Mie imi plac formatiile straine in special, dintre cele romanesti placandu-mi doar Taxi, Voltaj si Body&Soul.
Imi place muzica buna, nu tampitii care iti urla in cap tot felul de porcarii. Formatiile romanesti mi se par enervante(majoritatea).
Ganditi-va putin la urmatoarele formatii: Andre, Asia, Giglio, Amicii, Non Stop, AnimalX sau 4u, si va veti da seama ca cu piesele lor nu au nici o sansa in muzica din Europa.
Muzica nu zgomot
Moderator: anjin-san
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Muzica nu zgomot
Initial trimis de Einstein
Mie imi plac formatiile straine in special, dintre cele romanesti placandu-mi doar Taxi, Voltaj si Body&Soul.
Imi place muzica buna, nu tampitii care iti urla in cap tot felul de porcarii. Formatiile romanesti mi se par enervante(majoritatea).
Ganditi-va putin la urmatoarele formatii: Andre, Asia, Giglio, Amicii, Non Stop, AnimalX sau 4u, si va veti da seama ca cu piesele lor nu au nici o sansa in muzica din Europa.
bah daca asta avem asta asculti ....si gataaa
toti va plingetiii... in pola mea faceti voi muzica mai buna!!!??''atunci!!!!!!!!!!..nu ti place pui dopuri in urechii haha
eu iti sugerez plastelina ..astupa mai bine !!haha
- Vizitator
einstein,change ur nikk
Initial trimis de Einstein
Ma omule, inregistreaza-te mai intai si dupa aia vorbeste cu mine.
deci sa inteleg ca iti place amicii?
Daca vrei sa stii, ce nu-mi place nu ascult. De aia port mereu la mine walkmanul.
Pt.Livingjoke....sper ca erai beat..daca mai aud o data motivu cu "daca nu-tzi place nu asculta" sau "nu te potzi caca in gustu omului", fac pe dracu in patru shi ma duc pana la respectivu in casa.
Pt.Einstein...nu shtiu daca a avut rost satzi cumperi walkman pentru ce ascultzi tu acolo...oricat ma straduiesc sa nu fac pe snobu shi elitistu, nu intzeleg ce e de auzit la cretinii de la Body and Soul......shi nu ma lua cu motivele de care zic mai sus.
Cu Voltaj shi Taxi reushesc sa te tolerez, in sensu ca nu cred ca tipii sunt cretini(ca cei de la B&S) ci pur shi simplu le place lor shi le convine sa cante tampenii...
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Prin expresia urla sa inteleg ca te referi la vreo formatie de black metal, death metal sau ceva de genul asta?
Ma rog....daca stii despre ce vorbesc, ceea ce nu prea cred...
Iti place muzica buna si asculti Body&Soul? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
E clar ca esti venit cu pluta de pe conducta de apa calda.... :rolleyes:
Ma rog....daca stii despre ce vorbesc, ceea ce nu prea cred...
Iti place muzica buna si asculti Body&Soul? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
E clar ca esti venit cu pluta de pe conducta de apa calda.... :rolleyes:
- FrozeN
- Junior Member
Ma oamenilor voi nu intelegeti. Am spus ca dintre formatiile romanesti (care sunt aproape toate cam proaste, in special Animal X. bleah), singurele mai de doamne-ajuta sunt cele trei, a caror muzica ma distreaza. Apropo, am uitat sa mentionez Cassa Loco.
-
Einstein - Junior Member
Re: einstein,change ur nikk
[quote]Initial trimis de manelesux
[B]
Pt.Livingjoke....sper ca erai beat..daca mai aud o data motivu cu "daca nu-tzi place nu asculta" sau "nu te potzi caca in gustu omului", fac pe dracu in patru shi ma duc pana la respectivu in casa.
msux,hani, listen, daca nu iti place , nu asculta, iar in gustul omului, bla bla. got it? ca ti-am trimis un mail kilometric si ma supar, daca nu inveti sa te porti civilizat cu mine. si vezi ca violenta in familie se sanctioneaza, mai nou.
[B]
msux,hani, listen, daca nu iti place , nu asculta, iar in gustul omului, bla bla. got it? ca ti-am trimis un mail kilometric si ma supar, daca nu inveti sa te porti civilizat cu mine. si vezi ca violenta in familie se sanctioneaza, mai nou.
- Eve
- Junior Member
Re: einstein,change ur nikk
Man, dupa ceva vreme in care am acceptat diverse explicatzii ale tampitzilor ce incercau sa se scuze pentru ca le place un anumit gen de muzica, sau, mai bine spus un fel de surogat al muzicii, "cantata" pe meleagurile autohtone (aka manele, dance, hip-hoape) am ajuns la o oareshce concluzie: ne batem capul degeaba. Se canta prost da' mult si se asculta in draci. De ce dracului incercam eu sa-i explic unui dobitoc, ce credea din tot sufletul ca "Gaz pe Foc" sunt nishte adevaratzi, ca sunt nishte ratatzi oridinari ce "sug banul prostului" cu doua asha-zise albume de tot pacatul scoase pe piatza? Pierdere de vreme! Sincer. Dupa o lunga perioada in care am tot incercat sa-i explic verishoarei mele (o pubertoasa plina de coshuri) ca nu-i nimic in neregula cu un rock adevarat la vremea lui, shi am prins-o in flagrant cu delictu'-n mana (o caseta cu Andre) mi-am dat seama ca singura shansa este sa-mi indop o pereche de cashti in urechi shi sa-mi bag ce-am mai sump pe lume in preferintzele celorlaltzi. Ca nu stam acu' sa-i "cultivam" pe totzi. Shi atata vreme cat Casele de Discuri... ma scuzatzi... maretzele case de discuri care se prea-ocupa cu promovatul muzicii bune in Ro dau pe piatza numai vome a la No Name sau AXXA doar ca sa mai scoata un ban din dobitocenia mioriticului ascultator de prostii (animal departe de a fi pe cale de disparitzie) nu avem nici o shansa. Nu ne mai ramane decat sa ne consolam cate o noapte pe plaja de la Vama Veche, ceva "combustibil", o chitara rece shi inca vreo 10 prieteni care shtiu sa aprecieze o muzichie de calitate.
"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
-
kris - Junior Member
ash
Initial trimis de kris
Man, dupa ceva vreme in care am acceptat diverse explicatzii ale tampitzilor ce incercau sa se scuze pentru ca le place un anumit gen de muzica, sau, mai bine spus un fel de surogat al muzicii, "cantata" pe meleagurile autohtone (aka manele, dance, hip-hoape) am ajuns la o oareshce concluzie: ne batem capul degeaba. Se canta prost da' mult si se asculta in draci. De ce dracului incercam eu sa-i explic unui dobitoc, ce credea din tot sufletul ca "Gaz pe Foc" sunt nishte adevaratzi, ca sunt nishte ratatzi oridinari ce "sug banul prostului" cu doua asha-zise albume de tot pacatul scoase pe piatza? Pierdere de vreme! Sincer. Dupa o lunga perioada in care am tot incercat sa-i explic verishoarei mele (o pubertoasa plina de coshuri) ca nu-i nimic in neregula cu un rock adevarat la vremea lui, shi am prins-o in flagrant cu delictu'-n mana (o caseta cu Andre) mi-am dat seama ca singura shansa este sa-mi indop o pereche de cashti in urechi shi sa-mi bag ce-am mai sump pe lume in preferintzele celorlaltzi. Ca nu stam acu' sa-i "cultivam" pe totzi. Shi atata vreme cat Casele de Discuri... ma scuzatzi... maretzele case de discuri care se prea-ocupa cu promovatul muzicii bune in Ro dau pe piatza numai vome a la No Name sau AXXA doar ca sa mai scoata un ban din dobitocenia mioriticului ascultator de prostii (animal departe de a fi pe cale de disparitzie) nu avem nici o shansa. Nu ne mai ramane decat sa ne consolam cate o noapte pe plaja de la Vama Veche, ceva "combustibil", o chitara rece shi inca vreo 10 prieteni care shtiu sa aprecieze o muzichie de calitate.
pe partea cu casele de discuri, imi permit sa spun ca panta este gresita; casele de discuri nu fac educatie, nu asta este scopul lor , ca nu sunt exclusiv case de cultura. sunt societati comerciale si mi se pare firesc sa scoata pe piata ce se vinde, in ideea de a scoate profit. nu merg cu pierderi planificate, chiar daca prin manele sau Andree, aduc mai degraba a case de cultura ale sindicatelor. in orice caz, nu le poti condamna ca sunt societati comerciale si vor bani. si daca banii se scot din nivelul scazut de cultura al oamenilor, este prea putin important. ii dai omului ce isi doreste. asa ca mi se pare totalmente gresit sa cauti sansa reeducarii la casele de discuri.
- Eve
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma