daca RAN-S-ul nu mai e hai sa-l infiintam noi
55 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
daca RAN-S-ul nu mai e hai sa-l infiintam noi
daca racla, getto dacii, da hood, etc nu mai formeaza rans-ul hai sa-l reinfiintam noi adica trupele de pe coasta de est a rapp-ului din toata tara pt informatii scrieti-mi pe e-mail-ul foxxxy@k.ro, sau sunati la 0723791819 familia Militaru, cereti cu Ionut
luni ,marti,miercuri, intre orele 7-11(ziua)si intre 20-22(seara)
joi,vineri intre orele 14-22
rog seriozitate
luni ,marti,miercuri, intre orele 7-11(ziua)si intre 20-22(seara)
joi,vineri intre orele 14-22
rog seriozitate
- Foxoo
- Junior Member
:))))))
Pentru tine ce inseamna rans-ul?
Pentru mine inseamna ce a fost shi ce de'acum va fi!
Daca ai rime interesante nu poti lua locul raclei ,getto,da hood&delikt!
Nu shtiu cat de mult ma intelegi...:>>!
Cu faza asta chiar m-ai dat pe spate!
Oricum toti au dreptul la parere!
Inteligenta mishcare cu nr de telefon pe net !s-ar putea sa afli mai multe nr de telefon decat tz-ai dorit vreodata!
)
Shi daca vrea cineva sa-ti scrie iti scrie un personal...
)
Pentru mine inseamna ce a fost shi ce de'acum va fi!
Daca ai rime interesante nu poti lua locul raclei ,getto,da hood&delikt!
Nu shtiu cat de mult ma intelegi...:>>!
Cu faza asta chiar m-ai dat pe spate!
Oricum toti au dreptul la parere!
Inteligenta mishcare cu nr de telefon pe net !s-ar putea sa afli mai multe nr de telefon decat tz-ai dorit vreodata!

Shi daca vrea cineva sa-ti scrie iti scrie un personal...

error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Re: daca RAN-S-ul nu mai e hai sa-l infiintam noi
bai rap_T_one, intradevar nimeni nu poate lua locul fostului ran-s
eu m-am referit sa infintam noi trupele de pe coasta de est a rapp-ului un fel de ran-s(nu neaparat sa se numeasca ran-s)
in cea ce priveste nr de telefon una e sa vorbesti cu cineva pe forum, alta e sa vorbesti cu cineva la telefon
eu m-am referit sa infintam noi trupele de pe coasta de est a rapp-ului un fel de ran-s(nu neaparat sa se numeasca ran-s)
in cea ce priveste nr de telefon una e sa vorbesti cu cineva pe forum, alta e sa vorbesti cu cineva la telefon
- Foxoo
- Junior Member
il reinfintzam da cum?
bhai foxxo si cum vrei sa-il reinfintzam asta ar trbui sa ne intalnim totzi si sa ne punem capu la treaba sa facem ceva util dar cum vrei tu sa-i reunesti pe totzi din toata tzara?
p.s vezi ca tzi-am trimis un mesaj la subiectul "ce se mai intampla cu racla".
pace
p.s vezi ca tzi-am trimis un mesaj la subiectul "ce se mai intampla cu racla".
pace
nu ma i-au dupa inger
dar nici demon nu sunt
orice mc moare jos
el ajunge sus
dar nici demon nu sunt
orice mc moare jos
el ajunge sus
- nephyu
- Junior Member
Mie mi-ar placea ca unele trupe unda` cu potential sa se reuneasca intr-o grupare asemanatoare vechiului RAN-S!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Greu de crezut....e prea mare mancatoria. N-ar rezista o asemenea structura nici o luna k ar shi incepe intrigile shi ar shi raspandi totzi mancatorii de ce nu trebuie tot felul de zvonuri. E in caracterul romanilor.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ideea e buna,da punerea in aplicare.....mai greu.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Initial trimis de D€CR€T
E in caracterul romanilor.
Decret, iti prevad un viitor de om politic!

-
Bine a zis cine a zis cand a zis ce a zis in legatura cu RAN-S ul, adica el nu se reinfiintzeaza...iar daca vretzi sa facetzi ceva, poate cu alt nume, asemanator ca idei, si sa fitzi mandri ca e al vostru dar v-atzi ghidat dupa fostul RAN-S, asta ar fi altceva...ar fi bine si asa dar iar a zis cineva ca de facut atzi face voi da cum va intalnitzi? oricum treaba voastra(cei care vretzi) ca eo ma multzumesc cu ce este si ce avem!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Noul R.A.N.-S
Nu shtu catzi dintre voi shtiti dar RAN-S-ul e reinfiintzat! In el sunt acum RACLA (Rimaru si Connect-R), Ad Litteram (Scanteie) si Veritasaga (DribBleR, Preator si Jivago)!
A fost RACLA mai de mult la yo shi a anuntzat! 

-
m0l0z - Junior Member
Nu cred ca e vorba de asa ceva, ci doar de o idee. Oricum nu cred ca cei de la VeritaSaga ar fi fost convinsi sa se alature in asa ceva (ma refer intr-o magarie de-a lui Rimaru)!
-
....
Adeva nu shtiu ce zici tu prin magarie.... ideea e ca in orice faza de asta apar imediat discriminarile... nu se tine ea o trupa damite 5 trupe impreuna....
Vezi.... e nasol sa mai gandeshti asha ceva cand fiecare e pentru el.... ( din cate am auzit rimaru ii cam trateaza pe toti cu superioritate, cred ca-i capricorn ca tata):))
Vezi.... e nasol sa mai gandeshti asha ceva cand fiecare e pentru el.... ( din cate am auzit rimaru ii cam trateaza pe toti cu superioritate, cred ca-i capricorn ca tata):))
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Exact la asta ma refeream: ca Rimaru se crede superior, se crede lider, cand de fapt nu (mai) este!
-
cum ma asteptam
exact cum ma asteptam
eu sunt foxu ,cel care am creat subiect si intentionat n-am mai intrat sa vad ce se intampla cu el(adica ca oricare ar fii subiectul tot acolo se ajunge ,adica tot va abateti de la subiect
fara suparare
pace
eu sunt foxu ,cel care am creat subiect si intentionat n-am mai intrat sa vad ce se intampla cu el(adica ca oricare ar fii subiectul tot acolo se ajunge ,adica tot va abateti de la subiect
fara suparare
pace
- foxu
- Junior Member
Cum am mai spus!
Cum am mai spus da nema nu ma ia in consid, RANS = RACLA, VERITASAGA si AD LITTERAM.
Cand a fost RACLA la YO a mentionat acest LUCRU!
Cand a fost RACLA la YO a mentionat acest LUCRU!
Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
Sindicatu e pa felioasa iar!
Da exact asa e, acum daca vreti sa credeti bine daca nu iar bine, dar pe albumu celor de la Brigada Rima Grea(Brugner+nustu cine) scrie mare ca multumeste noului RANS, si in paranteza sunt insirate trupele: IGP,VeritaSaga,Ultras,Arssura,OSP, Scanteie,Racla,Clonatu.
Asta este scris pa foaie, nu se poate sterge, asa ca daca nu credeti procurativa albumu asta(BRG-Mingii si gazon) si vedeti cu ochii vostri!
Asta este scris pa foaie, nu se poate sterge, asa ca daca nu credeti procurativa albumu asta(BRG-Mingii si gazon) si vedeti cu ochii vostri!
-
Mah eu nu cred ca e ceva serios. Oricum, componentza mi se pare interesanta, dar greu de luat ca veridica, mai ales ca nu a fost mediatizata.
-
Re:
Initial trimis de TheSmoker
[...] ..noului RANS, si in paranteza sunt insirate trupele: IGP,VeritaSaga,Ultras,Arssura,OSP, Scanteie,Racla,Clonatu. Asta este scris pa foaie, nu se poate sterge, asa ca daca nu credeti procurativa albumu asta(BRG-Mingii si gazon) si vedeti cu ochii vostri!
..poa' sa scrie si pe fundu' lu' Nastase; acronimul RANS (´noului RANS´) nu ma duce cu gandul nici cum la IGP, VeritaSaga, Ultras, Arssura, OSP, Scanteie, Racla, Clonatu..
..parerea mea... :p
..si inca ceva:
"..de cand pula mea fac lezbienele copii?!"
( Deceneu )
-
gutza36 - Junior Member
lol
Parerea ta, corect bine zis, dar de ce dreaq vorbesti fara sa vezi, fara sa sti...si eu cand am citit nu mi-a venit sa cred, dar daca asta e scris negru pe alb ce poola mea sa mai zic...iar daca tot ai impresia ca bag de la mine esti prost(fara suparare)...eu chiar am vazut ce am zis...pace!
-
Re:
..stai relax smokere! ..era doar parerea mea despre reinfiintarea ´Noului RANS´ si nimic la adresa ta!
..raman la ideea: RANSul nu se reinfiinteaza! (..ma refer la componenta actuala IGP, VeritaSaga, Ultras, Arssura, OSP, Scanteie, Racla, Clonatu..) ..e ca si cum s-ar pune 4-5 gospodari impreuna cu Dacian si reinfiinteaza Getto Dacii! (..precizez ca nu atribui celor din ´Noul RANS´ conotatia de gospodari! :p )
..parerea mea!
peace'n'out
..raman la ideea: RANSul nu se reinfiinteaza! (..ma refer la componenta actuala IGP, VeritaSaga, Ultras, Arssura, OSP, Scanteie, Racla, Clonatu..) ..e ca si cum s-ar pune 4-5 gospodari impreuna cu Dacian si reinfiinteaza Getto Dacii! (..precizez ca nu atribui celor din ´Noul RANS´ conotatia de gospodari! :p )
..parerea mea!
peace'n'out
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
Re: Re:
Aaa...da din punctu asta de vedere, nu incape comparatie cu nimeni, RANS-ul nu va mai fi niciodata ce a fost, cel nou poate o sa fie destul de bun dar nu o sa se ridice la nivelul celui vechi, dar mai sti? totul e posibil(desi nu prea cred)....pace!
-
...
Ba mancavash! R.A.N.-S. = R.A.C.L.A., Veritasaga & Ad Litteram! A spus-o Rimaru cu gura lui la Yo!. In legatura cu Brigada Rima Grea (Brugner & Piciu aka Bek), alea erau multumiri! Arssura si OSP n-o sa intre in R.A.N.-S. niciodata! Intzelegetzi si voi!
P.S. Spuneatzi ca nu o sa reziste! Nici R.A.N.-S.-ul veci nu a rezistat! La fel o sa fie si aici!
P.S. Spuneatzi ca nu o sa reziste! Nici R.A.N.-S.-ul veci nu a rezistat! La fel o sa fie si aici!

Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
Eu astept in acest sens si o confirmare din partea celor de la VeritaSaga, ca in Rimaru nu am incredere.
-
Mai intai sa apara RACLA - Electrosoku ala odata si dupa aia vb.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
lolza
interesanta discutie dar nu pe subiect
deci:
1. prima la mana pe coperta brg brugner multumeste VEKIULUI rans si in continuare nu in paranteza sunt scrise alte formatii pe care le saluta .... deci nu are legatura cu ransul
2. da, rans-ul s-a reinfiintat la nivel de nume cu componenta :RACLA, VeritaSaga si Ad Litteram dar ma indoiesc ca va fi inregistrat vreodata ceva in aceasta componenta ... mai ales ca Racla mai intai trebuie sa traga albumul solo (intitulat mai nou DEXteritate) si abia apoi se va vedea ce e cu ransul ... daca e sa va spun eu ce cred .. nu prea cred ...prea multe proiecte si prea putin timp
3. cred c astea erau nu am stiu ce vroiam sa zic
pace
deci:
1. prima la mana pe coperta brg brugner multumeste VEKIULUI rans si in continuare nu in paranteza sunt scrise alte formatii pe care le saluta .... deci nu are legatura cu ransul
2. da, rans-ul s-a reinfiintat la nivel de nume cu componenta :RACLA, VeritaSaga si Ad Litteram dar ma indoiesc ca va fi inregistrat vreodata ceva in aceasta componenta ... mai ales ca Racla mai intai trebuie sa traga albumul solo (intitulat mai nou DEXteritate) si abia apoi se va vedea ce e cu ransul ... daca e sa va spun eu ce cred .. nu prea cred ...prea multe proiecte si prea putin timp
3. cred c astea erau nu am stiu ce vroiam sa zic
pace
-
Kombat - Junior Member
ma contrazic singur
daca va intereseaza foarte curand ar trebui sa se traga prima piesa rans in noua formula intitulata "Furia" ...
sa vedem ce-o iesi
sa vedem ce-o iesi
-
Kombat - Junior Member
Re: lol
Initial trimis de TheSmoker
Parerea ta, corect bine zis, dar de ce dreaq vorbesti fara sa vezi, fara sa sti...si eu cand am citit nu mi-a venit sa cred, dar daca asta e scris negru pe alb ce poola mea sa mai zic...iar daca tot ai impresia ca bag de la mine esti prost(fara suparare)...eu chiar am vazut ce am zis...pace!
Nu cred ca pune cineva la indoiala ceea ce ai spus, insa ideea era alta: FOSTUL RANS era format din trupele cele mai tari, pe cand acesta este, dupa parerea mea si a altora, doar o gluma proasta...
Off topic: Stie careva ce s-a intamplat cu "Pace cartierului"?Adica au ciordit Parazitii piesa sau nu? (Nu cred ca avea sens sa deschid un subiect pt asta)
Daca lumea suge p##@,sa faca ce vrea ea/Daca vrea sa suga p##@,sa suga p##@ mea...
- Ace_85_ro
- Junior Member
Din cate stiu eu Parazitii au luat melodia de la Delikt.
De ce e o gluma proasta?Verita sunt de viitor,la fel si scanteie si RACLA are si trecut si viitor!
De ce e o gluma proasta?Verita sunt de viitor,la fel si scanteie si RACLA are si trecut si viitor!
-
55 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2