Ce nu va place la "Big Brother"?
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ce nu va place la "Big Brother"?
Mie nu-mi place deloc la Ernest ca ii place sa se prosteasca tot timpul si nici nu vrea sda o lase pe Andreea in pace.Dar nici macar o clipa!
-
Tiger Blue - Junior Member
Ce nu imi place la bb ..:con: in ultima vreme nu mai imi place nimik cred ca asta e si motivul pt care nu ma mai uit deolk...in fiecare zi se intampla acelasi lucru...de multe ori sa intamplat ca sacinile sa fie fffff...naspha...chiar nu mai imi place delok..singura ...pt care ma mai uit din cand in cand este iza..este adevarat la inceput nu am suportat-o insa acum...este preferata mea..si-a revenit..cat de cat!!!abia astept sa se termine...sa vad cine castiga si gata!!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
e cool!!!!
pot sa spun cu mana pe inima ca e tare emisiunea.,....la inceput am crezut ca va fi plictisioare si ca va fi o totalapierdere de bani si detimp......este intr-adevar o suma buna pusa in joc si isi merita efortul.....M-as fi dus si eu....cat despre ultimele propuneri votez pe coco.......imi place de el dar mai bine ramane ernest.......voi ce credeti? si nici nu stiu ce tot are lumea cu ernest cu soso si cu andreea care sunt cei mai tari.....chiar dak se schimonosesc ei pe acolo tre sa recunoastem ca nici nu se compara cu alidoasa pisalcoasa care plange non stop si cu florin care nu isi vede de lungul nasului.....ce ziceti,fratilor?
- Fişiere ataşate
-
- elol.ro.0005[1].jpg (25.06 KiB) Vizualizat de 710 ori
- moni_cool
- Junior Member
cu cine tineti?
ati vazut ca in ultimul timp s-au impartit in 2 grupe?jos cu alida cu flo si cu coco,sus cu ernest soso si andreea care sunt the best!sa iasa coco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- moni_cool
- Junior Member
la capat de drum...
oameni buni....BigBrother se termina!!!!mai sunt 2 saptamani!!!!;P ;P ;P what do u think about that????
- kahlan
- Junior Member
numi place sistemul de vot si nici jocurile de culise
ma mai gandesc la o semnatura
pana atunci www.klutzu.tk
pana atunci www.klutzu.tk
-
Klutzu - Junior Member
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2