Sa fie chiar ea? Cristina - "queen" of romanian R&B

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Sa fie chiar ea? Cristina - "queen" of romanian R&B

Mesajde MadMax » Mie Mai 28, 2003 3:00 pm

Check this ...
Two beers or not two beers, that is the question....
MadMax
Junior Member

Mesajde Ire » Mie Mai 28, 2003 4:54 pm

Alta care si-a gresit meseria....
Aoliuuuuuu... Si asta mi se pare batuta, beata, drogata, amenintata......io-te ce vinata e!
Ire
Junior Member

Mesajde Salma » Mie Mai 28, 2003 8:03 pm

Asta ce puii mei a mai facut ceva asa de nemaipomenit, ca astea-s poze de Playboy.
Salma

Mesajde Mr Hyde » Mie Mai 28, 2003 8:38 pm

Mai degraba de Hustler
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde sohatzki » Mie Mai 28, 2003 10:36 pm

ok, a fost bebelusa...
acuma-i cristina asta...
who's next??:con:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mie Mai 28, 2003 10:57 pm

Mah ,femeile astea au innebunit?
Sau sunt doar.....de show?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Sa fie chiar ea? Cristina - "queen" of Romanian R&B?

Mesajde cubu » Mie Mai 28, 2003 11:17 pm

Nu e ea, este o clona a ei...
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Joi Mai 29, 2003 1:09 am

Era o manea,ceva de genu"uite-le,uite-le bagaboandele".Cred k e suficient de clara :j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde vali » Joi Mai 29, 2003 1:47 am

mie mi se pare ca ea e
some people deserve to die
vali

Mesajde Weirda » Joi Mai 29, 2003 1:59 pm

mai se descopera multe ?!acum care urmeaza...?! saraca...e deprimata ca a parasit-o bossu` de la Dumars...
Weirda
Junior Member

Re: Sa fie chiar ea? Cristina - "queen" of romanian R&B

Mesajde drumplayer » Joi Mai 29, 2003 5:17 pm

Initial trimis de MadMax
Check this ...

..JEEESSSUUUUSSS!!! wow!!! bai frate da artistele astea romance is chiar batute in cap!
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Re: Sa fie chiar ea? Cristina - "queen" of romanian R&B

Mesajde drumplayer » Joi Mai 29, 2003 5:25 pm

...se pare ca vedetele din romania nu si-o pot tine in pantaloni.. huhu!!!:D bine Cristino!!! :o tre sa recunosc ca arata misto.. si ea si bebelusha!! ne putem mandrii ca avem fete frumoase in Romania! astea doua fac parte din sexul frumos si destept??
..se pare ca nu prea destept totusi..;P
drumplayer
Junior Member

Mesajde drumplayer » Joi Mai 29, 2003 5:32 pm

Initial trimis de d3a^crazY
mai se descopera multe ?!acum care urmeaza...?! saraca...e deprimata ca a parasit-o bossu` de la Dumars...

...ar fi timpul sa apara si o vedeta de sex masculin naked!!
..de fapt numa o femeie poate fi asa de ;a sa se lase pozata in halul asta! :o
drumplayer
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Mai 30, 2003 1:36 am

in pozele astea e chiar cristina.. si tot ce pot sa zic este yucks!! :bleah: arata mai bine bebelusha in pozele ei...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde b0mber » Vin Mai 30, 2003 3:09 pm

si mie mi se pare ca e chiar curva de cristina...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

2080

Mesajde baixinho© » Vin Mai 30, 2003 3:26 pm

da' v-ati intrebat vreo secunda daca fata cu pricina nu o fi dat vreun purcoi de dolari/euro sa apara in/cu pozele alea? stiu, asta nu prea are legatura cu ce s-a "discutat" pana acum, da intreb si eu asa, cu mintea mea proasta! abia astept sa vad care-i urmatorul personaj care o sa scoata 2500 de dolari/euroi casí£ apara in Star!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 2080

Mesajde Ire » Vin Mai 30, 2003 3:45 pm

Initial trimis de baixinho
da' v-ati intrebat vreo secunda daca fata cu pricina nu o fi dat vreun purcoi de dolari/euro sa apara in/cu pozele alea?

Adica TOT EA sa plateasca ca sa apara in asemenea ...poze????? De obicei se intimpla contrariul, pe ce lume traiesti??

Oricum vad ca parerile voastre s-au schimbat radical de la bebelusa la aceasta regina a flau... ehm...la ce ziceati ca virgula cinta? Parca pe asta n-o mai compatimiti atita, saraca... Si totusi a ramas in fundul gol si ea!...si nu numai..... Sa fi inteles oare in sfirsit ca asa functioneaza mecanismul?
Ire
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mai 30, 2003 5:10 pm

Fata asta sta(tea) in Drumul Taberei la 2 scari de o prietena de-a mea. De cel putin 2 ori pe saptamana ii vedeam masina lui Padure acolo si toata lumea de pe la bloc stia ca e cu el. Nu cred ca in circumstantele astea statea ea in 2500 de coco... oricum, va tin eu la curent cu barfele din cartier in curand. ;)
"Against modern football."
Aliosha

2082

Mesajde baixinho© » Vin Mai 30, 2003 9:21 pm

ideea este urmatoarea. nu de bani este vorba, ci de faptul ca nu mai este in atentia opiniei publice. stiu persoane (politicieni, ce-i drept) care au dat 2.500 de dolari ca a apara in Star (cei care sunt in Romania stiu la ce ma refer). mergand pe acelasi fir, m-am gandit ca nici pentru cristina nu este o suma prea mare sa revina putin in entrul atentiei, chiar si in acest mod. in fond si la urma urmei, fofoloanca au toate fetele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Vin Mai 30, 2003 10:57 pm

Ire, de asta se stia dinainte ca e curvistina... Bebelusha e altceva... Iti garantez eu, vorbesc in cunostinta de cauza...
indescifrabil
cubu

Re: 2082

Mesajde Ire » Vin Mai 30, 2003 11:17 pm

Initial trimis de baixinho
ideea este urmatoarea. nu de bani este vorba, ci de faptul ca nu mai este in atentia opiniei publice. stiu persoane (politicieni, ce-i drept) care au dat 2.500 de dolari ca a apara in Star (cei care sunt in Romania stiu la ce ma refer). mergand pe acelasi fir, m-am gandit ca nici pentru cristina nu este o suma prea mare sa revina putin in entrul atentiei, chiar si in acest mod. in fond si la urma urmei, fofoloanca au toate fetele.

Pai vezi ca ajungi la vorba mea? E ceea ce am sustinut in celalalt topic cu bebelusa. Cind se simte pamintul fugind de sub picioare, se apeleaza la aceste smecherii. Eu cred ca oferind astfel de opere de arta, nici n-a trebuit sa plateasca. Poate ar fi platit daca ar fi chemat ceva fotografi in parc unde se pupacea cu unul pentru obiective, dar pt. astfel de poze cred ca a fost ea platita ca sa le vinda.
Ire
Junior Member

Mesajde Ire » Vin Mai 30, 2003 11:21 pm

Initial trimis de Portnoy
Ire, de asta se stia dinainte ca e curvistina... Bebelusha e altceva... Iti garantez eu, vorbesc in cunostinta de cauza...

Asa o fi cum zici tu, ca eu nu traiesc la Bucuresti si nici macar in Ro, ca sa stiu. Dar nu mi se pare o fatza de inger nici bebelusa... si nici beata sau drogata nu mi se pare in pozele alea... e perfect constienta de ceea ce face.
Si la urma urmei, chiar daca ar fi fost drogata, vina tot a ei este. Daca tii la cariera ta, nu pierzi controlul in niciun moment.
Si nu ma luati din nou cu "ce daca esti persoana publica nu bei/nu faci sex/nu te droghezi?", pentru ca nu este chiar asa. Orice greseala o platesti scump...asa cum s-a vazut!
Ire
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Iun 02, 2003 1:20 am

Ba macar bebelusa arata bine
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Iun 03, 2003 4:08 pm

adevarul e ca e vanata shi la ochiul maro,deci o ia shi acolo bandita!
Unregistered

Mesajde punct » Mar Iun 03, 2003 5:07 pm

Initial trimis de Ire

Asa o fi cum zici tu, ca eu nu traiesc la Bucuresti si nici macar in Ro, ca sa stiu. Dar nu mi se pare o fatza de inger nici bebelusa... si nici beata sau drogata nu mi se pare in pozele alea... e perfect constienta de ceea ce face.
Si la urma urmei, chiar daca ar fi fost drogata, vina tot a ei este. Daca tii la cariera ta, nu pierzi controlul in niciun moment.

pozele alea au fost facute inainte ca bebelusha sa aiba o cariera in televiziune.
cat despre cristina..... mai bine bebelusha :D
X
punct
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Iun 05, 2003 5:17 am

Ce va mirati baieti? Tot Onestiul stie cat de curve sunt cele doua surori Spatar ;de-ati sti voi cati le-au intins chilotii prin parcul din oras!!!!!!!!!!!!!!.Sa vedeti ce fotografii circula in oras cu cele doua!

Un grup de tovarasi
Unregistered

Mesajde Ire » Joi Iun 05, 2003 5:05 pm

Initial trimis de Unregistered
Ba macar bebelusa arata bine

Mda... cu degetu'...
Ire
Junior Member

Mesajde thebrat » Joi Iun 05, 2003 5:11 pm

dar Cristina parea atatde sofisticata...cum se...in fine...toate vedetele romanesti vor sa faca bani cumva...
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
thebrat
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iun 05, 2003 5:15 pm

Cum adica bai parea sofisticata? Ce crezi, ca printesa de Monaco nu se fute? Cine stie ce poze face acasa cu barba'su...
indescifrabil
cubu

Mesajde Ire » Vin Iun 06, 2003 3:42 pm

Ciudata conceptie despre f...ut aveti voi. Eu stiam ca "baga el ce avea mai lung acolo unde facea ea pipi"... Sa inteleg ca acum tot ce are el mai lung este obiectivul aparatului de fotografiat??????
Ire
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii