Bebelusa de la Cronica

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: COOL !

Mesajde CROCEL » Dum Mai 25, 2003 1:39 pm

bah frate unde pe site ati intrat voi sa le vedeti ?
ca yo nu am gasit nimich
CROCEL

Re: Re: COOL !

Mesajde punct » Dum Mai 25, 2003 2:26 pm

Initial trimis de CROCEL
bah frate unde pe site ati intrat voi sa le vedeti ?
ca yo nu am gasit nimich

ia incearca http://www.zoso.tv/bebelusha
:nope:
X
punct
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Dum Mai 25, 2003 3:01 pm

Initial trimis de Salma

Vad ca esti fata isteata, alta in locul tau s-ar fi isterizat pana acum. Propun remiza :)

Aham,asa sint eu mai ciudata,nu ma sperii de altii ,ci altii se sperie de mine:p
Ok,sint de acord :)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Re: Bebelusa de la Cronica

Mesajde Unregistered » Dum Mai 25, 2003 3:44 pm

Initial trimis de b0mber
nu stiu daca mai exista vreun subiect la fel ca asta sau daca am voie sa-l deschid pe asta,dar am un link catre pozele facute de bebelusa de la Cronica Carcotasilor,pentru care a fost data afara..
http://www.zoso.tv/bebelusha/index.php

voi ce parere aveti??

Muie pot sa`i dau ?!
Unregistered

Tarfa

Mesajde XxX Bucuresti » Dum Mai 25, 2003 7:42 pm

Tare!!!!! O cunosc personal pe bebelusa!....! Nu stiam cata TARFA e!!!
XxX Bucuresti

Mesajde ROBAKITA » Dum Mai 25, 2003 9:52 pm

Daca nu stiai ai avut ocazia sa afli,looooool:P
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Expl0ziv » Lun Mai 26, 2003 9:50 am

Intrati pe http://www.expl0ziv.3x.ro aia care vreti pozele si aveti acolo detalii cum sa le vedeti !
Expl0ziv

Ce tarani

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 2:41 pm

Ba, sincer imi pare rau pt fata asta ca i-o stricat cariera, poate tipul ala care o fost cu ea stie mai mult multe despre felul cum or ajuns pozele in atentia tuturor. Precis cineva o facut pozele special in scopul asta.
Si am o intrebare: Vedetele nu au dreptul la viata personala ?
Unregistered

Re: Tarfa

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 2:56 pm

Initial trimis de XxX Bucuresti
Tare!!!!! O cunosc personal pe bebelusa!....! Nu stiam cata TARFA e!!!

explica-mi si mie ce inseamna tarfa...
Unregistered

Re: Re: Stupid

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 3:18 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..bai sa fie ..ori a fost drogata ..ori a luat bani grei ..

Parerea lu` Rex de la piatra...e ca a fost drogata .........
Unregistered

Re: Re: Tarfa

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 3:22 pm

Initial trimis de Unregistered

explica-mi si mie ce inseamna tarfa...

Ma prietenilor sa stiti ca ,chiar daca a facut ce a facut ea nu este o "tarfa" precum spun altii ea a facut sex total cu prietenul ei in casa la ea ...ce e anormal in asta? foarte rau ca sa ajuns unde sa ajuns imi pare sincer rau pt ca o admiram f mult ...By Rexütz
Unregistered

POzele cu bebelusa

Mesajde Cois » Lun Mai 26, 2003 6:12 pm

Pentru a putea savura toate pozele cu bebelusa....poftiti pe http://www.angelfire.com/ex/bebelusa/ am gasit pagina asta pe toate motoarele de cautare
Cois

Mesajde MARIANDRA » Mar Mai 27, 2003 2:18 pm

Tipul ala ar trebui sa fie CASTARAT.Parerea mea
MARIANDRA

Mesajde ROBAKITA » Mar Mai 27, 2003 3:27 pm

Dupa parerea ta,CASTRAT ,pentru ce...?:con: ca a facut orgii cu iubita sau pentru ca a dat pozele pe piata??:con: :confused:
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Mai 28, 2003 2:54 pm

pentru ca am vazut ca a inceput sa devieze subjectu, va mai dau o veste: au aparut poze compromitzatoare shi cu Cristina aka "Regina R'n'B-ului". e drept ca sunt ceva mai linishtite decat cele cu bebelusha, da in principiu ie cam aceiash treaba.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde RooT » Sâm Mai 31, 2003 7:59 pm

Am auzit ca se gaseshte si filmu (download metropolitan) ... any ideea ?
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde b0mber » Lun Iun 02, 2003 11:08 am

Initial trimis de xkran

da,si eu l-am vazut pe net,dar cand am vrut sa-l down,mi s-a oprit...si eu as fi curios sa-l vad...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde razvant2003 » Vin Iun 06, 2003 11:14 am

cred ca am ajuns cam tarziu la aceste discutii, dar sa fi fost in locul ei, in nici un caz nu plecam de la cronica
imi pare rau pentru ea
razvant2003
Junior Member

Scandalul Bebelusa?!

Mesajde Unregistered » Vin Iun 06, 2003 6:40 pm

Tocmai am auzit de "scandalul Bebelusa" ...si am vazut pozele!...E foarte faina birfa cind e constructiva dar...fata ce interes reprezenta cu adevarat pentru publicul mare?...Rolul ei oricum in emisiune era sa fie atragatoare si nu sa fie de o morala desavirsita si nici de o inteligenta "nemaipomenita"...Scandalul bebelusa...ma face sa rid chestia asta...e o fata care a fost jucata in cel mai urit mod cu putinta...I-au sifonat viata ...gratuit!...Probabil ca daca am fi in stare sa vedem ce fac respectivii reporteri (sau au facut) in intimitate am fi mult mai ultragiati caci ei sint cei care arunca piatra!!!Ii un scandal gratuit si fara rost ...ai sa ne uitatm mai bine in politica caci vom vedeam mult mai urite borituri intelectuale care au tupeul sa se si creada cu adevarat reprezentanti ai populatiei!...
IO
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Iun 06, 2003 6:52 pm

Initial trimis de Mr Hyde

Ma fratilor astia care va repeziti pe "Libertatea": am senzatia ca nu cunoasteti sau nu intelegeti situatia... nu e vorba de vreo onoare pierduta a Katarinei Blum, ziaristii de la "Libertatea" nu au denaturat cu nimic faptele, pur si simplu au semnalat aparitia pozelor pe net. Ca au facut-o pentru bani si ca promoveaza senzationalul e adevarat, dar in fond ce-i condamnabil in asta, scopul unui ziar e sa se vanda, a unei firme sa maximizeze profitul ( sigur, neincalcand legea), asta e esenta capitalismului.

Bai sa fie unde s-a ascuns capitalismul...saraca fata nici nu stia ca va subiectul lectiei capitalismul...ceea ce s-a intimplat ar fi fost foarte bine platit in CAPITALISM de catre ziar cu scuzele de rigoare!!! Unu' care traieste-n capitalism!
Unregistered

Mesajde Ire » Vin Iun 06, 2003 11:35 pm

Initial trimis de Unregistered

Bai sa fie unde s-a ascuns capitalismul...saraca fata nici nu stia ca va subiectul lectiei capitalismul...ceea ce s-a intimplat ar fi fost foarte bine platit in CAPITALISM de catre ziar cu scuzele de rigoare!!! Unu' care traieste-n capitalism!

Se vede ca ai trait pe sub pamint. Caci "scuzele de rigoare" s-ar face in momentul in care respectiva tipa ar da in judecata ziarul, dar asta numai cind ar avea FUNDUL ACOPERIT, si nu ma refer numai la sensul propriu al frazei... Cu alte cuvinte, draga capitalistule, cind pozele sint niste falsuri...ceea ce nu mi se pare...
Hai sa nu mai dam din cioc ca sa macaim.... Scandaluri din astea sint cu miile si in capitalismul ala unde traiesti tu si nu numai, exista reviste scandalistice cu miile in toata lumea....daca nu s-ar vinde (a se citi: daca n-ar fi nimeni interesat de briz-brizurile astea picante), nu ar exista. Pe vremea lu' mortu' se vorbea despre aventurile neortodoxe ale "micului print", doar ca nu se scria pe ziare.... Nu cred ca era foarte interesant pt. nimeni sa stie ce note avea la scoala, dar cite cintarete/actrite/balerine isi "cumpara" si ce le facea...

Asa ca las-o balta cu lectiile...

Una care traieste in capitalism...
Ire
Junior Member

unde le gasesc

Mesajde raven7 » Sâm Iun 07, 2003 4:32 pm

Initial trimis de neatza
pentru ca am vazut ca a inceput sa devieze subjectu, va mai dau o veste: au aparut poze compromitzatoare shi cu Cristina aka "Regina R'n'B-ului". e drept ca sunt ceva mai linishtite decat cele cu bebelusha, da in principiu ie cam aceiash treaba.
raven7

unde le gasesc

Initial trimis de neatza
raven7

unde le gasesc

Initial trimis de neatza
raven7

Mesajde vali » Sâm Iun 07, 2003 4:39 pm

Initial trimis de xkran

nu e ea in filmul ala, e o alta tipa
l-am vazut si eu
some people deserve to die
vali

Mesajde Unregistered » Sâm Iun 07, 2003 6:12 pm

[quote]Initial trimis de Ire
[B]
Se vede ca ai trait pe sub pamint. Caci "scuzele de rigoare" s-ar face in momentul in care respectiva tipa ar da in judecata ziarul, dar asta numai cind ar avea FUNDUL ACOPERIT, si nu ma refer numai la sensul propriu al frazei... Cu alte cuvinte, draga capitalistule, cind pozele sint niste falsuri...ceea ce nu mi se pare...
Hai sa nu mai dam din cioc ca sa macaim.... Scandaluri din astea sint cu miile si in capitalismul ala unde traiesti tu si nu numai, exista reviste scandalistice cu miile in toata lumea....daca nu s-ar vinde (a se citi: daca n-ar fi nimeni interesat de briz-brizurile astea picante), nu ar exista. Pe vremea lu' mortu' se vorbea despre aventurile neortodoxe ale "micului print", doar ca nu se scria pe ziare.... Nu cred ca era foarte interesant pt. nimeni sa stie ce note avea la scoala, dar cite cintarete/actrite/balerine isi "cumpara" si ce le facea...

Asa ca las-o balta cu lectiile...
Vreau sa-ti spun caci imi pare rau dar nu eu am inceput cu lectiile...si nici nu am sustinut ca-s capitalist...ci doar ca triesc in capitalism(ca si tine)...este o mare diferenta!!!Chiar sub pamint n-am trait...dar nu cred ca am auzit de foarte multe scandaluri de genul asta...AM auzit de scandaluri cu adevarate personalitati care reprezinta ceva in societate ( chiar si exemplul tau de pe vremea lu' prea impuscatu si nechinuitu') Cine ii fata asta sa devine pina la urma si subiect de discutii politice intr-un ziar ziar de tiraj national...Oricum ...mi-a facut placere sa-ti rasapund!!!
Unregistered

Mesajde Ire » Sâm Iun 07, 2003 6:47 pm

Pentru mine si pentru tine (daca e adevarat ca traiesti afara) fata asta e NIMENI, pentru cei care sint in Romania, nu zic ca este o personalitate, dar nu este o anonima.

Si daca tot traiesti in capitalism, ar trebui sa stii ca din aproape anonima a devenit faimoasa datorita acelor poze si acestor birfe, deci mai crezi ca asta nu este o birfa constructiva? Pentru ea este cu virf si indesat, crede-ma! Ar trebui sa intre pe forum si sa ne multumeasca pentru cresterea popularitatii.... noua si celor de la Libertatea;)
Ire
Junior Member

oameni stresatzi

Mesajde Unregistered » Sâm Iun 07, 2003 9:55 pm

nu intzeleg de ce va tot stresatzi asha....
Unregistered

vreau si eu pozele...

Mesajde Unregistered » Mie Iun 18, 2003 10:29 am

imi trimite si mie cineva pozele Bebelusei ? va roooog, adresa mea este: gabidutu@home.ro
va multumesc si va astept...
Unregistered

Mesajde neatza » Mie Iun 18, 2003 4:31 pm

vad ca pan'acu nu shi-a pus nimeni problema despre cine ie respectivu' lu tanti bebelusha. intamplator, io shtiu. shi mai shtiu shi unde shi cand o sa mai apara neshte poze cu madam (in pofida declaratziilor lu bebe din libertatea unde spunea ca nu s-a ales cu nimic de pe urma scandalului shi ca nu i s-a facut nici o propunere concreta de nicaieri. fals, deoarece ....)
neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma