vin la bucale!craiova bye!

ce-a fost pe Muzici o data

vin la bucale!craiova bye!

Mesajde Rockeru'Somer » Dum Aug 19, 2001 11:09 pm

lume o veste buna sau rea!
am renuntat la concetul iris digital athenaeum din craiova din mai multe motive,dar vin la voi la bucale pe 21 sept!
care se inscrie la betia de dupa concert...sau la cele dupa si inainte de concert!
Rockeru'Somer
Junior Member

Re: vin la bucale!craiova bye!

Mesajde DEATHANGEL » Lun Aug 20, 2001 1:11 pm

Initial trimis de Rockeru'Somer

care se inscrie la betia de dupa concert...sau la cele dupa si inainte de concert! [/B]

ONE IS ME!
DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Aug 20, 2001 1:21 pm

me 2
pe dana o inscriu io
deci trei, mai aduc un coleg sau 2
Vizitator

Mesajde gaga » Mar Aug 21, 2001 10:31 am

Initial trimis de vali
me 2
pe dana o inscriu io
deci trei, mai aduc un coleg sau 2

Merci vali. Habar n-am despre ce e vorba, io abia picai dupa succesul lui Schumi, dar daca vrea sa-mi spuna cineva despre ce e vorba poate s-o faca aici sau pe email.

Thks
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Aug 21, 2001 11:35 am

Initial trimis de DANA

Merci vali. Habar n-am despre ce e vorba, io abia picai dupa succesul lui Schumi, dar daca vrea sa-mi spuna cineva despre ce e vorba poate s-o faca aici sau pe email.

Thks

de concert si de alcool e vorba in fraza...inainte si dupa concertul de la bucuresti de pe 21 sept....bucale viiin ....sa te mai cuceresc o data!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 21, 2001 4:07 pm

de concert si de alcool e vorba in fraza...inainte si dupa concertul de la bucuresti de pe 21 sept....bucale viiin ....sa te mai cuceresc o data!

Aha! Stiu eu cum e cu voi. Mergem, facem, rockerim, iar cand vine data... am examen, sunt la munca, .....pppp
Las' ca ma duc eu si vin acia sa va spui povestea (nu a porcului). Mereu ajung la concerte solo. Da' gasesc fani si p'acolo.
Hai pa.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Aug 21, 2001 7:53 pm

Initial trimis de DANA

Aha! Stiu eu cum e cu voi. Mergem, facem, rockerim, iar cand vine data... am examen, sunt la munca, .....pppp
Las' ca ma duc eu si vin acia sa va spui povestea (nu a porcului). Mereu ajung la concerte solo. Da' gasesc fani si p'acolo.
Hai pa.

dana,pe bune o sa ajung la bucale,cum am fost si anu' trecut la sala palatului,asa o sa fiu si acum
promit asta in fata intregului forum...imi bag poola in ea de scoala...si in el de ASIROM...eu pe data de 21 sept.2001 ora05:35 o sa fiu in Gara de nord ....
de voi nu stiu...
Rockeru'Somer
Junior Member

MI SE PUNE PATA(si nu pateu!)

Mesajde DEATHANGEL » Mar Aug 21, 2001 9:44 pm

DANA, te duci la Craiova? Vad ca nu te-ai inscris la IRIS MOUNTAIN TOUR...Astazi la o emisiune cretina pe TVR2 trupa ZOB m-a calcat pe nervi. Dupa ce Cristi i-a chemat sa cante in deschidere la Craiova, Baia Mare, Timisoara, s-a gasit sa spuna idiotul ala de vocalist ca ''pai ce particip la un concert IRIS DIGITAL sau cum ii zice, ca nu am auzit de el'', adica ce conteaza CRISTI!!!!! Auzi domne', il invita REGELE ROCKULUI romanesc,CRISTI MINCULESCU sa canta alaturi de el la un MEGA CONCERT si rahatul ala far'de ochi, mucosu'lu'peste il doare'n cur de ...Pai ce, are 10 ani de existenta trupa Prostiei Sale! Se compara cu IRIS?! Mai baieti, dupa ce cantati numai mizerii, nici nu va aplecati capul in fata celei mai tari formatii ROCK care va invatat carte!!!
Aceeasi poveste cu Despot, adica VITA DE VIE. Nu stiu de ce, dar puisorii astia le-a cam ajuns desteptaciunea la creier.
PROTESTEZ! COMENTEZ! Sa nu se mai ia nimeni de IRIS!
DEATHANGEL
Junior Member

Re: MI SE PUNE PATA(si nu pateu!)

Mesajde gaga » Mie Aug 22, 2001 8:00 am

Initial trimis de DEATHANGEL
DANA, te duci la Craiova? Vad ca nu te-ai inscris la IRIS MOUNTAIN TOUR...Astazi la o emisiune cretina pe TVR2 trupa ZOB m-a calcat pe nervi. Dupa ce Cristi i-a chemat sa cante in deschidere la Craiova, Baia Mare, Timisoara, s-a gasit sa spuna idiotul ala de vocalist ca ''pai ce particip la un concert IRIS DIGITAL sau cum ii zice, ca nu am auzit de el'', adica ce conteaza CRISTI!!!!! Auzi domne', il invita REGELE ROCKULUI romanesc,CRISTI MINCULESCU sa canta alaturi de el la un MEGA CONCERT si rahatul ala far'de ochi, mucosu'lu'peste il doare'n cur de ...Pai ce, are 10 ani de existenta trupa Prostiei Sale! Se compara cu IRIS?! Mai baieti, dupa ce cantati numai mizerii, nici nu va aplecati capul in fata celei mai tari formatii ROCK care va invatat carte!!!
Aceeasi poveste cu Despot, adica VITA DE VIE. Nu stiu de ce, dar puisorii astia le-a cam ajuns desteptaciunea la creier.
PROTESTEZ! COMENTEZ! Sa nu se mai ia nimeni de IRIS!

1. Nu ma duc la Craiova ca n-am cu cine si stau si cam prost cu banu dupa Hungaroring. Am un prieten rocker in Craiova da taman atunci e in concediu.

2.E la moda in lumea muzicii sa te iei de unul sau de altul. Prietenul meu care le-a luat interviuri aproape tuturor trupelor romanesti (including Iris, Cargo, Phoenix) mi-a spus ca se mananca toti intre ei ceva de groaza.

3. Important e sa fim noi, fanii hotarati sa-i sustinem in fata dobitocilor de pe strada care n-au ascultat in viata lor decat manele si-i comenteaza pe unii precum Cristi, Kempes, Covaci ba chiar Andrei Aldea mai nou.

4. De ce nu mai emailezi textele tale? Am scos un fanzin (doar pentru prieteni, e xeroxat) si am inclus si creatiile tale. Stai linistit, e un fanzin de citit si non-profit.
gaga

scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Aug 23, 2001 9:34 am

am vazut si eu emisiunea cu pricina...domnule zob(asa ai creieru'?) esti un imbecil...cati oameni aveti voi la concerte?20-30?si aia ii strangeti doar daca cantati pe scena cu 3sudest?dupa ce IRIS va ofera ocazia sa apareti intr-un eveniment ce va fi turneul anului in romania...voi in schimb,scuipati!rusina sa va fie nu poate fi vorba,fiind niste magari nu aveti cum sa va simtiti!ce gen cantati voi?(ala e cantat?)punk?tipilor ala nu e pink!punk in romania canta terror art!ati auzit de ei dragi punkeri zob?sau voi ati auzit de formatia de punk 3sudest ?domule zob(vad ca nu ai raspuns la prima intrebare,deci nu ai creier!)...esti un imbecil!
daca cineva are ceva de comentat il astept la orice dezbatere...era sa uit...zob nu poate fi comparat cu Iris niciodata!
IRIS forever!
zob si alte belele never!
p.s.:daca aceasta formatie de kkt are o pagina de web dati-mi-o sa le fac neste probeleme mici!
Rockeru'Somer
Junior Member

Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde gaga » Joi Aug 23, 2001 12:36 pm

am vazut si eu emisiunea cu pricina...domnule zob(asa ai creieru'?) esti un imbecil...cati oameni aveti voi la concerte?20-30?si aia ii strangeti doar daca cantati pe scena cu 3sudest?dupa ce IRIS va ofera ocazia sa apareti intr-un eveniment ce va fi turneul anului in romania...voi in schimb,scuipati!rusina sa va fie nu poate fi vorba,fiind niste magari nu aveti cum sa va simtiti!ce gen cantati voi?(ala e cantat?)punk?tipilor ala nu e pink!punk in romania canta terror art!ati auzit de ei dragi punkeri zob?sau voi ati auzit de formatia de punk 3sudest ?domule zob(vad ca nu ai raspuns la prima intrebare,deci nu ai creier!)...esti un imbecil!
daca cineva are ceva de comentat il astept la orice dezbatere...era sa uit...zob nu poate fi comparat cu Iris niciodata!
IRIS forever!
zob si alte belele never!
p.s.:daca aceasta formatie de kkt are o pagina de web dati-mi-o sa le fac neste probeleme mici!

Daca vrei sa sti formatia asta de kk, imitatori patetici, a cantat INVITAT!? in festivalul de la Buzau in seara dinaintea lui CARGO.
gaga

Re: Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Aug 23, 2001 11:11 pm

Initial trimis de DANA

Daca vrei sa sti formatia asta de kk, imitatori patetici, a cantat INVITAT!? in festivalul de la Buzau in seara dinaintea lui CARGO.

astia apar in show-uri doar ca se afla in contract cu zonerecors...apropo adndreeo blilig raspunde o data la mail!
Rockeru'Somer
Junior Member

Re: Re: Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde gaga » Vin Aug 24, 2001 9:10 am

astia apar in show-uri doar ca se afla in contract cu zonerecors...apropo adndreeo blilig raspunde o data la mail!

He... He... Nu-ti raspunde, nu-ti raspunde...
gaga

Re: Re: Re: Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde alina » Vin Aug 24, 2001 12:20 pm

Initial trimis de DANA

He... He... Nu-ti raspunde, nu-ti raspunde...

da sa vedeti ce am vazut eu la rockada era o trupa care nici n-avea nici un album a vanit vorba si de rockul romanesc iar solistul a zis cam ceva de genul urmator ca iris ,compact si alte trupe au tinut emblema sus pe vremea lui impuscatu' iar acum ar fii mai bine sa se lase de meserie
ce ziceti?
alina
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde gaga » Vin Aug 24, 2001 2:01 pm

Initial trimis de alina

da sa vedeti ce am vazut eu la rockada era o trupa care nici n-avea nici un album a vanit vorba si de rockul romanesc iar solistul a zis cam ceva de genul urmator ca iris ,compact si alte trupe au tinut emblema sus pe vremea lui impuscatu' iar acum ar fii mai bine sa se lase de meserie
ce ziceti?

Despre ce trupa era vorba? :confused:
gaga

Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde alina » Sâm Aug 25, 2001 4:37 pm

Initial trimis de DANA

Despre ce trupa era vorba? :confused:

crize cred p*** mai stie aia a fost ultima emisiune rockada pt mine
destept vali asta ca nu se mai uita la porcarii desi a fost o melodie de la The Doors super tare nu-mi vine acuma in numele
alina
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde gaga » Mar Aug 28, 2001 7:17 am

nu raspunde..au dat-o aia afara de la zone si nu mai are bani?azi am vazut o masina de la ... in orosva facea raliuri ...

Nu mai pomeni numele firmei frate ca imi fac astia probleme.
O sa vezi masini de-alea in toata tara.
gaga

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde gaga » Mie Aug 29, 2001 1:44 pm

pai spune=le sa mearga mai incet...sau chiar vrei sa vin la bucuresti cu perfuzia dupa mine???nu voi pronunta firmei unde lucreaza dana...sa va fac curiosi pe care nu stiti :PPPP

Da-i dracu' p'aia, dar daca vrei sa-mi faci mie probleme incearca mai bine cu un cutit, o funie, nu cu d'astea ca aici e puscarie si ma zboara drept in pom! :mad:
gaga

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare deschisa catre magaria zob!

Mesajde tseposu » Joi Aug 30, 2001 5:17 pm

pai spune=le sa mearga mai incet...sau chiar vrei sa vin la bucuresti cu perfuzia dupa mine???nu voi pronunta firmei unde lucreaza dana...sa va fac curiosi pe care nu stiti :PPPP

adica aici e o conspiratie??? o fronda??? :mad:
sa stiti ca fac riduri daca ma mai tineti asa curioasa!
please......
tseposu
Junior Member

conspiratia tacerii

Mesajde Vizitator » Vin Aug 31, 2001 3:22 am

dana, te pomenesti ca si ai tai fac ca ai mei??

ai mei verifica saptamanal ce chestii apar despre ei pe net. dau cautare dupa cuvinte...'shi gasesc tot
Vizitator

Mesajde gaga » Vin Aug 31, 2001 7:40 am

Eu pot zbura daca se varsa ceva...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

scuze

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Aug 31, 2001 11:55 pm

daca am creat vreo probelema!sorry baby!oricum sefii sunt nasoli!
Rockeru'Somer
Junior Member

scuze

Mesajde Rockeru'Somer » Sâm Sep 01, 2001 12:00 am

daca am creat vreo probelema!sorry baby!oricum sefii sunt nasoli!
sefii danei si a lui vali despre voi vorbeam!
Rockeru'Somer
Junior Member

Înapoi la De pe muzica