Primul FAN CLUB O-ZONE recunoscut de baieti!
Moderator: anjin-san
azi e ziua fetelor care intra cu nickul fanclub o-zone.la multi ani,pupici,tot ce va doriti.sunteti cul!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
aseara, baietii au fost invitati la de 3Xfemeie, emisiune ce li se potriveste de minune. si cum stateam si ii admiram la teve, suna in direct, cine credeti? da. tocmai Dyana_fanclub_O-Zone (fata asta chair exista, pe bune), presedinta a fanclubului din Tg Mures! ce de emotii pe fata asta, si pe buna dreptate. mie una mi-a amortit mana pe telefon cat am incercat sa intru' in legatura directa cu ei, dupa 3 ore am reusit da' era prea tartziu, deja operatoarea ma anuntza sec: "imi pare rau, dar O-Zonei au parasit cladirea..."
oricum, emisiunea a fost de un real succes, absolut admirabil au prezentat noile lor piese, una mi-a atras atentia in mod deosebit-Dragostea din tei: "Alo, sunt eu Picasso!...nu raspunzi la beep..." eu zic ca, indubitabil, piesa o sa fie un mare hit.
baietii ne pregatesc surprize, in dorinta de a fi cat mai originali, una dintre ele este disparitia sincronului pe scena, in concertele lor laiv. si au dreptate, e mult mai interesant asa, e ceva indraznetz, si neconventional. bravo baieti, tineti-o tot asta!
oricum, emisiunea a fost de un real succes, absolut admirabil au prezentat noile lor piese, una mi-a atras atentia in mod deosebit-Dragostea din tei: "Alo, sunt eu Picasso!...nu raspunzi la beep..." eu zic ca, indubitabil, piesa o sa fie un mare hit.
baietii ne pregatesc surprize, in dorinta de a fi cat mai originali, una dintre ele este disparitia sincronului pe scena, in concertele lor laiv. si au dreptate, e mult mai interesant asa, e ceva indraznetz, si neconventional. bravo baieti, tineti-o tot asta!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
disparitia sincronului pe scena, in concertele lor laiv.
interesant nocturno da io mai novice de felu meu...ai putea detalia ca nu prea stiu ce inseamna chestia asta iar baicsu care este un fan inrait al baietilor momental nu ie onlain
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai e simplu aiule. cei trei si-au dat seama ca prea erau ei ca toata lumea, adica se miscau toti trei in aceeasi directie: dadea unu' din mana dadeau si ceilati, misca unu' miscau toti, etc. vorba lu' fetele de la teneteu': "fara sincroane, fara balcoane..." asa si ei. si atunci se sfatuira ei cum sa faca, ce sa faca, sa scape de monotonia de pe scena, si solutia: fiecare e liber sa faca ce vrea pe scena, care pe unde apuca. baietii vor sa induca o stare de bine dispunere si buna dispozitie care sa debordeze pe toata lumea. intelegi aiule? adica atunci cand asculti O-zone sa simti vrabiutzele ciripind si musonu' de vara...melodiile lor sa-ti creeze o stare de betie totala, treaz fiind. si daca o ascultai p'aia cu Picasso... mama ce melodie.
pacat ca n-ai vazut emisunea mah. of. cum sa vorbesc eu cu voi daca n-ati vazut emisunea? care a vazut emisiunea sa ridice 2 dejte, si sa vina la vorbitor ca io una am fost coplesita de ce talent au putut arata baietii in emisiune. vreau sa confirme si restu', dintre aia care au prins emisunea, firesc. cre'ca doamna mihaela a avut audienta maxima.
ma gandeam serios la o cantare a celor de la O-zone impreuna cu fetele de la ASIA. ce zici? ar fi cuul.
pacat ca n-ai vazut emisunea mah. of. cum sa vorbesc eu cu voi daca n-ati vazut emisunea? care a vazut emisiunea sa ridice 2 dejte, si sa vina la vorbitor ca io una am fost coplesita de ce talent au putut arata baietii in emisiune. vreau sa confirme si restu', dintre aia care au prins emisunea, firesc. cre'ca doamna mihaela a avut audienta maxima.
ma gandeam serios la o cantare a celor de la O-zone impreuna cu fetele de la ASIA. ce zici? ar fi cuul.
-
eu zic ca arfi mai bine sa vedem un concert ozone si cocktail,noua trupa de la popstars.
bravo baixule!
-
jane esti in urma cu noutatile, bliss a castigat la popstars, Cocktail e marea invinsa, adica e un fel de Pops la Alege ASIA. da' eu zic ca's tare promitatori astia mici.
-
am inteles perfect acu nocturno si-ti multumesc nespus. deci ei pana acum numa piesele le cantau asincron acu si jocu de scena va fi tot asincron. super cool. de-abia astept sa-i vad. imi poti trimite si mie piesa aia cu picasso?
-
aiule imi pare nespus de rau da' chiar n-am piesa. (pe bune ca ea chiar exista
iti dai seama ca mi-o doresc. o sa fac tot posibilul necesar sa dau de ea. in orice caz, videoclipu' o sa apara cat mai repede, ei erau foarte increzatori.

-
ai pus la indoiala faptul ca io am pus la indoiala cum ca existenta piesei ar fi indoielnica ? aici e un thread serios si nu mi-as permite sa fac caterinca...
-
departe de mine acest gand. oricum, vei avea o mare, si sper placuta, surpriza peste putin timp. vara asta se poarta...Picasso
piesa cu Picasso e absolut geniala.
chiar n-a mai ascultat-o nimeni?! sheesh! ma simt ca-n dosarele X. adica doar eu am vazut OZoNu'?!

chiar n-a mai ascultat-o nimeni?! sheesh! ma simt ca-n dosarele X. adica doar eu am vazut OZoNu'?!
-
bah,io unu m-am hotarat!vorbesc cu administratorul dinblocul meu,care are frumoasa varsta de 72 de ani,sa vorbeasca cu toti pensionarii din cartier,sa punem bazele unui fanclub ozon odies!du-va dracu,ca v-am spart!angajez si coregraf,sa invete pe mosnegi si pe babe sa se invarta cu cadrele metalice si carjele la sincron.va sparg!fac senzatie in parcul tineretului.primul spectacol o sa-l dam pe marginile de la fantanile arteziene.va dati seama ce imagine?apa tasneste si mosii se rasucesc cu bastoanele pe sus!va sparg!si totul in numele Ozon!va sparg!
-
SOD - Mesaje: 6035
Ma declar fan o-zone
dragi fani o-zone... am vazut emisiunea de trei ori femeie, am ramas super impresionata de baieti, si mi-au placut f f mult cele doua melodii noi.
ccoincidenta sau nu, in seara urmatoare am iesit in oras ca tot omul.
sunt din brasov.
ghici cine canta in piata sfatului de la noi?
o-zone!!! am ascultat si rasascultat melodiile binecunoscute si altele pe care nu le auzisem niciodata si ... am ramas fara cuvinte. am 20 de ani si sunrt cu capul pe umeri. apreciez calitatea si ceea ce este frumos in viata. Ei bine, ma declar fan inrait O-zone. am cautat azi albumul lor dar nu l-am gasit inca. (pe primul il vreau) pe al doilea il astept...\
daca poate sa-mi dea cineva niste linkuri cu melodiile lor as ramane recunoscatoare...
va pup!
ioana
ccoincidenta sau nu, in seara urmatoare am iesit in oras ca tot omul.
sunt din brasov.
ghici cine canta in piata sfatului de la noi?

o-zone!!! am ascultat si rasascultat melodiile binecunoscute si altele pe care nu le auzisem niciodata si ... am ramas fara cuvinte. am 20 de ani si sunrt cu capul pe umeri. apreciez calitatea si ceea ce este frumos in viata. Ei bine, ma declar fan inrait O-zone. am cautat azi albumul lor dar nu l-am gasit inca. (pe primul il vreau) pe al doilea il astept...\
daca poate sa-mi dea cineva niste linkuri cu melodiile lor as ramane recunoscatoare...

va pup!
ioana
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- io_ana_20
- Junior Member
Bai ,io m-am hotarat.Vand casa shi mashina ma mut la garsoniera confort redus shi cu banii care imi raman fac un extra-ultra-super-mega-concert cu baietzii de la Ozon shi cu fetele de la Candy.Biensiur k o sa fie moca,adik pa gratis sa vada tot romanu laiv(ma rog)muzica da calitate.Numa rocari d-aia sa nu prind pacolo k pun badigarzii pa iei.De asemenea voi infintza shi Fanclub Ozon Filiala Sud-Est-Dobrogea-Canalu Dunare-Marea Neagra-Medgidia-Negru-Voda unde intentzionez sa il propun k vicepres pe probleme de marcheting shi menegiment pe Nicholas-Alex .Este de la sine intzeles k io voi fi Pres.Celelalte posturi (organigrama va fii prezentata in curand) vor fii scoase la concurs(conditzia esentziala fara de care nu se poate va fii ca candidatu` sa shtie pe derost cel putzin 1/3 din megahiturile baietzilor,coregrafia find(k shi in cazul baietzilor)optzionala.Secretara lu Alex insa este deja numita,in persoana doamnei/domnisoarea/matusii/tanti Mihaielaaaaaaa Tatuuuuu!.De asemenea primii 153.250 de membrii ai clubului vor primii cate o bustiera cu inscriptzia Ozon hai lav iu shi cate un breloc cu turnu aifal.Cotizatzia anuala este in valoare de 250.000 dar ea va fii ajustata periodic in functzie de cursu leu-euro shi de rata infaltziei.Se poate platii shi in rate shi suntem in negocieri cu Bancorex pentru credite.Cam asta ar fii in mare de la mare,va saluta al vostru iubitor de muzica buna shi baietzi frumoshi Migu stratosferic care vrea sa depaseasca stratu de ozon.:kiss:
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
azi a fost difuzata la Pro Fm piesa cu Picasso. din pacate n-am fost pe faza sa o si inregistrez. sorry aiule, stiu cat de mult iti doreai piesa dar daca au inceput deja s-o dea pe radio inseamna ca in curand piesa va invada atomicu' s Mtvu' si poate cu putin noroc si Vh1. 

-
nocturno, deja de dimineata de cand dadui buzna in atelier aratatoru si inelaru de la stanga is inclestate pe plai si respectiv rec numa ca is pe radio 21 da trebe s-o dea si astia nu se poate. io astept. incetu cu-ncetu se face otetu...
-
tremur tot de emotie.am ajuns in regie si am vazut afisul mare : o-zone canta vineri seara in R3.am venit zbrrrrr pana la net sa va spun.ne vedem acolo.o sa fie cul rau!
-
Unde mariane? In Regie? Vreau si eu... Poate punem de un pogo, ce zici?
Doamna presedinta, chiar acum cand am auzit am trimis un coleg de camera sa achizitioneze bilete... Ce ramane vindem la negru si profitul trece in contul fanclubului A.S.I.A.
Doamna presedinta, chiar acum cand am auzit am trimis un coleg de camera sa achizitioneze bilete... Ce ramane vindem la negru si profitul trece in contul fanclubului A.S.I.A.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
nightwish,ma faci sa rad,zau!pei imediat i-am dat esemes lu' arsenie,care mi-a raspuns la esemes si a zis sa nu ne facem probleme!ce naiba,crezi ca nu ma ocupam eu de asta!o sa dansam,sa luam autograf,sa le vedem nou' stil,pfuaaaaa,d'abia astept.
-
bah seringa io nu o sa pot veni ca plec in teritoriu da ia si tu camera video si imortalizeaza si tu concertu ca cred ca as inebuni sa stiu ca nu am nici o amintire cu evenimentul mult asteptat.
-
tocmai ce am vizionat premiile muzicale MTV si va anuntz cu mare emotie ca ai nostri baieti ca brazii au castigat la 2 mari categorii: cel mai bun dens si cea mai buna piesa, anume Despre tine cunoscuta si sub denumirea de La lu lei. sa ne bucuram impreuna de reusita baietiilor.
pacat ca nu e si eyeu' sa se bucure alaturi de noi...
pacat ca nu e si eyeu' sa se bucure alaturi de noi...
-
tin sa precizez ca i-am vazut si eu ieri si am fost placut impresionata!
nu-i asa ca melodia pe care au cantat-o este pur si simplu super? cum ii zice??? aaaaa dragostea din tei??? acest titlu ma duce cu gandu la ... pupaza din tei:D
am remarcat numele picasso in text, da n-am inteles ce cuvinte erau pe langa el, ma lamureste careva?
ozon 4ever, normal!:)

nu-i asa ca melodia pe care au cantat-o este pur si simplu super? cum ii zice??? aaaaa dragostea din tei??? acest titlu ma duce cu gandu la ... pupaza din tei:D
am remarcat numele picasso in text, da n-am inteles ce cuvinte erau pe langa el, ma lamureste careva?
ozon 4ever, normal!:)
have fun, drink milk!
-
Ilinca_ - Junior Member
De-acum pot sa mor fericit, caci am vazut lumina!!!! I-am vazut pe idolii mei!!!!!!!!!! Chiar pe baietii de la O3 in persoana! Si nu oriunde, ci la Premiile Muzicale Mtv Music Awards. Si au si cantat melodia aia cu Picasso.:p
Pai baietii de la O3 au facut o descoperire senzationala, care va revolutiona istoria picturii si a aviatiei. Melodia spune asa: "Alo, sunt eu, un haiduc", iar in strofa a doua, "Alo, sunt eu, Picasso! Ti-am dat bip." Asadar Picasso era atat de aerian incat nu telefona niciodata. Dadea numai bipuri. Si stiti ce reprezinta tabloul ala, Guernica, de fapt? Ala e un telefon mobil Nokia 3310 cu fata inlocuita. Si stiti de ce nu telefona Picasso niciodata? Cum, nu v-ati prins? Pai daca era haiduc!!! Trebuia sa opreasca banii pentru saraci, nu sa dea la bogatanii aia de la Connex. Si nimeni nu si-a dat seama de asta in afara de la baietii de la O3, laudat fie-la numele.
Poaaa. Pai ia ziceti ma, ca va pretindeti fani, cati i-ati mai vazut pe O3 asa de aproape ca mine?
Pai baietii de la O3 au facut o descoperire senzationala, care va revolutiona istoria picturii si a aviatiei. Melodia spune asa: "Alo, sunt eu, un haiduc", iar in strofa a doua, "Alo, sunt eu, Picasso! Ti-am dat bip." Asadar Picasso era atat de aerian incat nu telefona niciodata. Dadea numai bipuri. Si stiti ce reprezinta tabloul ala, Guernica, de fapt? Ala e un telefon mobil Nokia 3310 cu fata inlocuita. Si stiti de ce nu telefona Picasso niciodata? Cum, nu v-ati prins? Pai daca era haiduc!!! Trebuia sa opreasca banii pentru saraci, nu sa dea la bogatanii aia de la Connex. Si nimeni nu si-a dat seama de asta in afara de la baietii de la O3, laudat fie-la numele.
Poaaa. Pai ia ziceti ma, ca va pretindeti fani, cati i-ati mai vazut pe O3 asa de aproape ca mine?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Performantza baietzilor (doua premii shi in anul de debut) nu va fi egalata de nici o alta trupa.Pur shi simplu sunt prea buni.Versurile ultimelei melodii sunt pur shi simplu prea fantastice.Pur shi simplu au fost atractzia serii.I-am vazut shi pe Ieuroniuz la no coment intre un reportaj din Bagdad shi altu de la Rolan Garo.Pur shi simplu nu imi venea sa cred.Am plans de fericire k in ziua in care am luat bacu`.A fost poate cea mai pura shi simpla zi din viatza mea.II iubesc pe baietzi shi as face orice ptr autografele lor.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
da, am fost si eu acolo!!! am avut marea onoare de a asculta noua lor piesa...absolut divina... dar si mai mult... chiar am apucat sa vorbesc cu cei 3 crai de la rasarit... m-au impresionat enorm... vorbesc romana perfect!! Cred ca m-am indragostit....
OZONE Forever!
OZONE Forever!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Bad_girl daca nu atasezi pozele la mesaj nu te crede nimeni...nu de alta dar e foarte greu sa ajungi la acesti baieti minunati!!!! dar mai e o faza...daca pui pozele o sa stie lumea cine esti...o sa te recunoasca pe strada si o sa te ia la bataie....au foarte multi fani care isi doresc sa ii atinga...macar o secunda...e visul vietii lor!!! bad_girl io ti-am spus de mult k sunt invidioasa....dar numai un fan adevarat k tine putea sa faca poze cu ei... eu trebuie sa mai progresez...sa-mi mai lipesc poze cu ei si pe tavan k nu am decat pe pereti ...eh! nu o invidiati pe bad_girl...
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma