Andra

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Andra

Mesajde diana » Dum Iun 08, 2003 9:25 am

Va place?
diana

Mesajde Titina » Dum Iun 08, 2003 9:34 am

Nu prea-mi place.......arata nashpa rau de tot shi......doar unele melodii ale ei sunt...hai sa zicem acceptabile........
Ma oftica faptul ca a luat shi premiul ala la Mtv ptr cea mai buna voce feminina...sau ce era.....
Titina
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Iun 08, 2003 9:34 am

NU
Unregistered

Mesajde Weirda » Dum Iun 08, 2003 9:54 am

:bleah: :bleah: :bleah:
;B ;B ;B understand me?!
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Dum Iun 08, 2003 10:29 am

Mie sincer nu prea imi place ..Andra...o singura piesa imi place "In noapte ma trezesc" in rest...PAUZA!!:p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

parerea mea

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Iun 08, 2003 10:50 am

Am impresia ca Andra asta are vreo 16-17 ani. Mi se pare de prost gust, nu numai din punct de vedere muzical, ci si de felul cum se imbraca.Umbla prea despuiata si incearca sa ararte ca la 20 de ani. Are fitze de vedeta si nu-i frumoasa deloc.

Sigur o sa ajunga o a doua Anda Adam.:bleah:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Re: parerea mea

Mesajde Titina » Dum Iun 08, 2003 11:09 am

Initial trimis de dEpEchEmIND
de felul cum se imbraca.Umbla prea despuiata

Da........shi mai shi zicea Andra ca cica "Nu pot sa sufar hainele cu multe decolteuri...mi se par prea indecente.." Lol........
Titina
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Iun 11, 2003 2:21 am

nu imi place.. deloc.. nici aspect nici muzica... in noapte ma trezesc... versuri idioate.. clip naspa... stil vestimentar complet aiurea pentru cei 17 ani ai ei... e prea vulgara..
nota 2
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

ha!

Mesajde toma_lusa » Vin Iun 13, 2003 7:42 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Nu prea-mi place.......arata nashpa rau de tot shi......doar unele melodii ale ei sunt...hai sa zicem acceptabile........
Ma oftica faptul ca a luat shi premiul ala la Mtv ptr cea mai buna voce feminina...sau ce era.....
draga tu crezi ca premiile la MTV se dau pe ochi frumosi?imai reflecteaza putin.Si ce daca te oftica pe tine?ce treaba ai tu cu muzica?
toma_lusa
Junior Member

fis!

Mesajde toma_lusa » Vin Iun 13, 2003 7:45 am

Initial trimis de SiMiCs
Mie sincer nu prea imi place ..Andra...o singura piesa imi place "In noapte ma trezesc" in rest...PAUZA!!:p

asta inseamna ca nu ai ascultat-o niciodata cu atentie.tocmai ca prima piesa nu e asa grozava,pt ca nu-i pune voce in valoare.asa ca deschide urechile.
toma_lusa
Junior Member

dar tu?

Mesajde toma_lusa » Vin Iun 13, 2003 7:48 am

Initial trimis de Crazy Babe
nu imi place.. deloc.. nici aspect nici muzica... in noapte ma trezesc... versuri idioate.. clip naspa... stil vestimentar complet aiurea pentru cei 17 ani ai ei... e prea vulgara..
nota 2
draga cine esti tu ca sa dai note unei tipe care sigur e de 100 de ori mai desteapta ca tine.esti cumva critit cu definitivat si nu mi-am dat eu seama ?mai bine tine-ti gura.
toma_lusa
Junior Member

wow!

Mesajde Weirda » Vin Iun 13, 2003 8:41 am

s-a umplut formul de critici, aparatori ai acestei "dive" ;m si cunoscatori in ale muzicii... daca asta e parerea noastra,nu inteleg de ce ar incerca cineva sa ne faca sa ne-o schimbam si sa arate cat de "inteligent" este, cat de bine se pricepe in muzica...
oricum,andra ramane aceeasi persoana cu sau fara parerile noastre... :o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Re: dar tu?

Mesajde Unregistered » Vin Iun 13, 2003 8:46 am

[quote]Initial trimis de toma_lusa

E o piesa a trupei Antract.. Ii zice " Esti frumoasa... " Continuarea te las pe trine sa o descoperi. Ideea e simpla - daca vrei sa auzi si sa citesti numai de bine despre fatza asta, n-ai decat sa faci un fan club. In caz contrar trebuie sa te astepti si la critici de vreme ce ai cerut parerea publicului larg... Care de cele mai multe ori este cel mai fin critic.
Unregistered

Re: Andra

Mesajde RalucaB » Sâm Iun 14, 2003 9:52 pm

Initial trimis de diana
Va place?

NU
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Iun 14, 2003 10:23 pm

Umbla prea despuiata si incearca sa ararte ca la 20 de ani. Are fitze de vedeta si nu-i frumoasa deloc.

Sigur o sa ajunga o a doua Anda Adam.:bleah:

nu anda adam... voi nu vedeti ca o copiaza de numa' pe jenifar lopez? eh, numa' ca hainele ei is cu vreo 99% mai ieftine decat ale jeniferei... si mai are ceva celulita de pus la fund...

nu-mi place andra:silly:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Iul 21, 2003 8:52 pm

Andra mi se pare ca are o voce fenomenala si este pacat ca lumea de rand nu isi poate dea seama si nu o poate aprecia cum ea ar trebui sa fie apreciata. Nu am vazut-o niciodata caci traiesc in spania dar am auzit o data de ea cazual si mi sa parut ca are niste melodii f. bune pe langa ce porcarii am mai auzit si eu in muzica romaneasca si premiul ala de la mtv la luat pe merit chiar ca are o voce splendida!!!
cineva a mentionat ca este vulgara si ca se imbraca prost si este urata dar eu ma intreb....dece dracu amestecatii terenu profesional cu fizicul!! poate n-o fi prea frumoasa ce sa zic nu stiu dar in meseria asta merita un 10!!!!!!
Unregistered

Mesajde ana » Lun Iul 21, 2003 8:53 pm

Andra mi se pare ca are o voce fenomenala si este pacat ca lumea de rand nu isi poate dea seama si nu o poate aprecia cum ea ar trebui sa fie apreciata. Nu am vazut-o niciodata caci traiesc in spania dar am auzit o data de ea cazual si mi sa parut ca are niste melodii f. bune pe langa ce porcarii am mai auzit si eu in muzica romaneasca si premiul ala de la mtv la luat pe merit chiar ca are o voce splendida!!!
cineva a mentionat ca este vulgara si ca se imbraca prost si este urata dar eu ma intreb....dece dracu amestecatii terenu profesional cu fizicul!! poate n-o fi prea frumoasa ce sa zic nu stiu dar in meseria asta merita un 10!!!!!!
ana

Mesajde monk » Lun Iul 21, 2003 8:56 pm

huuuuuuuuuuuaa !!!!

m.U.E ..... de kkt .... cea mai de kkt :bleah: :bleah: :moon: :moon: :M :M ;B ;B

Clear enoungh ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Lun Iul 21, 2003 9:41 pm

sunteti niste ratati, cu pretentii la statul de useri!
nu vedeti cum va rotiti toti in acelasi cerc? niste prosti toti!
de ce nu zice nimeni nimic de vocea ei? cate soliste din ro au voce ca ei? sunteti varza cu carne, retardati fara diploma! :mad:

nu ca altceva in afara de vocea ei, mi-ar place, dar voi sunteti de kkt pur si simplu!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unregistered » Lun Iul 21, 2003 9:43 pm

kkt esti tu habar nai tu ce inseamna muzica adevarata!! hahaha hai sa vedem ce "mari cantaretii" ascultii tu draga????
Unregistered

Mesajde gabuba » Lun Iul 21, 2003 10:03 pm

1.invatza draq sa scrii! ce? nu te-au primit la scoala ajutatoare?
2.ce mortii ma-tii de legatura are muzica adevarata, adevaratii solistii, hainele si machiajul Andrei cu vocea sa?
3.nu te fute pe tine grija ce artisti ascult eu, si citeste mesg pana la capat
4.mai du-te-n pizda ma-tii de handicapata mental ce te-a facut ma-ta (sau eprubeta, altfel spus) .

pt ceilalti useri: sorry, da' cand vad atata idiotenie imi cam ies din fire :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde britney4you0 » Lun Iul 28, 2003 1:10 am

Deci vreau sa va spun ca am vazut-o in conert LIVE si are o voce atat de puternica si de ........... nu am cuvinte!!!

Dupa mine Andra, Paula Seling si Nicolo sunt cele mai mari voci romanesti ale momentului!!!!!
britney4you0
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Iul 28, 2003 3:57 am

Mey,recunosc care are voce buna si puternica,poate canta oricand live dar...arata nasol...Nush ,are ceva care o uratzeste!
Poate multi nu`s de acord cu mine...da` am vazut`o face2 face si mi s-a parut ca are un stil naspa de a se imbraca.
In rest,e de treaba!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

pt. toma_lusa

Mesajde Hades » Lun Iul 28, 2003 4:27 am

ok, o sa ma enervez:

'ce treaba ai tu cu muzica?' -> AM EU TREABA FRATIOARE SI ITI ZIC CA FATA ASTA A AJUNS UNDE E FIINCA A STIUT SA O SU**, TE ASIGUR, SI ARATA SI CA KURU(cacofonie intentionata!!!), VOCE DE UNDE. AI TREABA CU MUZICA??? SUNT SUTE DE FETE MULT MAI FRUMOASE, DESTEPTE SI PLINE DE TALENT IN TARA ASTA, DAR FARA RELATII. AM INTALNIT O FATA PE NET CARE VREA SA CANTE... SI AM INTREBAT-O DE CE NU CANTA... STI CE A RASPUNS??? NU ARE RELATII!!! FIICA PE ASTA SE MERGE LA NOI. INCA O DOVADA CA PRODUCATORII ROMANI(BURTOSI, URAT MIROSITORI, BULANGII, LAB*** SI... MAI CONTINUATI VOI LISTA) SPONSORIZEAZA NON-TALENTELE, ASTA E...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Unregistered » Mar Aug 12, 2003 9:21 pm

Initial trimis de ana

Si mie imi place ANDRA si as vrea sa stiu unde pot gasi un Fan club Andra. Eu locuiesc in SUA dar am plecat de vreo 7 luni din Romania. Poate ca Andra nu e prea frumoasa sau uneori se imbraca cam vulgar dar pe mine nu ma intereseaza asta. Vocea ei este fenomenala si putine cantarete in Romania au vocea ei. Eu apreciez muzica nu vocea. De aceea imi place de asemenea Mariah Carey. Este vulgara dar are voce.
Unregistered

Mesajde monk » Mar Aug 12, 2003 9:29 pm

Initial trimis de Gabyzzu

nu ca altceva in afara de vocea ei, mi-ar place, dar voi sunteti de kkt pur si simplu!

preiau legatura ...

zise Gabyzzu din fundul carutzei ...
Tu ai ascultat vreo data MUZICA adevarata ... ca asa la voce oricine poate sa fie bun, dar trebuie sa stie sa o foloseasca . Vocea nu e neaparat ca sa canti ... mai exista si "functia" de vorbit ...

pentru dumneavoastra,
corespondentul din teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Mar Aug 12, 2003 9:53 pm

Imi place vocea ai, dar nu si piesele.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

re mai imi place noua ta melodie andra :)

Mesajde DiAvOlO^ » Lun Aug 25, 2003 3:32 pm

dac ai vazut mesajul meu andra trimie-mi un mail la diavolo00@medscape.com si mai vb k
te pup dulce Alex din raposta moldova
DiAvOlO^

Mesajde vali » Lun Aug 25, 2003 3:36 pm

some people deserve to die
vali

Mesajde Jofir » Lun Aug 25, 2003 6:37 pm

Umbla prea despuiata si incearca sa ararte ca la 20 de ani. Are fitze de vedeta si nu-i frumoasa deloc.

Esti nebuna???!!! Tipa e al naibii de buna de pula
Jofir

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii