Suntem noi Mozart, Beethoven si Bach
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Suntem noi Mozart, Beethoven si Bach
Am intrat aici pentru ca ma vazut ca se tot da unul diversi artisti. Prin urmare va anuntam ca noi trei fiind morti, precum si alti priteni de-ai nostri, la fel de morti ca si noi, nu vom purta nici o discutie pe acest forum, fiind oricum morti de mult. Daca zice cineva ca suntem noi sa stiti ca minte.
- NOI
- NOI
-
neatza - Mesaje: 5820
cel mai bestial subiect de pe forum!..aplauze si plecaciuni..
eu va iubesc din tot sufletul, am toate albumele voastre si toate posterele..pacat ca sunteti morti si nu puteti sa imi dati un autograf..

"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
-
num-num - Junior Member
Re: cel mai bestial subiect de pe forum!..aplauze si plecaciuni..
..si eu sunt ceausescu si vreau sa ma lansez in duet cu andreea balana ..ma ajuta careva cu o sponsorizare?
..ca oricum sunt toti fosile ..
..ca oricum sunt toti fosile ..
-
Bortzianu' - Junior Member
Auzi bai Bach!
Io imi bag ceva in Sonata ta, ca mi-am rupt degetele sa o studiez. Uita-te ma si tu la Candy, Blondy, 3SE.. ce simplu canta, 3 note si gata. Numa pe tine te-a mancat in cur sa faci arpegieri dintr-un capat in altul al portativului sa imi rup eu degetele. Imi esti dator 2 luni din viata !!!!
Daca ai crapat sper ca nu mai scrii vreo sonata ca ti-o bag undeva. Salutari lu Mozart si lu pretenu Beethoven, zi-le ca trec mai tarziu pe la ei si le dau cate o bere. Tie nu iti dau! Asa!
Io imi bag ceva in Sonata ta, ca mi-am rupt degetele sa o studiez. Uita-te ma si tu la Candy, Blondy, 3SE.. ce simplu canta, 3 note si gata. Numa pe tine te-a mancat in cur sa faci arpegieri dintr-un capat in altul al portativului sa imi rup eu degetele. Imi esti dator 2 luni din viata !!!!
Daca ai crapat sper ca nu mai scrii vreo sonata ca ti-o bag undeva. Salutari lu Mozart si lu pretenu Beethoven, zi-le ca trec mai tarziu pe la ei si le dau cate o bere. Tie nu iti dau! Asa!
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Re: Suntem noi Mozart, Beethoven si Bach
Initial trimis de NOI
Am intrat aici pentru ca ma vazut ca se tot da unul diversi artisti. Prin urmare va anuntam ca noi trei fiind morti, precum si alti priteni de-ai nostri, la fel de morti ca si noi, nu vom purta nici o discutie pe acest forum, fiind oricum morti de mult. Daca zice cineva ca suntem noi sa stiti ca minte.
sa va fie tzarina usoara si muzica grea. Amin!
- 432wer
- Junior Member
Re: Suntem noi Mozart, Beethoven si Bach
ma bucur mai ca ati inviat baieti, sa stiti ca sunt fan!!!!
- Unregistered
Buna seara batrani prieteni. Bine ati revenit. si eu ar fi trebuit sa fiu mort dar ca si in cazul vostru am reinviat. Sunt neplacut impresionat sa constat ca gusturile populatiei s-au schimbat atat de mult si lumea nu prea ne mai apreciaza ...
Suntem demodati si lumea nu ne mai crede!

- Johann Strauss
I-auzi, dom'le!!! Nu stiam ca nenea ala care se da drept unul sau altul mai e si spiritist. Pe "VOI" v-as ruga frumos sa-l bantuiti si sa-i faceti "bau bau" pe la capul patului pana cand o sa-i piar cheful de goange!!! He he he...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Una din cele mai bune din ultima vreme

Bassplayere, esti tata lor. M-am cacat pe mine de ris la postul tau. Si topicu' asta e unu' din cele mai bune din ultima vreme. Felicitarile mele artistilor. Eu unul n-am nici cea mai mica urma de indoiala ca sunt chiar ei. Da' sa trecem si la lucruri serioase:
In primul rand pentru Ludwig: frate, mie imi place mult tare bucata aia a ta, "Fur Elise" si voiam si eu sa te intreb: iti compui singur, sau ai apelat la unul din compozitorii la moda de azi? La cat de misto suna piesa, eu cred ca Moga sta in spatele ei. Sau Costi, cineva...
Wolfgang, de la tine e misto Mica serenada, da' sincer sa fiu cred ca e copiata dupa o melodie mai veche, nu stiu dac-o stii, Eine Kleine Nacht Music, compusa de-un austriac...
A, si voiam sa va mai intreb ceva, pe toti trei: baieti, voi cintati live in concerte?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de Johann Strauss
Buna seara batrani prieteni. Bine ati revenit. si eu ar fi trebuit sa fiu mort dar ca si in cazul vostru am reinviat. Sunt neplacut impresionat sa constat ca gusturile populatiei s-au schimbat atat de mult si lumea nu prea ne mai apreciaza ...![]()
Exact, populatia nu ne mai place! Ne-au abandonat pentru Shakira, Eminem, Tatu si altii...Cred ca ar trebui sa construim o masina a timpului sau sa ne schimbam stilul muzical!
-
Nightmare - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
GOD!.....Ce oameni......
Cu Andreea Balan hai sa zicem ca a mai "mers"....hai ca poate shi cu Emin3m,dar acuma sunteti chiar ridicoli.
nu sint ridicoli papusha, sint doar putrezi
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
Stimate Andreea Banica Solista extraordinar de frumoasa ai formatiei blondy, cu ocazia asta doresc sa va felicit pentru muzica cea frumoas pe care o cantati eu sunt stabilit in Ungaria si de cand am instalat parabola antena pentru prima data si vam ascultat muzica dvs, eu consider ca dvs, in momentul de fata sunteti cea mai frumoasa din romania mam uitat si pe un sit unde sunteti pozata goala dar ce conteaza aveti si un corp perfect asi dori sa cumpar un disc lui blondy dar din pacate aici la budapesta nu se gaseste daca sunteti amabila cer ajutor eu voi plati fara nici o grija
email: kylie_minogue@freemail.hu
cu respect
Anton
email: kylie_minogue@freemail.hu
cu respect
Anton
- Unregistered
ANDREEA BANICA CU PASARICA GOALA
DACA NU CREDETI VA TRIMIT POZE EROTICE CU ANDREEA BANICA SI NU BALAN !!
- alain
- Junior Member
Re: ANDREEA BANICA CU PASARICA GOALA
Initial trimis de alain
DACA NU CREDETI VA TRIMIT POZE EROTICE CU ANDREEA BANICA SI NU BALAN !!
nu prea eshti la curent cu evenimentele... fatuca o fost pe la playboy cu ceva vreme in urma. daca aveai cu balan, te mai scoteai.
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
E o parodie reusita...
Initial trimis de Akyna
GOD!.....Ce oameni......
Cu Andreea Balan hai sa zicem ca a mai "mers"....hai ca poate shi cu Emin3m,dar acuma sunteti chiar ridicoli.
Nu-s penibili, mey! Eu iau acest subiect k o parodie la adresa "desteptilor" kre se cred cool pretinzand k-s mari "vedete"... :p
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii