Dargi Fani,sunt Eu "andra"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde cubu » Vin Mai 16, 2003 3:41 pm

Pai ia si tu niste hormoni din aia, sa vezi cum e... Sau intreaba-l pe SOD... Era pe aici... I-o fi spus vreuna ceva vreodata... Macar ca idee... O stiu eu pe una de cand statea in Regie... Poate iti face cunostinta cu ea, si-ti impartaseste din cunostintele ei... Da' chiar, unde a disparut?
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Vin Mai 16, 2003 3:47 pm

Ba frate mie nu-mi place deloc tipa asta!Mai bine o las balta...
Unregistered

Mesajde cubu » Vin Mai 16, 2003 3:51 pm

Cum vrei... Sa nu zici ca nu am vrut sa te ajut... Dar sa stii ca i-ai zdrobit inima... A fost un fel de "coup de foudre"... I-auzi, ca cica oricum nu e suparata pe tine... Ce zici, fa? A! Zice ca te "pupik dulce"...
indescifrabil
cubu

Oalta amintire haioasa doar pentru fanii mei ,dragii de ei!

Mesajde Andra » Dum Mai 18, 2003 10:01 pm

Sunam la numere de telefon necunoscute.Ma dadeam de la Telefoane si i puneam pe oameni sa repete dupa mine pentru probe.Si incepeam :1-la care ei 1,2-2...pana la 10.In final le multumeam si le ziceam ca a doua zi urma sa invatam numaratoarea pana la 20.Urmau injuraturile,pe care le primeam si pe care nu le reproduc.Ce mai,dargi fani,ma distram copios! ;h

Era intr-o betoana seara,cand tatal meu mi-a facut o faza taaaaaaare nasoala.S-a ascuns in timp ce eram cu el in parc.Dar .m-am gandit si eu la o apriga razbunare;m-am ascuns dupa o tufa.Am zarit pe cineva venind spre mine,dar fiind seara n-am putut identifica acea persoana,dar...m-am lamurit degraba.Cand acea persoana s-a apropit de boschetul dupa care eram eu pitita,am sarit,si l-am apucat de posterior[de spate,adica] si am inceput sa urlu. .Mi-am dat seama ca era de fapt un biet batranel ,care la cei 80 de ani pe care ii avea,abia mai putea respira de spaima. :wazzup: S-a asezat pe o banca,dar nu arata prea bine... :o

Mai era o faza nashpa pentru mine.Mi s-a facut o farsa de zile mari.Eram la inregistrarea primului meu album ''ANDRA'',care contine niste piese super de dragoste.Cum cantam eu frumos o melodie lacrimogena si plina de sentiment,domnul Costi Ionota[impresarul meu] a defecat ceva la aparate,astfel vocea mea semanand cu a :cow: cu a lui....glumeam.Era oribila acea voce..parcea nu eram eu.... ;g .Se auzea in boxe un harait,acompaniat pe alocuri de cateva gemete pline de sentiment,si durere.Ce mai, m-am facut de ras!Dar nu e prima oara!Glumeam.
Andra

Mesajde click » Mar Mai 20, 2003 12:03 pm

Andra..mereu mi-a placut de tine.Vocea ta suava ca de garofita nu-mi da pace sa privesc stelele,in care vad adesea chipul tau,firav de ghiocel ratacit in iarna cea grea a fraierilor care intra pe acest forum si te critica.Ai eclipsat toata piata muzicala ,aducand cu tine primavara,zambetul tau strengar mi-a insorit ziua ..atunci cand te-am iatalnit pa tine.Yo sper sa citesti aceste randuri pe care le-am SCRIS PENTRU TINE!!!!dA-MI E-MAILUL TAU!Vreau sa te vad sa te aud,sa te ascult,macar un e-mail sa-mi trIMTI...DA-MI ADRESA TAAAAA! ;g
click

Re: Oalta amintire haioasa doar pentru fanii mei ,dragii de ei!

Mesajde Weirda » Mar Mai 20, 2003 3:01 pm

Initial trimis de Andra

Era intr-o betoana seara,cand tatal meu mi-a facut o fazataaaaaaare nasoala.S-a ascuns in timp ce eram cu el in parc.[/i]

yay! ce mishto! iti dai seama... :p cu tatiku`n parc??? hai ca m`ai facut sa rad

Cum cantam eu frumos o melodie lacrimogena si plina de sentiment,domnul Costi Ionota[impresarul meu] a defecat ceva la aparate,astfel vocea mea semanand cu a :cow: cu a lui....glumeam.Era oribila acea voce..parcea nu eram eu.... ;g .Se auzea in boxe un harait,acompaniat pe alocuri de cateva gemete pline de sentiment,si durere.Ce mai, m-am facut de ras!Dar nu e prima oara!Glumeam. [/B][/QUOTE]
aia chiar era vocea ta! si parca era Costita Ionita...
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Iun 02, 2003 9:01 am

Andra,iti sta bine cu a ta caciula pe cap.Iti schimba infatisarea,adica iti ascunde ce ai urat,mai ales nasul acela mare.Daca porti caciula nu ti se vede nici nasul dar nici fata aia naspa.Gura ramane la vedere,din pacate nu o poti acoperii ca trebuie sa canti dar sa sti ca e mare mare!
Unregistered

Mesajde metre » Lun Iun 02, 2003 4:15 pm

...tipic pentru romí¤ni...
metre

Mesajde Weirda » Lun Iun 02, 2003 7:29 pm

Initial trimis de Unregistered
Andra,iti sta bine cu a ta caciula pe cap.Iti schimba infatisarea,adica iti ascunde ce ai urat,mai ales nasul acela mare.Daca porti caciula nu ti se vede nici nasul dar nici fata aia naspa.Gura ramane la vedere,din pacate nu o poti acoperii ca trebuie sa canti dar sa sti ca e mare mare!

nu o schimba cu nimic... tot urata ramane... yak!:bleah:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

dragilor sunteti niste idioti

Mesajde Unregistered » Lun Iun 02, 2003 8:00 pm

cum puteti la cat de3 putin stiti voi despre muzica romaneasca sa o insultati pe andra mai bine incercati sa faceti si voi un sfert din ceea ce a facut ea si dupa m-ai vedem cine are curajul sa vorbeasca sper ca ati inteles.SI NU SUNT FAN ANDRA.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Iun 02, 2003 8:01 pm

Initial trimis de d3a^crazY

nu o schimba cu nimic... tot urata ramane... yak!:bleah:
DAR TU DRAGA CUM ARATI CE TE CREZI MARE SI TARE EA SE VA FACE FRUMOASA IAR TU TE VEI INEGRI DE ATATA PROSTIE CE AI IN CAP.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Iun 02, 2003 8:03 pm

MA BOULE SA STII TU CA DIN GURA AIA SE GASTIGA MULTE PREMII SI DE O MIE DE ORI MAI MULTI BANI DECAT AI TU IN BUZUNARE LA ORA ACTUALA.SE VEDE CA ESTI UN PAPA LAPTE.AMARATULE
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Iun 03, 2003 8:25 am

SALUT,ANDRA!ESTI UN JAF
mai ghita stii tu care e jaful dintre tine si andra capul tau nu ea si mai ales ceea ce stii tu despre muzica in general
Unregistered

Re: Dargi Fani,sunt Eu "andra"

Mesajde Unregistered » Mar Iun 03, 2003 8:52 am

Initial trimis de ANDRA
CU CATEVA ZILE IN URMA AM AFLAT DE ACEST SITE,SHI AM FOST CURIOASA SA VAD DESPRE CE ESTE VORBA.MI-A PARUT BINE DE ACEST LUCRU ,DEOARECE SUNT MAI APROAPE DE VOI..DE FANII MEI.
bravo andra asa atitudine mai mare dragul.bravo!
Unregistered

Mesajde toma_lusa » Mar Iun 03, 2003 8:57 am

Ba frate mie nu-mi place deloc tipa asta!Mai bine o las balta...
dca nu-ti place tipa asta nu inseamna ca ea nu canta bine mai quotoiule
toma_lusa
Junior Member

fraiere

Mesajde toma_lusa » Mar Iun 03, 2003 9:02 am

mai tu le ai cu muzica cum le am eu cu calugaritul asa ca mai fati un control psihologic
toma_lusa
Junior Member

Re: fraiere

Mesajde Antrista » Mar Iun 03, 2003 3:44 pm

Initial trimis de toma_lusa
mai tu le ai cu muzica cum le am eu cu calugaritul asa ca mai fati un control psihologic
Fraier esti TU!!!Nu ne lua la bani marunti pe noi!!!Nu este vina noastra ca tie iti place o toanta [cu talent ,e adevarat],care se lauda in stanga si in dreapta ca ea este frumoasa,are gusturi la haine,ar talent,are succes la baieti...pa dracu' la baieti!Multi spun despre ea ca e nashp, cu exceptia catorva fraieri care au facut o obsesie pentru creatura asta care la anu' pa vremea asta nici dracu' nu o sa mai auda de ea.CAT DESPRE VOCEA EI...se mai gaseste si pe la alte fete..stai linistit.Dca iti place andra,iti dau un sfat....relaxeaza-te,ea nu se va uita niciodata la tine,deoarece ea este foooarrte frumossa ,ocupata...etc.etc.
Antrista

Mesajde Antrista » Mar Iun 03, 2003 3:46 pm

Initial trimis de toma_lusa
dca nu-ti place tipa asta nu inseamna ca ea nu canta bine mai quotoiule
Sunt multe fete fara fitze dar cu voce,care din pacate nu au bani sa se lanseze...deci nu numai andra este talentata pe pamantul asta..ai auzit cumva de angel?
Antrista

Re: Oalta amintire haioasa doar pentru fanii mei ,dragii de ei!

Mesajde punct » Mar Iun 03, 2003 5:22 pm

Initial trimis de Andra
Sunam la numere de telefon necunoscute...
Era intr-o betoana seara,cand tatal meu mi-a facut o faza taaaaaaare nasoala....
Mai era o faza nashpa pentru mine.Mi s-a facut o farsa de zile mari.Eram la inregistrarea primului meu album ''ANDRA''.....
Glumeam.

lasí¥-neeeeeeee, lasí¥-neeeeeeeeeeee.......
X
punct
Junior Member

Mesajde Miss Lizzie » Mar Iun 03, 2003 5:47 pm

Andra, mai bine ai mai inregistra niste piese in loc sa fii fetita rea si sa stai pe net!
Be yourself and you won't regret it!
Miss Lizzie
Junior Member

Re: Re: fraiere

Mesajde toma_lusa » Mie Iun 04, 2003 7:30 am

Initial trimis de Antrista
Fraier esti TU!!!Nu ne lua la bani marunti pe noi!!!Nu este vina noastra ca tie iti place o toanta [cu talent ,e adevarat],care se lauda in stanga si in dreapta ca ea este frumoasa,are gusturi la haine,ar talent,are succes la baieti...pa dracu' la baieti!Multi spun despre ea ca e nashp, cu exceptia catorva fraieri care au facut o obsesie pentru creatura asta care la anu' pa vremea asta nici dracu' nu o sa mai auda de ea.CAT DESPRE VOCEA EI...se mai gaseste si pe la alte fete..stai linistit.Dca iti place andra,iti dau un sfat....relaxeaza-te,ea nu se va uita niciodata la tine,deoarece ea este foooarrte frumossa ,ocupata...etc.etc.

NU IMI PLACE ANDRA nu sunt FANAasa ca nu imi spune mie vrute si nevrute dar ce sa-i faci invidia e la putere,manancati unghiile draga si suspina n-ai sa ajungi nuci o data ca ea,sac!
toma_lusa
Junior Member

Mesajde toma_lusa » Mie Iun 04, 2003 7:33 am

Initial trimis de Antrista
Sunt multe fete fara fitze dar cu voce,care din pacate nu au bani sa se lanseze...deci nu numai andra este talentata pe pamantul asta..ai auzit cumva de angel?

daca te intereseaza asa tare afla ca stiu toate trupele din muzica romaneasca si pe acelea pe care tu nu le stii.mai vrei ceva?
toma_lusa
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii