tip(a) beton sau inteligent(a)???
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
tip(a) beton sau inteligent(a)???
nu se refera strict la muzica, dar e o intrebare care am pus-o tuturor prietenilor mei. Ce-ati alege dintre un tip(a) care arata beton, dar prost(a) de da in gropi si un tip(a) care e totusi simpatic(a), dar si foarte inteligenta?
- aelyus
- marinela_iasi
- Junior Member
Totushi.......tu shtiai ca eshti pe un site de ...muzica? :p
Hai sa raspund totushi:
1.fetele doar frumoase shi fara pic de creier sunt "de relatii scurte"....adik sunt folosite doar de f****
2.iar alea shi cu cap.....sunt de relatii mai lungi.......shi sunt mai apreciate.....
Dar cred c-ai uitat ca exista shi fete shi cu cap shi frumoase.. :p
Hai sa raspund totushi:
1.fetele doar frumoase shi fara pic de creier sunt "de relatii scurte"....adik sunt folosite doar de f****
2.iar alea shi cu cap.....sunt de relatii mai lungi.......shi sunt mai apreciate.....
Dar cred c-ai uitat ca exista shi fete shi cu cap shi frumoase.. :p
- Titina
- Junior Member
Pai daca arata beton si el si creierul ce sa fac cu el? Il pun in rama?
Frumos si inteligent exista? Aleg pe ala.
Iar pe cine e convins ca frumusete+inteligenta apartine numai sexului barbatesc (si vorbeste doar ca sa se afle in treaba), nu-l consider nici doua secunde. Urasc misoginii si inginfatii.
Frumos si inteligent exista? Aleg pe ala.
Iar pe cine e convins ca frumusete+inteligenta apartine numai sexului barbatesc (si vorbeste doar ca sa se afle in treaba), nu-l consider nici doua secunde. Urasc misoginii si inginfatii.
-
Ire - Junior Member
Initial trimis de Love2Fly
despre ce vorbesti? Sau iti plac SF-urile?
Vorbeam despre fetele care au minte....la asta ma refeream "cu cap".....lol......
PS: Nu ma omor dupa SF-uri....faza-i ca mi se par plictisitoare...chiar dak suna cam ciudat

- Titina
- Junior Member
Re: tip(a) beton sau inteligent(a)???
Initial trimis de aelyus
nu se refera strict la muzica, dar e o intrebare care am pus-o tuturor prietenilor mei. Ce-ati alege dintre un tip(a) care arata beton, dar prost(a) de da in gropi si un tip(a) care e totusi simpatic(a), dar si foarte inteligenta?
...mai bine sunai la mihaela tatu si o intrebai pe ea..
eu aleg frumoasa si (suficient de) desteapta.. ca mai sunt si din astea... putine da sunt..;P
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
no offence
prefer baiatul cu mai putina frumusete dar care sa fie copt la minte... dar daca exista si frumusete si creier... ceea ce nu am intalnit inca....... atunci aia ar fi optiunea mea...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
stii ,as alege pe ala urit dar destept ,numai ca faza cu broscoiul care se face print este o scorneala ,deci mai bine nu risc:no:
- pichipontz
- Junior Member
poate ca exista chiar si oamnei atat frumosi cat si destepti...Si atunci ce rost mai are threadul asta?
- The Baby Girl
- Junior Member
Re: tip(a) beton sau inteligent(a)???
ce dreaq sa faci cu cineva deshtept shi varza la capitolul gandire?!!?
il tzii de ambalaj pe langa tine?? shi unde mai pui ca sunt mom. cand trebuie sa gandeshti pt. ea/el...
il tzii de ambalaj pe langa tine?? shi unde mai pui ca sunt mom. cand trebuie sa gandeshti pt. ea/el...
- B_zkita
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii