4 baietzi propusi !
49 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
in afara categoriei de "votatori" de care se face vorbire mai sus, shi care este probabil sa fie cea mai numeroasa, creca a doua categorie este formata din copii de 14-16 ani, desigur de-ashtia care au mobilul la liber, shi care au facut o pasiune puternica pentru unul dintre concurentzi, facandu-shi o chestiune de viatza shi de moarte in a-l sustzine prin orice mijloace...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
nashico ,cu cenusa de rigoare pe cap, astia au zis vreodata cate voturi (numeric) au fost? din ce mi-aduc aminte, spre exemplu la italieni erau cca 100.000 de persoane care votau saptamanal. repet acolo se vota numai castigatoru....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Daca pleaca Soso sau Florin, mie n-o sa-mi convina pentru ca sunt favoritzii mei.
Daca pleaca Ernest o sa ramana Alida nef....
Eu cred ca pana la urma o sa-si ia talpashitza Adrian, desi si dupa el mi-ar parea rau intr-un fel sau altul.
Unul dintre cei 4 o sa iasa oricum. Asta e!
Eu cred ca pana la urma o sa-si ia talpashitza Adrian, desi si dupa el mi-ar parea rau intr-un fel sau altul.
Unul dintre cei 4 o sa iasa oricum. Asta e!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de dEpEchEmIND
haha ...... creca ar fi ultima persoana cu care s-ar **** ernest .... mai degraba cu andreea
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de eyewitness
nashico ,cu cenusa de rigoare pe cap, astia au zis vreodata cate voturi (numeric) au fost? din ce mi-aduc aminte, spre exemplu la italieni erau cca 100.000 de persoane care votau saptamanal. repet acolo se vota numai castigatoru....
da, da' la italieni nu te costa 2 $ sa votezi, si chiar si asa noi nu avem banii lor

Sa fim seriosi in Ro, BB nu a scos audientele cu scontate...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Nu,doamne fereshte,nu vreau sa plece Ernest!!!(shi pun pariu ca va pleca).....sa nu credeti ca sunt Alida,dar...dak pleaca Ernest,mor aici de tristetze!!!
Deci oricine in afara de Ernest...cel mai bine ar fi sa plece Soso...mi e pare cam prost....
Deci oricine in afara de Ernest...cel mai bine ar fi sa plece Soso...mi e pare cam prost....
- Titina
- Junior Member
Sa mor de mai inteleg ceva :con: .... acu cateva zile (ma rog e 1 sapt si ceva de atunci) ziceai ca nu iti mai place de el ca s-a ras ...
Ce schimbatoare esti ...
Ce schimbatoare esti ...
-
Soso vreau sa plece pentru ca mi se pare cel mai dobitoc dintre toti.
Si poate Adrian,ca florina si ernest neaparat vreau sa ramana.
Si poate Adrian,ca florina si ernest neaparat vreau sa ramana.
- Selena RulZZ
- Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Hai ca era sa o pateasca Ernest ......
Cat despre plecarea lui Adrian nu pot spune ca nu sunt de acord .... dar mai bine ca a plecat el decat Ernest
Cat despre plecarea lui Adrian nu pot spune ca nu sunt de acord .... dar mai bine ca a plecat el decat Ernest
-
Initial trimis de monk
haha ...... creca ar fi ultima persoana cu care s-ar **** ernest .... mai degraba cu andreea
Io zic ca Ernest ar **** pe oricine, sau mai bine zis orice. Ma gandesc cum au scapat gainile alea de atata timp. Sau nu le mai au?
In alta oridine de idei, pacat ca a ramas cacatul de Ernest, nu ca Adrian ar fi fost cine stie ce, dar pe asta chiar nu pot sa-l suport.
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
postul 7777 dedicat prietenului angus
Ernest e genial. A scapat ca prin urechile acului...dar bine ca a scapat. Pacat ca lumea nu observa cat e de inteligent...si se ia dupa fazele cu femeile..pe care orice barbat inchis atatea luni probabil ca le-ar face. Doar ca Ernest le zice pe fatza.
Astia de la prima ne-au aratat abia azi..cearta dintre Costel si Adrian...cand primul l-a injurat pe cel din urma. Cred ca a fost prima iesire urata a lu' Costel. Pana la urma si-a cerut scuze...si treburile au intrat pe fagashul normal.
anguse....mai esti in viatza ?
S-a format un trio interesant si prietenos : Ernest-Soso-Andreea
Si iti mai zic anguse,ca poate nu ai urmarit : a aratat la tv cum batranii (coco,allida,florin,iza) stateau la vorba cu batranii....iar tinerii (ceilaltzi) cu tinerii. Batranii in casa , tinerii in curte. Tinerii vorbeau lucruri mult mai interesante.
Pacat si de Adrian ca a iesit. Parca Florin mi s-a parut mai sters. Eh...pacat ca e inca Izabela in casa. Sa vedem ce ne rezerva viitorul apropiat......
Astia de la prima ne-au aratat abia azi..cearta dintre Costel si Adrian...cand primul l-a injurat pe cel din urma. Cred ca a fost prima iesire urata a lu' Costel. Pana la urma si-a cerut scuze...si treburile au intrat pe fagashul normal.
anguse....mai esti in viatza ?
S-a format un trio interesant si prietenos : Ernest-Soso-Andreea
Si iti mai zic anguse,ca poate nu ai urmarit : a aratat la tv cum batranii (coco,allida,florin,iza) stateau la vorba cu batranii....iar tinerii (ceilaltzi) cu tinerii. Batranii in casa , tinerii in curte. Tinerii vorbeau lucruri mult mai interesante.
Pacat si de Adrian ca a iesit. Parca Florin mi s-a parut mai sters. Eh...pacat ca e inca Izabela in casa. Sa vedem ce ne rezerva viitorul apropiat......
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hai ca mai bag un mesaj, pentru ca ma simt oarecum vizat de primul paragraf al Moshului. Io nu am zis ca Ernest nu e inteligent (de fapt nici nu stiu daca e sau nu, pentru ca am urmarit de prea putine ori emisiunea) sau ca nu ar fi bine ca zice lucrurilor pe nume, dar pur si simplu nu-mi place, i-am futut niste cristosi si niste dumnezei de cand i-am vazut prima data poza in Tv Story. Si ce daca e inchis acolo, fara femei? Nu are doua maini? Atitudinea lui fata de sex e cea a unui adolescent nefutut.
Si ca tot veni vorba, Oribilul Mosh zicea intr-un post de saptamana trecuta ceva de genu' "Necuratu' si-a recunoscut vina de a-l fi votat pe Ernest sa iasa". Pai asta e vina? Eu as zice asa "Necuratu' are meritul de a-l fi votat pe Ernest..." :o
Si ca tot veni vorba, Oribilul Mosh zicea intr-un post de saptamana trecuta ceva de genu' "Necuratu' si-a recunoscut vina de a-l fi votat pe Ernest sa iasa". Pai asta e vina? Eu as zice asa "Necuratu' are meritul de a-l fi votat pe Ernest..." :o
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
NEVER !"
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
E ........ moshule cum de nu ai vz faza cu costel si adrian ? a fost cu cateva ore inainte sa iasa adrian si a fost data in direct necenzurata
cat despre adrian cred ca astia de la prima ii vor face o oferta ca prea il pupa Iantu in c** cand a iesit ca e destept talentat etc.....
(Mumu a ramas la ei , dar nu se stie inca ce va face , iar Nubira
se pare ca va prezenta meteo ......... iiiiiiiihhhhhhhhhh )

cat despre adrian cred ca astia de la prima ii vor face o oferta ca prea il pupa Iantu in c** cand a iesit ca e destept talentat etc.....
(Mumu a ramas la ei , dar nu se stie inca ce va face , iar Nubira

-
Ernest este un mare actor; numai un actor foarte mare poate ramine pina la sfirsit in casa.Nu-mi place pt.ca este genul de copilas de bani gata,omul care sta cu gasca doar ca sa se auda vorbind si sa fie aclamat la fiecare vorba spusa,omul care ar afce orice sa iasa in evidenta(nu ca iza--putin mai cizelat),omul care isi ia masina super doar sa agate fetite,care da muzica la maxim sa auda lumea ce scula buna are(chiar daca nu-i place muzica pe care o asculta),omul PREFACUT.E genul care il detest dar mai mult detest felul de a fi a lui Costel----------taranul parvenit,nu-i pasa de nimeni si tot ce spune este extra...ordinnar.De fapt nu-mi mai place decit de Alida din casa.E atit de debusolata si de credula ca-mi vine sa o iau acasa sa-i dau ciocolata sa-i treaca supararea.Florin a incercat sa fie superior lor si a cam dat-o in bara,Soso e dragalas dar cam atit,Andreea e sub orice critica(blonda sadea).
- belinea
- Junior Member
desi nu votasem in acest sondaj (timpu asta...) eram 100% sure k o sa iasa Adrian... Ma gandeam ca lumea nu vrea inca sa il piarda pe Soso, ca Florin are prea multe admiratoare si... lui Ernest nu i-ar da drumu cei de la Prima (cum nu i-au dat nici lui Izabela)
Asa cum Izabela a scapat de 3 ori (ce ar fi facut cei de la BB fara nebuna de Iza???) a scapat si Ernest... o sa ramana si el in casa cam pana la sfarsit... poate chiar va castiga, who knows...
desi toata lumea spune ca telespectatori decid... am unele indoielii... sa fim seriosi... intre Vio si iZA, trebuia sa iasa Iza!!!
dar sunt off topic... so...
mie una imi pare rau ca a iesit Adrian, deabea incepusem sa il cunosc putin mai bine....
Asa cum Izabela a scapat de 3 ori (ce ar fi facut cei de la BB fara nebuna de Iza???) a scapat si Ernest... o sa ramana si el in casa cam pana la sfarsit... poate chiar va castiga, who knows...
desi toata lumea spune ca telespectatori decid... am unele indoielii... sa fim seriosi... intre Vio si iZA, trebuia sa iasa Iza!!!
dar sunt off topic... so...
mie una imi pare rau ca a iesit Adrian, deabea incepusem sa il cunosc putin mai bine....
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de monk
E ........ moshule cum de nu ai vz faza cu costel si adrian ? a fost cu cateva ore inainte sa iasa adrian si a fost data in direct necenzurata![]()
m-am uitat la American Pie 2 , pe HBO. nu am vazut emisiunea de duminica decat incepand cu orele 22:45. asa ca nu am prins in direct.
--------
sunt sigur ca...tot un baiat are sa fie dat afara in continuare. iar the final four...va contine doi baietzi si doua fete. soso,alida,andreea si costel.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Dupa parerea mea, era normal sa iasa Adiran deoarece ceilalti sunt mai aceptati de public, chiar daca sunt uneori destul de enervanti.
-
Tiger Blue - Junior Member
49 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2