PashaMan- Ce parere avetzi de noul material(videoclip&album)!
61 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
PashaMan- Ce parere avetzi de noul material(videoclip&album)!
WoW...abia am vaz videoclipu lu PashaMan-Acelasi sange, nush ce sa zic, vizual e cam slabutz, de fapt bizar...dar ca sound invitatzi si mesaj e prea tare...
Adevaru ca PashaMan a dat-o pe un hh jamaican sau un fel de reghee da e super mishto, mai ales ce baga negrii aia...mie unu imi place a facut...respect!
Zicetzi si voi!
Adevaru ca PashaMan a dat-o pe un hh jamaican sau un fel de reghee da e super mishto, mai ales ce baga negrii aia...mie unu imi place a facut...respect!
Zicetzi si voi!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Clipu l-am vazut......nu imi place stilul,dar e o melodie reusita in domeniu(la prima vedere..auzire)
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
HMMMM. nu sunt de acord cu tine raspopitule
. clipul este demential de bine realizat (culori, efecte, lumini, felul cum sunt luate cadrele... ), iar melodia in sine este una de exeptie. adevarul este ca nu sa mai facut asa ceva la noi si din acest motiv va fi mai greu de digerat de multi dintre noi. problefa sta in faptul ca prea putin dintre noi suntem deschisi si la asa ceva. din punctul meu de vedere multa bafta PashaMan.
K-gula.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
mama mama
am facut si rost de clip...si este BETON! Deci din punct de vedere ARTISTIC nota 10. Si melodie este Marfa de Marfa, cum a zis si K-gula probabil ca este unica in momentul de fata in industria romaneacsa muzicala. Nu am ascultat inca albumul dar cred ca nu voi fii dezamagit.
In caz ca e vreo sansa ca pacha sa vina pe aici, felicitarile mele.
Pace!
In caz ca e vreo sansa ca pacha sa vina pe aici, felicitarile mele.
Pace!
-
n3aGabitz - Junior Member
marpha !
asteptam de multa vreme ceva nou de la Pacha, kiar ma intrebam pe unde mai umbla... super marpha si piesa si invitatii si clipu' ...la versuri nu prea a stralucit el niciodata ca si M&G dar mesajul si tehnica sunte remarcabile... respect !
m-a surprins faptul ca nu mai e la Casa, ci la Rebel Music si daca nu ma inshel parca l-am vazut si pe Gianinni in clip !
m-a surprins faptul ca nu mai e la Casa, ci la Rebel Music si daca nu ma inshel parca l-am vazut si pe Gianinni in clip !
-
KOndamnat - Junior Member
E Dru Klein ala! Mai ales datorita lui imi place clipul (ador fatza lui zambareatza... parca e copilash...
), care de altfel e foarte reusit! Piesa suna ciudat de bine! Vedeti ca se poate raggae si in Romania?

Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Normal ca se poate si la noi...doar ca avem nevoie de nishte oameni care stiu ce vor si care au incredere ca o sa iasa bine, plus ca noi cei care ascultam suntem doritori de ceva nou in domeniu dar in acelasi timp bun(sa sune bine)...ceea ce a facut PashaMan a fost super, plus ca a adunat in videoclip multi prieteni...care au acelasi siange!
)

Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
-
TheSmoker - Junior Member
Va rog frumos tineti cont ca am vazut clipu la 7:30 dimineata....abia mam trezit.Pana miam dat seama cine canta si ce zice a trecut juma de clip....pricum e unicat si pt. asta tot respectu'.
Clipul lam vazut doar odata si la prima vedere nu prea mia placut...vedem pe viitor.
Numa bine
Clipul lam vazut doar odata si la prima vedere nu prea mia placut...vedem pe viitor.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
e betooon
mah fratillor e beton clipul dar e beton si melodia .
cum a spus si k-gula e ceva nou pe la noi dar la piesa ,,acelasi sange" nu i se poate reprosa ceva lui pacha man ,adica ma refer la text cat si la instrumental.
eu ii urez numai de bine si de' abea astept sa-io cumpar albumul
pace
sunt si inger,sunt si demon
cum a spus si k-gula e ceva nou pe la noi dar la piesa ,,acelasi sange" nu i se poate reprosa ceva lui pacha man ,adica ma refer la text cat si la instrumental.
eu ii urez numai de bine si de' abea astept sa-io cumpar albumul
pace
sunt si inger,sunt si demon
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
- foxu
- Junior Member
Dintotdeauna mi-a placut stilul sau, dar nu ma ashteptam sa ii iasa asha de bine piesa asta. Bravo lui!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ca tot se vorbeste de lipsa de inspiratie la textele lui Pacha Man... pai oricum, lirica nu mi se pare pe primul loc in importanta la muzica raggae.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Atat Pasha man cat shi imaginea klipului emana un aer specific jamaican asta deoarece dupa parerea mea pasha man a combinat oarecum hh-ul cu reggae shi a vrut sa faca ceva diferit de ce-i la noi, asta-i clar,insa nu shtiu daca o sa prinda la public.Ramane de vazut.Pace!
How the fuck shoul i be white i don't even exist!
How the fuck shoul i be white i don't even exist!
-
sadox - Junior Member
Re: pacha
Initial trimis de Gyno
el negro la cum da raggae pt romania .. atat
gyno, chiar nu vreau sa te supar, insa el negro nu prea mai canta raggae. si nici cand sau apucat nu stiau ei prea bine ce fac. in schimba asa cum am mai spus, pasha este sufletul raggae (rasta)acum in romania

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
De la UNu' incoace...
adica de la Cantecu ierbii si continuand cu We jammin' pentru a treia oara se intampla sa ma uit shocata la tv si sa nu-mi vina a crede ca ma uit la o productzie romaneasca. Si dak mai incepe si cu dru klein cum isi da drumu la flow intr_o engleza atat de autentica...pai ramai prostit(a)...dup'aia mai vezi si un jamaican rial jamaica maan! si zici aaa eram sigur dea,raggae made in jamaica...ca ai nostrii nu erau in stare,da dupaia panica! e raggae in romana_______________shi s-a terminat cu shmecheria!
se intrevad noi orizonturi...
Dr.Oguri :) ce mai faci? am uitat sa -mi semnez pictura murala:)asta e caterinca incifrata ca sa ma recunosti.Mi -am gasit aparatu.Nu-i adevarat...dar e inca un indiciu.Concluzia?faciesmundi@yahoo.com
se intrevad noi orizonturi...
Dr.Oguri :) ce mai faci? am uitat sa -mi semnez pictura murala:)asta e caterinca incifrata ca sa ma recunosti.Mi -am gasit aparatu.Nu-i adevarat...dar e inca un indiciu.Concluzia?faciesmundi@yahoo.com
-
Quai D Orsay - Junior Member
sa spearam....
Mah eu n-am vazut pesa da sper intr-un viitor apropiat s-o vad si eu
imi placea pacha si inainte .... sa vad si eu acu ... chiar ma-nttrebam dca mai scoate shi el sau nuu !pace

imi placea pacha si inainte .... sa vad si eu acu ... chiar ma-nttrebam dca mai scoate shi el sau nuu !pace
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Dupa Parazitii cu despot - O stare de spirit ... trebuia sa apara sia sta care sa le dea jos pe toate .nu stiu daca e cea mai buna comparatie cea facuta de mine , dar in orice caz , Pacha man a facut acum ce inainte nici dracu` nu se gandea ca o sa faca . bravo lui , felicitari pentru revenire si...pentru fanii pe care i a castigat de cand cu "acelasi sange" si pe care continua sa si i castige de partea sa. O idee buna cu Rebelul , cu Dru si compania!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
si mie mi-a placut melodia, dar mi s-a parut mie ca ceva nu e in regula
si am cautat:
http://click.alltheweb.com/go2/2/atw/1c79F2F34C/MSxILG1wMw/http/selectalinks.homestead.com/files/Junior_Reid_-_jungle_massive_rmx.mp3
e vorba de Junior Reid
vre-o asemanare?
si am cautat:
http://click.alltheweb.com/go2/2/atw/1c79F2F34C/MSxILG1wMw/http/selectalinks.homestead.com/files/Junior_Reid_-_jungle_massive_rmx.mp3
e vorba de Junior Reid

vre-o asemanare?
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
pacha man vs. junior reid
Cand ma gandeam ca s-a desteptat un pic raper-ul roman, vine unul mai taran sa arunce cu kk. Prietene, ti-a trecut macar o secunda prin cap ca sampling-ul s-ar putea sa fie pe bune?Inainte sa bagi samanta de scandal, te-ai gandit la faptul ca exista drepturi de folosire pentru acest sampling de la Junior Reid? Asteapta CD-ul, caseta si vinil-ul peste 6 zile si ai sa vezi cu ochii tai.
Oricum, pentru carcoteala rauvoitoare, te pish in gura.
Oricum, pentru carcoteala rauvoitoare, te pish in gura.
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
moderatorul cel rau aka bau-bau-ul forumului de hh
Pastrati shi voi decenta in posturi, Gabi, sa nu te intrebi de ce a disparut postul tau, pur shi simplu n-avea logica sau sens, ce-ar fi daca am scrie totzi asemenea posturi...
-
nu va luati de mine ca nu prea am treaba cu hh, dar mi se pare cel putin aiurea ca o persoana nascuta in romania, educata in romania (din cate stiu eu, corectati-ma daca gresesc) sa cante muzica specific jamaicana, desi aparent nu are nici o treaba cu jamaica.
in alta ordine de idei, cine e negrul care canta cu pasha man, parerea mea e ca ii da clasa lui pacha si da cumva autenticitate videoclipului.
in alta ordine de idei, cine e negrul care canta cu pasha man, parerea mea e ca ii da clasa lui pacha si da cumva autenticitate videoclipului.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Adica urmand aceeashi logica, romanii ar trebui sa se rezume doar la cantat muzica populara in costume traditionale deshi shi-aici am dubii cu privire la anumite influente...
-
neamtzu, hip hopul a devenit ceva universal, raggae-ul nu, e mai mult jamaican. cum ti s-ar parea un roman care canta bhangra? sau un jamaican care canta muzica populara romaneasca? nu ridicol, ca si pacha man?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
mda..
se pare ca mintile unora dintre noi inca au ramas sub norul specific romanesc. Of ce a putut face comunismul din noi....
ps: ca nu ai avut tu tangentze cu muzica reggae e una, dar ca sa zici ca nu e universal...a fost cu mult inaintea hh-ului universal...
ps: ca nu ai avut tu tangentze cu muzica reggae e una, dar ca sa zici ca nu e universal...a fost cu mult inaintea hh-ului universal...
-
n3aGabitz - Junior Member
yo revin la ce a scris rady.....parca parca seamana ceva(mai mult).
-
61 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3