Cel mai antipatic user de pe forum
Sorry X-tina, dar nu-i vina mea ca te-au votat 10 useri. Cred ca trebuie sa ne luam la revedere de la tine pentru o perioada.:bye:
Sopra, tu esti a treia lutza care m-a votat?:con:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de Gabyzzu
fah!
Ai noroc (,) ca nu esti in top!
P.S. tu ai fost cea de-a doua persoana care si-a indreptat votul catre mine? sau ai votat-o pe titina? :con:
ai noroc, ca esti prost si ca atare esti lasat in pace.
da. te-am votat pe tine in final pentru ca macar x-uleasca incearca sa se mai abtina.
-
nocturna - Mesaje: 8725
dupa umila mea parere, de prost, atributul ar trebui adresat mamei tale si asta pentru ca te-a facut; in pizda ei!
bine ca esti tu desteapta!
- esti doar un kkt lipsit de importanta -
si e ultimul post pe care ti-l mai acord .
bine ca esti tu desteapta!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gabyzzule, imi pare rau ca nu te-am votat pe tine... Apropo, iti daruiesc un IGNORE... sa-l stapanesti sanatos...
Salma, iti multumesc din suflet pentru vot
E ca si cum am votat de doua ori... hehehe... Cat despre ceocolata Heidi, o meriti din plin... Sa-mi dai numarul de fax si maine la prima ora o ai pe birou...
Salma, iti multumesc din suflet pentru vot

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Portnoy
Salma, iti multumesc din suflet pentru vot![]()
Si eu sunt fericita ca ti-am facut o bucurie

-
Salma - Mesaje: 774
Eu am o propunere:
De acum inainte pe acest thread nu se vor mai posta decat motivele de antipatie care determina voturile catre userul ales!
Dac avetzi sa va injuratzi si sa va spunetzi alte lucruri care nu au legatura cu subiectul, facetzi-o pe "(((say what's on your mind...)))" sau pe PM!
Subiectul asta a degenerat in ultimul hal!
De acum inainte pe acest thread nu se vor mai posta decat motivele de antipatie care determina voturile catre userul ales!
Dac avetzi sa va injuratzi si sa va spunetzi alte lucruri care nu au legatura cu subiectul, facetzi-o pe "(((say what's on your mind...)))" sau pe PM!
Subiectul asta a degenerat in ultimul hal!

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Ti-am mai zis
Pai bai Vali, ti-am mai zis eu...ca admin esti nashpa....esti prea TIRAN:) si faci numai cum vrei tu....insa ca simplu user esti tare asha se explica si faptul ca la admini ai fost votat iar aici nu!:)
Sau ma rog....:con: poate stiu altii mai bine adevaratele motive.
p.s: Si totusi eu cand capat macar un vot? Hai va rog eu! Ce? sunt prea "de treaba"?
Sau ma rog....:con: poate stiu altii mai bine adevaratele motive.
p.s: Si totusi eu cand capat macar un vot? Hai va rog eu! Ce? sunt prea "de treaba"?
-
Love2Fly - Junior Member
Votat Gabyzzu, pentru ca e prost, pentru ca merge la Sepultura fara a avea vreo treba, pentru ca s-a luat de Nightwish (care asculta metale) etc.
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
2156
atributul ar trebui adresat mamei tale
bai mue, ce legatura are mama ei cu ce se discuta aici?
la revedereeeeeeeeeeeeee, Ti-Tina, la revedereeeeeeeeeeeeee!
apropo, cand o punem si noi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
n-am votat. tu m-ai votat pe mine? daca ai sa ma votezi, te votez si eu ;vInitial trimis de dEpEchEmIND
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Re: 2156
Initial trimis de baixinho
bai mue, ce legatura are mama ei cu ce se discuta aici?
pai baicsule la o afirmatie similara useru sod a luat ban o saptamana da se pare ca regulile forumului nu se aplica la fel pt toti...el a zis ceva ca mama uneia e curva. debilu asta a zis de proasta. chiar si io pt o curva as da ban ,cam 50 de para daca are referinte bune si cum sod nu se inseala la femei a stiut el ce-a stiut...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
cutuma© - Mesaje: 3047
dupa umila mea parere, de prost, atributul ar trebui adresat mamei tale si asta pentru ca te-a facut; in pizda ei!
bine ca esti tu desteapta!- esti doar un kkt lipsit de importanta -
Ca sa nu zici ca sunt bulangiu si ca fanclubul nu iti creaza conditii de invatat inainte de capacitate ne vedem peste o saptamana.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Daca ai ajuns la aceasta varsta respectabila si inca nu intelegi ce se intampla in avatarul meu... atunci chiar imi pare bine ca nu avem puncte de vedere comune. Cat despre personalitatea mea, sa stii ca avatarul ma reprezinta extraordinar de bineInitial trimis de Blue Swan
Cel mai antipatic mi se pare Sopra Tutti,dar nu ma refer la personalitatea lui.De cand i-am vazut avatarul,mi-am facut parere rea despre el.No offence!

Iata ca avatarul meu a inceput sa faca victime

Cel mai mult ma atrage forma gurii™
- Sopra Tutt1
- Junior Member
blue swan, chiar nu intzeleg de ce sa-tzi faci o parere rea despre proprietarul avatarului respectiv :con:
uite ashea, va loatzi aiurea de semnaturile shi avatarele oamenilor de bine...
peseu: in sondajul de mai sus nu voi vota pe nimeni.
uite ashea, va loatzi aiurea de semnaturile shi avatarele oamenilor de bine...
peseu: in sondajul de mai sus nu voi vota pe nimeni.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
M-am votat pe mine ca sa vad rezultatele sondajului direct cand intru
In alta ordine de idei, e destul de trist felul in care unele persoane fac comentarii pur si simplu inutile la adresa altora. Tineti minte ca e numa un forum pe internet. Chiar are rost sa va "implicati" asa de mult? Daca va enerveaza forumul sau userii de pe forum, nu mai intrati sau macar inchideti calculatoru pana va calmati.
Moving on...

In alta ordine de idei, e destul de trist felul in care unele persoane fac comentarii pur si simplu inutile la adresa altora. Tineti minte ca e numa un forum pe internet. Chiar are rost sa va "implicati" asa de mult? Daca va enerveaza forumul sau userii de pe forum, nu mai intrati sau macar inchideti calculatoru pana va calmati.
Moving on...

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Initial trimis de Aliosha
Ca sa nu zici ca sunt bulangiu si ca fanclubul nu iti creaza conditii de invatat inainte de capacitate ne vedem peste o saptamana.
esti simpatic ;D...
chiar ma gandeam la un ban, asa pentru rezultate eficiente la examen, da nu fii bula si scoate-l luni ca sa va anuntz ce am facut .

apropos, ale cui clone m-au votat de am ajuns sa am 7 voturi?
apropos, vali, asta are 5 posturi si deja ma judeca

- Alexandrutza
- Junior Member
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii