comentarii impertinente la poze
2087
dar lustru chiar ie un Ceausescu al forumului. ca mai si seamana, asta nu m-a interesat pana acum, dar daca stau bine sa ma uit, tind sa-ti dau dreptate.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Imi place de Crazy Babe. prima forumista care are curajul sa afiseze o poza cu ea in costum de baie ! ridicati-va in picioare si aplaudatzi la scena deschisa ! =D
crazy babe , sper ca sunt pozele tale , da ? nu ne mai pacalesti iar ca pe vremuri...cand ne puneai poze cu gimnaste ?! :mad:
crazy babe , sper ca sunt pozele tale , da ? nu ne mai pacalesti iar ca pe vremuri...cand ne puneai poze cu gimnaste ?! :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
meet the real me:)... lol moshule:)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
2133
Crazy, daca puneai o poza si fara sutien, in proportie de 99,99 ajungeai moderatoare (avea grija lustru de problema asta)
on-topic: esti foarte frumoasa pe scara piscinei -> parca esti o sirena iesind din apa.
on-topic: esti foarte frumoasa pe scara piscinei -> parca esti o sirena iesind din apa.
ANTI
-
Crazy Babe: nice pics :A=D
Jaded: nice pics:A=D
Haide mah fetele de pa forum mai puneti poze de la plaja, piscina sau de la sauna ca sa treaca timpu mai repede la munca aici.:yD
Jaded: nice pics:A=D

Haide mah fetele de pa forum mai puneti poze de la plaja, piscina sau de la sauna ca sa treaca timpu mai repede la munca aici.:yD
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Re: 2133
Initial trimis de baixinho
Crazy, daca puneai o poza si fara sutien, in proportie de 99,99 ajungeai moderatoare (avea grija lustru de problema asta)
lol de lol... la pastele cailor o sa vezi si poze de alea cu mine... keep on dreaming...

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Aria Giovanni, Sanda Ladosi...
nici nu stiu ce sa va spun!! Mi-a mai spus cineva ca as semana putin cu Aria Giovanni (la fata). Deci nu este pentru prima data!!
Acum am apucat si eu sa ma uit mai atenta la poze.. sa vad cum mai arata cei care posteaza aici!
nici nu stiu ce sa va spun!! Mi-a mai spus cineva ca as semana putin cu Aria Giovanni (la fata). Deci nu este pentru prima data!!
Acum am apucat si eu sa ma uit mai atenta la poze.. sa vad cum mai arata cei care posteaza aici!

They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
Death cannot kill what never dies
- IcE QuEeN
- Junior Member
IcE QuEeN arati super bine in cele 2 poze... mai ataseaza si altele
:kiss:
:kiss:
-
Pozele lui Shori Obez imi dau senzatia unui barbat transexual. Asa imi face mie impresia. Nu stiu de ce. Sa nu te superi pe mine , Shori. Nu am nimic cu transexualii.
Dar de ce apari in toate pozele alaturi de mulatra aia ?
Oricum....multumim pentru poze. Mi-am mai satisfacut si eu o curiozitate. Acum...ash dori sa vad poze cu riverflow. :o
Dar de ce apari in toate pozele alaturi de mulatra aia ?
Oricum....multumim pentru poze. Mi-am mai satisfacut si eu o curiozitate. Acum...ash dori sa vad poze cu riverflow. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Eu....? Barbat transexual??? Come on....mohule...ce naiba..
urata....ok......dar barbat transexual???? ???????????????????????? WHY?
Nu te inteleg.......
Tipa aia s-a nimerit sa ma viziteze in timp ce trageam pozele si am pozat-o si pe ea...Deah...ce puteam sa-i spun? Pleaca de aici..?
P.S.
Te-am dezamagit moshule?
urata....ok......dar barbat transexual???? ???????????????????????? WHY?
Nu te inteleg.......
Tipa aia s-a nimerit sa ma viziteze in timp ce trageam pozele si am pozat-o si pe ea...Deah...ce puteam sa-i spun? Pleaca de aici..?
P.S.
Te-am dezamagit moshule?
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
-
Faded Existence - Junior Member
de ce esti rau moshule?!? :con: :p
p.s. Crazy Babe... si eu cred ca IcE QuEen arata super bine in pozele puse... dar tot mai bine in realitate! ;D
p.s. Crazy Babe... si eu cred ca IcE QuEen arata super bine in pozele puse... dar tot mai bine in realitate! ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
pt. Shoricel Obez
Nu m-ai dezamagit deloc. Dar doream sa ma asigur ca esti fata....sa nu am vreo surpriza daca am sa ma intalnesc vreodata cu tine. :p
Cat despre frumusetze....eu nu sunt precum altzi baietzi de aici , de pe forum (de exemplu Nicholas_Alex sau eyewitness) . Eu nu caut frumusetzea fizica , ci pe cea spirituala ....dragul meu shobolan obez.
Cat despre frumusetze....eu nu sunt precum altzi baietzi de aici , de pe forum (de exemplu Nicholas_Alex sau eyewitness) . Eu nu caut frumusetzea fizica , ci pe cea spirituala ....dragul meu shobolan obez.
-
Hmmm...moshule, adica o faci urita pe shori obez (de unde dracu a venit si nickul asta??)...eu de exemplu o gasesc foarte atractiva, si tind sa cred ca si ea la rindul ei ma gaseste pe mine un barbat sexy! Nu stiu ce ai facut tu in Belgia, dar de cind ai venit de acolo, vorbesti numai de shemale´s si tranxesuali! Ne-ai promis un post pe turism, dar nimic pina acum....ti-e jena?
Shori, nu pune la suflet ce zice perversul! Mie imi place de tine, si daca vreodata o sa ai ocazia sa treci prin orasul meu natal, da-mi un semn! Mi-ar face placere sa te plimb putin cu trabantul lui unchi-miu prin Mamaia..asta daca nu o sa-ti fie rushine in el...adica in trabant...ca-i roshu!
Shori, nu pune la suflet ce zice perversul! Mie imi place de tine, si daca vreodata o sa ai ocazia sa treci prin orasul meu natal, da-mi un semn! Mi-ar face placere sa te plimb putin cu trabantul lui unchi-miu prin Mamaia..asta daca nu o sa-ti fie rushine in el...adica in trabant...ca-i roshu!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
tu o plimbi pe Shori Obez in trabant...
eu o iau pe Darky in mercedes.... deal??
(defapt... ce masina preferi darky?! :con: )
moshule... doresti sa vi si tu? conditia este sa fi mai dragut cu fetele de pe forum :p (this is the chance of your lifetime!)
eu o iau pe Darky in mercedes.... deal??

moshule... doresti sa vi si tu? conditia este sa fi mai dragut cu fetele de pe forum :p (this is the chance of your lifetime!)
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Am mers in Mercedes...deci nu e ceva nou. Il prefer pe Nicholas cu trabantul sau. Nu sunt un materialist asa ca tine.
Mai..si mie imi place de Shori. Doar ca am vrut sa verific ca nu e trans'sexual. Mi se pare foarte dragutza.
Mai..si mie imi place de Shori. Doar ca am vrut sa verific ca nu e trans'sexual. Mi se pare foarte dragutza.
-
comentarii serioase:
shori, semeni cu o tipa de la mine din liceu dupa care eram in limba. ai prieten??
badgirl, sambata seara te-ai uitat la mine de 2 ori si nu stiai ce sa zici. eu m-am uitat al tine si mi-am vazut de alcool. (eram in sandale, blugi albastri, tricou alb si truns nr1 )
shori, semeni cu o tipa de la mine din liceu dupa care eram in limba. ai prieten??
badgirl, sambata seara te-ai uitat la mine de 2 ori si nu stiai ce sa zici. eu m-am uitat al tine si mi-am vazut de alcool. (eram in sandale, blugi albastri, tricou alb si truns nr1 )
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Pt Moshu:
Ok...No harm done...
Pt. Alex:
He he...plimbare cu trabantu'...ma tenteaza...
) Am condus trabant mai demult
)
Pt. Vali:
Nu, n-am prieten ... sunt singurica
Ok...No harm done...
Pt. Alex:
He he...plimbare cu trabantu'...ma tenteaza...

Pt. Vali:
Nu, n-am prieten ... sunt singurica
"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
Initial trimis de vali
(eram in sandale, blugi albastri, tricou alb si truns nr1 )
primul pas: te-ai tuns.
pasul doi: tricou alb.
ce urmeaza?:D
-
marian jan - Mesaje: 2100
2172
tanti Salma, ti-a spus cineva ca semeni cu Dana Savuica?
ANTI
-
Vali: NU! :hehe: am vrut dar....
eu daca te vedeam si daca te recunosteam... as fi vorbit cu tine!
anyway... daca ma vezi pe mine pe strada... stii ce sa faci nu? ;D
eu daca te vedeam si daca te recunosteam... as fi vorbit cu tine!
anyway... daca ma vezi pe mine pe strada... stii ce sa faci nu? ;D
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
2178
Initial trimis de marian jan
ce urmeaza?:D
sa o intalneasca pe Bad Girl pe strada.
ANTI
-
Da? Bine, era si machiajul cam de kkt ....
"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
Shori...sa vii la intalnirile forumiste ! 

-