi k sunt mai mic shi poate iau bataie:D
Portnoy facem mah shi coalitzie anti-mosh(inchidem toate fast-foodurile shi interzicem berea shi scapam de el....dar ma tem k scapatzi shi de mine:p)
Oricum la faza cu gagicile io nu ma bag peste voi k sunt mai mic shi poate iau bataie:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
He,he..Portnoy...am incercat si eu cu Demona....dar mi-a fost imposibil. Ma punea sa ii vorbesc in elfa , sa stiu clasificarea vampirilor si a dragonilor....si tot felul de asemenea chestii.
MiG...am carnetzel d'ala de reducere la Mc. Maine cand vin de la facultate cred ca ma opresc la Mc Central si imi iau un McToast si un cafe frape...cu 12 000 lei reducere. Costa doar 44 000 lei. :p
Eu cred ca trag pe dreapta. Noapte bunicica ! :p
MiG...am carnetzel d'ala de reducere la Mc. Maine cand vin de la facultate cred ca ma opresc la Mc Central si imi iau un McToast si un cafe frape...cu 12 000 lei reducere. Costa doar 44 000 lei. :p
Eu cred ca trag pe dreapta. Noapte bunicica ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de MiG29
Pai cand facem un plan de lupta? Tu esti cu atacul aerian, eu cu ala terestru... Ce daca esti mai mic? Nu conteaza asta... Impreuna il dovedim...
Mosh, sa ai somn... Daca vrei, am si eu doua carnetele din alea, ti le trimit maine prin fax...
indescifrabil
-
Portnoy....da ma da tre sa mai cooptam pe cineva.Io il propun pe Alex k are potentzial.De SOD shi Eye tre sa ne ferim k astia se folosesc in mod pervers de moshu shi or sa i tzina partea
Moshule...da-o draq de treaba.Parca spuneai k te lasi de sportu asta:)
Moshule...da-o draq de treaba.Parca spuneai k te lasi de sportu asta:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
2011
Initial trimis de Jaded
Cam asa suna melodia
eroare cat se poate de falsa. "Cam astea sunt versurile" era mai corect. ca tu asta ai facut, ai scris nejte cuvinte, nu note muzicale.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Baah, ce dracu, nu aveti somn?? Stati in mijlocul noptii, ca niste cucuvele, si birfiti lumea! De ce nu o faceti ziua, la wc, ca femeile...ca asta sinteti! Niste putori nespalate, in frunte cu moshul! Cum dracu sa se uite femeile la voi, cind dupa masturbare nu va spalati pe maini??? Baaah, igiena e totul in viata! Si nu vorbesc de spalat pe dinti, sau intre degetele de la picioare, ci de igiena genitala! Ce femeie se uita la voi, cind tot timpul emanati un miros de excremente???
Mi se face sila....
Uite citeva hint-uri:
Sanatatea si igiena sexuala a barbatilor:
Spala-te regulat pe tot corpul, mai ales in zona genitala pentru a elimina transpiratia si alte secretii ce se acumuleaza de-a lungul zilei. Asta te ajuta sa scapi de mirosurile neplacute si sa previi crearea unui mediu de dezvoltare optim pentru diversi microbi.
Daca ai preput, trage-l complet spre baza penisului si spala partea superioara a penisului in fiecare zi.
Este igienic sa te stergi dinspre fata spre spate , dupa mersul la toaleta.
Evita sa folosesti deodorante in zona genitala deoarece acestea pot conduce la inflamatii.
Evita hainele (inclusiv lenjeria intima) stramte si/sau de nylon pentru a te proteja impotriva infectiilor.
Schimba-ti lenjeria intima in fiecare zi.
:o
Mi se face sila....

Uite citeva hint-uri:
Spala-te regulat pe tot corpul, mai ales in zona genitala pentru a elimina transpiratia si alte secretii ce se acumuleaza de-a lungul zilei. Asta te ajuta sa scapi de mirosurile neplacute si sa previi crearea unui mediu de dezvoltare optim pentru diversi microbi.
Daca ai preput, trage-l complet spre baza penisului si spala partea superioara a penisului in fiecare zi.
Este igienic sa te stergi dinspre fata spre spate , dupa mersul la toaleta.
Evita sa folosesti deodorante in zona genitala deoarece acestea pot conduce la inflamatii.
Evita hainele (inclusiv lenjeria intima) stramte si/sau de nylon pentru a te proteja impotriva infectiilor.
:o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
oricum pe moshu sunt foarte suparat si cred ca o sa-i tai 10 % din leafa ca azinoapte iar nu s-a prezentat la program si mi-a pus toti clientii in cap de sunara aia toata noaptea sa intrebe de moshu si el era la tandreturi pe forum cu matrasita si jaded melomana. daca afla sod ca iar moshu nu a fost in ior azinoapte cred ca-l fute...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
genial...Nicholas...fazele cu igiena. ce pretentzii au si aia..sa ne schimbam zilnic chilotzii. :p
eye , nu inteleg de ce iti faci griji ! stii bine ca SOD™ imi tine locul toata saptamana. nici de forum nu mai are saracu' timp..ca are si tura mea si tura lui. (si nu e vorba despre tura de la sah :p )
eye , nu inteleg de ce iti faci griji ! stii bine ca SOD™ imi tine locul toata saptamana. nici de forum nu mai are saracu' timp..ca are si tura mea si tura lui. (si nu e vorba despre tura de la sah :p )
-
moshule ai festelit-o
a intrat una beauty angel pe forum , pe la 9 si acu dupa 2 ore are deja 15 posturi. creca locu unu pe tara iti este amenintat. oricum noi iti tinem pumnii moshule . acu tu daca vrei poti sa-i dai ban si iti salvezi scaunu...
a intrat una beauty angel pe forum , pe la 9 si acu dupa 2 ore are deja 15 posturi. creca locu unu pe tara iti este amenintat. oricum noi iti tinem pumnii moshule . acu tu daca vrei poti sa-i dai ban si iti salvezi scaunu...
-
i-am sters deja un subiect pe Big Brother. a facut sondaj de care ne place mai mult..de costel sau de tiganu de Adrian. :p
nu mi-e frica de nimeni...sa-mi ia si locu' 1 pe tzara , sa-mi ia si banii , si tot ce vor ei.....dar renumele nu mi-l poate lua nimeni :p
iti dai seama , eye-ule....ca literele de aur cu care este scris Oribilul Mosh....nu le poate fura nimeni din sufletele a mii de oameni :p ......oricat de mult iti doresti tu !
nu mi-e frica de nimeni...sa-mi ia si locu' 1 pe tzara , sa-mi ia si banii , si tot ce vor ei.....dar renumele nu mi-l poate lua nimeni :p
iti dai seama , eye-ule....ca literele de aur cu care este scris Oribilul Mosh....nu le poate fura nimeni din sufletele a mii de oameni :p ......oricat de mult iti doresti tu !
-
cum pana mea sa-mi doresc moshule? ce-ai capiat ? pai io sunt mandru ca esti cine esti moshule. chiar zilele trecute ma opri un prieten la bucur obor si ma felicita ca sunt prieten cu tine...pai io sunt mandru cu tine moshule , peste tot ma dau mare ca te cunosc. asa sa stii...
-
Pai da....ca ei au o groaza de chilotii pe acasa, nu ca noi, numa 3...de, au bani, sint bogati. Cred ca se imbraca numa in chiloti din aia de silk....hehehe..ai dracu poponari..
Hint-urile fetelor:
Sanatatea si igiena sexuala a femeilor:
Nu incerca sa speli suprafata interioara a vaginului deoarece corpul tau va face asta singur; spala doar zona exterioara (a deschiderii vaginului).
Este igienic sa te stergi dinspre fata spre spate, dupa mersul la toaleta.
In timpul menstruatiei schimba tamponul la fiecare 4 ore pentru a opri posibila aparitie a infectiilor si a mirosurilor neplacute;
Spala-te pe maini inainte si dupa schimbarea tamponului.
Hint-urile fetelor:
Nu incerca sa speli suprafata interioara a vaginului deoarece corpul tau va face asta singur; spala doar zona exterioara (a deschiderii vaginului).
Este igienic sa te stergi dinspre fata spre spate, dupa mersul la toaleta.
In timpul menstruatiei schimba tamponul la fiecare 4 ore pentru a opri posibila aparitie a infectiilor si a mirosurilor neplacute;
Spala-te pe maini inainte si dupa schimbarea tamponului.
-
Initial trimis de Nicholas_Alex
Baah, ce dracu, nu aveti somn?? Stati in mijlocul noptii, ca niste cucuvele, si birfiti lumea! De ce nu o faceti ziua, la wc, ca femeile...ca asta sinteti! Niste putori nespalate, in frunte cu moshul! Cum dracu sa se uite femeile la voi, cind dupa masturbare nu va spalati pe maini??? Baaah, igiena e totul in viata! Si nu vorbesc de spalat pe dinti, sau intre degetele de la picioare, ci de igiena genitala! Ce femeie se uita la voi, cind tot timpul emanati un miros de excremente???
Mi se face sila....
Citesc in randurile de mai sus gelozia oarba pe care l-a cuprins pe userul Nicholas, zis si Alex... Ce sa-ti fac tata? Asta e viata... Unii au treaba, altii stau deoparte...
Uite citeva hint-uri:
Este igienic sa te stergi [B]dinspre fata spre spate , dupa mersul la toaleta.
:o [/B]
Frumos referat ai facut aici... Succes la examen... Si in cazul in care il iei... "Bine ai venit printre noi!!!"
indescifrabil
-
ca sa-i dau cu caramel !
bravo moshule. tot la McDonald's iti sta capu'.

tu ai vrea sa ai un prieten intim ? de ce ?
slava domnului moshule ca am si asa ceva. acum ca ai aflat si asta poti pune capul linistit pe perna noaptea.
Portnoy, o mica curiozitate, P18 are net?
azi, ca de fiecare data dar mai mult ca oricand, sunt foarte suparata pe moshi (nu aia oribili, totusi). blocul meu s-a transformat peste noapte in centru' pensionarilor. peste tot zac anuntzuri de genu': "Va rugam sa pastrati linistea in imobil de luni pana vineri intre orele 13:00-17:00 si 21:00-13:00. Sambata si Duminica tot omul se odihneste!" hai da-o-n-colo de treaba. ca nici moshu' cat e el de mosh si de oribil nu se odihneste atata! Sa le stea-n gat! :mad:
-
nocturna - Mesaje: 8725
*lol*..Portnoy-ule, tu iti schimbi chilotzii in fiecare zi? Esti nebun?:D
-
bah alex ce pana mea nu i-ai dat pemeu direct lu oribila ca ea e cea mai adevarata femeie de pe forum si opera.
ne imputi noua oxigenu pe-aici cu treburile tale intime cu oribila...mai bine du-te la plaja sa te mai racoresti

-
Eye-ule, nu mai schimba vorba si zi: iti schimbi chilotii in fiecare zi?..
Oribila trebuie sa aiba ventilu´ spalat, daca nu vrei reclamatii de la clienti, nu? Pai ce ar zice aia, daca isi da hainele jos, si are numa´ mushte pe la orificii?? De unde banu´? Cine plateste?

Oribila trebuie sa aiba ventilu´ spalat, daca nu vrei reclamatii de la clienti, nu? Pai ce ar zice aia, daca isi da hainele jos, si are numa´ mushte pe la orificii?? De unde banu´? Cine plateste?
-
2014
Initial trimis de eyewitness
moshu (...) nu s-a prezentat la program si mi-a pus toti clientii in cap
lasa ca cand mai vine clientii aia si-o vrea pe lolita, or le-o dai la pret redus or la aceaj bani le-o lasi mai mult. parerea mea!
leití£r edit mai tarziu: mustele ca mustele, da ce va faceti daca are pamant? maine poimaine vezi ca ii cresc si flori (basina porcului, de exemplu)!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Nicholas....sa te invatz eu ceva. Nu mai citi toate porcariile pe net. Nu tre' sa te speli pe maini dupa ce iti batzi maimutza....ci inainte. Maimutza este curata...si tu punand mana murdara pe ea..o potzi infecta cu diversi microbi. Eu intodeauna inainte sa o bat..ma spal de doua ori pe maini cu sapun..si o data cu spirt.
Te rog sa tzi seama de sfaturile mele !
Nightwish...si la ce iti foloseste ca ai prieten intim ? Ajuta la ceva ?
Portnoy..ce poola mea tot dai quoteuri ? La tine in mesaj 90 % e ce scriu altzii...si 10 % e replica ta.
A....si inca ceva. Eu vara nu port chilotzi. Nu vad ce rost isi au. Daca nu ma credetzi..intrebati-o pe matrashita...ca m-a verificat ieri la Mc. :p
Stitzi ce am aflat ? ca eye poarta bikini d'aia de femeie , de-i intra atza'n fund..si are gaurele in fatza. acum....fiecare cu pasarelele lui....nu tre' sa radem de el.
Te rog sa tzi seama de sfaturile mele !
Nightwish...si la ce iti foloseste ca ai prieten intim ? Ajuta la ceva ?
Portnoy..ce poola mea tot dai quoteuri ? La tine in mesaj 90 % e ce scriu altzii...si 10 % e replica ta.
A....si inca ceva. Eu vara nu port chilotzi. Nu vad ce rost isi au. Daca nu ma credetzi..intrebati-o pe matrashita...ca m-a verificat ieri la Mc. :p
Stitzi ce am aflat ? ca eye poarta bikini d'aia de femeie , de-i intra atza'n fund..si are gaurele in fatza. acum....fiecare cu pasarelele lui....nu tre' sa radem de el.
-
*loool*...eu vara umblu numa´ cu suspensor! Il am pe ala de cind jucam baschet...cam mic, da merge!Nici nu trebuie spalat asa de des...
Multumesc pentru sfat, moshule. De aia tot murdaream eu maimuta. Odata am schimbat uleiul la mashina, si dupa aia, de satisfactie ca am facut treaba repede, am batut de 2 ori consecutiv maimuta...saraca, era plina de ulei..ziceai ca-i din aia de negru..chiar..vara asta o sa mi-o dau odata cu pacura, sa vad cum arata...
Intradevar, fiecare are toanele lui. Eu il inteleg pe eye, si il apreciez ca nu se ascunde.10 puncte!

Multumesc pentru sfat, moshule. De aia tot murdaream eu maimuta. Odata am schimbat uleiul la mashina, si dupa aia, de satisfactie ca am facut treaba repede, am batut de 2 ori consecutiv maimuta...saraca, era plina de ulei..ziceai ca-i din aia de negru..chiar..vara asta o sa mi-o dau odata cu pacura, sa vad cum arata...
Intradevar, fiecare are toanele lui. Eu il inteleg pe eye, si il apreciez ca nu se ascunde.10 puncte!
-
E mai interesant asa... Nu ti se pare? E o tehnica veche invatata de la un moderator mai vechi si mai celebru decat tine... Pare imposibil, dar exista si asa ceva...
Nicholas, in tinerete imi schimbam si eu chilotii in fiecare zi... Pentru ca nu e frumos sa te duci la fata asa, nu? Te faci de ras cand ii dai jos... Mai ales vara... Dar de cand cu batranetea asta, lenea, abst... la la la, mai rar, asa cam la doua zile... Schimbatul chilotilor, ce credeai?
indescifrabil
-
bah alex tu ori ai facut insolatie azi , ori ai nevoie de niste buline colorate...obsedat sexual ce esti
daca te duci la mare anu asta sa stai la umbra nu te expune prea mult la soare ca poate te infigi dracu in slipurile sindicalistilor de pe plaja si o mai iei si pe coaja...
moshule ce sa-ti spun...cu chilotii a fost ideea ta cu gaurelele ca mi-ai spus ca te furnica curu si te exciti cand vezi maimuta sculata prin gaurele...io am vrut doar sa-ti fac o placere ca deh om esti si tu...io stiu ca tie aia roz iti plac cu broderia cu iepurasu pleiboi ,nu?

daca te duci la mare anu asta sa stai la umbra nu te expune prea mult la soare ca poate te infigi dracu in slipurile sindicalistilor de pe plaja si o mai iei si pe coaja...
moshule ce sa-ti spun...cu chilotii a fost ideea ta cu gaurelele ca mi-ai spus ca te furnica curu si te exciti cand vezi maimuta sculata prin gaurele...io am vrut doar sa-ti fac o placere ca deh om esti si tu...io stiu ca tie aia roz iti plac cu broderia cu iepurasu pleiboi ,nu?
-
da , cica sa imi faci mie placere. vorba cantecului....ti-ai luat chilotzei cu gaurele...sa-tzi iasa paru' prin ele. eu altceva nu am vazut sa iasa de acolo...dar daca zici tu . :p
portnoy....moderator mai vechi ca mine exista...insa mai celebru...e doar o utopie de a ta.
ce i-am zis eu lu eye e dintr-un cantec celebru...pe care l-am auzit eu in Obor : "ca astazi barbatzii totzi ...ia la neveste chilotzi....chilotzei cu gaurele...sa iasa paru' prin ele ....chilotzi si port-jartiere.....sa aibe la pat placere ! " :o
Le-am gasit si eu in format mp3..si le am pe cd. Daca nu o sa imi fie lene poate va atasez niste bucatzi pe aici. :p
portnoy....moderator mai vechi ca mine exista...insa mai celebru...e doar o utopie de a ta.
ce i-am zis eu lu eye e dintr-un cantec celebru...pe care l-am auzit eu in Obor : "ca astazi barbatzii totzi ...ia la neveste chilotzi....chilotzei cu gaurele...sa iasa paru' prin ele ....chilotzi si port-jartiere.....sa aibe la pat placere ! " :o
Le-am gasit si eu in format mp3..si le am pe cd. Daca nu o sa imi fie lene poate va atasez niste bucatzi pe aici. :p
-
bah moshule de alex am scapat. nu ne mai concureaza la mana lu jaded,matrasita si alte fetite dulci ce mai intra pe-aici. asta o face numa cu rudele bah surori ,verisoare si matusi.
ia uite ce baga amicu nostru alex pe sex:
Nu inteleg..ce motive am eu sa-i ofer ei multe orgasme??? Ce, e ruda cu mine?
ia uite ce baga amicu nostru alex pe sex:
Nu inteleg..ce motive am eu sa-i ofer ei multe orgasme??? Ce, e ruda cu mine?
-
datzi pe atasamentul de mai jos..save target...dupa care schimbatzi extensia din jpg in mp3....si il ascultatzi cu win amp ! :p
am vreo 10 melodii cu artistii astia ! le zice doru calota si gratiela gociu.
sa-mi zicetzi parerea !
am vreo 10 melodii cu artistii astia ! le zice doru calota si gratiela gociu.
sa-mi zicetzi parerea !
- Fişiere ataşate
-
- chilotzi.jpg (447.47 KiB) Vizualizat de 2954 ori
-