Cine va iesi? (propunerea)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Wild Rose » Joi Mai 01, 2003 8:53 pm

nu stiu de voi... dar eu nu o mai suport mult pe Alida... m-am saturat sa o tot vad plangand... nu prea apuc eu sa ma uit des la big brother, dar cand ma uit o vad pe Alida plangand.... i can`t take it anymore!!!
si probabil v-a pleca si Iza curand...

cine vreau sa fie propus saptamana asta???
stati sa mai urmaresc putin... ;)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde genicon » Sâm Mai 03, 2003 12:08 pm

Nu stiu cine va fi propus, nu pot decat sa spun ca mie mi-ar place sa fie propusi urmatorii doi - Adrian (desi are multi simpatizanti pe aici, prea tacut, totusi - si prea molau in ceea ce o priveste pe Violeta ):D SI a doua propunere, mai greu... Probabil va fi nominalizata tot Iza, pentru ca altceva nu vad... desi... totul se poate schimba...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Mai 05, 2003 10:58 pm

Eu vreau sa iasa Violeta.
A format triunghiuri amoroase mai intai cu Alida si Ernest si apoi cu Andreea si Florin.
Nu vreau sa iasa Izabela pentru ca in ciuda faptului ca este cateodata vulgara, ea este sarea si piperul si casa Big Brother nu ar mai fi la fel fara ea.
Nightmare
Junior Member

Mesajde vali » Lun Mai 05, 2003 11:04 pm

abea astept sa iasa izabella :D
some people deserve to die
vali

Mesajde angus » Mar Mai 06, 2003 4:01 pm

ce-ai cu ei, vali, vrei sa le scaza audientza la 1/2? :D
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Mai 14, 2003 7:04 am

Ce se va intampla saptamana aceasta?

Va iesi tot o fata? Nu prea cred, de dragul echilibrului in casa.
Deja cu totii au devenit foarte nervosi, si, asa cum zicea cineva pe la inceputul showului - o sa iasa cu ceva probleme la cap. Uitati-va la Adrian cel putin. Aseara parca era psiho. Si... chestia asta nu cred ca a scapat neobservata de cei din casa. Asa ca... parerile mele pentru cele doua nominalizari de sambata (avand in vedere ultimele zile) - Adrian si.... poate din nou eterna Izabela.:confused:

Am zis

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Mai 14, 2003 9:03 am

eu zic ca vor fi propusi alida si ernest..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde monk » Mie Mai 14, 2003 9:38 am

o sa fie propusi alida si florin sau costel ......
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde angus » Joi Mai 15, 2003 10:55 am

ernest?! in nici un caz! creca adrian si izabela, iese adrian...
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 15, 2003 11:10 am

exact. adrian si izabela. am vazut si eu acum vreo 2 zile...rabufnirile lui adrian. nu e nici el intreg la minte. iar o sa scape izabela. m-am saturat de ea.

final four dupa parerea mea : Costel , Florin , Soso , Andreea
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Joi Mai 15, 2003 5:17 pm

tandemul ernest-soso functzioneaza deocamdata ca uns. nu vad sa iasa vreunul dintre ei prea curand, daca o tzin tot ashea. soso ridica mingiile la plasa, ernest le preia, mai mare frumusetea. sunt singurii dintre baietzi care inca mai pastreaza detashare fatza de ce intampla in casa shi fac bashcalie de tot shi de toate.
io ii vad in final four, da inca nu mi-e clar deloc alaturi de cine. final five ar face impreuna cu alida, izabela shi florin.
angus
Junior Member

Mesajde river » Joi Mai 15, 2003 6:18 pm

Sper ca Adrian sa paraseasca show-ul, nu pentru ca nu-mi place de el (ba, imi place foarte mult chiar), ci pentru ca e mai bine pentru el si sanatatea lui psihica. El e introvertit, sincer, iar plecarea singurei persoane din casa cu care se intelegea l-a daramat de tot (ma refer la cea plecata in urma anti-ptopagandei jenante facute de realizatori- Violeta; by the way, incearca Prima sa dreaga busuiocu' da'... cam tarziu). Va iesi probabil Adi (la concurentza cu eterna Izabela) si va fi cel mai bine.

Cred ca vor ramane in casa in final: Ernest&Soso; Iza&Alida. Asta daca nu le-o cashuna celor de la Prima sa-l scoata pe Soso din simplul motiv ca, de la inceput, nu prea l-au agreat. Deocamdata insa, le face show.

numai bine tutror
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Dum Mai 18, 2003 4:36 pm

soso e disperat si exasperat si enervant. AFARA CU EL.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde Beauty_Angel » Joi Mai 22, 2003 8:36 am

Eu nu cred ca Soso ar trebui sa iasa...mai bine sa iasa Ernest care nu le lasa in pace pe fete!:con:
Gandeste bine inainte de-a actiona daca nu vrei sa faci greseli
Beauty_Angel
Junior Member

Mesajde angus » Mar Mai 27, 2003 6:24 pm

cum era cantecelul ala cu zece negri mititei? iata ca au ramas doar 7...
cine credetzi ca va fi nominalizat saptamana viitoare? io zic ca este probabilitate mare sa fie costel shi florin.
angus
Junior Member

Mesajde monk » Mar Mai 27, 2003 8:46 pm

ma io unu zic ca urmatoru iese costel ca prea s-a facut de cacao
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mar Mai 27, 2003 9:49 pm

nu m-ar mira sa fie propusi coco si florin ... desi chiar mi-ar parerea rau pentru temperamentalul Coco.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

propunerea

Mesajde rallucca » Mie Mai 28, 2003 5:59 pm

cred ca saptamana asta va fi coco si iza .Nu as vrea sa fie iza pentru ca imi place de ea
rallucca
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Iun 09, 2003 11:21 am

Pai... daca nu va da publicul cumva socotelile peste cap, duminica viitoare eu ii vad propusi pe Soso si Andreea, ca rezultat al uniunii Iza-Costel-Flo-Alida... Si mai mult ca sigur ca va iesi Andreea. O merita! (cum zicea si Iantu, probabil ca si ea a contribuit putin la plecarea lui Ernest.) Ultimii patru, dupa cum merg treburile momentan: Iza, Costel, Alida, Soso...

Am zis

genicon
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Iun 09, 2003 2:37 pm

data viitoare va iesi Andreea... no doubt about it (cel putin asa spun eu) pentru ca saptamana asta a cam dat-o in bara... plus ca, precum a spus si genicon cei 4 ii vor vota pe ei 2 (Andreea & Soso) ...
dar cine stie... poate o mai da cineva in bara... sau poate publicul va fi bun.. si nu ii vor vota tot pe ei!!
in orice caz, daca cei 4 care vor ramane in casa vor fi ALida, Florin, Iza, and Coco... imi pare rau sa spun dar cu exceptia lui Florin (si poate Alida) raman numai tarani.. numai cei care ar fi trebuit sa iasa demult... dar deh...asa`s romanii!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

2168

Mesajde baixinho© » Lun Iun 09, 2003 3:04 pm

as vrea sa-i vad nominalizati pe coco si andreea, iar peste doua saptamani sa se ia amandoi de mana si sa se duca invartindinu-se. din pacate, nu o sa am bucuria asta. despre andreea nu mai spun nimic (am facaut-o deja). in ceea ce-l priveste pe costel, este evident ca omu are treburi mult mai importante, cu sapa pe camp. sunt convins ca daca ii scuturi buletinul numai pamant cade din el.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Titina » Sâm Iun 21, 2003 2:05 pm

Io vreau acuma sa iasa Iza........iar la sfarshit sa cashtige unu' dintre: Alida,Andreea shi soso........dar Andreea,ptr comportamentul ei,din pacate nu cred c-o sa cashtige...... :( :(

Ceva-mi spune k va cashtiga Alida,nu neaparat ca-mi place mie,dar n-a fost propusa nici macar o data ......
Titina
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iun 23, 2003 8:44 am

nashico aseara pierdui iesirea triumfala a izei si propunerea pt dumineca viitoare ca ma puse predator sa repar cotetu la gaini ca incepura ale dracu sa oua in cotetu lu nae, porcu din inventar pus pe ingrasare pt craciun.

zii si mataluta o vorbulita ,doo de cum fu sau avusi si mataluta trebusoara la vro intersectie ca sa-ti faci planu ca acus vine sfarsitu de semestru ?
eyewitness

Mesajde katitza_elena » Lun Iun 23, 2003 10:48 am

Dupa propunerea de aseara prefer sa iasa amandoi!Coco so flo sunt in aceeasi oala!Parerea mea:nu am vazut pana acum barbati kre sa barfeasca dar m-am convins k acum sunt!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
katitza_elena
Junior Member

Mesajde angus » Lun Iun 23, 2003 1:47 pm

aiule, imi facui cerere de amanare a binemeritatului concediu de odihna shi tratament shi detei inapoi biletele loate prin sindicat cu multa truda shi pretzuri minime, ca sa prinz in direct seara de-aseara. ashea ca invitai mai multzi cunoscutzi la mine, le detei de beut, shi le loai prin confiscare telefoanele moleculare, ma pitii in bae shi sunai in continuu de pe toate aparatele, casa o votez pa andreea. aiule, tot efortu shi disimularea fu de geaba, ca porcu nu se ingrasha in ajun, shi coana iza eshi propulsata serios cu fro shaptej la suta din votaturile cetatzenilor sudishti shi nu numai. nu fu nica spectaculos, zau ashea, fushi muuult mai cashtigat peticind coperishul la acareturile din ograda.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iun 24, 2003 2:22 pm

nashico vazui ca dadusi pisoii afara din casa ca cu ultima portie de uiskas ce-i servisi mataluta acumula 3 portii si urmeaza sa vina hinghieru sef si oribil sa-i acorde lovitura de gratie felinei nefericite. asa ca ce vroiam io sa-ti spui ie ca ieri apucai sa vaz cateceva ca avui vinetele si ardeii pe plita ca facui salata de vinete cu ardei copti deci mai lejer asa si andreea era foarte ofticata si ofuscata cum ca publicu sudist si shovin au huduit-o pe iza la iesire cand ea saracuta (iza) a stat 3 luni si s-a chinuit in casa aia si ca nu merita asa ceva si io cu mintea-mi curioasa ,chiar cand bateam vinetele pe fundu de lemn cu o abnegatie si devotament iesite din comun si hotararea ce ma caracterizeaza, eram putin nedumerit...pai aia de mishuna prin casa aia au fost obligati la sacrificiu ala, li s-a impus asa ceva sau dadura buzna benevol si nesiliti de nimeni pt lozu ala de 50 mii de coco?

...si cum cojeam io pielita de la ardeii aia tocma ce aflai ca de azi o sa vedem la 19.30 stirile bebeu transmise din casa. uite in sfarsit o sarcina interesanta...
eyewitness

Mesajde angus » Mie Iun 25, 2003 2:25 pm

aiule, necaz mare ce fu la mine in ograda, ca cand fu dumineca trecuta de ma uitai la bebeu inarmata cu pix shi cartie casa sicriu cine cu cine a votat, in caz ca ayrton patzeshte ceva shi nu ie pa faza casa pot sa va tziu io in corent, na ca uitai robinetzii daschishi shi inundai pa vecina de dedesupt, nici nu auzii cand imi dete esemsesuri, shuturi in usha shi batai in calorifer, de scufundata ce ieream in misterele bebeului. da nu asta vrui casatz spui, ci ca de atuncea incoace imi petrec serile dand cu bidinelele pa tavan la veceul vecinei, cu trafaletele shi alte scule, imbracata intr-o uniforma veche de PTAP pa care o gasii la fundu coshului de rufe, ashea ca pana nu se zvanta tencuiala nu mai am linishte shi tare rau ce-mi pare cand auzii ca aseara fu invitata izuca shi io nu putui cas-o vad, of of...mai zi-mi, ca tare ce mi-s curioasa ce s-a mai intamplat p-acolea, vrui sa-mi cunpar shi cartea cu bebeu da nu-mi ajunsera banii la pravalie, spalai parbrize in parcare la toate trotinetele d-acolea da tot imi mai trebuia o fisa de cinci...
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iun 25, 2003 2:40 pm

nashico cu parere de rau , tristete in glas si regrete in suflet iti marturisesc ca nici io nu vazui aseara invitatele si pe iza ca ma dusei la vecinu sa-i sparg o caruta de lemne ca el numa are topor ca-l arunca dupa nevasta-sa si fu luat ca corp delict de sectoristu venit la constatare si acu e om batran si nevoias ca-i manca puscaria tineretele si-i facui si io un pustiu de bine lu amarasteanu. io tocma ce aflai de la ala cu albastru luna si umbra ca fu iza pe post da acu judecand la rece mai bine ca nu vazui ca poate aruncam cu fieru de calcat in teveu si o frustram pe predator de bebeu de-mi dadea sarcina zilnica sa spal de mana toata lenjeria de pat din casa.
eyewitness

Anterior

Înapoi la Antichitati