Intalniri forumiste (sezonul 2)
Moderator: anjin-san
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Daca se tine in acelasi loc ca ultima data ...
... inseamna ca tre' sa vii la Universitate la terasa "La Ruine", ce este vis-a-vis de BackStage.
As vrea si eu sa vin, asta daca reusesc sa-mi termin toate "lectiiiiiile" pentru luni, si daca reusesc sa-mi fac la mate cele 4 teste imputite.
se anuntza lume interesanta, ma tenteaza, ma tenteaza...
la ce ora se mai tine? tot duminica?
As vrea si eu sa vin, asta daca reusesc sa-mi termin toate "lectiiiiiile" pentru luni, si daca reusesc sa-mi fac la mate cele 4 teste imputite.
se anuntza lume interesanta, ma tenteaza, ma tenteaza...

la ce ora se mai tine? tot duminica?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
2033
vali, explica-i, te rog, lui Gabyzzu, pe limba lui, sa priceapa mai usor. stimate user Gabyzzu, vali s-a referit, cand a scris 18, la ora 18.00, nu la numarul strazii unde gasesti terasa "La Ruine".
pe de alta parte, eu nu vin la intalnire, ca la ora 18.00 (repet, acel 18 despre care spunea vali este o ora, nu numarul strazii) o sa fiu in cu totul si cu totul alt loc al orasului Bucuresti.
pe de alta parte, eu nu vin la intalnire, ca la ora 18.00 (repet, acel 18 despre care spunea vali este o ora, nu numarul strazii) o sa fiu in cu totul si cu totul alt loc al orasului Bucuresti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Oricum, a fost o intalnire intre "tarfele" raperiste. Neamtz,Gyno shi Io plus inca nishte prieteni de-ai lor...sa ma ard in ea de ploaie!
-
Initial trimis de Jasmyna
vreau si eu sa vin! explicati-mi unde trebuie sa ajung,pls!!
etajul 6,ap. 27,str. bec***i,bl vn9,bucuresti.sa vii tu cu macheala.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
sambata viitoare ne vdm?
bah .. imi bag pula in ea de ploaie ! bine ca n-ati venit mai multi ... ne vdm saptaman viitoare? tot la ruine ? sambata ... ce zice-ti?????????
bafta la toti care-i cunosc
bafta la toti care-i cunosc
- Gyno
Bafta si tzie , Gyno !
eu unul nu vin sambata viitoare din motive de finala cupei Romaniei la fotbal pe care planuiesc sa o urmaresc de la fatza locului.
dar ma bucur ca ai devenit organizator de intalniri forumiste. daca ai adresa invitatia in versuri..poate lumea ar veni.
sunt sigur ca dupa ce ne vom fi terminat cu totzii sesiunea , tezele sau ce treburi mai avem...vom organiza o intalnire ca in vremurile de aur...cu aparate foto , camera video si tot ce trebuie pentru a surprinde momentul.
dar mai avem de asteptat un pic. poate pana atunci se intoarce si fiul risipitor acasa.
eu unul nu vin sambata viitoare din motive de finala cupei Romaniei la fotbal pe care planuiesc sa o urmaresc de la fatza locului.
dar ma bucur ca ai devenit organizator de intalniri forumiste. daca ai adresa invitatia in versuri..poate lumea ar veni.

sunt sigur ca dupa ce ne vom fi terminat cu totzii sesiunea , tezele sau ce treburi mai avem...vom organiza o intalnire ca in vremurile de aur...cu aparate foto , camera video si tot ce trebuie pentru a surprinde momentul.
dar mai avem de asteptat un pic. poate pana atunci se intoarce si fiul risipitor acasa.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
sal moshule!
bah , vreau sa veniti la intalnire/
dar nu stiu pe cati ii tine/
vom veni mai multi vro`data?
sau doar 2-3 ca si alatadata ...
nu uitati de sambata ..
ziua in care ......
pe toti ii invit l ao intalnire d-aia mar e....\
locatia ruine .. fiecare stie ... va astept pe toti .. norok si nu` ma bine....
dar repet . pe cati ii tine?
looooooooolllllll
bafta all
dar nu stiu pe cati ii tine/
vom veni mai multi vro`data?
sau doar 2-3 ca si alatadata ...
nu uitati de sambata ..
ziua in care ......
pe toti ii invit l ao intalnire d-aia mar e....\
locatia ruine .. fiecare stie ... va astept pe toti .. norok si nu` ma bine....
dar repet . pe cati ii tine?
looooooooolllllll
bafta all
- Gyno
Eu vin sambata, shi deshi este o placere sa ma intalnesc cu neamtzu shi gyno, mi-ar placea sa va vad shi pe voi...hai k s-a terminat shi campionatu (deshi focshaniu' cred k mai are meci
), nu mai avetzi scuze...Aline,ce faci tata, mai traieshti?

-
ce mare cunoscator de fotbal e si Decret asta. le are tot atat de mult cu sportul rege precum Bad Girl.
pai , bai baiatule , sambata e finala cupei romaniei la fotbal.
pai , bai baiatule , sambata e finala cupei romaniei la fotbal.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
oribilul_mosh,sa-ti fac o schema?
eu,stand sus pe un scaun.jos,fotbalul romanesc,cu toate finalele lui.eu in acest timp ma pis si ma cac pe el.clar?
mihai,fac binisor,o sa vin sambata sigur.pizdet nu vine?
eu,stand sus pe un scaun.jos,fotbalul romanesc,cu toate finalele lui.eu in acest timp ma pis si ma cac pe el.clar?
mihai,fac binisor,o sa vin sambata sigur.pizdet nu vine?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
-
De acord...poate duminica s-or strange mai multzi ,daca ishi mishca mosh funduletzu de domnishoara din fatza televizorului...
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma