Linkin Park -- Meteora

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde cubu » Mar Iun 03, 2003 9:38 pm

Sioux, multumesc de informatii, dar nu trebuia sa cauti pe google, te-ai deranjat degeaba... Maxi-single, album, noduri in papura, ma rog...
Constat ca iar n-ai inteles, sau am impresia ca auzi doar ce vrei? Poate ca o sa ma acuzi ca nu sunt explicit din nou, dar hai sa incerc acum ca la clasa I...
In cazul Anthrax nu ma intereseaza ce este, speed ori thrash... Pentru ca nu ma intereseaza ca formatie... OK? Macar atat stiu si eu ala mic si nestiutor, ca sunt doua stiluri diferite... Si totusi atat de asemanatoare?
indescifrabil
cubu

Mesajde sioux » Mie Iun 04, 2003 8:17 am

Desi nu am cautat pe google sau pe vreun alt site (ti se pare chiar atat de aberant ca stiu despre ce e vorba ? ), imi pare rau ca mi-am pierdut timpul incercand sa iti spun si ceva ce nu stiai. Scuzele mele si bafta !
sioux

Mesajde Unregistered » Mie Iun 04, 2003 3:46 pm

Piesele sunt cremoase, sunt bine lucrate, dar pe mine ma deranjeaza faptul ca chitarile (sorry cacofonia) suna ciudat, si ritmu' e sumbru. [/B][/QUOTE]
Unregistered

Mesajde B_zkita » Mie Iun 04, 2003 3:53 pm

pe mine ma deranjeaza faptul ca chitarile (sorry cacofonia) suna ciudat, si ritmu' e sumbru. [/B][/QUOTE]\

Da' ce crezi tu ca s-ar fi potrivit la versurile alea?!??
B_zkita

Mesajde stefan » Joi Iun 05, 2003 8:59 am

Initial trimis de Raiden007
Aerosmith - Walk This Way ?
Rage Againt The Machine ????

asta asa, la prima vedere, ca mai sunt 100 de trupe

Asta ca sa nu mai zicem de Biohazard care au fost printre cei ce au popularizat stilul ( vezi si allmusic: "Biohazard was one of the first bands to regularly incorporate elements of both hip-hop and hardcore metal into their sound"). Primul album l-au scos in '92, mult inainte de Linkin Park. Dar deh, Biohazard erau niste nenea uratzi de nu plac la lutze si n-aveau versuri facute la mintea adolescentzilor confuzatzi....
stefan

Mesajde Unregistered » Joi Iun 05, 2003 10:17 am

Apropo, stie careva cum se cheama formatia cu Ice-T la voce si Slayer la instumente ? Ca imi amintesc ca am ascultat in LeNoir si parca sunau bine, da nu mai stiu cum se cheama ...
Unregistered

Mesajde Sioux » Joi Iun 05, 2003 10:28 am

Initial trimis de Unregistered
Apropo, stie careva cum se cheama formatia cu Ice-T la voce si Slayer la instumente ? Ca imi amintesc ca am ascultat in LeNoir si parca sunau bine, da nu mai stiu cum se cheama ...

No, sa ma bata daca am auzit de vreo colaborare a ku' Ice-T cu Slayer.... Stiu insa de trupa pe care si-a facut-o prin '89 - Body Count, dar care a spart piata ceva mai tarziu, prin '91.
Sioux
Junior Member

Mesajde stefan » Joi Iun 05, 2003 10:37 am

Sioux, au o colaborare pe "Judgement Night", se cheama "Disorder", un cover dupa Exploited. Albumul contine mai multe duete dintre cate o trupa de rap si una de rock, printre altii Cypress Hill cu Mudhoney parca (later edit: de fapt cu Sonic Youth), Biohazard cu Onyx, in fine, cauta si tu pe gugal.

Uite c-am cautat io:
http://www.artistdirect.com/soundtracks/music/judgementnight.html
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Sioux » Joi Iun 05, 2003 10:40 am

Initial trimis de stefan
Sioux, au o colaborare pe "Judgement Night", se cheama "Disorder", un cover dupa Exploited. Albumul contine mai multe duete dintre cate o trupa de rap si una de rock, printre altii Cypress Hill cu Mudhoney parca, Biohazard cu Onyx, in fine, cauta si tu pe gugal. "Disorder" e chiar prima melodie.

Cat traieste omu'nvata ! Thx !
Sioux
Junior Member

Mesajde stefan » Joi Iun 05, 2003 10:41 am

Cu placere, intre timp am observat ca "Disorder" e de fapt a cincea, era prima pe caseta mea luata de la baietii din Romana :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Raiden007 » Joi Iun 05, 2003 12:35 pm

Initial trimis de Sioux

No, sa ma bata daca am auzit de vreo colaborare a ku' Ice-T cu Slayer.... Stiu insa de trupa pe care si-a facut-o prin '89 - Body Count, dar care a spart piata ceva mai tarziu, prin '91.

Asa, Body Count :)
Atunci mi-a spus cineva ca e Slayer si asa mi-a ramas in memorie . Thx
Raiden007

Mesajde Gavozdita » Dum Iun 08, 2003 4:33 pm

Initial trimis de Gabyzzu

precizare: ei au fost prima trupa din world care a combinat rap-ul cu rockul

sa fie oare asa????
Gavozdita

Mesajde Gavozdita » Dum Iun 08, 2003 4:38 pm

Initial trimis de Nightwish

astia cantau ceea ce se numeste Ska. sau cel putin asa afirmau pe la inceputurile lor.

acuma ce canta?ca s derutata:con:
Gavozdita

Mesajde onutzab87 » Sâm Iul 12, 2003 12:25 pm

Indiferent ce stil de muzica face Linkin Park , eu consider ca Meteora eu un album bestial.Chestiei cu stilul nu ii gasesc sens de parca mai conteaza acu daca ei canta sau nu rock daca iti place ceea ce canta.
onutzab87

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii