Cel mai rushinos moment al vieti voastre?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Un subiect nou!

Mesajde Nicholas_Alek » Lun Sep 02, 2002 5:01 pm

OK..m-am gindit sa pun un subiect cu rushinea! Care a fost cel mai rushinos moment al vieti voastre?? Stii, cind vine sentimentul ala in care ai vrea sa se deschida pamintul sa te inghita.:)

Pentru mine a fost la un meci de baschet, in deplasament la Vatra Dornei. Aveau aia in sala un perete din sticla la usa de la iesire/intrare. Tocmai incepea meciul, cind mi sa rupt shiretul de la adidas, si a trebuit sa fug repede in vestiar sa mi-l schimb. Am fugit repede inapoi in sala, dar cind sa intru, am fugit direct in geam! Cred ca geamul doar ce fusese spalat, pur si simplu nu l-am vazut! Sala era plina de oameni, toti au inceput sa rida! Eu eram ametit, de ma dus antrenorul inapoi la vestiar..bine ca nu mi-am spart nasul. Am zis ca nu mai intru in joc, dar in a doua repriza am fost..:))

Cam asta este...
Damn, I´m smooth!
Smoother than D***!
Nicholas_Alek
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Sep 02, 2002 10:38 pm

Nu stiu care a fost cel mai penibil moment din viata mea, dar stiu ca la loc de cinste a fost unul in care a trebuit sa fac un interviu cu Crin Antonescu (pe atunci, Ministrul Tineretului si Sporturilor). Am plecat de acasa imbracat la patru ace, ma uitam numai pe sus sa nu cada vreun gainat pe mine, am ajuns la biroul domniei lui, secretara s-a uitat la mine si a zambit cu subinteles (eu atunci am crezut ca are oarece bucurii la mine), am intrat in cabinetul lui Antonescu, mi-a intins mana si a zambit si el pe sub mustata pe care nu o avea (stiam ca este casatorit, dar ma gandeam ca poate are si altfle de gusturi), am facut interviul, am plecat cu troleul, lumea se uita la mine ca la urs si abia in redactie am inteles de ce eram (sa zic asa) in centrul atentiei: uitasem sa imi inchid fermoarul la pantaloni. Si purtam si chiloti albi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde axeandra » Lun Sep 02, 2002 10:42 pm

eram micuta tare....da' nu conteaza, nu?
cred ca eram prin clasa a 2-a si tocmai dormisem putintel...asa de dupa-amiaza, imbracata mai mult sau mai putin....mai exact doar cu o pereche de chiloti
eram doar cu mama acasa
si ma striga ea sa vin cu caietu' de mate ca sa sar intr-ajutorarea colegului meu X care nu stia sa faca nush ce problema din tema
eu, colega buna si mai ales fericita ca pot sa-i demonstrez lui x ca-s desteapta(ca, deh..am rezolvat problema si el nu) sar repede din pat, iau caietu' si incep sa topai indreptandu-ma lent dar hotarat spre sufragerie ca sa-i dictez scumpului meu coleg problema la telefon(sa nu cumva sa se plictiseasca cu receptoru' in mana).....si topaind eu asa(topait la propriu) si vrand sa iau receptoru' in mana ma opresc stupefiata in mijlocu' sufrageriei intrucat tocami obsevasem ca pe canapea statea frumos asteptand(ceva mai socat ca mine) colegu' x si mama sa
dupa cateva zeci de secunde de incremenire imbracata asa cum am mai zis...mi-am facut curaj sa fug dracu' odata in camera sa ma imbrac
numa' ca abia acum venea mom cel mai jenant trebuia sa ma INTORC si sa ma fac ac nu s-a intamplat nimic chinuindu-ma sa il fac pe colegu' sa priceapa problema.....da' oare cui ii mai ardea de asa ceva?
axeandra
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Sep 02, 2002 11:40 pm

eram la un majoratul unei colege (asta cand eram in clasa a 12-a). Dupa ce m-am pilit rau de tot... mi-au picat ochii pe picioarele unei gagici... si dupa ce le-am urmarit cam 20 min. ... m-am dus, am luat fata de mana si am iesit afara... unde am imbalmajit eu ceva... nu mai tin minte ce, dar cert este ca ea a inteles cam ce vroiam (doar imi sclipeau ochii si ma uitam mai mereu la piciorushele ei :)). Pana aici nimic anormal... si anormal nu a fost nici faptul ca m-a refuzat. Problema a fost ca dupa 2 zile, cand am fost la scoala, colega mea care si-a sarbatori majoratul mi-a spus ca in seara aia 3 tipi trageau sa o agatze pe aia si ca toti s-au interesat la ea cum sta treaba, numai eu am fost singurul bou care m-am dus direct... nici acum nu m-am simtit prost, pentru ca era clar ca eram cel mai curajos ;a.
Problema a aparul la sfarsitul zilei, cand am dat cu ochii de tipa respectiva (pe care eu eram gata sa jur ca nu o mai vazusem in viata mea), care era in clasa a 11-a la noi in liceu si care avea clasa la 2 usi distanta de e a mea... desi eu nu o remarcasem pana atunci in liceu... nu vreau sa va zic ce penibil m-am simtit in urmatoarele 5-6 luni de scoala pe care le mai aveam ... in momentele in care ma intersectam cu ea ... :rolleyes:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Sep 03, 2002 12:17 am

Pirma mea deplasare la Cluj in calitate de ziarist sportiv. Am prins un meci de fotbal, unul de baschet (cu Steaua) si un turneu de volei, la care au mai participat o echipa din Tulcea, una din Dej si Dinamo (de fapt, pentru volei ma dusesem). Am ajuns in oras, m-am dus sa ma cazez (am stat la fostul Astoria, ca nu aveam bani) si ce-mi zic: "Hai sa vad unde este sala". Mai aveam cam o ora pana sa inceapa primul meci de volei. In loc sa ma imbrac c costumul (ca, deh, eram prima data in CLuj) si sa ma duc linistit la sala, eu mai intai am plecat in recunoastere. Dupa ce am vazut cam care este treaba, hai sa-mi pun toalele de duminica pe mine si sa ma duc sa imi fac treaba, ca doar de aia ajunsesem in Cluj. Pun pantalonii (chilotii ii aveam), pun camasa, inevitabil - cravata, haina de la costum, si ia-o pe jos (era relativ aproape, plus ca sesizasem ca ajung mai repede cu tramvaiul decat pe jos).
Am vazut eu ca se uita lumea la mine ca la masini straine, dar ma gandeam ca este din cauza costumului meu. Ma rog, am incercat sa fiu indiferent. Am coborat frumos din tramvai, m-am dus la sala, am prezentat legitimatia si nu am dat atentie ca omul de la intrare s-a dat inapoi cinci pasi ca sa intru. Cu toate ca nu cunosteam pe nimeni in Cluj, am avut senzatia ca ma striga cineva. Cand sa ma uit peste umarul stang, am simtit ca m-a lovit ceva in moalele capului: aveam o frumoasa decoratie data de o vrabiuta. Partea nasoala era ca putea de ma traznea pe mine. Mi-am dat haina jos in doua secunde, dupa care m-am dus glont la maseorul lotului (Pandele Antonian, foarte bun cu tata) si i-am cerut un parfum. Am spalat haina, m-am imparfumat, dupa care mi-am intrat in rolul de ziarist.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde tre » Mie Sep 04, 2002 2:38 pm

baixinho eu zic sa renunti la costum ;).

asa, povestire. cica eram eu printr-a 6a si tot ma uitam la alti baieti cum se 'joaca' cu fetele. le imbratisau, stateau 'smechereste' pe la spatele lor, chestii d-astea. 'ce-s mai prost?', ma gandesc eu intr-o buna zi, si ma indrept glont spre blonda de care-mi placea, intind degetul aratator de la mana dreapta si-l infig drept in tzâtza ei. n-am asteptat 'rezultatul', am fugit de-am mancat pamantul. ce dracu' o fi fost in capul meu?

povestire 2. eram pe dn1 si cu inca 2 amici ne indreptam spre snagov cu bicicletele. unu' din astia era la ciclism. vazand cat de incet merg mi-a dat cursiera lui si-a mers el cu mountain-bike-u' meu ca sa ne deplasam mai repede.
la un moment dat observ pe marginea drumului o vaca. imi intind tacticos gatul si 'muuu'. fiind pe cursiera (care e mai incomoda si mai sensibila la comenzi decat mountain bike-ul) in timp ce mi-am indreptat capul spre vaca am miscat usor (sau mai putin usor) si de ghidon care a cotit brusc, de unu' singur, si-am picat fix in mijlocul benzii 1. am avut noroc ca n-a trecut nici o masina. pe chestia asta pt. urmatoarele 2-3 sapt. n-am putut sa mai scot un cuvant legat de mersu' pe bicicleta in gasca mea...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Oct 14, 2002 9:22 pm

un moment rushinos a fost joi:
toata dimineatza a plouat, cand sa am si eu sportul si sa ma duc acasa s-a facut soare. hai sa raman. trebuia sa dam proba de viteza. dimineatza trecuta imi lipisem chestia aia care tine sireturile pt ca o mai rupsesem saptamana trecuta. cand mi-a venit randul sa alerg, nu am observat ca mi s-ar rupt ce lipisem seara trecuta si ca aveam sireturile descheiate. am fugit si cand sa ajung pe final, am calcat pe sireturi, m-am impiedicat si am cazut cu bratele deschise, putin pe partea dreapta, de mi-am julit barba, soldul si genunghiul drept (inca mai am bandaj pe sold). era si terenul ud si am alunecat destul de mult pe asfalt. am avut ghinion ca nu am prins destula viteza sa zbor :P partea bizara e ca nu imi amintesc cum am cazut, ci primul lucru pe care l-am auzit a fost "Doamne fereste" (profesoara) si apoi mi-am dat seama ca sunt pe jos...
m-am ridicat ametzit, plin de sange si de noroi, colegii se uitau speriati la mine, le-am aruncat un; "ba, sa va incheiatzi la sireturi!!!", a urmat un ras general si eu m-am dus impiedicandu-ma la cabinetul medical.
penibil a fost mai tarziu cand a trebuit sa explic fiecaruia cum am cazut, cine mi-a pus piedica (eu), de ce etc.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Just #1 » Sâm Oct 19, 2002 9:05 pm

Nu stiu exact sau nu imi aduc aminte cel mai rusinos moment al vietii mele dar chiar zilele trecute mi-sa intamplat o chestie penibila:era pe la 21:30 si ma bag in masina cu gandul sa merg sa ma intalnesc cu niste prieteni.Merg frumos dar vad ca unii soferi din trafic imi faceau semn cu farurile sau ma claxonau.Initial mam gandit ca e politie in zona :)) Cand am ajuns dupa vreo 10 Km parcursi observ motivul pt. care eram claxonat...nu aveam farurile aprinse....nici macar pozitia......nu am idee cum de nu am observat.

Cea mai penibila intamplare mi sa parut cea povestita de Nicholas_Alek L.0.L. :)
IF LIFE IS A LESSON...THEN I AM THE TEACHER!!!
Just #1
Junior Member

Mesajde Johnny_bz » Dum Oct 20, 2002 12:57 am

Momente rushinoase am avut destule, insa unul nu pot sa-l uit:
Era prin clasa a 6-a, la ora de sport, ora pe care o faceam cu cea mai a dracu' profa din toata scoala(parca o aud shi acum:"MAi cu viatza mancav-ar mama ca nu punetzi cartofi cu pasu!").Anyway...aveam proba de aruncat mingea de oina, shi eu nu eram tocmai sportivul clasei.Dupa 2 rateuri de vreo 11 m, la care profa tot zbiera la mine ca imi pune 2 shi nu ma trece clasa, ma imbarbatez, imi iau inima in mana, shi arunc cu toata fortza - mingia ia o traiectorie ciudata shi loveste profa in plin, cauzand colegii sa izbucneasca in ras.Deshi am luat 2 palme in cap, eram fericit ca am trecut(aruncasem mingea peste 24 m).
Johnny_bz
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Oct 21, 2002 2:54 am

Una dintre cele mai penibile faze mi s-a intamplat vara asta pe cand eram in vacanta in Timisoara. Eu si prietena mea (acum nevasta) ne-am gandit sa mergem la o cofetarie sa bem un suc si sa mancam o prajitura. Intram noi in cofetarie si ne asezam la coada, dar umpic mai in spate decat terbuia si ne uitam la ce prajituri sa comandam. Dupa vreun minut chiar cand ajunsesem noi la rand, o doamna mai in varsta, la vreo 50 de ani, intra grabita in amgazin si se baga in fata si cere ce vreia sa cumpere. Cum eu is mai nesimtit si neiertator de felu meu, m-am dus la ea, am batut-o pe umar si i-am spus politicos ca eram in fata ei la coada. in momentul ala doamna s-a facut alba la fata si a inceput sa-si ceara scuze de zeci de ori, sa-mi ofere locu (motivul fiind ca nu ne-a vazut) de toata cofetaria se uita la noi. Cand am vazut reactia ei mi s-a facut o rusine de nu mai stiam cum sa plec dracu de acolo si imi tot ziceam de ce nu am putut sa ma abtin, ca doar in fond am pierdut mai putin de un minut.

Morala: In loc sa ies cu fruntea sus din toiata faza aia si sa ma simt bine ca am atentionat pe cineva ca a grasit, a fost total invers, adika am plecat cu capul plecat jurandu-mi ca nu mai fac asa ceva cat oi trai.
Aragorn
Junior Member

Lesbianism...:)

Mesajde Love2Fly » Vin Oct 25, 2002 1:24 am

Mda...eu prin a 8-a...asta ehehe....acum vreo 6 ani....am fost scos in fata scolii pt gravul lucru de a le fi acuzat pe doua fete de la mine din clasa ca sunt lesbience(ca sa vedeti ce precoce eram). Toata scoala m-a vazut atunci si toata scoala m-a hulit...reversul medaliei era ca devenisem popular si toti faceau caterinca de mine intrebandu-ma: "Bai! vezi cainii aia doi care stau tolaniti acolo? auzi? nu or fi mah fatalai?" :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Oct 25, 2002 10:29 pm

ce e asa de grav sa acuzi doua fete ca sunt lesbiene?
ar fi grav daca ar fi...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Bagheera » Vin Oct 25, 2002 10:34 pm

Am lucrat in vacanta dupa terminarea liceului intr-un magazin de inchireri casete si cand m-am aplecat sa iau o caseta de pe raftul de jos am scapat o bashina de s-au speriat clientii. Si nu erau in magazin decat vreo 10.:D
Bagheera
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Noi 21, 2002 4:50 pm

Cred ca eram prin clasa a treia cand am vazut mucii unui coleg, mi s-a facut greatza shi am vomitat pe banca, chiar in mijlocul orei de mate. In pauza, invatzatoarea m-a pus sa spal shi banca shi pe jos. Am stropit-o shi pe colega mea de banca pe uniforma :yD
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Joi Noi 21, 2002 5:42 pm

Mi s-a intimplat chiar acum citeva luni,cam prin septembrie,cind venise verisorul sotului meu din America si era insotit de o tipa bine ,rusoaica.Mai ciudat era ca ea platise,desi sotul meu ii facuse cinste si ea avea si banii lui.Dupa ce au plecat eu fiind mai curioasa il intreb pe sot daca e sotia lui.Al meu sot cind vorbesti cu el se face ca nu prea aude,de aceea eu insistam ,pina am ajuns sa vorbesc ceva mai tare.Tot intrebindu-l e sotia lui sau e numai asa de ''distractie''(f***t),de se face ca se intoarce verisorul sotului,cica uitase geanta ei si aude ce intredasem eu si-mi zice ca nu e nevasta-sa ci numai de good timme.Imi venea sa ma ''ascund'',nu mai spun ca ma facusem rosie ca un rac.;a
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 21, 2002 6:00 pm

Odata ,intr-o vara ma duc eu la bazin..la 23 sa inot nitel. Imi las eu hainele in tribuna...si bag vreo 2 ore de inot.
Cand ies si eu si ma duc unde imi lasasem hainele..nu mai imi gasesc papucii. Si aveam niste papuci meseriashi rau,made in czech republic. :yD In sfarsit,nu asta e important.
Mi furasera ciorditorii. :cry: Acum ce era sa mai fac ? Am plecat spre casa asa descultz..ca un om al nimanui....de radea lumea de mine pe strada si prin tramvai cand ma vedea.

Si ma intalnesc eu cu un cunoscut si ma intreaba el : "mosh,dar de ce nu esti incaltat ? " . Dar eu : "aaa....pai nu vezi ce cald e afara ? ce mai imi trebuie incaltari ? " .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolo Tomasi » Vin Noi 22, 2002 11:16 am

Faza urmatoare nu stiu daca-i rusinoasa dar stiu ca-i comica.

Eram intr-un magazin de papuci cu prietena-mea care vroia sa-si cumpere o pereche. Ne tot uitam in stinga in dreapta la o gramada de pantofi si la un moment dat ridic eu un papuc de jos si zic:
-Ce zici de asta?
-Nu-mi place.
-Da intr-adevar ii cam naspa. Da ce naibai-i asa de prafuit.etc etc
Va dati seama era pantoful unei cumparatoare care si-l dase jos ca sa incerce altul si care tocmai se uita la noi cum ne dam cu parerea despre el.
Am iesit cit am putut de repede din magazin.
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde xumbech » Dum Noi 24, 2002 5:17 pm

Intr-o zi ne-am hotarat sa plecam, eu si inca cativa baieti spre Vidraru sa facem o baie in lac.
Ei bine, am mers noi vreo ora si am ajuns. Ne dezbracam noi, sa ne luam slipurile, dar eu am constatat ca nu-l aveam la mine. Si am facut baie in chiloti. :D. Si cum inotam eu, mi-am agatat chilotii intr-o bucata de trunchi de copac. faza era ca nu reuseam sa plec de-acolo. Am tras mai tare si m-am trezit... gol.
A venit ora plecarii. Baietii au iesit toti din lac, numai eu nu. Imi era rusine. Strigau astia dupa mine sa ies dracului ca pleaca fara mine. Dupa vreo jumatate de ora ... am iesit.:o Mai departe, banuiti voi.:)
xumbech
Junior Member

cel mai rusinos moment din viata mea

Mesajde ROBAKITA » Mie Noi 27, 2002 3:51 pm

...A fost unul acum mai recent,cind am ''implorat'' pe CINEVA sa nu ne ''despartim'',trimitandu-i un ''car de mesaje'',telefoane,msaje messenger,pe telefon,pm-uri,l-am suparat intr-atit,incat i s-a facut ''sila'' de mine.Nu-mi amintesc pina acum in viata mea sa fi facut acest lucru,dar ''acea'' persoana a meritat(in sensul bun al cuvintului)si din pacate pentru mine ,tot nimic.

Si inca un ''moment'' rusinos din viata mea a fost atunci cind am gatit sotului mincare greceasca ''rosii umplute cu orez''.Nu stiam ca intai se fierbe orezul pe aragaz,cu ceapa si patrunjel,asa ca eu m-am apucat si am umplut rosiile cu orez crud,curatasem rosiile inainte(macar atit sa-mi fi dat seama)apoi i-am pus patrunjelul,l-am spalat,am pus capacelul de la rosii pe deasupra si la cuptor cu ele.Dupa ce au mai stat vreo doua ore in cuptor,au vazut drumul gunoiului.

Nu mai spun ce fata a facut sotul?!:mad:
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Ian 02, 2003 4:48 pm

Scuzatzi-mi postul de mai sus :D

Mi-am amintit. Eram la gradinitza, sfarshit de an shi aveam serbare. Toti copii si-au spus frumos poezioara, totul a mers normal...pana cand a venit randul meu. Ies eu in fatza. Purtam o rochitza roshie, frumoasa de catifea. Spunand acolo poezia, tzineam fustitza cu mana shi tot mishcand-o dintr-o parte in alta (tralala, ma plictiseam shi eu) ...mi-am ridicat-o peste cap:yD. Totzi copii au pufnit in ras!

A fost un moment istoric!:o
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 2:54 am

Un moment rusinos s-a petrecut acum vreo cateva luni cand aveam si eu sferturile de finala cu echipa mea de fotbal...
AM jucat un meci intreg si am fost furati de arbitrii pe fata, adika 2 goluri anulate si doua penaltyuri neacordate...SI scroul ramasese 0-0 pana in min 90...
Asa ca am intrat noi in prelungiri...cu regula golului de aur...
Era minutul 3 din prelungiri (eu find atacant central) mi-a venit o faza meisto...adika mi-a fost data o pasa printre fundasi umpic inalta numa bien sa lobez peste portar, dar nu stiu cum se facuse ca portarul a ajuns mai devremca mien si eu ca nu stiam ce sa fac m-am aruncat, plonjat, si am dat la o parte balonul cu mana,a dika l-am umpis umpic la dreapta in asa fel incat portarul sa nu paote sa prinda mingea (nu prea s-a vazut ca mana era aproape de cap si corp)...dar portarul si un aparator au vazut si s-au oprit dar normal ca coechipierul meu din atac a continuat si a inscris cu paorta goala...si normal am castigat meciul...dar nu asta e partea rusinoasa...
Faza rusinoasa e ca, normal, dupa meci toti tipam e bucurie si ne imbratisam si ne aplaudam si normal ca eu ma laudam cu faza mea, adika cu pasa cu mana...si din pacate unul dina rbitrii era in spatele meu, si cand m-am intors si am vazut am ramas masca si muream de rusine...cu toate ca stiam ca nu mai putea face nimik...

What a story, eh?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Mie Feb 26, 2003 11:27 pm

Eram la discoteca scolii cum se facea in fiecare luna la Eminescu din Dej. Se faceau diferite dedicatzii si s-au inteles catziva colegi sa faca o dedicatzie pt o fata care era acolo in locul meu. Eram eu pe o banca cu ei, nu stiam de ce se uita asha la mine cand aud: "De la Tudor din a 6-a C pt Adriana din a 7-a A cu multa dragoste, te iubesc si n-am sa uit niciodata de tine". Faza era ca fata aia era cea mai mishto shi cea mai cunoscuta din scoala shi prietenul ei de la un liceu era shi el acolo. Se uita lumea la mine ca la Pamela Anderson dezbracata. Am pus-o zic eu shi chiar asha a fost. Radeau prietenii la mine, eu eram roshu, muream de rushine. Ce a fost mai grav a urmat de la prietenul ei. Vine ala smecher la mine shi ma intreaba daca eu am facut dedicatzia. Eu am zis ca a fost o inscenare. Nu m-a crezut shi a vrut sa ma i-a la bataie de fatza cu toata lumea. Era shi mai mare ca mine dar au sarit prietenii care au inscenat-o shi am scapat. Am zis ca ma razbun eu pe el cica rapper adevarat. M-a provocat la "battle" shi nu am vrut prima data dar cand totzi strigau,"morcovu,mocovu" am acceptat. Saracul nu stia ce e battle...i-am spus sa inceapa shi incepe cu Bug Mafia-Dupa blocuri...ce nasol pt un battle. Eu eram shi mai rushinos sa cant in fatza a 200 de elevi asha ca am renuntzat shi m-au proeclit "dedicatzia shi morcovul". Acum care imi zice asha e ca adversarul lui Lennox Lewis in ring...
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Mar 26, 2003 1:19 pm

Pt. mine cred ca a fost faza asta: acum 3 sapt. profu de isto. ne-a pus sa facem un poiect despre India si Pakistan, sa rezolvam conflictul dintre cele 2 tari...anywaizzeee, am fost grupati in grupuri de cate 2, al draqului a trebuie sa ma puna cu un alt "emigrant" ca a zis ca o sa facem o "pereche" buna, tipul respectiv e din russia(haha), am decis ca el o sa vina la mine sa facem reserch-ul, alea alea. A venit ziua respectiva, eu am dormit mai mult decat trebuia si mai era 1 ora pana cand stabilisem ca o sa vina la mine, eu repede ma scol, sa ma imbrac sa ma aranjez alea alea, chestia nasoala e well.....mai erau vro 5 minute pana la "intalnire" ,eu eram gata, ma duc si o intreb pe maicamea cat e ceasul si aflu ca am bluza pata, ma duc eu repede sa gasesc alta bluza, intre timp, vine tipul respectiv (ce on time e), ii deschide maicamea usa, blablabla, si el crezand ca eu sunt in camera mea facand niste reserch da buzna peste mine in camera in timp ce ma schimbam :" . Saracu de el e on time, dar nu la invatat nimeni sa ciocane la usa inainte sa intre :nope" . Well cam asta e povestea mea, imi pare rau dar eu nu prea ma pricep la povestit :D. A da...I forgot and since then he sometimes has been calling me true blue....kind of lame......oh welll........lif goes on!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 05, 2003 2:09 pm

Nu stiu daca a fost cel mai rusinos din viata mea, dar ceva foarte penibil mi s-a intamplat la sfarsitul anului trecut, la o petrecere. Am combinat o gramada de bauturi alcolice, cum am prostul obicei sa fac, si m-am purtat aiurea, ceea ce nu prea mi se intampla de obicei. Am inceput sa rad isteric, sa plang, nu mai puteam sa ma tin pe picioare...Cel mai oribil a fost ca incercam sa dansez pe o melodie mai ritmata si am cazut lata in timp ce incercam o figura mai indrazneata...Culmea e ca am mai si ingrijorat pe toata lumea, in loc sa rada de mine. Am de gand sa nu mai beau in viata mea, mai ales la petreceri, atat de mult. Oricum, am facut tampenia asta pentru ca eram suparata, nu pentru ca asa mi-a venit.
Shaki

Do the Dew!!

Mesajde Shaki » Vin Mai 30, 2003 12:50 pm

Credeam ca doar alcoolul ma face penibila, dar... Am trecut pe bauturi racoritoare, si eram curioasa sa vad cum e Mountain Dew. Eram la Tachyonix, el isi dezinstala-reinstala Windows-ul pentru a nu stiu cata oara si eu citeam o revista. Din pacate, am incercat sa iau ceva de pe noptiera fara sa ma ridic si mi-am varsat paharul cu suc pe mine, in special pe par si pe blugi. Primele 20 de minute parul meu, care mai e si lung, arata de parca m-ar fi lins o vaca in cap, dupa care, sub actiunea zaharului, a inceput sa arate de parca mi-as fi turnat o tona de gel in par. Pe deasupra, blugii au capatat o culoare ciudata si am incercat sa dau cu un pic de apa pe ei. Va imaginati cum aratam cand am ajuns acasa... tot drumul spre casa m-am simtit prost, simteam ca toti se uita la mine...
Cred ca n-o sa mai beau nimic.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde SOD » Sâm Mai 31, 2003 12:21 pm

hehehehe,sa va zic una tare!
stateam in regie in p21 si un coleg de grupa ma invita la el acasa.statea pe al piata galati.acolo ii cunosc prietena,care avea cele mai mari tate din cate am pipait eu vreodata.stam la povesti,una alta si plec.a doua zi ma trezesc cu asta la usa in camin,cu bagajul facut,ca ea s-a indragostit de mine si ca nu mai vrea sa stea cu ala.pula mea,eu n-am zis nimic,dar nici nu m-am dat la ea.am invitat-o in casa si noaptea a tabarat pe mine!bai nene,nu stiam cum sa reactionez.vreo 3-4 nopti nici n-am atins-o,cu gand ca nu cumva sa iasa vreun scandal cu ala!ceea ce s-a si intamplat.a venit ala cu batausi,io am starns juma de camin si dupa cea totul s-a linistit,m-am hotarat ca daca tot a iesit scandal,macar s-o fut pe aia.si cum eram io in fata caminului cu ranga in mana,urc in camera,arunc ranga si sar pe aia.pula mea,ca un barbar!i-am smuns chilotii si vroiam neaparat s-o fut pe la spate.da pula,ca aia nu era excitata si din canci penetrare.si ma chinuiam si ma opinteam si pe aia cred ca o durea,ca nu a mai rezistat si s-a intors la mine si a tipat cat o tineau plamanii.bai frate,lasa-ma ca te fut eu, ca-mi rupi pizda indoua!ce dracu ma,tu te-ai futut numai cu curve?
bai nene,mi s-a facut o rusine de nu va pot povesti.am fost marcat mult timp.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Sunt campion la astea !!!

Mesajde superbiggy » Sâm Mai 31, 2003 11:08 pm

Am mers la un prieten la tara undeva la munte si a avut un deces in familie (bunica-sa), seara au venit oamenii la priveghi cum se cade iar eu am mers sa dorm in masina care era parcata undeva mai in spatele curtii retrasa de zarva din casa.Mi-am pus o patura pe mine ca era cam frig si m-am culcat pe scaunul din dreapta intins pe spate.Dimineata ma trezesc si simt patura cort ca la tot omul gospodar, bineinteles ca mi-am trecut palma peste ea de citeva ori asa pina sa ma trezesc de tot incercind sa o mai temperez,..:) nimic anormal pina acum (baietii stiu ce spun) daca gazda nu ar fi adus linga mine in masina pe scaunul soferului o babutza care nu a mai rezistat pina dimineata si care era cu mult treaza inaintea mea si care a fost martora fiecare-i clipe de placere matinala pe care mi-am oferit-o,..:P cind am deschis ochii parca o aud si acum,..
"Eiiiii mamaie ,..cum Dumnezeu se deschide usa asta ca m-am odihnit si eu nitel,..."
La plecare matusa lui, (babuta), a venit special sa ma sarute de ramas bun,...
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

moment

Mesajde Cristina » Joi Iun 12, 2003 2:16 pm

Cel mai rusinos moment a fost anul trecut cand aveam niste pantaloni cam strimti pe fund si am incercat eu sa fac putina gimnastica cu ei adica am darit un gard si cand am pus mana pantalonii mei erau deja rupti la spate. Mi-a fost rusine si am mers pe strada cu mana la spate si aveam impresia ca toata lumea se uita la mine.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Iun 12, 2003 6:18 pm

Ba, mie cel mai rusine mi-a fost cand m-am nascut. Pai stateam eu in baicsu' gol, de se uitau toti la mine si radeau, si mai ales doctoru', care ma tinea atarnat de un picior si-mi mai dadea palme peste buci. Si io ce sa fac, stateam rosu de rusine si ma holbam ca prostu-n bizda, scuzati expresia.
dinu
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Iun 12, 2003 6:29 pm

Cel mai rusinos moment pentru mine a fost cand mi-a gasit maicamea prezervative in sertar acu vreo 5 ani. Nu stiu ce tot cauta si io am uitat ce le-am pus acolo si am deschis sertaru in fata ei. A ras si cam atat. Dar faza a fost ca i-a spus lu taicamiu si a facut misto de mine 2 luni dupaia. Heh... :)

Ah si inca un moment naspa a fost cand lucram la un restaurant si i-am adus de 3 ori lu unu supa gresita.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma