ce parere aveti despre fundul lui Zoli de la Sistem?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce parere aveti despre fundul lui Zoli de la Sistem?

Mesajde bhuttu » Lun Feb 03, 2003 7:18 pm

Nu stiu daca mai era vre-un thread asemanator si cred ca se impune...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Wild Rose » Dum Feb 09, 2003 3:34 am

;a

again? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Vin Feb 14, 2003 8:44 pm

Fundu` lu Zoliche ? Nu m-am uitat ca era stins becul...dar se simte ceva...
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Lovely_angel » Lun Feb 17, 2003 12:04 am

LOOL.....CE MAI SUBIECT!
NU STIU MHAI...NU AM FOST ATENTA LA FUNDUL LUI!
Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Lovely_angel
Junior Member

Ce coincidenta!

Mesajde UnCopilutz » Mar Feb 18, 2003 5:48 pm

Vedeti ca nimeni nu e atent la fundul lui ? Cred ca Zoli cel cu fundul aratos este cel ce stinge lumina de fiecare data.
UnCopilutz
Junior Member

Re: Ce coincidenta!

Mesajde ozonista » Lun Mar 10, 2003 12:52 pm

Initial trimis de UnCopilutz
Vedeti ca nimeni nu e atent la fundul lui ? Cred ca Zoli cel cu fundul aratos este cel ce stinge lumina de fiecare data.

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
ozonista
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mai 07, 2003 6:22 am

marpha de marpha fundu lu zoli
some people deserve to die
vali

Mesajde Titina » Mar Iun 03, 2003 8:22 pm

N-a fost de-ajuns subiectul despre c***' ala,pe Barfe ? Cred ca trebuie sa fie pus pe "Kterinca shi-Aberatii" threadul asta....ca nu prea se leaga de muzica romaneasca....( "pop shi dance romanesc")
Titina
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Iun 03, 2003 9:11 pm

x-tina, nu ai inteles nimic. fundul lui zoli e un simbol, e esenta artistului roman de muzica dance si se aseamana cu acesta prin faptul ca arata bine pentru unii si produce numai rahat
intrebarea ta este irelevanta. care este legatura dance-ului romanesc cu muzica?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Titina » Mar Iun 03, 2003 9:17 pm

Initial trimis de catharsis
fundul lui zoli e un simbol

aha.....lol
So,cred ca ar trebui sa ne shi "inchinam" la el,nu? LOL....
:)
Titina
Junior Member

Mesajde clau@}- » Mar Iun 03, 2003 11:05 pm

sa fim serioshi...cine s-a uitat asha de bine la fundul lui shi l-a analizat asha de bine incat sa faka un thread despre el....da-i pace...!mie imi place sistem..sunt una dintre trupele mele preferate...dar...na...totushi..un subiect doar despre fundul lui zoli?
pupik
clau
clau...clau...clau rulz!!!!!!!!!
clau@}-
Junior Member

Mesajde Santal » Vin Iul 18, 2003 9:32 pm

buuu
Santal
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Iul 20, 2003 12:57 pm

se vede ca nu recunoasteti ce e frumos.... cretiniilor!! sunteti niste gelosi!!! :lol:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Aug 01, 2003 2:51 pm

Fundul lui Zoli este unul dintre cele mai rotunde ..funduri din lume!:hehe: :lol: ..Glumeam! ...Draqu se uita la fundul lui!:p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Aug 01, 2003 3:41 pm

Mie nici macar nu-mi plac Sistem....mi se pare o trupa chiar fara nici un fel de talent...(nici in muzica,shi nici la "cum arata" :D ).
Titina
Junior Member

Mesajde Ines » Mar Aug 12, 2003 3:53 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Mie nici macar nu-mi plac Sistem....mi se pare o trupa chiar fara nici un fel de talent...(nici in muzica,shi nici la "cum arata" :D ).

Si zici ca nu sunt talentati??? Sa-l luam spre exemplu pe Zoli, ca tot v-ati dat la fundul lui :) Daca mai vrei date despre "netalentatii" astia, gasesti pe http://www.sistem.rol.ro

Toth Zoltan (Zoli) - s-a nascut pe 25 noiembrie, 1976, la Timisoara (Sagetator). Este A&R Director in cadrul companiei "In Your Mind Management" .

Actualmente masterand al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, a absolvit in 2000 Academia de Muzica "Gheorghe Dima" cu nota maxima. In 1995 absolva Liceul de Muzica "Ion Vidu" din Timisoara.

Este initiatorul muzicii de percutie neconventionala din Romania. In 1997 a fondat trupa Hans'n'Feet Quartet, alaturi de care a sustinut concerte in Brasov, Bistrita, Miercurea-Ciuc, Costinesti, Cluj. De asemenea, a pus bazele formatiei SENSOR si a participat impreuna cu aceasta, la numeroase concerte in tara.

Experienta sa profesionala este impresionanta: in 1994 a fost component al lotului olimpicilor romani la Los Angeles, SUA. A cistigat experienta solistica sustinind recitaluri la Timisoara, Deva, Oradea, Cluj, Tg. Mures, Bucuresti, Budapesta (Ungaria) si Koeln (Germania). Zoli a prezentat lucrari in prima auditie absoluta (Peter Szego, Ede Terenyi) si a inregistrat pentru radio si televiziune. Zoli a avut sansa sa participe la cursuri de maiestrie cu Therry Miroglio (Conservatorul de Muzica din Paris), Mircea Ardeleanu (Academia de Muzica - Lousane, Elvetia). In 2000 a fost bursier al Universitatii de Muzica Koeln, Germania (profesor Christoph Caskel), in acelasi an devenind licentiat al Academiei de Muzica "Gh. Dima" cu nota maxima. A fost colaborator al ansamblurilor Marimbas Quartet, Ars Nova, Pro Muzica Nova, Anonimus (aparind astfel pe patru CD-uri) si membru al "Ansamblului de Percutie" condus de renumitul prof. univ. Grigore Pop, alaturi de care a sustinut numeroase concerte. In 2000 a cintat in Ensemble "Neue Musik" Koln Germania -dirijor Peter Eotvos.

Ca orchestrant intre 1993-1998 a activat ca sef de partida la Orchestra Internationala "Elbe Wesser" - Germania, in 1997 - ca sef de partida Orchestra Internationala Nyrbator - Ungaria, iar in 2000 ca sef de partida pentru "Koelner Simphony Orchestra" - Germania. In 2001 colaboreaza cu Borusan Symphony - Turcia. In tara a fost colaborator al filarmonicilor din Arad, Brasov, Cluj, Sibiu, Oradea, Ramnicu-Vilcea si Timisoara.

Printre premiile obtinute se numara premiul III la Olimpiada Nationala Timisoara (1994), premiul I la Olimpiada Nationala Constanta, premiul II Olimpiada Nationala Baia Mare (1995), premiul II la Concursul National de Percutie Solo Bucuresti (1998).

Intre anii 2000 si 2002 a fost profesor de percutie si muzica de camera la Liceul de Muzica "Sg.Toduta" din Cluj Napoca. In calitate de profesor a obtinut trei premii intii la Olimpiadele Nationale din 2001 si din 2002.
De idoli sa nu te atingi, ca-ti ramane poleiala pe degete.
Ines
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Aug 12, 2003 4:51 pm

Hooo...k nu ma intereseaza....... :)
Titina
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Aug 12, 2003 5:20 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
N-a fost de-ajuns subiectul despre c***' ala,pe Barfe ? Cred ca trebuie sa fie pus pe "Kterinca shi-Aberatii" threadul asta....ca nu prea se leaga de muzica romaneasca....( "pop shi dance romanesc")

Ai dreptate.
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii