(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Pai asta si fac... Trebuie supravegheata, nu? Cand esti tu prin zona e pericol... Apropo, am facut un program de joaca pentru voi, care va fi pus in practica in prezenta mea, bineinteles... Ti-l trmit pe PM sa-mi spui daca iti convine...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Oribilul Mosh
nici macar x-tina nu te mai vrea ! :p
Lol....ce discutii interesante.......

Faza cu PM-ul ala legat de "vreau sa ma tina cineva in brate''.......nu eshti singuru caruia i-am spus asta :p
so,pana la uram nici io nu shtiu a cui lutza sunt

Chiar,ash vrea shi io sa vin la o intalnire din asta forumista,dar.....nu pot

- Titina
- Junior Member
Pula mea, am aflat ca tipa de vinde frigidere pe colt cu 1907, are ochiul sting de sticla! :con:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
O,chiar acum ma uita la premiile alea de pe Mtv...ca n-am ce face.......pana acuma numai lucruri proaste s-au intamplat........adik mie nu mi-au convenit: in loc sa cashtige Anna Lesko la cel mai bun dance,au cashtigat cretinii de o-Zone,in loc de Alina,a cashtigat vaca de Andra............Primul lucru bun de pana acuma la premiile astea
: au cantat Parazitii,...cu toate ca nu mor io dupa formatia asta,dar....
ce super arata Ombladon........ :-X
shi inca un lucru bun:.........ce mishto arata shi solistul de la Suie Paparude(tocmai acuma canta) :-X
O sa mai scriu io pe parcurs pe-aici despre ce se mai da,ca n-am ce face

O sa mai scriu io pe parcurs pe-aici despre ce se mai da,ca n-am ce face

- Titina
- Junior Member
cel mai bun album al anului Animal X - Revolution . pisham-ash pe drogatii aia labagii cu "muzica" lor de cacat ! si sa ne pisham cu totii pe MTV ! ...si pe toti fanii animal x care au votat .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
O,se termina premiile...mie-mi pare rau
ca macar aveam o scuza ca stau in fatza calc. .....
ca tv-ul e langa shi dak ma uit la premii shi calculatorul e langa mine,dc sa nu stau io shi pe net?
Cel mai bun video-clip: Zdob shi Zdub.....ee,mai bine decat Unu vs. George Nicolescu( care mi se pare un kkt mare...) sau Animal X.....
PS: am shi io o mica intrebare: cum suna X-Tina Iagupov? lol...chiar n-am ce face.....

Cel mai bun video-clip: Zdob shi Zdub.....ee,mai bine decat Unu vs. George Nicolescu( care mi se pare un kkt mare...) sau Animal X.....

PS: am shi io o mica intrebare: cum suna X-Tina Iagupov? lol...chiar n-am ce face.....
- Titina
- Junior Member
moshule, tu realizezi ca tocmai ai instigat onorabili userii ai acestui forum sa se pishe pe bad_girl, baby_girl, little_girl, crazy_girl, sticky_girl, stupid_girl, jasmyna_girl, felina_girl, pisica_girl si alte lutze de gen, fane animal pix.
pai e frumos mah?! ce-o sa zica fetili?

pai e frumos mah?! ce-o sa zica fetili?

-
nocturna - Mesaje: 8725
Voltaj?!?!! :A bravo, acum pot sa mor linistita.
pe d'soara Mihaela n-am ascultat-o acum dar am auzit-o cu alte ocazii falsand (presupun ca la asta te refereai)
later edit: Voltaj?!?!

pe d'soara Mihaela n-am ascultat-o acum dar am auzit-o cu alte ocazii falsand (presupun ca la asta te refereai)
later edit: Voltaj?!?!
-
Nu-i vorba ca falseaza, asa si ala de la Valahia o mai greseste, pur si simplu n-o tine vocea, nu poate... asta in contextul in care Class a fost cea mai premiata trupa :o
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Acum m-am intors si io de la festivalu berii unde am combinat si io vreo 4 beri si vreo 6 mici,a fost marfa ,a cantat Holograf,alea alea,partea naspala e ca la 23:00 nu mai vindeau aia bere,plus ca am venit acasa pe jos ca autobuzele circulau din parti.
-
SatyR - Junior Member
Satyre sa-nteleg ca tu esti cu gandu' la bere si mici acum. mai da-l incolo de festival ca in fiecare dimineatza si dupa amiaza dau cu nasu' de el.
cand se termina?
Voltaj?!?!?

Voltaj?!?!?
-
cand se termina?
Din cate stiu eu se termina duminica...oricum cred ca maine o sa ma duc sa beau gravnu ca acuma,mare minune de nu m-oi intoarce in 4 labe acasa...s-ar putea ca maine sa cante si Rafaga,o sa ma simt ca la mare cu muzica alora
Din cate stiu eu se termina duminica...oricum cred ca maine o sa ma duc sa beau gravnu ca acuma,mare minune de nu m-oi intoarce in 4 labe acasa...s-ar putea ca maine sa cante si Rafaga,o sa ma simt ca la mare cu muzica alora

-
SatyR - Junior Member
Initial trimis de dinu
Las' ca-i buna de sex spatial, poate scoate ochiu' stang si te lasa s-o futi in orbita :p
*lol*...si mai zice lumea de mine ca am preferinte ciudate, cind vine vorba de sex..

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
du-te cu Sopra ! :p
ce faci , gigi ? iti fac fetile probleme ca ataseaza prea multe poze ? *p foloseste D E L E T E
Vama Veche a castigat vre-un premiu MTV ? dar Iris ?
ce faci , gigi ? iti fac fetile probleme ca ataseaza prea multe poze ? *p foloseste D E L E T E
Vama Veche a castigat vre-un premiu MTV ? dar Iris ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
2134
:M hanibal ics
lustrule, sa stergi poze pe forumurile pe care le moderezi, nu-mi purta tu mie de grija, ca ma descurc; sau, macar, incerc sa ma descurc, iar daca nu-ti convine ce fac, scoate-ma de la moderare;
DA, Voltaj. nu e voe?
lustrule, sa stergi poze pe forumurile pe care le moderezi, nu-mi purta tu mie de grija, ca ma descurc; sau, macar, incerc sa ma descurc, iar daca nu-ti convine ce fac, scoate-ma de la moderare;
DA, Voltaj. nu e voe?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Menta am frecat-o destul, de azi m-am decis sa fut buha, si cum a draq a zburat tocmai la Campina, ma duc dupa ea... Weekend-ul asta n-o iert...
Doamna Silvia, totusi, valica se adresa forumistelor... Eu nu am nici o tangenta cu A.S.E.-ul, adu-ti aminte...
Doamna Silvia, totusi, valica se adresa forumistelor... Eu nu am nici o tangenta cu A.S.E.-ul, adu-ti aminte...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237