de baixinho© » Mar Sep 03, 2002 12:17 am
Pirma mea deplasare la Cluj in calitate de ziarist sportiv. Am prins un meci de fotbal, unul de baschet (cu Steaua) si un turneu de volei, la care au mai participat o echipa din Tulcea, una din Dej si Dinamo (de fapt, pentru volei ma dusesem). Am ajuns in oras, m-am dus sa ma cazez (am stat la fostul Astoria, ca nu aveam bani) si ce-mi zic: "Hai sa vad unde este sala". Mai aveam cam o ora pana sa inceapa primul meci de volei. In loc sa ma imbrac c costumul (ca, deh, eram prima data in CLuj) si sa ma duc linistit la sala, eu mai intai am plecat in recunoastere. Dupa ce am vazut cam care este treaba, hai sa-mi pun toalele de duminica pe mine si sa ma duc sa imi fac treaba, ca doar de aia ajunsesem in Cluj. Pun pantalonii (chilotii ii aveam), pun camasa, inevitabil - cravata, haina de la costum, si ia-o pe jos (era relativ aproape, plus ca sesizasem ca ajung mai repede cu tramvaiul decat pe jos).
Am vazut eu ca se uita lumea la mine ca la masini straine, dar ma gandeam ca este din cauza costumului meu. Ma rog, am incercat sa fiu indiferent. Am coborat frumos din tramvai, m-am dus la sala, am prezentat legitimatia si nu am dat atentie ca omul de la intrare s-a dat inapoi cinci pasi ca sa intru. Cu toate ca nu cunosteam pe nimeni in Cluj, am avut senzatia ca ma striga cineva. Cand sa ma uit peste umarul stang, am simtit ca m-a lovit ceva in moalele capului: aveam o frumoasa decoratie data de o vrabiuta. Partea nasoala era ca putea de ma traznea pe mine. Mi-am dat haina jos in doua secunde, dupa care m-am dus glont la maseorul lotului (Pandele Antonian, foarte bun cu tata) si i-am cerut un parfum. Am spalat haina, m-am imparfumat, dupa care mi-am intrat in rolul de ziarist.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)