Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"
Moderator: anjin-san
aiule, sarumana fain care itzi shi multzumesc pe dasupra ca na mai facut cineva asha cevapentru mine panacu ca daca stau bine sa ma gandesc nici acu no face pentru mine ci pentru fetele iubite. (lasa-le la registratutra la sediu ca le iau io)
saptamana asta am avut o mare bucurie care am fost inshtintzat ca fetele au fost numite doctoritze honoris cauza a facultatzii de "subansamble mici, oenologie, coregrafie si columbofilieâ€Â
saptamana asta am avut o mare bucurie care am fost inshtintzat ca fetele au fost numite doctoritze honoris cauza a facultatzii de "subansamble mici, oenologie, coregrafie si columbofilieâ€Â
-
neatza - Mesaje: 5820
dnu neatza ,vedeti ca nu putui sa bag in registratura 1267 de damigene si 6 tone piulite plus 4000 m liniari facuti suluri glaspapir asa ca v-am lasat raba de 16 tone plina ochi in curtea fabricii si cu rezervoru plin macar sa v-ajunga pana la vanju mic ca la al mare nu creca ajunge da fiind in vale o lasati la relanti si va duce ea singura. am lipit si-un baner pe cabina cu "asia sanz frontier" asa ca drum bun si asteptam relatari din teritoriu.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
vestea ca melodia Hodoronk Tronk este acum si in varianta ring tone ma facut sa ma gandesc serios la achizitionarea unui telefon mobil. plus ca tre' sa fiu in permanenta legatura cu fetele.
neatza, felicitarile mele pentru munca de convigere pe care o duci in teritoriu si pentru daruirea ta afisata fata de aceasta trupa. fetele sunt mandre de tine. la primu' lor concert iti promit un bilet in primu' rand, cat mai aproape de idolu' tau, sorana. fetele sunt tare mandre de voi, tineti-o tot asa!
neatza, felicitarile mele pentru munca de convigere pe care o duci in teritoriu si pentru daruirea ta afisata fata de aceasta trupa. fetele sunt mandre de tine. la primu' lor concert iti promit un bilet in primu' rand, cat mai aproape de idolu' tau, sorana. fetele sunt tare mandre de voi, tineti-o tot asa!

-
nocturna - Mesaje: 8725
stimata donshoara prezidenta io va multzumesc mult de grija cem purtatz da io ash dorii ca daca primesc un belet in primu rand la un concert cu asia sal donez la un tzaran (pardon de espresie) din teritoriu care am trecut mai zilele trecute cu mashina pes.. pe langa iel shi sa plangea ca a pierdut doojde miliarde in urma embargoului impus de Quatar pe merele paduretze. omu a zis ca se lasa de meserie shi se apuca de agricultura solului ca ie cu nervii la pamant. mam gandit io ca un concert cu fetele mult iubite iar mai aduce inima la unloc shi iar venii iar pofta de viatza. asha ca io lui i lash dona ca io am bani shim permit.
-
Salmo, metre nu e asa prost cum pare... In timp ce tot incerca sa-mi distraga atentia cu posturile lui, si eu prefacandu-ma ca nu ma prind ca vrea sa-mi distraga atentia, intr-un ultim si disperat efort a atentat la viata fetelor noastre de aur... A vrut sa fie o ultima actiune inainte de moarte, ca si-asa n-avea nimic de pierdut... M-am ocupat de tot, am si mituit reporterii, asa ca nimeni, nici macar fetele nu stiu nimic... Nu trebuie sa le suparam cu probleme din astea acum cand trebuie sa se concentreze mai mult...
metre este eliminat , dar circula un zvon ca si-ar fi facut inainte sa crape o clona, care pun pariu ca nu va intarzia sa apara si sa ne strice buna dispozitie... Nu va speriati, e harmless... Face galagie, si atat...
Dormiti linistiti, Portnoy vegheaza pentru voi...
metre este eliminat , dar circula un zvon ca si-ar fi facut inainte sa crape o clona, care pun pariu ca nu va intarzia sa apara si sa ne strice buna dispozitie... Nu va speriati, e harmless... Face galagie, si atat...
Dormiti linistiti, Portnoy vegheaza pentru voi...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
mah oameni buni nici nu-mi pot stapani lacrimile ce ma podidira valuri,valuri scaldand pana si cotidianu zilnic de mare tiraj si audienta unde citi cu emotie o stire cutremuratoare precum ca la casa de copii handicapati din beius, copiii de acolo, dupe ce ascultara piesa noastra favorita , au vrut ca, in semn de apreciere pentru dragele noastre, sa le ofere un simbol al dragostei lor ,un mesaj al sperantei si puritatii,astfel ca fetele cu manutele lor harnice au impletit intr-o formula inedita cu 2 pe fata si 4 pe dos, un macrameu splendid cu versurile piesei hodoronk tronk iar baietii au realizat cu un efort comun , un suberb traforaj reprezentandu-le pe fetele noastre in toata splendoarea lor. emotia nu-mi permite sa continui aceasta stire care m-a miscat profund,, totusi copiii de-acolo au pregatit darurile pentru cand fetele vor veni la beius sa concerteze, ocazie cu care vor dori sa ofere personal fetelor aceste simple dar minunate creatii ale harniciei lor.
dnu neatza daca luati raba pana la vanju ,poate dati o raita si pe la beius sa ne spuneti mai multe amanunte si sa oferiti si acestor copii sarmani cateva materiale de propaganda piulite,damigene si glaspapir.
dna presedinte poate vorbiti cu fetele si reusiti sa le convingeti de un mic concert in cochetul orasel beius pt aceste nefericite suflete.
dnu neatza daca luati raba pana la vanju ,poate dati o raita si pe la beius sa ne spuneti mai multe amanunte si sa oferiti si acestor copii sarmani cateva materiale de propaganda piulite,damigene si glaspapir.
dna presedinte poate vorbiti cu fetele si reusiti sa le convingeti de un mic concert in cochetul orasel beius pt aceste nefericite suflete.
-
bah ieram convins ca unregistered e unu si acelasi unregistered da uite ca acu observai ca ie mai multi unregistered ca astia ori se inmulteste prin diviziune ca ameobele ori asexuat prin spori , ca multi is doamne cata frunza ,cata iarba +1, si mare mi-ar fi mirarea sa nu se ia ei la bataie pe forumu nostru ce cu migala si sacrificii il construiram, caramida peste caramida...
-
aiule unregistreditii e multi da' prosti. de obicei se gasesc in diviziuni si subdiviziuni de 1 luate cate 2 si 2 combinati de cate 3 ori odata. e fenomenal ce se intampla, da' sa stii ca se inmultesc si castiga teren. trebuiesc luate masuri speciale, de forta majora. zic eu.
in alta ordine de idei, discutai intens cu fetele de la ASIA despre miscarea muncitoreasca de mare angajament prezentata de tine mai sus. nu-ti zic cata emotie pe bietele fete, cata stralucire in ochisorii lor, cate lacrimi au varsat la auzul acestei vesti. imediat ce fetele termina turneul de promovare pentru singalu' Hodoronk Tronk, pe care il sustin in Delta Dunarii, au promis sa dea o fuga si pe la cochetu' oras Beius sa aline suferintele celor mici si necajiti, sa-i incante pe bietii copilasi cu glasurile lor si sa le ofere ciocolati si portocale, plus autografe si postere.
aiule, ma uit cu uimire si mirare in acelasi timp la acest thread care se lungeeeeste si se tot lungesteeee, crezi ca batem "say what's on your mind..."? io zic ca avem sanse reale de succes
in alta ordine de idei, discutai intens cu fetele de la ASIA despre miscarea muncitoreasca de mare angajament prezentata de tine mai sus. nu-ti zic cata emotie pe bietele fete, cata stralucire in ochisorii lor, cate lacrimi au varsat la auzul acestei vesti. imediat ce fetele termina turneul de promovare pentru singalu' Hodoronk Tronk, pe care il sustin in Delta Dunarii, au promis sa dea o fuga si pe la cochetu' oras Beius sa aline suferintele celor mici si necajiti, sa-i incante pe bietii copilasi cu glasurile lor si sa le ofere ciocolati si portocale, plus autografe si postere.
aiule, ma uit cu uimire si mirare in acelasi timp la acest thread care se lungeeeeste si se tot lungesteeee, crezi ca batem "say what's on your mind..."? io zic ca avem sanse reale de succes

-
multumim prea frumos jane, pentru contributia ta. acum, daca tot esti aici...n-ai vrea sa faci ceva propaganda pentru fetele de la ASIA?!
si nu uita, parerea ta, conteaza.

-
Io nu am reusit sa dezleg dilema : " de ce se numesc ASIA" ..daramite sa le mai si ascult ...
..si inca ma intreb : de ce AsiA ????? de ce nu : Brunei sau tongo sau belize sau honolulu sau chiar: URSS ??!!!
..si inca ma intreb : de ce AsiA ????? de ce nu : Brunei sau tongo sau belize sau honolulu sau chiar: URSS ??!!!
-
Bortzianu' - Junior Member
... da de ce Rolling Stones shi nu semnu cu atentzie cade bolovani... shi de ce Iris shi nu coada shoricelului... shi de ce tom jones shi nu aurelian temishan ... shi de ce elvis presley shi nu hortensiu istrate?... ... deci da.... ..... ..... deci
-
Bortziene, aia e problema, ca n-ai ascultat, prea te crezi buricu pamantului:p O data sa-ti mangaie urechile acordurile minunate ale vrunei melodii si vei fi vrajit pe viata, ca si noi. La ele pana si hodoronk-tronku suna melodios. Io zic ca daca vrei sa faci ceva cu muzica aia a ta sa mai iei notite de la fete, ca altfel nu te vad bine, tot prin cluburi d-alea de latzosi o sa canti toata viata. Asia si-au zis fetele pentru ca e rima universala, ce vroiai sa cante, "Ia cu tine si ficatii si ficati mei si du-i acolo in brunei" Esclus!
-
Salma - Mesaje: 774
pai nocturno threadu impricinat de tine este un loc de refulare si un amalgam de idei eterogene care in ultima perioada abunda din abundenta cu febra tezelor,extemporalelor si lucrarilor de control, cu transportu tobelor din alaska c and f constanta, si multe alte chestii esentiale pt bunul mers al omenirii , pe cand aici asistam la o miscare omogena ,compacta si bine determinata userii de aici fiind ghidati de un tel nobil, dragostea noastra pentru cele mai reprezentative valori ale muzici romanesti si incercarile noastre de a promova aceste valori. niciodata acest thread nu va ajunge tomberonu forumului accesul aici fiind exclusiv pt membrii fanclubului asia . pana cand dl hyde nu ne va anunta oficial ca administratorii au dat curs cererii lui depuse la birou de relatii cu clientii folosim temprar acest sediu...
oricum acest thread a fost comparat insa cu clasa muncitoare in vremile de glorie ale acestuia ceea ce reprezinta un aspect pozitiv ...zic io.
oricum acest thread a fost comparat insa cu clasa muncitoare in vremile de glorie ale acestuia ceea ce reprezinta un aspect pozitiv ...zic io.
-
aiule, ma bucur nespus ca mica noastra incropire de idei si sentimente, desi, uneori prezentate de-avalma, a ajuns sa fie comparata cu celebrul thread de care ai pomenit. e un inceput, azi pe barfe online maine in toata tzara. macar mai scoatem si noi forumu' barfe online din subsolu' plin de incultura si prostie in care se scalda, prezentand aici mari talente precum fetele de la ASIA. si poate in viitor, cine stie, ne vor mai minuna si alti artisti autohtoni care poate acum nu ne atrag atentia in mod deosebit, ca doar asa a fost si cu fetele.
Salma, e inutil sa te lupti cu morile de vant.
Salma, e inutil sa te lupti cu morile de vant.

-
Dragi fani, ieri am patit o nenorocire mare, ceva ce unui om i se poate intampla o singura data in viata... In timp ce caram niste tobe, care au sosit cu ultimul avion aseara din Alaska, mi-a pleznit ceva aici in partea stanga la spate... Ma doare de inebunesc, si nu cred ca mai pot sa-mi indeplinesc misiunea de a proteja pe fetele noastre de aur... Asa ca o rog pe doamna presedinta sa gaseasca repede un inlocuitor, mai ales acum cand nu au trecut nici doua zile de la atentatul asupra lor... Il propun pe domnul eyewitness, care prin subtilitatea de care da dovada, sunt sigur ca va face treaba mult mai buna ca mine... Eu doar vreau sa ma pensionez, sa ma retrag la casuta mea in varf de munte si sa plivesc buruieni...
Fetelor, desi fizic n-o sa mai fiu alaturi de voi, sa stiti ca veti ramane vesnic in inima mea...
Fetelor, desi fizic n-o sa mai fiu alaturi de voi, sa stiti ca veti ramane vesnic in inima mea...
indescifrabil
-
stimate fan asia portnoy. ai interpretat gresit anumite "subtilitati" ale mele si tin sa-ti amintesc un lucru : nu am nimic cu nimeni de pe acest forum iar vorbele-mi uneori mai "ascutite" le impart fara osebire celor de pe forum atunci cand consider ca e cazul. uneori gresesc alteori nu. un lucru ce ma deranjeaza f mult este sa se posteze in numele meu indiferent ca este pe aberatii sau nu. acest lucru este permis numa unor useri cu care am baut o tequila sau mai multe ,fie la masa sau sub ea, si cu care ma cunosc direct si personal si in virtutea acestui lucru ne permitem sa ne facem si albie de porci fara a ne supara sau deranja in frun fel. in speranta ca-ti vei revizui decizia de pensionare te asteptam sa revi pe acest minunat forum atata timp cat fetele au mare nevoie de noi acu mai mult ca niciodata.
-
Draga domnule eyewitness, eu nu am postat in numele dumneavoastra niciodata, in nici un caz nu v-am facut albie de porci, sau incercat sa ma trag de sireturi... Cel putin nu asta a fost intentia mea... Daca asa s-a intamplat, cu aceasta ocazie tin sa-mi cer scuze oficial in fata dumneavoastra... Eu doar am citat o data ceva din ce ati spus, atat... Ca dovada, o sa caut si o sa va trimit (daca e nevoie) pe PM linkul aferent, pentru a nu deranja fanii cu probleme administrative... ca in nici un caz nu va pot zice sa cautati dumneavoastra printre posturile mele... Cat despre pensionare, e ceva ce nu tine de mine, depinde de sanatatea mea, dupa cum am spus... Sa vedem ce are de zis nenea doctoru'...
indescifrabil
-
2128
Puní£ sioa!
Deci pe mine mí£ chieamí£ Anc Soran si aj dori casí£ mí£ primiti si pe mine in fanclabu formatiei ASIA! Am acasa pe tavan, un afis ... nu, nu cu Gechi Cean, cí£ ala nu cantí£... cu fetele de la ASIEA si vreau si eu sí£ mí£ primiti in faanclab! Opserf ca esteti multi fani in fanclab si ieo cred cí£ 1 in + nu face rí£u, ci din contra!
Ví£ pup!
ASIEA fo'eví£! Anca, Sorana, Irina, Alina-Diana zí£ best! Forzza ASIEA, vinci per nuoi!
Deci pe mine mí£ chieamí£ Anc Soran si aj dori casí£ mí£ primiti si pe mine in fanclabu formatiei ASIA! Am acasa pe tavan, un afis ... nu, nu cu Gechi Cean, cí£ ala nu cantí£... cu fetele de la ASIEA si vreau si eu sí£ mí£ primiti in faanclab! Opserf ca esteti multi fani in fanclab si ieo cred cí£ 1 in + nu face rí£u, ci din contra!
Ví£ pup!
ASIEA fo'eví£! Anca, Sorana, Irina, Alina-Diana zí£ best! Forzza ASIEA, vinci per nuoi!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Dragi menbrii, io zic sa analizam si sa acceptam cererea lui Anc Soran de a intra in sanul nostru, ca are dosar destul de bun si, mai rau, pare ca cam ar fi microbist, iar io stiu din experienta ca astia e fanatici si pun mult suflet cand e cazul de vreo preferinta, asa ca are potential pozitiv, plus ca e si poliglot, drept urmare poa-sa ne faca publicitate la fanclub prin Italia de-ajung fetele maine-poimaine pe la Sanremo sau macar maritate cu un Maldini ceva.
-
Salma, sincera sa fiu sunt intr-o mare dilema, si nici aiu', cum e el sfatuitor, nu e aici, si anume: domnu' baixinho este stiut lucru' ca e mare fan al baietiilor de la O-zone, e trup si suflet pentru ei, si nu stiu acum daca el poate sa sustina fetele de la ASIA asa cum trebuie si cum scrie la carte. nus' ce sa zic...domnu' tre' sa demonstreze ca este demn de acest fanclub.
-
Dragii mei, va scriu prin bunavointa domnului Nicu Gheara, un binecunoscut fan A.S.I.A., om de afaceri cu suflet de aur si foarte bun prieten al meu, care mi-a pus la dispozitie leptopul sau pe toata perioada spitalizarii mele... Astfel o sa pot fi alaturi de voi, dragii mei prieteni, fani asieni... Cum nenea doctoru' mi-a dat unda verde, o sa revin printre voi curand, dar imi trebuie o perioada de refacere...
Si ca sa nu mai pierdem vremea si sa intru in ordinea zilei, mie baicsiniu imi inspira incredere, eu il consider demn de fanclubul nostru.... I-am studiat dosarul, este curat ca lacrima, insa un lucru ma cam face sa ma indoiesc de buna lui credinta... Este cu sufletul alaturi si de echipa aia care locuieste sub marele pod Grant... Acesti fani giulesteni sunt foarte fani daca intelegeti ce vreau sa spun si ma tem ca o sa se sustraga de la anumite indatoriri asience... Oricum, din partea mea are per ansamblu vot de incredere...
Si ca sa nu mai pierdem vremea si sa intru in ordinea zilei, mie baicsiniu imi inspira incredere, eu il consider demn de fanclubul nostru.... I-am studiat dosarul, este curat ca lacrima, insa un lucru ma cam face sa ma indoiesc de buna lui credinta... Este cu sufletul alaturi si de echipa aia care locuieste sub marele pod Grant... Acesti fani giulesteni sunt foarte fani daca intelegeti ce vreau sa spun si ma tem ca o sa se sustraga de la anumite indatoriri asience... Oricum, din partea mea are per ansamblu vot de incredere...
indescifrabil
-
io sunt foarte de acor da co conditzie care saibe grije ce vorbeshte cu pronumele ala de soran ca daca simt fro urma jignitoare la adresa la vrun idol lam mancat! in rest, fiii binevenit ancsoranule in sanul salmei, dar shi in randurile noastre.
-
2138
Puní£ sioa! Tot Anc Soran ví£ deranjaz!
Deci sunt placut surprins ca matz sustzinut, unii din voii, casí£ fiu acceptat in fanclabu ASIEA! Ie normal sa fie si contestatiuni, cí£ fincí£ alfel nu se puate! Diminiatz, cand m-am dus casí£ impart poze cu cele patru fete la oameni la care puneam castile in urechi sa aude si iei cum ie muzica lu fetele de la ASIEA mam intalnit intamplator pe strada cu fani alu Anca, Sorana, Irina si Alina-Diana care canta "I-a cu tine si inima inima meaaaaaaaaaaa". Io nu am vrut sa leo i-au, ca daca leo luam murea, ca cand am fost eu mai de mult la scoala asa mi-a spus acolo, ca cine nu are inima, nu traejte. Mam alaturat grupului de fani si am cantat inpreuna. A fost extraordinaar de foarte frumos!
Acum trebuie casí£ ma duc sa mai inpart poze cu fetele de la ASIEA asa ca plec!
La revedere!
ASIEA fo'eví£!
Deci sunt placut surprins ca matz sustzinut, unii din voii, casí£ fiu acceptat in fanclabu ASIEA! Ie normal sa fie si contestatiuni, cí£ fincí£ alfel nu se puate! Diminiatz, cand m-am dus casí£ impart poze cu cele patru fete la oameni la care puneam castile in urechi sa aude si iei cum ie muzica lu fetele de la ASIEA mam intalnit intamplator pe strada cu fani alu Anca, Sorana, Irina si Alina-Diana care canta "I-a cu tine si inima inima meaaaaaaaaaaa". Io nu am vrut sa leo i-au, ca daca leo luam murea, ca cand am fost eu mai de mult la scoala asa mi-a spus acolo, ca cine nu are inima, nu traejte. Mam alaturat grupului de fani si am cantat inpreuna. A fost extraordinaar de foarte frumos!
Acum trebuie casí£ ma duc sa mai inpart poze cu fetele de la ASIEA asa ca plec!
La revedere!
ASIEA fo'eví£!
ANTI
-
nu shtiu altzii cum este da care pe mine asha tare ma mishcat randurile de mai sus ca crezut colegii de biuro ca mam electrocutat shianceput sa ma ia la picioare da mia rupt doo coaste shi mia invinetzit ochii. da io nu mam superat pe iei care iam loat cu binishoru shi leam esplicat care ie cauza ratziunii de ma facu sa par epileptic shi cant a vazut iei atata daruire din partea la nishte necunoscutzi (ca sa racunoashtem deschis iei nu va cunoashte asha bine ca mine) a inceput sa planga ca neshte copiii asha ca neam loat liber restu zilii.
multzam ancsoranule! trec pe la spital sa fac neshte propaganta shi dupaia ma shutesc la bere.
traiascai noshtrii!
multzam ancsoranule! trec pe la spital sa fac neshte propaganta shi dupaia ma shutesc la bere.
traiascai noshtrii!
-
Mai Anc Soranule, de ce tot scrii tu ASIEA, sau stii ceva ce noi n-am aflat inca, o mai veni in trupa vreo noua menbra Eleonora? Daca o faci la mishtou, sa stii ca ne suparam rau, ca niminea nu face mishtou de fete pe subiectu asta, sa-ti intre bine-n cap!
-
2142
Initial trimis de Salma
de ce tot scrii tu ASIEA
de cand asteptam eu aceasta intrebare! pai acel E pe care tot il folosesc este de la Eu, dar nu este valabil numai in cazu meu, asa sa stitii, este de la fiecare fan in parte, adica fiecare fan in parte la randul lui (ca stam la rand, nu?) face parte din sanul formatiei celor patru fete. adica fiecare fan sutem o particica din ASIA. sau nu este bine ca gandesc asa?
ANTI
-
Iubiti prieteni... Cred ca o sa am mari probleme cu domnul Nicu Gheara, a carui leptop il tin in brate acum... De ce? Din cauza ca in momentul asta cand va scriu, lacrimi de bucurie se rostogolesc pe obraji, si pica printre taste, nu stiu cat o sa mai reziste... Astazi m-au vizitat la spital fetele noastre de aur, sa ma incurajeze si sa-mi ureze insanatosire grabnica... Mititelele de ele, au aflat de tentativa lui metre de a le lichida, si mi-au multumit cu ochii stralucind de emotie ca le-am salvat... Cred ca datorita vizitei lor, de atata bucurie, o sa ma vindec mai repede si o sa pot sa ma intorc printre voi, dragii mei...
indescifrabil
-
Anc Soranule, io zic ca nu gandesti rau, desi nici prea modest nu esti de te bagi tu in sanul fetelor asa, fara sa le intrebi. Am stat si m-am socotit si-am zis pana la urma ca aceasta uniune simbolica cu fetele e cam ca o metafora, adica fanii le insotesc mereu in gandurile lor ca o particica din inima pe care o iau cu ele in bagaje pe undeva pana-n Asia. :love: Imi place, esti poetic. Asa ca eu propun ca sa trecem chiar in titulatura noastra "Fanclub ASIEA", sa se-ntzeleaga ca niciodata nimica nu le va desparti pe fete de fanii lor, adica de noi, fanclubu :-X
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma