Si sa nu mi-o bagi pe-aia cu orasul de preovincie si capitala, ca nu tine. In Februarie '90 am aujuns sa dau cu bassul intr-o trupa din Slobozia !
Si sa nu uitam festivalurile mai dese prin 90 unde Fragilul a aparut
Sa zic si io ca generalizati si sariti aiurea. Tot timpul numarul de "rockeri" a fluctuat si nu te iei numai dupa ce vezi pe strada.
Rock asculta si unul care arata serios (ca ochila

).
Intr-adevar prin 90 vedeai mai multe tricouri negre, bocanci si camuflaje (cum se purta atunci) si aparuse si o pleiada de reviste de gen (Rocker, Rock & Pop, Rock-Mania, plus multe altele prin provincie).
Intr-adevar expunerea fenomenului Rock era mai vizibila. A urmat o stagnare (vizibila si in media) ca acum, sa constat cu mare bucurie un urcus vizibil influentat de internet, emisiuni TV de gen, etc.
Plus ca auzi in cele mai diverse locatii Metallica (dau un exemplu la intamplare), ceea ce in 90 nu se prea intampla.
Eu (ma iau acum de cei doi gigicontrishti de mai sus) nu cred ca Sioux se referea la ce se asculta la seratele dansante ci la ce muzica ai de suflet si te expui ca ascultator al genului. Chiar daca dansai pe modern tokin breh ochila, acas tot viniluri cu Iris puneam, ca asa e in tenis.
Afex, pe vremile alea era OBLIGATORIU sa ai de munca, altfel te bagau la dilibau. Asa ca daca aveai parinti = erau salariati = imposibil sa nu ai nici 10 lei pe luna sau sa nu-ti permiti "luxul" casetelor pirat din romana sau mila funui preten mai avut cu scule si totacamu. Io-te daca vrei sa stii, pana m-am angajat am avut un walkman cu boxe d'alea mic mici mici (dupa revolutzie) si pick-up doina inainte si ascultam discuri cu van halen sau iris sau ac/dc pe care le luam de la tarabe din obor, avand doi parinti cu salarii normale. n-ai dreptate, daca voiai faceai rost si nu e legat musai de anturaj, unii rockeri de varsta mea au deviat spre manele sau mai stiu io ce.
depinde cum vezi lucrurile.