(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde J'adore » Sâm Iun 07, 2003 12:32 am

Sellene, pai eu recunosc ca sunt lutza, si recunosc ca mai am de crescut, dar vezi tu, daca nu ma uitam la detalii utilizatori nu iti dadeam 18 ani. Trust me esti lutza ;)
Si vezi daca erai asa de matura pe cat te crezi, nu intrai in battle/protective mood din cauza unei fetite imature :ham:
Si trust me on this one too....eu sunt pe forum de mai mult timp decat tine, asa ca recunosc mai repede o lutza,si am dreptul sa imi dau cu parerea ;)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde SELLENE » Sâm Iun 07, 2003 12:37 am

dapp..... tu stii mai bine nightwhiso '.Cum se zice " o lutza intotdeauna recunoaste o alta lutza "...:D

Jaded,imi pare rau ca un simplu mesaj a degenerat intr-un mod atat de neplacut ,sincer... totusi nu am inceput eu insa acest ' battle'(jokkin', right ?:eek: ).Tocmai pentru ca sunt mai matura o sa renunt eu sa mai postez...

P.S cuvantul pace nu-ti zice nimic?....
"The stupid neither forgive nor forget ,the naive forgive and forget ,the wise forgive but do not forget ."Szasz
SELLENE
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Iun 07, 2003 12:37 am

:o :A :A :A avantaj jaded. da-le la cap. mama lor de lutze noi...

later edit: alo!? d'soara...las-o balta.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde J'adore » Sâm Iun 07, 2003 1:20 am

[/QUOTE]Jaded. One advice 'get a life ,girl !'[/QUOTE] Sellene, I do have a life, a great one, dar vezi iarasi imi dovedesti ca esti imatura pt. varsta ta, si mai esti si la facultate, si da ai intrat in battle/defense mode.
Ce zici si ce faci..........
p.S. eu nu am inceput nici un battle, eu faceam misto, si tu ai ai intrat in battle/defense mode
J'adore
Junior Member

huh ?..

Mesajde SELLENE » Sâm Iun 07, 2003 1:32 am

nici nu se mai merita sa raspund ...:bye:
"The stupid neither forgive nor forget ,the naive forgive and forget ,the wise forgive but do not forget ."Szasz
SELLENE
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Iun 07, 2003 1:43 am

Cand bagatzi si voi un zambaretz care spune "ssssshhhht" ducand degetul la gura?:p
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Tot stadionu', sa cante tot stadionu'...

Mesajde bhuttu » Sâm Iun 07, 2003 2:16 am

Sunteti penibile...

Muie lutze, muie lutze, hei, hei
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cubu » Sâm Iun 07, 2003 2:33 am

Bah, asa se intampla de fiecare data cand eu sunt in weekend acasa... Mai bine ramaneam la Bucuresti, mama ma-sii!!! Sa pierd eu asemenea meci... Oricum, Jaded sa stii ca sunt mandru de tine... Si de doamna :p Silvia care a arbitrat meciul corect... Adica in favoarea cui trebuia...

Iar acum un anunt important: daca moshu va binevoi sa-mi indeplineasca o mare rugaminte de-a mea, lutzele de pretutindeni + Nicholas a.k.a. Alex vor avea parte de o mare bucurie... Fiti doar atenti la numarul meu de mesaje maine...

vali, as fi venit eu la tine in 17, dar am auzit ca liful nu vrea sa urce pana la 6... Cica trebuie cheie din aia de acces... Tu cum ai facut rost de ea?

Nicholas, fraza curenta o s-o vezi in fiecare post al meu de aici pana in momentul in care imi raspunzi la intrebarea pe care ti-am pus-o pe "Generalitati"... Si vreau dovezi...

later edit: J-j-j-jaded, simte-te bine, ai facut-o pe Sellene sa posteze pe "Having a bad day"...
indescifrabil
cubu

goe

Mesajde dinu » Sâm Iun 07, 2003 3:02 am

Vedeti ca sunteti proaste amandoua ?
dinu
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iun 07, 2003 4:19 am

toate trei sunt

am asteptat un pm d ela naitwish sa bem o cola si nimic...
some people deserve to die
vali

Mesajde RooT » Sâm Iun 07, 2003 7:36 am

Mere mai bine siteul ?
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde darkshines » Sâm Iun 07, 2003 10:00 am

m-am trezit. aseara. banchet. 5 AM. ma duc sa ma culc la loc.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Sâm Iun 07, 2003 12:32 pm

lol ioano, si eu m-am trezit acu'
Banchet de banchet in Calise, cu toate clasele de a 8a.
Atmosfera: incendiara
Fetele : mai sexy si mai curve ca niciodata
Mancarea : geniala
Profii : anti-betie
Colectivul sefilor de promotie : incredibil de simpatic
Muzica : de cea mai inalta calitate

adevarul

Atmosfera: de kkt
Fetele: mai kitch-oase ca niciodata
Mancarea : o carne tare pe care nu a mancat-o nimeni
Profii: beti toti
Colectivul sefilor de promotie: mai fudul ca de obicei
Muzica: 70% manele&latino, 20% etno, 10% techno ..

A fost cam de kkt, stau 5-10-15 manele, nu se mai opreau, si baga una latino, lol, ma duc si eu... incep sa dansez bla bla, si baga o manea ceva de genul :

***ITI LING TALPILE-SHAI DE RIRI DAM- CE GUSTOASE ESTE BUZELE-SHAI DE RIRI DAM-HEP-HOP-HEP***

sau

***CE FRUMOASA E GAGICA TA, DAR NU E CA A MEA, NU MA MAI FACE SA SUFAR... OOOOOO***

si dj-ul facea
- " pentru toate fetele maneliste!!" (si ele chiuiau de rupeau)
- "pentru toate fetele perverse!!" (mai rau!)
- " pentru toate fetielie sexy si frumoase" (deja primeste huiduieli)

Eu am stat cu grupul meu de 10 persoane cu care am stat si la banchetul de scoala, am mai intrat in sala, parca eram beti, incepusem sa dasam pe techno, si ne durea capu' de la manele, si ne intrebam cand dracu se termina...

Am stabilit sa ne intalnim dupa capacitate la o petrecere mai mishto ... :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 07, 2003 1:07 pm

eu am aflat live prin telefon detalii despre banchetul lu' darky. voua a omis sa va spuna o gramada de lucruri interesante si importante. ;)

he,he..eu cand am fost a 8 a am facut un jaf de banchet. s-a facut in scoala. nu au fost decat prajituri , nici o alta mancare. pe atunci nu existau cd-uri sau computere. a venit un coleg cu casetofonul si am ascultat : Depeche Mode , Snap , Albano & Romina...etc.
aa....si am avut si Coca Cola la 0,2 l. sticla d'aia grasutza. abia aparuse. de bateam ca chorii pe ele. ce marfa era Cola atunci.

banchetul de liceu..in clasa a XII a ...a fost mult mai marfa. l-am facut la hotelu' lu Steaua , unde fac ei cantonamentele in Bucuresti..prin Drumu Taberii , daca stiti. si tocmai atunci erau si baietii in cantonament. m-am salutat cu Nea Tzitzi si cu Iosif Rotariu.

am facut si concurs de dans sportiv. eu am cazut cu una care era nebuna..si in timpul liceului si-a taiat de vreo 5 ori venele. mereu o vedeai bandajata la maini.

am baut si am mancat pe saturate. coniacuri , vinuri alese , ce a vrut pula mea.

am stat pana la vreo 3 AM....ca pe urma era emci in NBA si am venit de urgentza acasa. era finala dintre Utah si Chicago. pula mea....asa am facut eu banchetele.

cand o sa termin facultatea....ma duc si ma imbat de unul singur. nu vreau nici banchet , nici pe nimeni in preajma. imi iau o sticla de whisky si o beau eu singur....dupa care ma culc.

asta o sa fac.

sa povesteasca si altii despre banchetele lor !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Iun 07, 2003 1:18 pm

ce facem gabytule? ne tragem de sireturi?

adu-mi aminte mosh cand iau pozele de la developat sa ti-l arat pe alin cand isi bora matele in coltul unei bai din sala de net. si binenteles, o poza cu mine si cu el cand ma calca pe picioare aaa adica dansam.

pies: am baut e-adeverat, dar domnu' politist, eu nu sunt beaaaaat...

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde J'adore » Sâm Iun 07, 2003 4:51 pm

:hehe:

on my mind: in 4 ore am avionul,in 2 ore plec, si am 2 escale in loc de una...damn :(
eye-ule da petrecere, ati scapat de mine pt. cateva zile :o
J'adore
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iun 07, 2003 5:01 pm

Initial trimis de Gabyzzu
Fetele : mai sexy si mai curve ca niciodata

unde, unde???

gigi, nici o andreea balan, nimic, numa manele??? cum oi fi suferit tu in adancul sufletzelului tau al amic si nevinovat :D
vali

Mesajde gabuba » Sâm Iun 07, 2003 5:50 pm

evriuer...

da, o mare tristete mi s-a incolacit in suflet atunci cand dj-ul striga : "hooopa! seara manelistilor perversi!"... :hehe:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Iun 07, 2003 6:14 pm

Vreau sa-mi iau un pitbull.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iun 07, 2003 6:18 pm

eu vreau s aimi iau un pitbull care sa muste manelisti
vali

Mesajde gabuba » Sâm Iun 07, 2003 6:41 pm

xtina, crazy babe, andreea pisoi - pazea!

u rasiert Anfang Machen viel Kokain, nicht, verkauft den FERNSEHAPPARAT. dann sie wird wahnsinnig: "u betí¤ubt nicht der Mann u. u nur wanna ist war gewesen und anales Geschlecht" und sie ist. der beste Teil verschwindet, daíŸ sie schlechte Ursache gefallen ist, die SIE Ihnen verlí¤íŸt ...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Sâm Iun 07, 2003 6:43 pm

M-am intors in sfarshit de la meditatii,impreuna cu o prietena....oricum saraca maditatoare incerca sa scape de mine.....o,ghici ce faceam io cand eram mica shi aveam meditatii cu unu' (dragutz): ii spuneam io: "N-ai vrea sa pleci?Ca oricum shtiu ca nu-ti face placere sa faci engleza cu mine...uite.." shi ii aratam usa...shi ala pleca shi ii spunea mameni mele: "Sa shtiti ca nu se poate discuta cu ea.....(vb de mine.. :) )...e incapatanata shi m-a rugat sa plec"...shi io l-am condus afara...lol...shi-apoi m-a "omorat" tata :)

Shi alta chestie din asta....venise la noi in vizita un prieten de-al familiei..ala venise de prin America....(eram mica ...chiar foarte mica.... :D )...shi..am vb eu cu el..m-am dat pe langa el ...pana cand :) :D l-am mushcat de kur....vb serios.....n-am avut ce face.. :)
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iun 07, 2003 6:48 pm

titino: de ce mi-au copiat vechea semnatura?! ce tu nu ai personalitate? :mad: :D

scuze ca nu am facut un later edit, dar vroiam sa vada mesaju: e prima abatere, nu se va mai repeta...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nocturna » Sâm Iun 07, 2003 7:15 pm

Initial trimis de vali
am asteptat un pm d ela naitwish sa bem o cola si nimic...

vali, io inteleg ca poza atasata de moshu' ti-a excitat curiozitatea, mai mult decat era cazu *p, da' totusi mah...sunt om serios, nu beau cola! :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Titina » Sâm Iun 07, 2003 7:18 pm

titino: de ce mi-au copiat vechea semnatura?! ce tu nu ai personalitate? :mad: :D

Ce veche semnatura bah??
Bine,....io nu shtiam ca shi tu ai avut semnatura aia...deci am scuza.....semnatura mea de fapt era refrenul din Christina Aguilera-Reflection :D deci nu cred ca ai avut tu acea semnatura..mi-o schimbam oricum...
PS: La ce te refereai cu fraza "x-tina,......-pazea"?Dak te refereai la ce-a zis Vali inainte cu pitbull-ul shi cu manelishtii...sa shtii ca io urasc manelele... :p
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iun 07, 2003 7:32 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

io urasc manelele... :p

dar stiiiim cu totii asta ...:cool:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Andreea Pisoi » Sâm Iun 07, 2003 9:47 pm

xtina, crazy babe, andreea pisoi - pazea!

u rasiert Anfang Machen viel Kokain, nicht, verkauft den FERNSEHAPPARAT. dann sie wird wahnsinnig: "u betí¤ubt nicht der Mann u. u nur wanna ist war gewesen und anales Geschlecht" und sie ist. der beste Teil verschwindet, daíŸ sie schlechte Ursache gefallen ist, die SIE Ihnen verlí¤íŸt ...

OFF Topic: Gabyzzu, ejti atent, ca de obicei! 10x pentru k te-ai gandit si la tine [Omitem faza ca-s ultima pe lista :rolleyes:!].
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Iun 07, 2003 11:55 pm

Moshule, acum ca ai facut forum de medicina si sanatate, cine o sa scrie pe el si ce?
Ma indoiesc ca avem doctori, psihologi si psihiatri care sa-si piarda timpul pe forum! ;i
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde dinu » Dum Iun 08, 2003 12:18 am

Io o sa ma ocup de partea spirituala, prestand spovedanii pe forum. Pe pm. Si va voi ierta toate pacatele. Pe Mosh am sa-l las chiar sa bage capu' sub patrafir :D .
dinu
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Iun 08, 2003 12:24 am

Moshule, da' tu n-ai facut banchet de clasa a XII - a ca mine... doua zile la "International" Sinaia... Sa vezi ce a fost in hotelul ala dupa masa festiva... Numai oameni beti, boraturi, urlete, cioburi, etc... Bineinteles ca s-au dat chefuri prin camere, futaiuri la greu dupa, cred ca daca ieseai pe hol si strigai ca vrei sa te futi, veneau cate 10 pe tine deodata... Cea mai dura faza a fost cu profu' de informatica, care dormea in camera cu o alta profa de informatica si cu una din secretare... Noi cum stateam la etajul doi si tocmai eram pe casa scarii, auzim de sus o voce de om beat muci care ne spune: "Bah... voi stati la doi, eu stau la doua bai fraierilor!!!"

Nicholas, fraza curenta o s-o vezi in fiecare post al meu de aici pana in momentul in care imi raspunzi la intrebarea pe care ti-am pus-o pe "Generalitati"... Si vreau dovezi...
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati