Spectacolul nostru

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Spectacolul nostru

Mesajde Ire » Dum Mai 25, 2003 1:20 am

Vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care am avut-o in seara asta.
Am avut spectacol cu Sofia Vicoveanca, Dan Spataru si Alina Sorescu...si o cabaretista de coma, Jeny Nicolau.
4 ore de aplause, am miinile umflate, am plins, am ris, am dansat, am jucat, am cintat....

Sofia Vicoveanca este un spectacol in spectacol, daca aveti ocazia s-o vedeti live DUCETI-VA!!! Este o ARTISTA ADEVARATA, de o expresivitate extraordinara!
Dan Spataru a fost exceptional! Chiar daca melodiile erau prafuite, ne-a facut sa retraim momente din viata noastra trecuta...
Ce sa zic de Alina Sorescu, pe care n-o cunosteam? Este de milioane de ori mai frumoasa decit am vazut-o pe pozele de pe internet, este nemaipomenita. Cinta ceea ce cinta, dar la 16 ani ai ei ce-ar putea cinta? Are o energie nemaipomenita, a "topait" pe scena tot timpul, impreuna cu noi, si nu in playback... Ca sa nu mai spun ca nu este deloc increzuta, ii iese vivacitatea pe toti porii si cind vorbeste cu tine.
Vreau sa va spun ca s-a cintat LIVE de la inceput la sfirsit: PATRU ORE cu o pauza de o jumatate de ora!!!

Eu m-am simtit ROMANCA cu adevarat in seara asta. Miine ma duc cu toata familia la al doilea spectacol. Nu vor intelege cabaretul lui Jeny (de milioane!), dar vor petrece o seara extraordinara!
Ire
Junior Member

Re: Spectacolul nostru

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 7:03 pm

Hm ..... alina sorescu nu avea de ce sa aiba figuri de vedeta intr-o tara unde practic nu o stie nimeni, pen'ca spectatorii au plecat acum mai multa vreme din romania, deci, ei veneau pentru sofia, pentru dan spataru ... si, figurile tin aici, la romani, nu la italieni .... acolo te duci sa bucuri sufletul romanului plecat, nu sa stai cu nasul pe sus ... ca a doua oara nu mai vine nimeni ... hm, si, trebuia sa vanda si ea neshte cduri, nu?

Initial trimis de Ire
Am avut spectacol cu Sofia Vicoveanca, Dan Spataru si Alina Sorescu...si o cabaretista de coma, Jeny Nicolau.
4 ore de aplause, am miinile umflate, am plins, am ris, am dansat, am jucat, am cintat....

Sofia Vicoveanca este un spectacol in spectacol, daca aveti ocazia s-o vedeti live DUCETI-VA!!! Este o ARTISTA ADEVARATA, de o expresivitate extraordinara!
Dan Spataru a fost exceptional! Chiar daca melodiile erau prafuite, ne-a facut sa retraim momente din viata noastra trecuta...
Ce sa zic de Alina Sorescu, pe care n-o cunosteam? Este de milioane de ori mai frumoasa decit am vazut-o pe pozele de pe internet, este nemaipomenita. Cinta ceea ce cinta, dar la 16 ani ai ei ce-ar putea cinta? Are o energie nemaipomenita, a "topait" pe scena tot timpul, impreuna cu noi, si nu in playback... Ca sa nu mai spun ca nu este deloc increzuta, ii iese vivacitatea pe toti porii si cind vorbeste cu tine.
Vreau sa va spun ca [b]s-a cintat LIVE de la inceput la sfirsit
: PATRU ORE cu o pauza de o jumatate de ora!!!

Eu m-am simtit ROMANCA cu adevarat in seara asta. Miine ma duc cu toata familia la al doilea spectacol. Nu vor intelege cabaretul lui Jeny (de milioane!), dar vor petrece o seara extraordinara! [/B]
Unregistered

Re: Spectacolul nostru

Mesajde crista » Lun Mai 26, 2003 7:27 pm

Initial trimis de Ire

Vreau sa va spun ca [b]s-a cintat LIVE de la inceput la sfirsit
: PATRU ORE cu o pauza de o jumatate de ora!!!

Felicitari,la mai mare!
Eu m-am simtit ROMANCA cu adevarat in seara asta. Miine ma duc cu toata familia la al doilea spectacol. Nu vor intelege cabaretul lui Jeny (de milioane!), dar vor petrece o seara extraordinara! [/B]
crista

Mesajde crista » Lun Mai 26, 2003 11:22 pm

a!scuze ,abia acum vad c-am trimis aiurea mesajul de felicitare
crista

Re: Re: Spectacolul nostru

Mesajde Ire » Mar Mai 27, 2003 12:28 am

Initial trimis de Unregistered
Hm ..... alina sorescu nu avea de ce sa aiba figuri de vedeta intr-o tara unde practic nu o stie nimeni, pen'ca spectatorii au plecat acum mai multa vreme din romania, deci, ei veneau pentru sofia, pentru dan spataru ... si, figurile tin aici, la romani, nu la italieni .... acolo te duci sa bucuri sufletul romanului plecat, nu sa stai cu nasul pe sus ... ca a doua oara nu mai vine nimeni ... hm, si, trebuia sa vanda si ea neshte cduri, nu?

Hai sa-ti spun ca a mai fost al doilea spectacol si ca italienii care apucasera inauntru, mai ales femeile, erau innebunite dupa ea. Alina a terminat discurile...
Eu un pic increzuta asi fi, daca asi fi inceput cariera de la 4 ani si asi fi facut ce a facut ea. In alta ordine de idei, i-am luat un interviu si mi-a placut foarte mult ca s-a descurcat si la intrebarile care o depaseau si mai ales pentru diplomatia de care a dat dovada.
Ire
Junior Member

Mesajde Ire » Mar Mai 27, 2003 12:28 am

Initial trimis de crista
a!scuze ,abia acum vad c-am trimis aiurea mesajul de felicitare

Multumesc Crista, nici o problema ;)
Ire
Junior Member

Re: Re: Re: Spectacolul nostru

Mesajde Unregistered » Vin Mai 30, 2003 12:32 pm

ok, cum zici tu la chestia cu diplomatia, cu intrebarile; asta ma depaseste, eu ziceam ca nu ai cum sa fii increzut in alta tara, unde nu te stie nimeni, si unde e posibil sa mai vii, si, unde, daca ai fitze, probabil ca nu mai vine nimeni la spectacolele tale. si, de fapt, si in romania si in italia, tu tot pentru public canti, deci, nu ai de ce sa-ti tii nasul sus .... si, scuza-ma , eu m-as simti foarte onorata sa vrea cineva sa-mi ia un interviu, ceea ce inseamna ca imi apreciaza munca ...

asa ar trebui sa fie un cantaret, dragut si amabil, si mintos, asa cum ai vazut-o pe ea in si dupa concert.

cariera inceputa la 4 ani e cu ajutorul lui tati din televiziune, cam atat.

Hai sa-ti spun ca a mai fost al doilea spectacol si ca italienii care apucasera inauntru, mai ales femeile, erau innebunite dupa ea. Alina a terminat discurile...
Eu un pic increzuta asi fi, daca asi fi inceput cariera de la 4 ani si asi fi facut ce a facut ea. In alta ordine de idei, i-am luat un interviu si mi-a placut foarte mult ca s-a descurcat si la intrebarile care o depaseau si mai ales pentru diplomatia de care a dat dovada. [/B][/QUOTE]
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Spectacolul nostru

Mesajde Ire » Vin Mai 30, 2003 3:39 pm

Initial trimis de Unregistered
si, scuza-ma , eu m-as simti foarte onorata sa vrea cineva sa-mi ia un interviu, ceea ce inseamna ca imi apreciaza munca ...

Ehehehe da, la inceput toti am fi onorati... mai incolo insa am crede ca facem o favoarea jurnalistilor daca le acordam interviul si facem fitze..
Ok, nu stiu multe despre Alina, stiu numai ce mi-a povestit ea, dar auzind-o si vazind-o, pot sa spun ca pe viu e mult mai buna si mai frumoasa. Chiar ascultam o caseta care a daruit-o fiicei mele si nu-mi place deloc. Este... "moarta" rau, parca este inregistrata cu timoare, sa nu urle prea tare, sa nu sperie vecinii, nu stiu... Iar in poza pare cu totul alta, prea "papusa vopsita"...
Ire
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii