de angus » Mie Iun 25, 2003 2:25 pm
aiule, necaz mare ce fu la mine in ograda, ca cand fu dumineca trecuta de ma uitai la bebeu inarmata cu pix shi cartie casa sicriu cine cu cine a votat, in caz ca ayrton patzeshte ceva shi nu ie pa faza casa pot sa va tziu io in corent, na ca uitai robinetzii daschishi shi inundai pa vecina de dedesupt, nici nu auzii cand imi dete esemsesuri, shuturi in usha shi batai in calorifer, de scufundata ce ieream in misterele bebeului. da nu asta vrui casatz spui, ci ca de atuncea incoace imi petrec serile dand cu bidinelele pa tavan la veceul vecinei, cu trafaletele shi alte scule, imbracata intr-o uniforma veche de PTAP pa care o gasii la fundu coshului de rufe, ashea ca pana nu se zvanta tencuiala nu mai am linishte shi tare rau ce-mi pare cand auzii ca aseara fu invitata izuca shi io nu putui cas-o vad, of of...mai zi-mi, ca tare ce mi-s curioasa ce s-a mai intamplat p-acolea, vrui sa-mi cunpar shi cartea cu bebeu da nu-mi ajunsera banii la pravalie, spalai parbrize in parcare la toate trotinetele d-acolea da tot imi mai trebuia o fisa de cinci...
lucrurile nu sunt ce par a fi