Linkin Park -- Meteora

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Linkin Park -- Meteora

Mesajde Josefine^ » Dum Mar 30, 2003 7:24 pm

asta e ultimul lor album .... l-ati ascultat? va place?
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Mar 30, 2003 8:52 pm

Nop , nu l-am ascultat>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Unregistered

Mesajde Dia » Dum Mar 30, 2003 10:14 pm

Eu am ascultat albumul si de cand l-am ascultat prima oara (acum vreo 2 saptamani aproape...l-am luat dupa net...) il ascult intr-una!! creaza dependenta! ;D e super mishto! mie cel mai mult imi plac easier to run, don't stay, faint, numb si of course somewhere i belong....cu un clip super mishto!!!! e un album super mishto ....a meritat asteptarea!! go go go Linkin park! :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 8:58 pm

nici eu nu o puteam spune mai bine .... chiar ajungi dependent de asa ceva ....... :rulz:
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Mar 31, 2003 9:52 pm

;D i'm glad u agree!!! creaza dependenta....e un album superb pe care il ascult de la un capat la celalalt fara oprire non stop ...!!! si koolmea...toate versurile se potrivesc asa de bine cu situatia mea actuala :( .....una jalnica... :( anyway....go go linkin park!! cine nu l-a cumparat sa-l cumpere.. ;) merita!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 9:55 pm

bineinteles ca imi plac toate melodiile .. mai ales cum incep faint si lying from you ;)
Josefine^
Junior Member

Mesajde B_zkita » Vin Mai 30, 2003 8:47 pm

Initial trimis de BabyGirl
;D i'm glad u agree!!! creaza dependenta....e un album superb pe care il ascult de la un capat la celalalt fara oprire non stop ...!!! si koolmea...toate versurile se potrivesc asa de bine cu situatia mea actuala :( .....una jalnica... :( anyway....go go linkin park!! cine nu l-a cumparat sa-l cumpere.. ;) merita!

KOOOOREEEECT!
chiar e cel mai tare album shi ma regasesc shi eu in versurile lor...
shi chiar ma ajuta... meteora ma face sa ma simt mai bine...
from the inside e cea mai tare!
parerea mea...
B_zkita

Re: Linkin Park -- Meteora

Mesajde drumplayer » Vin Mai 30, 2003 8:57 pm

Initial trimis de Josefine^

...iata un exemplu de formatie care canta rock si au succes... deci se poate..:o

..eu n-am ascultat albumul si nici nu sunt fan dar imi place melodia aia la care au videoclip acum..
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 31, 2003 12:08 am

mm... imi placeau la inceput (one step closer, crawling)... acum sunt satul de ei!
drumplayer: "formatie care canta rock"???...:confused: mdeah...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Sâm Mai 31, 2003 12:30 am

ex de formatie care cantau bine si "au pierdut drumul".un alt ex.no doubt.pacat
Gavozdita

Re: Re: Linkin Park -- Meteora

Mesajde rockgirl » Sâm Mai 31, 2003 3:11 am

Initial trimis de drumplayer

...iata un exemplu de formatie care canta rock si au succes... deci se poate..:o
Linkin park nu canta rock...daca stai si-i analizezi un pic!
..eu n-am ascultat albumul si nici nu sunt fan dar imi place melodia aia la care au videoclip acum..

nu esti fan ...poate pentru ca nu canta rock...

eiei :)
rockgirl

Mesajde gabuba » Sâm Mai 31, 2003 1:41 pm

cu posturi a-la fani AX, veniti si laudati voi albumul Linkin Park?
sau chiar sunteti? :con:

Mie mi se pare mai slab ca primul album, mult mai slab si asta pentru ca soundul a suferit cateva modificari ce ma zgarie, desi in linii mari a ramas acelasi.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde rockgirl » Sâm Mai 31, 2003 3:39 pm

Mie mi se pare mai slab ca primul album, mult mai slab si asta pentru ca soundul a suferit cateva modificari ce ma zgarie, desi in linii mari a ramas acelasi. [/B][/QUOTE]

chiar nu canta rock astia ....
ca e galagioasa , asta-i partea a doua !
modificarile la care te referi tu ...ma gandesc ca au legatura cu faptul ca ....muzicalor e,in mare parte facuta pe calculator.Baietii bine s-au gandit-hai sa facem arta folosind noua tehnologie.Bagam ceva versuri absurde ....si gata arta! a tinut doar si data trecuta ...:)

e doar o parere!

Recunosc , imi place mult de tot "Crawling" .In rest ...sux !

o alta parere stupida a mea ?
mi se pare ca linkinpark canta un fel de "manele" in ale rockului...
doar o parere ....
rockgirl

Mesajde gabuba » Sâm Mai 31, 2003 9:46 pm

draga "ROCK" girl :

tin sa te anunt urmatoarele:
Linkin parc chiar canta rock, dar au un sound diferit fata de ce se facea in 1980, entiendas?
Cat despre versuri, consider, ca nu e prudent sa te exprimi ... ai habar macar ce conotatii au?
pentru versuri ii apreciez : vorbesc despre trairi intense si nu numai, pe care nu le-ai putea inelege usor.

LP au fost ceva nou, tocmai prin contrastul rock-rapp si faptul ca au un MC si Dj pe scena ...
Chiar crezi ca lor le ia atat de putin sa compuna o piesa?
Piesele sunt cremoase, sunt bine lucrate, dar pe mine ma deranjeaza faptul ca chitarile (sorry cacofonia) suna ciudat, si ritmu' e sumbru.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde rockgirl » Sâm Mai 31, 2003 11:42 pm

[quote]Initial trimis de Gabyzzu
[B]draga "ROCK" girl :

Linkin parc chiar canta rock, dar ......

dar ...?
nu ma intere` !
rock-ul e rock!
de acia incolo .......fuck off ...

oops
:)
rockgirl

Mesajde Gavozdita » Dum Iun 01, 2003 12:10 am

Initial trimis de Gabyzzu
draga "ROCK" girl :

Linkin parc chiar canta rock, dar au un sound diferit fata de ce se facea in 1980, entiendas?
Cat despre versuri, consider, ca nu e prudent sa te exprimi ... ai habar macar ce conotatii au?
pentru versuri ii apreciez : vorbesc despre trairi intense si nu numai, pe care nu le-ai putea inelege usor.

LP au fost ceva nou, tocmai prin contrastul rock-rapp si faptul ca au un MC si Dj pe scena ...
Chiar crezi ca lor le ia atat de putin sa compuna o piesa?
Piesele sunt cremoase, sunt bine lucrate, dar pe mine ma deranjeaza faptul ca chitarile (sorry cacofonia) suna ciudat, si ritmu' e sumbru.

gabyzzu asculta mai bine versurile si vei vedea ca nu difera f mult de cele de pe primul album.devin plictisitori daca vor continua in ritmul asta.nu sunt singurii si nici primii care au combinat rap-ul cu rock-ul.totusi vocea lui chester e ff buna pt stilul pe care l canta.1 pct in +la faza asta
Gavozdita

Mesajde rockgirl » Dum Iun 01, 2003 1:34 pm

[quote]Initial trimis de Gabyzzu
[B]draga "ROCK" girl :

Studiez engleza la un nivel mai ridicat ...asa incat , ma simt in masura sa imi dau cu parerea(cel putin) in ceea ce privesc versurile .
cat despre muzica lor ....spuneam ca nu consider linkinpark o formatie rock .(nu-mi plac jumatatile de masura).

daca iti plac , e ok ....!

P.S. draga "ROCK" girl ---ironic mai esti....Da` poate nickul in sine e si el ironic.Vezi cum ne dam cap in cap ?
eiei :)

hai sa fim fericiti !!!
rockgirl

Mesajde nocturna » Lun Iun 02, 2003 10:45 am

Initial trimis de Gavozdita
no doubt.pacat

astia cantau ceea ce se numeste Ska. sau cel putin asa afirmau pe la inceputurile lor.

Initial trimis de Josefine^

da. ne place. suntem extaziati. vezi ca Linkin Park are si forum mai nou. *p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde drumplayer » Lun Iun 02, 2003 10:09 pm

Initial trimis de sohatzki
mm... imi placeau la inceput (one step closer, crawling)... acum sunt satul de ei!
drumplayer: "formatie care canta rock"???...:confused: mdeah...

..acuma si tu... tre sa mai lasam si de la noi... rock mai comercial da macar mai au niste distorsuri in piese...
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iun 02, 2003 10:10 pm

Initial trimis de Gavozdita

nu sunt singurii si nici primii care au combinat rap-ul cu rock-ul.totusi vocea lui chester e ff buna pt stilul pe care l canta.1 pct in +la faza asta

precizare: ei au fost prima trupa din world care a combinat rap-ul cu rockul, d-aia au avut cu primul album vanzarile alea senzationale, ce a urmat dupa ei, e limpede si la vedere.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cubu » Lun Iun 02, 2003 10:24 pm

Gresit, prima trupa din lume care a combinat rock-ul cu rap-ul au fost Anthrax... Au scos un album prin 90 si... nu mai stiu exact anul...
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Lun Iun 02, 2003 10:58 pm

eu nu am auzit de asta, si oricum in toate documentarele alea pe care eu le-am vazut ei erau trecuti ca fiind prima trupa in acest stil.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Leasa_Dragos » Lun Iun 02, 2003 10:59 pm

Nu l-am ascultat si nici n-o sa-l ascult vreodata!
Leasa_Dragos
Junior Member

Mesajde Raiden007 » Lun Iun 02, 2003 11:19 pm

Aerosmith - Walk This Way ?
Rage Againt The Machine ????

asta asa, la prima vedere, ca mai sunt 100 de trupe
Raiden007

Mesajde rockgirl » Lun Iun 02, 2003 11:21 pm

Initial trimis de Gabyzzu

precizare: ei au fost prima trupa din world care a combinat rap-ul cu rockul, d-aia au avut cu primul album vanzarile alea senzationale, ce a urmat dupa ei, e limpede si la vedere.

e interesanta informatia...

hm.....
rockgirl

Mesajde cubu » Mar Iun 03, 2003 12:45 am

Hai sa va raspund la toti odata... Anthrax au scos primii un album rap-metal, nu cate o melodie ca "Walk this Way" ca tot e aici ca exemplu... Asa ca chestie... Ei de fapt canta thrash...
indescifrabil
cubu

Mesajde sioux » Mar Iun 03, 2003 12:27 pm

Initial trimis de Portnoy
Hai sa va raspund la toti odata... Anthrax au scos primii [B]un album rap-metal, nu cate o melodie ca "Walk this Way" ca tot e aici ca exemplu... Asa ca chestie... Ei de fapt canta thrash... [/B]

Nu ca ar fi ceva personal, dar intreb si eu : care e albumu' ala intreg ? Io stiu doar de iesa "I'm the man" si cam atat... Cat despre Aerosmith, intr-adevar au fost primii, realizand colaborarea cu Run DMC in '86. Cat despre stilul Anthrax pt o scurta perioada, pe la mijlocul anilor '80 au fost declarati de presa de specialitate regii speed.
sioux

Mesajde cubu » Mar Iun 03, 2003 1:17 pm

LOL!!! Nu stiu numele albumului, nu ma pasioneaza si nu m-a pasionat niciodata Anthrax, dar iti garantez ca este intr-adevar un album intreg...

Nod in papura e usor de gasit: thrash, speed, cui ii pasa cand e vb. de Anthrax? O mare basina si astia...
indescifrabil
cubu

Mesajde Sioux » Mar Iun 03, 2003 1:44 pm

Initial trimis de Portnoy
LOL!!! Nu stiu numele albumului, nu ma pasioneaza si nu m-a pasionat niciodata Anthrax, dar iti garantez ca este intr-adevar un album intreg...

Nod in papura e usor de gasit: thrash, speed, cui ii pasa cand e vb. de Anthrax? O mare basina si astia...

Pai nu stii bine. Pentru ca nu este vorba de un album, ci de un Maxi single care se numeste I'm The Man. Are 6 piese, dintre care 4 sunt diverse variante ale pisei de titlu - cenzurata, necenzurata, in concert ... + un cover Black Sabbath - ASabbath, Bloody Sabbath + Caught in a Mosh

Acest E.P. este datat 1987, cu un an mai tarziu decat Aerosmith.
Faptul ca tie nu ti-au placut nu inseamna ca sunt "O mare basina".Fara de Belladonna in peisaj cine stie daca astazi ar mai fi existat o serie intreaga de trupe.
Si-apoi nu e vorba de nod in papura. Speed-ul e speed, iar trash-ul e trash. Ca sa fiu si mai explicit - Metallica si Sepultura.
Sioux

Mesajde Titina » Mar Iun 03, 2003 8:02 pm

M<a enerveaza ca melodiile seamana intre ele,adik...nu shtiu cum sa zic,dar.....mie nu mi se pare asa de super.....imi plac Linkin Park,dar Reanimation shi Hybrid Theory sunt mult mai k-lumea...iar de Somewhere I belong chiar m-am saturat...o mai aud shi la "reclama" aia proasta... :)
Titina
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii