In weekendul asta e festivalul de la Sf Gheorge!!!
Trupeti, roacheri (sau rochisti cum zice buna-mea) si alte neamuri.... care ne vedem acolo?
(Care nu ne vedem revin cu pareri dupa festival)
Festival Sf Gheorghe
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Festival Sf Gheorghe
human being/being human
-
basstard - Junior Member
A castigat trupa lu Andy Ghost (ex Altar)... zice-se ca a fost pe merit.... au sunat super.
Eu n-am mai mers la Sf Gheorghe (motivele nu mai conteaza) asa ca n-am cu ce pareri sa revin (eventual cu ale altora)
Eu n-am mai mers la Sf Gheorghe (motivele nu mai conteaza) asa ca n-am cu ce pareri sa revin (eventual cu ale altora)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Sf Gheorghe 2005
.. 01-02 aprilie 2005 .. adica week-end-ul urmator se VA INTAMPLA editia de anul acesta. Mai multe detalii nu am. Sincer
Ok, ne vedem acolo.
Bafta

Ok, ne vedem acolo.
Bafta
-
Bortzianu' - Junior Member
Fost . Vazut . Cantat.
E de apreciat efortul organizatorilor ( Mercedes Band ) de a organiza festivalul si anul acesta. Important e ca s-a tinut si nu a murit, ca multe alte evenimente ingropate de lipsa BANILOR. Toata stima pentru efortul vostru! A fost ok.
..au participat multe trupe, noi am cantat sambata ( festivalul a inceput de vineri ) am retinut doar cateva si imi cer scuze pentru cei omisi..cei care ma cunosc stiu ca la capitolul " memorare nume/numere" ..stau cam prost..
.. deci.. Buricul Pamantului, Sedativ, 41 ( Oliver ) , Icory ...
.. sa ne auzim. bine.
E de apreciat efortul organizatorilor ( Mercedes Band ) de a organiza festivalul si anul acesta. Important e ca s-a tinut si nu a murit, ca multe alte evenimente ingropate de lipsa BANILOR. Toata stima pentru efortul vostru! A fost ok.
..au participat multe trupe, noi am cantat sambata ( festivalul a inceput de vineri ) am retinut doar cateva si imi cer scuze pentru cei omisi..cei care ma cunosc stiu ca la capitolul " memorare nume/numere" ..stau cam prost..
.. deci.. Buricul Pamantului, Sedativ, 41 ( Oliver ) , Icory ...
.. sa ne auzim. bine.
-
Bortzianu' - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1