Am sovait mult in fata tastaturii pentru ca nu mi-am putut aminti exact ziua cand am vazut prima oara Big Brother! Oricum, din intamplare, am tras cu ochiul si cu urechea la Televizorul comutat de maica-mea intamplator pe Prima TV (probabil ca era pauza de publicitate la "Clona" pe Acasa) si am vazut care-i treaba cu fratele cel mare. Peste cateva zile colegii (care urmareau emisiunea) mi-au spus ca printre concurenti s-a "strecurat" un rapper si mi-am propus sa investighez acest caz. Din pacate am uitat si nu am mai vizionat populara emisiune pana saptamana trecuta, cand au decis sa-l dea afara pe un tip, Adrian. Oricum, cu aceasta ocazie a fost prezentata o scena foarte interesanta (aveam sa aflu mai tarziu ca au fost mai multe scene de genul asta), cu acest Adrian cantand niste versuri scrise de el. Am fost sceptic initial, dar secunda cu secunda, clementa mea crestea. Prima bila alba a fost faptul ca nu se lega de cartier & stuff in lirici, ci versurile erau "pe gustul meu", adica aveau un mesaj interesant (desi tehnica era inca deficitara, atat la rime cat si la flow). Una peste alta mi-a placut omul (este o persoana de principiu din cate am observat) si nu numai mie, dar si unora de la o casa de discuri, care, de indata ce a iesit din Casa, l-au bagat in studio si au inregistrat versurile de care va vorbeam, rezultand o piesa pe care am auzit-o acum o jumatate de ora si care sincer mi-a placut. Stiu ca nivelul nu e foarte ridicat, dar e de-abia la inceput (cum spune chiar el insusi in cateva rime). Sunt si putin invidios pe sansa de care a beneficiat (si de care altii mai buni ca el nu au avut parte), dar in rest - Word Up pentru omul asta, pentru ca a reusit sa expuna la TV si altceva decat Gangsta Rap, sa largeasca orizonturile publicului in general. Astept si parerile voastre legate de acest subiect! E un exces de entuziasm din partea mea? Oare am aberat? Oare intr-adevar e talentat Adrian? As vrea sa vad ochii lui K-gula!
MIRCEAdevarappELIADEr.