(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
post aniversar de 1 an!
dragilor, ashea am sufletu plin de bucurie care vreau casa vi-o zic shi voo: fix acum un an pa vremea asta, dintr-o butonare greshita shi eronata prin lunecarea degetelor printre shi pe langa taste, nemerii pa internetu fanclubului prima data intaia oara.
ma surprinse atunci faptul ca aici, mai mult decat pe alte forumuri pa unde ma mai uitam io, chiar parea sa se reflecte personalitatea iuserilor in posturile lor, pareau prieteni intre ei, amabili shi chiar dotatzi cu simtzul umorului.
i-am remarcat atunci pe oribilul mosh, dana, rolf, sod, mig, sopa tutti. imi aduc bine aminte de ziua aia (nominalizarile se refera strict la posturile citite de mine pe 30 mai 2002) incat trebuie sa le transmit celor de mai sus toate urarile mele de bine shi sanatate, totzi au o bere - virtuala!- de la mine. pe langa intamplarea intamplatoare, mesajele lor m-au facut imediat sa ma inscriu shi sa trimit atunci primul post. cu cata infrigurare shi duioshie il cautai acum, iata ca am inceput sa am amintiri pe forum...
http://www.funclub.ro/showthread.php?threadid=1075&pagenumber=2
oare shi peste un an am sa fiu tot p-aicea? sa dea domnul!
ma surprinse atunci faptul ca aici, mai mult decat pe alte forumuri pa unde ma mai uitam io, chiar parea sa se reflecte personalitatea iuserilor in posturile lor, pareau prieteni intre ei, amabili shi chiar dotatzi cu simtzul umorului.
i-am remarcat atunci pe oribilul mosh, dana, rolf, sod, mig, sopa tutti. imi aduc bine aminte de ziua aia (nominalizarile se refera strict la posturile citite de mine pe 30 mai 2002) incat trebuie sa le transmit celor de mai sus toate urarile mele de bine shi sanatate, totzi au o bere - virtuala!- de la mine. pe langa intamplarea intamplatoare, mesajele lor m-au facut imediat sa ma inscriu shi sa trimit atunci primul post. cu cata infrigurare shi duioshie il cautai acum, iata ca am inceput sa am amintiri pe forum...
http://www.funclub.ro/showthread.php?threadid=1075&pagenumber=2
oare shi peste un an am sa fiu tot p-aicea? sa dea domnul!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
anguse,si io am facut anul pe 24 aprilie,dar nu am scris nica din motive de admini ticalosi(hehehehe),care m-au banat de 7 ori,deci aveam un an fara 7 saptamani.asa ca termenul se face taman pe 11 iunie,si atunci voi scrie.oricum,e placut sentimentul de 1 an.
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de vali
poti sa fii mai elegant de atat
pai poate nu stie omu de italrom magazinu ala de toale mishto de pe victoriei...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Cataline... ce draq ma, ai stat pasiv 7 saptamani? nu mi te inchipuiam... cica la aia care sunt si pasivi si activi, le zice versatiliInitial trimis de SOD
care m-au banat de 7 ori,deci aveam un an fara 7 saptamani.

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Ne-a promis sharina niste poze..:o
Eu m-am gindit putin la intilnirea aia si am 3 variante:
1. O duc pe un bloc pe undeva, unde prealabil fac o masa (picnic cu fata de masa, etc), unde o sa pun multe variante de aperitive, si o sticla de vin dulce. Poate si niste luminari, si muzica de la walkman-ul meu ala vechi. Asta ar fi perfect sa-i arat ca nu am multi bani, dar am vointza..
2.Sa o duc la abator. Cind o sa vad atit singe, si violenta, o sa devina vegetariana! Asa o sa scap mai ieftin cu mincarea..
3. O imbat, si o duc la mine acasa.
Eu m-am gindit putin la intilnirea aia si am 3 variante:
1. O duc pe un bloc pe undeva, unde prealabil fac o masa (picnic cu fata de masa, etc), unde o sa pun multe variante de aperitive, si o sticla de vin dulce. Poate si niste luminari, si muzica de la walkman-ul meu ala vechi. Asta ar fi perfect sa-i arat ca nu am multi bani, dar am vointza..

2.Sa o duc la abator. Cind o sa vad atit singe, si violenta, o sa devina vegetariana! Asa o sa scap mai ieftin cu mincarea..
3. O imbat, si o duc la mine acasa.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de SOD
...admini ticalosi(hehehehe)
care ma, ca io nu cunosc (hehehe). pai pa vremea aia era admin sopra, de unde shi pana unde ticalos?! io nu vezi ca l-am nominalizat pozitiv? (hehehe, prietenii shtiu de ce...) iarta-l, breh, ca nu fu vina lui (hehehe)
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Initial trimis de Jaded
sa te legi de o pustoiaca de 15 ani
pai la varsta mea asta imi place. sa-mi leg destinu de pustoaicele de 15 ani. ce numa moshu si alex sa aiba parte de trufandale si prospaturi? ce io sunt ultima gogonea din borcan? sau ultima chiftea marinata din cratita?
-
bah seringa ala din genunchi ,asa cum vad io ca arata iel din profil, poate gresesc nu stiu da parca aduce mai mult a moshu. iar ala din picioare bag mana in foc ca-i sod.
-
Ui ui ui ui...ca mult timp trecu.
Ce-a ajuns si fanclubu', cu d-alde Jaded in centru' atentiei si d-alde cubu sa le apere. Ce dracu' ba baiete... fii barbat!
Eyeule, frate poantele astea numai eu le stiu de vreo 2 luni. Creativitate. Ai mai auzit cuvantu' asta?
Nicholas ce mai tine steagu' sus, cocotat hat in varfu' maimutei. Ne povesteste de vecine pe care le duce in oras, de maimute unse cu pacura, de curve nemtoaice si dupa aia ne zice ca suntem obsedati sexual. Pai frumos iti sade, bai Nicholas?
Moshu e ca diabetu'. Se stie de multa vreme ca nu e bun deloc, da' inca nu i s-a gasit leac.
Hai ca ma duc d-aci...s-o mai fi scris pe muzica ceva serios. De Barbu ce mai stiti?
Ce-a ajuns si fanclubu', cu d-alde Jaded in centru' atentiei si d-alde cubu sa le apere. Ce dracu' ba baiete... fii barbat!
Eyeule, frate poantele astea numai eu le stiu de vreo 2 luni. Creativitate. Ai mai auzit cuvantu' asta?
Nicholas ce mai tine steagu' sus, cocotat hat in varfu' maimutei. Ne povesteste de vecine pe care le duce in oras, de maimute unse cu pacura, de curve nemtoaice si dupa aia ne zice ca suntem obsedati sexual. Pai frumos iti sade, bai Nicholas?
Moshu e ca diabetu'. Se stie de multa vreme ca nu e bun deloc, da' inca nu i s-a gasit leac.
Hai ca ma duc d-aci...s-o mai fi scris pe muzica ceva serios. De Barbu ce mai stiti?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Chiar, ce-i cu moshul de apare asa de rar? Imi lipseste....
Atentie, avem un user online..ai zice viermutza! *lol*
Atentie, avem un user online..ai zice viermutza! *lol*
-
Ar fi fost frumos ca la sondaj sa fie si un "nu stiu".
Ce-i in mintea mea acum? Ma gandesc cu o sa dorm in weekend si ma intreb cum sa-mi fie la noul job la care ma duc de luni.....si sunt bucuros ca am plecat de la vechiul...
Ce-i in mintea mea acum? Ma gandesc cu o sa dorm in weekend si ma intreb cum sa-mi fie la noul job la care ma duc de luni.....si sunt bucuros ca am plecat de la vechiul...

My name is Nobody because Nobody is perfect!
-
PhutreGuy - Junior Member
Ohooo..sa trezit si canadianu´! Apropo, aliosha, ce-i aia "surubelnitza Robertson"?? 

-
popalin1982 (1:08:52 PM): iti fac o muie drept multumireInitial trimis de marian jan
sopra,tu care esti in avatarul tau?ala din genunchi sau din picioare?
deci creca ti-ai dat seama singur...

- Sopra Tutt1
- Junior Member
In momentu asta ma simt in felul urmator:
Stiti cand stati pa un scaun si va lasati pa spate si scaunu sta numa pe picioarele din spate si la un momendat impingeti prea tare si sunteti aproape sa cadeti dar in ultima clipa va recapatati echilibru? Eh asa ma simt eu acum.
In alta ordine de idei...este posibil sa ai amnezie si deja-vu in acelasi timp? Adica sa uiti ceva si sa-ti aduci aminte ca ai mai uitat asta o data.
Stiti cand stati pa un scaun si va lasati pa spate si scaunu sta numa pe picioarele din spate si la un momendat impingeti prea tare si sunteti aproape sa cadeti dar in ultima clipa va recapatati echilibru? Eh asa ma simt eu acum.
In alta ordine de idei...este posibil sa ai amnezie si deja-vu in acelasi timp? Adica sa uiti ceva si sa-ti aduci aminte ca ai mai uitat asta o data.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Mí£ uitam pe thread-ul pe care l-a bí£gat angus si trebuie sí£ constat cí£ Syd e nume de bí£rbat. Sau mí£ inshel?:D
Ce conteazí£, dací£ sunt bí£ietzoaicí£?
Altele de p-aici: m-am certat iar cu baba Claudia si abia astept sí£ se termine anul sí£ scap de ea si de gura ei care m-a trezit azi-dimineatzí£ cu 20 cuvinte/sec si 50 db. Dací£ spalí£ o farfurie in plus, nu cred cí£ o sí£ fací£ infarct!!! Mama ei (dumnezeu s-o ierte) de babí£ gí£lí£gioasí£ si plictisitoare! Mi-a ajuns paní£ in gat !!!:mad:
Ce conteazí£, dací£ sunt bí£ietzoaicí£?
Altele de p-aici: m-am certat iar cu baba Claudia si abia astept sí£ se termine anul sí£ scap de ea si de gura ei care m-a trezit azi-dimineatzí£ cu 20 cuvinte/sec si 50 db. Dací£ spalí£ o farfurie in plus, nu cred cí£ o sí£ fací£ infarct!!! Mama ei (dumnezeu s-o ierte) de babí£ gí£lí£gioasí£ si plictisitoare! Mi-a ajuns paní£ in gat !!!:mad:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Na ca umblu si eu noaptea pe aici..ce numai migu´ si alti? Apropo..m-am futut de m-am spart toata seara...

-