Miss Fanclub 2003 : Stormy Lady
87 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Per total cel mai mult mi-a placut Stormy. In a doua poza pusa de mosh m-au impresionat la ea in mod deosebit picioarele. Votul meu se indreapta ashadar catre ea...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Votez pe DeeDee dar mi-a fost foarte greu sa aleg,ca fata!!
Pe locul doi la egalitate Jasmyna si StormyLady!
Sunt frumoase...f frumoase!
:p
Pe locul doi la egalitate Jasmyna si StormyLady!
Sunt frumoase...f frumoase!
:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Io unu am votat cu Jasmyna dar tre sa recunosc ca nu am vz pozele lu StormyLady ..... (nici nu am cautat
)

-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de monk
Io unu am votat cu Jasmyna dar tre sa recunosc ca nu am vz pozele lu StormyLady ..... (nici nu am cautat)
Daca nu ai vazut-o pe Stormy Lady, atunci uita-te pe prima pagina a subiectului, la atasamentul din postul Oribilului. In acea poza sunt toate cele 4 concurente.
-
Nightmare - Junior Member
clar, votat Demona.
pen'ca-i bruneta, naturala si ... d-aia.
pen'ca-i bruneta, naturala si ... d-aia.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Ce fete frumoase avem pe forum... nici nu le stiam. Dupa ce m-am gandit foarte mult, am votat-o pe Stormy Lady (fara sa fi citit ce-ati scris voi, adica neinfluentata). E foarte frumoasa intr-adevar... Castigatoarea primeste vreo coronita de miss, un buchet de flori?... oricum e draguta ideea cu Miss Fanclub.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
2060
Initial trimis de Shaki
Castigatoarea primeste vreo coronita de miss, un buchet de flori?
nu, o shaormí£ si o bere
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
desi sunt coleg cu Stormy si in mod normal ar fi trebuit sa o votez pe ea io am preferat-o pe Jasmyna (stormy sper k nu ma strangi de gat
) deoarece e cea mai misto dintre toate
si mai ales "are cu ce" ...io am vazut si alte poze mai misto cu Jasmyna si de abia astept sa o cunosc live
...

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
-
monk - Mesaje: 2747
o poza
m-am amuzat pe seama acestui subiect
am sa mai pun o poza cu mine foarte recenta.cele care le-a pus moshul mie nu-mi plac.Oricum pe fanclub sunt putine poze cu mine pentru ca nu-mi place sa am poze cu me pe net... .dar totusi acum cred ca e nevoie

am sa mai pun o poza cu mine foarte recenta.cele care le-a pus moshul mie nu-mi plac.Oricum pe fanclub sunt putine poze cu mine pentru ca nu-mi place sa am poze cu me pe net... .dar totusi acum cred ca e nevoie

- Fişiere ataşate
-
- image0190.jpg (205.6 KiB) Vizualizat de 5823 ori
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Am votat...
Am votat DeeDee
Prietenii stiu de ce!:)
Prietenii stiu de ce!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Furtunoasa are ceva deosebit.
In poza "incadrata in rama" arata ca franzela, dar in celelelte e de-a dreptul frumoasa.
Restul sunt dragute, dar comune.
(No ofence girls, I'm not a pig. I am a lesbian trapped inside the body of this fat ugly motorcycler.)
In poza "incadrata in rama" arata ca franzela, dar in celelelte e de-a dreptul frumoasa.
Restul sunt dragute, dar comune.
(No ofence girls, I'm not a pig. I am a lesbian trapped inside the body of this fat ugly motorcycler.)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
2074
vorba aia, peste 2-3 este buna si acum! (a fost o glumitza, nu o badaranie, da?)
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
votez si eu cu aia care e majora, daca nu e niciuna... raman la aceeasi optiune cu a lui marian: neamtzu, ca e chel
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Am votat cu Stormy.Mi se pare cea mai draguta din toate. Dee dee a trecut pe locul II.
ce mult mi-as fi dorit sa fi fost si eu macar frumusica....
ce mult mi-as fi dorit sa fi fost si eu macar frumusica....

-
dEpEchEmIND - Junior Member

- Fişiere ataşate
-
- image0543.jpg (130.62 KiB) Vizualizat de 5758 ori
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052