Ati face o relatie cu o ''BATRINICA''?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Ati face o relatie cu o ''BATRINICA''?

Mesajde ROBAKITA » Dum Iun 01, 2003 8:58 am

Despre casniciile cu ''fetitze'' cu cei mai in virsta ,sint deja foarte cunoscute,dar o noua moda isi deschide ''aripile'' in lumea 'babutzelor'' si a ''tinereilor''.
Ati ''face'' o relatie cu o ''batrinica'' ,luand ca exemplu relatie dintre Madonna si Gay Richie,netanind cont de averea ei ,asta in cazul in care ar exista,sau ai fi un ''tatic'' bun,in cazul in care ar avea copii,iar daca nu, ati ''proiecta'' unul,semnificand dragostea care va uneste.
Ce parere aveti despre astfel de casnicii si care credeti ca ar fi viitorul lor,tinand cont ca cea mentionata si alte multe altele au rezistat in timp.:)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Iun 02, 2003 12:52 pm

relatie?adica mai mult de 1 noapte -2?nu cred.
cu 7 ani mai mare merge?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 02, 2003 4:06 pm

Etee nu! Eu as lua una batrina tare...de vreo 30 ani..:D

Va da-ti seama ce experienta ar avea la pat???
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Iun 08, 2003 2:41 pm

Depinde cat de "Batranica"... :) Daca ar fi la 90 si ceva de primaveri si ar avea o avere mult, mult peste a mea, as lua-o de nevasta (sa fie fara copii si sa-mi ramana mie). Daca la femei merge faza, de ce sa nu o fac si eu (mai ales ca nu tre' sa sug nika)

am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Iun 08, 2003 4:09 pm

mah... scuze pentru postul anterior, eram beat, ca si acum :D

Ideea e ca m-ash arde cu o batranica daca ar fi foarte perversa si ar avea pana in 35 de ani. N-ash vrea sa am o relatie cu una, asta-i clar. Cu una care are cu 1-2 ani mai mult decat mine, poate... dar mai mult e exclus.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Lun Iun 09, 2003 2:27 pm

Initial trimis de genicon
Depinde cat de "Batranica"... :) (mai ales ca nu tre' sa sug nika)

am zis

Genicon,nu trebuie sa sugi nik...dar de lins ce vei face:D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde BEATMAN » Mie Iun 18, 2003 1:37 pm

O batranica
MILF MILF MILF MILF MILF
Merge SI DE 45 da sa nu fie grasa si sa nu aiba barba
BEATMAN
Junior Member

Mesajde Salma » Mie Iun 18, 2003 3:40 pm

In situatia data e foarte importanta "batranica", adica eu stiu femei care la 30 de ani arata si se comporta ca la 25, pe cand unele de 25 arata si se comporta ca la 30, daca nu si mai mult.In plus, dupa o anumita varsta incepi sa ai putina minte, nu ca pustoaicele de 20 de ani care viseaza cai verzi pe peretzi, si stii mai bine de ce are nevoie un barbat (nu neaparat din punct de vedere sexual, ci mai mult afectiv). Si apropo de intrebarea lui marian jan "cu 7 ani mai mare merge" iti spun eu: MERGE!
Salma

Mesajde eyewitness » Mie Iun 18, 2003 3:59 pm

bah fratilor daca toti vreti numa pan la 30-35 de ani pe alea mai puriile cine le mai fute bah? las ca le iau io bah ...harem imi fac sa mor io.
eyewitness

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Iun 18, 2003 7:38 pm

Initial trimis de Salma
eu stiu femei care la 30 de ani arata si se comporta ca la 25
eu stiu unele de 30 de ani care si gandesc ca la 25 de ani ;)

Initial trimis de eyewitness
pe alea mai puriile cine le mai fute bah?
tati, tati... ce-s alea puriile?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Iun 19, 2003 10:44 pm

O relatie cu o "batranica" e foarte comoda dpdv al "tinerelului". De cele mai multe ori ea e cuplata (casatorita) deci scapi de
- telefoane, mesaje si "atentii" zilnice,
- "fatza de dimineata" - daca a sarit de 30 de ani sunt mari sanse ca respectiva fatza sa fie foarte buhaita.
- scosul prin localurile din oras (va fi absolut normal sa o scoti la vreo cabanutza in afara orasului unde in functie de buget si timpul probabil ai de ales intre inchiriatul unei camere, bancheta din spate a masinii sau ogoarele patriei)
In afara de astea mai sunt o gramada de avantaje, daca stai sa judeci la rece te cam pishi pe toate copchilele pline de fitze din jur (desi au carnitza asa de frageda.....)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Nanuka » Joi Iun 26, 2003 11:29 pm

Initial trimis de bassplayer
O relatie cu o "batranica" e foarte comoda dpdv al "tinerelului". De cele mai multe ori ea e cuplata (casatorita) deci scapi de
- telefoane, mesaje si "atentii" zilnice,
- "fatza de dimineata" - daca a sarit de 30 de ani sunt mari sanse ca respectiva fatza sa fie foarte buhaita.
- scosul prin localurile din oras (va fi absolut normal sa o scoti la vreo cabanutza in afara orasului unde in functie de buget si timpul probabil ai de ales intre inchiriatul unei camere, bancheta din spate a masinii sau ogoarele patriei)
In afara de astea mai sunt o gramada de avantaje, daca stai sa judeci la rece te cam pishi pe toate copchilele pline de fitze din jur (desi au carnitza asa de frageda.....)

De ce ai tu impresia ca o femeie la 30 de ani este buhaita?..eu una nu prea cred..n-am 30 de ani..am 20..dar cunosc o gramada de femei la 30 de ani care arata superb....si sincer o femeie la varsta asta nu cred ca e purie...pt mine purie inseamna cam la vreo 40 45 de ani..
parerea mea
Nanuka

Mesajde SOD » Vin Iun 27, 2003 12:37 am

eu aveam 19,iar ea 38.ma incadrez in barem?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Salma » Vin Iun 27, 2003 8:39 am

Mai copii, hai sa va zica tanti neshte "babutze" d-astea sarite de 30 de ani, bleah!

Salma Hayek
Jenifer Lopez
Halle Berry
Elizabeth Hurley
Catherine Zetta Jones
Nicole Kidman
Monica Belluci...si lista poate continua.

Nu-i asa ca nu v-ati atinge de ele nici morti?:D Si inca ceva: nu tre' sa fii star la Hollywood ca sa arati bine dupa 30 de ani.
Salma

Mesajde A-ZAPACIT » Joi Aug 14, 2003 1:21 am

Hai noroc !!!

Eu am 27 de ani , atunci cand am cunoscut-o pe doamna de 42 de ani aveam 26 de ani . Am trait impreuna 3 luni .Nu era dimineata in care sa nu avem " evenimente" . Alaturi de ea traiam senzatii unice .
Cateodata se vedea trecerea timpului pe trup , dar uitam de tot cand eram in mijlocul actiunii .
A-ZAPACIT
Junior Member

Mesajde Alds|hc_ » Mar Sep 09, 2003 4:47 pm

DECI!

batranica/tinerica nu conteaza, important ii sa arate bine, adica sa treaca prin shablonul meu de frumusete.

daca gasesc o bunocitate de 90 de ani care arata ca si Monica Barladeanu tzi clar ca ma bag in sama, un one night stand ceva..

Cunosc o tanti de vreo 50+ de ani, prietena buna, dar arata ca si la 30. cand avea 46 de ani nu ii dadeam mai mult de 26 s-o mentinut in forma ii profa de dans. Se poate si mai bine :) inca cred in tineretze fara batranetze si viatza fara de moarte :D

o batranica ca si Madona de exemplu merge clar. Madona ii buna inca.

Casniciile intre Miss NustiuCeAnotimp (22 ani) si multimiliardarul (99.99 ani) fosila in scaun cu rotile care o zis DA cu masca de oxigen pe fatza is doar pt bani si dureaza pana moartea ii va despartii cateva luni mai tarziu.
*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
Alds|hc_
Junior Member

Batranica la 30 ! :)

Mesajde deadraiser » Mie Sep 10, 2003 12:23 pm

Adica cu 3 ani mai tanara decat mine :(

Vaz ca p-aici notiunile de tanar sau batran depind mai mult de varsta aluia care-si da cu parerea, da' un lucru e clar: femeile mai mature le dau clasa la junioare la tot, in afara bineinteles de prospetime, fragezime si alte din astea.
Cu una ''batrana'' ( dar nu mai mult de 40-45 si sa arate bine) poti sa faci o gramada de experimente erotice, e mult mai dezinhibata si are initiativa, stie sa creeze atmosfera etc. Totusi, nu se poate generaliza, e chestie de gust pana la urma !
Asta e!
deadraiser
Junior Member

Mesajde alias_free » Joi Sep 25, 2003 1:51 pm

Daca are baba bani si nu are cu cine ii cheltui............mmmmm
poate ca as face-o odata!
alias_free
Junior Member

why not ?

Mesajde proXtu » Joi Oct 09, 2003 9:06 am

daca are pana in 40-45 shi arata bine atunci io zic ca merge o relatzie (la durata ei nu fac nici un pronostic :p) am cunoscut femei mishto la 40-45 de ani care ma atrageau mai mult decat nishte nashpeturi la 20-30, deci varsta nu e kiar asha de importanta. totushi, sa fim realishti, o relatzie prea lunga shi prea publica cu o tipa cu 10-15 ani mai mare nu poate exista, decat in cazuri exceptzionale, shi oricata dragoste ar exista, vine momentul cand ea are 50-55 shi el 35-40 shi atunci deiferentza se face simtzita mai rau... ea se indreapta spre batranetze shi el ii numa' bun :D
dar ar fi o kestie mai mult decat interesanta shi instructiva :p
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Înapoi la Sex