smashing pumpkins

ce-a fost pe Muzici o data

smashing pumpkins

Mesajde Asfaltina » Sâm Mai 17, 2003 11:14 pm

Am si io o intrebare :a e cineva aici caruia/careia sa-i placa aceasta trupa (care nu mai exista) ?(sau macar sa fi auzit de ea...)

:con:
despite all my rage i am still just a rat in a cage
and i still believe that i cannot be saved
Asfaltina
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Mai 18, 2003 1:53 am

normal ca mai este lume care asculta asa ceva... am discografia completa dar am ascultat mai mult mellon collie and the infinite sadness, care este un album f bun (si dublu pe deasupra)
de zwan ce zici?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Ilinca_ » Lun Mai 19, 2003 8:30 pm

si mie-mi plac! suna bine.
zwan seamana (destul de bine) cu smashing pumpkins, don't you think?
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde Asfaltina » Lun Mai 19, 2003 9:43 pm

Ieee...ce bucurie...(reactionez asa pt. ca nu sunt multi care stiu trupa asta asa faina ... nu stiu de ce :( !) De zwan am auzit dar n-am ascultat nici o melodie (stiu ca au un videoclip, ceva...). Sunt aproape siguraca daca seamna cu smashing pumpkins,o sa-mi placa! :)...
Acum nu-mi mai ramane decat sa astept sa vad clipul ca sa-mi spun parerea ,dar la vocea solistului....TREBUIE SA FIE MESERIASA!
Asa ca ...astept...astept...astept!
Asfaltina
Junior Member

Mesajde Staralfur » Mie Mai 21, 2003 11:22 pm

salutare,
uite ca mai e unul in tzara asta care asculta SP, EU!;-)
sunt fan SP din 94, am cumparat shi CD-ul Zwan pentru Billy, dar si pentur Pza(basista) care a fost in A Perfect Circle care mie imi plac f mult..oricum e dragutz Mary Star Of The Sea, dar nu se compara cu nici un album Pumpkins, nici macar cu Gish (care sa zicem ca e cel mai slab SP, avand in vedere ca e primul)..
oricum cantecele Zwan sunt "fericite" si mie mi se pare cam artificiala atit asta a lui Billy C..eu tot sper la o reuniune SP, shi un turneu prin Europa sa apuc sa o vad si eu pe D'Arcy live :)). ok bye now..and nice meeting you guys
Staralfur
Junior Member

Mesajde Tavi » Joi Mai 22, 2003 8:26 pm

daaa... si eu vin cam tot de pe unde vine Orestes (APC rules! ;))... sunt 3 albume SP pe care le iubesc: Siamese Dream, Pisces Iscariot si Mellon Coliie... . Restul nu mi se pare cine stie ce, ba chiar dupí£ Mellon Collie... Billy a devenit enervant... scuzati blasfemia. Am ascultat Honestly de la Zwan, si impresia mea nu e deosebití£.
Tavi
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Mai 22, 2003 9:46 pm

Tavi, Pisces Iscariot nu e un album ci o complilatie pe care se regasesc si ceva B-sideuri. Vara trecuta am venit in tara cu niste CD-uri printre care si Adore, luat din greseala de langa celelalte. L-am ascultat de n ori si mi-a placut foarte mult.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Tavi » Joi Mai 22, 2003 10:31 pm

Stiam povestea lui Pisces Iscariot , il consider album pt. cí£ a fost totusi lansat ca atare, chiar dací£ sunt b-sides.

N-am ascultat Adore in totalitate, dar am ví£zut piese in concert pe la tv, plus videoclipurile, si nu m-au dat pe spate. Tot ce urmeazí£ lui Mellon Colllie... nu e neapí£rat prost, cat produsul unei lipse de inspiratie a lui Billy. Vorba unui cunoscut poltician roman, pí£rerea mea! :D
Tavi
Junior Member

Mesajde Asfaltina » Vin Mai 23, 2003 10:05 pm

Mie cel mai mult imi place unpluggedul si cum am ascultat un concert live pe mtv acum cateva saptamani, mi se pare ca SP canta mai bine in concert decat pe disc!( poate pentru ca, fiind pe scena ii vad ca se streseaza sa cante cat mai misto si imi vine si mie sa cant...bine ca nu fac asta! :) )
Cat despre adore...pe albumul asta sunt foarte multe melodii tari (ave adore, perfect, shame, for martha-super piese, dar ma opresc aici pentru ca ar insemna sa scriu prea mult!) =>albumul chiar merita sa fie ascultat! :B
Asfaltina
Junior Member

Mesajde clumsy » Dum Aug 17, 2003 9:52 pm

Mi se par super cool!Sunt o trupa super misto care merita ascultata.
clumsy
Junior Member

Mesajde merkaba » Sâm Noi 01, 2003 1:50 am

mda..vad ca lumea e cam de acord asupra faptului ca Mellon e probabil cel mai bun album ... parerea mea :D .. oricum ala imi place si mie .. doar ca e doar al doilea cd pe care`l am..mai am Adore and that`z it .. dar oricum imi plac .. nu i`am ascultat de multa vreme so mersi ca mi`ati amintit prin subekt ..

mie una mi`i se pare nashpa ca au avut ultimu` concert in 20 sept si n`o sa`l uit forever si pt ca era ultimu (cand imi placeau si mie mai mult) si pt ca s`au hotarat sa se termine de ziua mea (20 sept) .. snif snif me wuz saad ..

parerea mea : da sunt o trupa foarte buna si ash vrea si eu tare mult sa se reuneasca but nu cred c`o sa se intample tare curand mai ales ca am vazut ceva interviu cu Billy si zicea ca ii place mult mai mult atmosfera/feelingu din Zwan ca nu mai tre sa impress pt nimeni si sa fie asha "suparat" ca inainte .. he seems happy now .. si de`aia`s fericita si pt Paz pt ca zicea acelashi lucru de diferentza APC - Zwan .. hey daca ei sunt fericiti then it`s for the better .. dar nu , nu`mi place Zwan mai mult ca SP .. da sunt "dragutzi" but in general pe mine nu ma ating chestiile "doar dragutze" .. say lke Tool RULEZ!! and APC too :D ..

parerea mea ..
merkaba
Junior Member

Mesajde syd67 » Joi Noi 20, 2003 6:42 pm

ceea ce mi-a trezit interesul a fost un cover de-al lor dupa syd barrett (pink floyd).Se numeste terrapin.Era intr-un concert.Stie cineva in ce concert ?Si ce mai tin minte e ca m-am chinuit foarte mult sa-mi aduc aminte o melodie de-a lor,pe care o tineam minte foarte vag.Stiam videoclipul si cateva cuvinte.MI-am dat seama peste cativa ani ca era vorba de Today.Frumoasa melodie.
What exactly is a dream ?
syd67
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Noi 21, 2003 12:11 am

Asta te-a atras pe tine la SP, un cover Pink Floyd ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde syd67 » Vin Noi 21, 2003 5:41 pm

Imi placea inainte sa aflu,dar asta m-a facut sa-mi dau seama ca imi va place si mai mult.Mai ales ca nu era vorba de un cover dupa o melodie f. celebra Pink Floyd (ex. Wish you were here),era un cover dupa o melodie solo a lui Syd Barrett,care este cat se poate de putin cunoscuta.Si cei de la R.E.M. au facut un cover dupa o mel. Syd.In fine,mi-a crescut simpatia pt. aceste 2 formatii in urma acestei descoperiri.Dar oricum,SP sunt tari,chiar de n-ar fi facut aceste cover-ururi.Probabil printre singurele formatii dupa 90 care merita ascultate.
What exactly is a dream ?
syd67
Junior Member

Mai sunteti aici?

Mesajde blushenka » Sâm Feb 28, 2004 3:49 pm

hello - fac si eu parte din clubul (exclusivist, vad, dupa cat de putine replies au fost) al fanilor SP.
Din pacate n-am ascultat decat Mellon Collie si cateva de pe Ava Adore. Nu stiu cum sa zic, dar mie mi se par cea mai buna formatie pe care am ascultat-o. Dovada: dupa ce ascultam Smashing Pumpkins, nu mai puteam sa ascult nimic altceva fara sa ma gandesc: ce d-zeu e porcaria asta? turn it off, it hurts my ears!; si ma intorceam la smashing pumpkins. Mellon Collie e atata de fain conceput incat trebuie neaparat sa-l asculti de la cap la coada, in ordinea in care sunt puse melodiile, fara sa sari nici una, si fara se te gandesti: 'acuma o sa ascult numai melodia asta' sau' azi n-am chef sa ascult asta. sar peste ea'. E cumva ca o piesa lunga, care contine mai multe melodii. E arta pura. Dupa albumul asta, ar fi fost imposibil sa se autodepaseasca. cred ca si ei erau constienti ca nu este omeneste posibil sa scoata ceva mai bun.
[size=-2]Stop dreaming,
People who say that are blaspheming,
They're doing nine to five and moaning,
They don't want you succeeding when they've blown it.[/size]
blushenka
Junior Member

Înapoi la De pe muzica