Premiile MTV

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Premiile MTV

Mesajde Mr Journalist » Vin Iun 06, 2003 1:02 pm

Ce parere aveti de spectacolul de aseara. Eu am fost acolo si vreau sa va spun ca sala a fost goala pe jumatate si a fost naspa
Mr Journalist
Junior Member

frunza verde lapte acru.......

Mesajde dadius » Vin Iun 06, 2003 2:06 pm

Ce ar fii de zis:

- organizare proasta
- sunet de cacat (pe Zob si Zdub i-au futut cel mai tare)
- pauze multe care au picat rau de tot (pt mine cel putin); foarte multe probleme au fost din cauza ca s-a desfasurat totul pe o singura scena;
- prezentator sub orice critica lipsit de orice urma de umor care nu a fost deloc pe faza pe pacursul showului;
- bravo pentru cei care au cantat LIVE (chiar daca unii din ei au falsat) si M**E celor care au facut playback (egal romani sau straini);
- BRAVO Dan Negru care a dat dovada de mare curaj cand a vorbit despre rahatul din muzica romaneascaunt curios cum s-au simtit producatorii "nostrii dragi" in acel moment;
- nota 1 MTV Romania pentru tot (pt ca existati si pt ca mai faceti si spectacole de cacat); ati dat dovada de prostie sa puneti acest show la ora la care pe VH1 se difuza o parte din "DIVAS DUETS 2003" (un show produs de Tommy Motola) care parca era transmis de pe alta planeta in comparatie cu ce ati transmis voi.
- cei care au prezentat premiile parca au fost picati din luna; oameni care nu au stiut ce sa zica si cum sa se comporte; SA LE FIE RUSINE
- NOTA 1 Antena 1 pentru ca ati renuntat la o emisiune "Marius Tuca Show".........si pentru ce????????????????
- Nominalizarile in sine au fost aiurea pentru ca MTV Romania ar trebui sa reflecte ce se asculta in Romania si cu mici exceptii ceea ce a fost acolo NU SE ASCULTA IN ROMANIA. (Cand spun Romania ma refer la majoritatea populatiei nu la noi astia de pe forum care suntem cu doua perechi de c***e).IN ROMANIA SE ASCULTA MANELE. Unde au fost premile pentru MANELE? CU toate ca nu imi place acest gen nu este corect ca aceasta muzica se tine FORTAT in UNDERGROUND cu toate ca ,Casele de discuri fac bani la greu din asta;

Cam asta ar fii ce am avut eu de zis.Stiu ca multi nu veti fii de acord cu mine dar asta e.

Numai bine

PS I want the old MTV back.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde genicon » Vin Iun 06, 2003 2:54 pm

Desi a fost prima data, si se zice ca intotdeauna prima data nu iese bine... totusi, nu a fost vorba de sex!;)
Prezentarea/prezentatorul mi s-au parut groaznice - cu pauzele alea imense, cu excese engleziste si nereusite, cu fluieraturi binemeritate la adresa lui Florinel.
Dan Negru si Parazitii au de la mine un 10+ pt ce au facut (la Dan Negru parca destinul a fost cel care a adus-o pe anne's langa el) Iar la Parazitii mi-a placut cum radea Cheloo cand cenzura Ombladon faza cu "mai nou mutu....."
Cu aceasta ocazie - sorry neamtzu!;) (macar ai fost acolo?)
De kko si Agathon care a multumit postului NBC (radeau aia de la Vita de Vie si cu fundu')
A fost si playback, a fost si live... fiecare venind cam de unde ma asteptam... (Silver a dat-o live sau nu???):confused:
Deci, in general, haos si prostii... Pacat ca nu a castigat Ionitza, ca sa fie showul complet:D

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

2141

Mesajde baixinho© » Vin Iun 06, 2003 4:00 pm

Mr Journalist, care este treaba cu tine?, ca nu inteleg! chiar nu balegi de seama ca mai sunt destule threaduri in care se discuta despre premiile emtivi?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii