Mixuri de muzica pe calculator
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mixuri de muzica pe calculator
Nu sunt sigur daca threadul asta trebuia pus pe software sau aici.
Caut un program cu care pot face un mix cu mai multe melodii si sa pot salva mixul intrun alt fisier ca sa il pun pe un cd pe urma.
Am programul PCDJ dar cu acest program nu pot decat sa mixez live, adica sunt nevoit sa inregistrez pe o caseta si nu pot pastra mixul in calculator.
Aveti ceva sugestii? Mersi
Caut un program cu care pot face un mix cu mai multe melodii si sa pot salva mixul intrun alt fisier ca sa il pun pe un cd pe urma.
Am programul PCDJ dar cu acest program nu pot decat sa mixez live, adica sunt nevoit sa inregistrez pe o caseta si nu pot pastra mixul in calculator.
Aveti ceva sugestii? Mersi
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Cool Edit Pro mi se pare destul de bun la asa ceva (printre altele). Este usor si intuitiv!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Initial trimis de AdevaRapper
Cool Edit Pro mi se pare destul de bun la asa ceva (printre altele). Este usor si intuitiv!
Eu cred ca omul se referea la cu totul altceva... shi un soft specializat pentru ce vrea el este "BPM DJ STUDIO Pro 4.2" ... se poate da jos cu kazaa... ;-)
- terapie
- Junior Member
Am incercat Cool Edit dar am vazut ca e mai mult pentru lipit bucati de cantece impreuna si nu prea am putut sa ascult 2 melodii in acelasi timp ca sa le pot mixa.
O sa incerc BPM si va spun daca e ceea ce caut
Mersi la amandoi pt informatii.
O sa incerc BPM si va spun daca e ceea ce caut

Mersi la amandoi pt informatii.
Concurs NBA 2004-2005
-
Mai am luat programul de care mi-ai zis si merge sa mixez...etc dar totusi cum salvez mixul. Sau mai bine zis cum se poate inregistra intr-un fisier in timp ce mixez? Am vazut eu un recorder acolo dar ala m-i se pare ca e pentru o sursa exterioara sau pentru microfon. Poate nu am vazut eu tot ce trebuia sa vad 

Concurs NBA 2004-2005
-
Poate tine si de placa de sunet (nu stiu sigur)...na!... Eu de ex. pe SB Live am recording device What You Hear, nu ai si tu posibilitatea sa inregistrezi de la Record Master?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
bun deci ce sound card recomandati pt asa ceva?
Concurs NBA 2004-2005
-
Initial trimis de dj_jaxxx
bun deci ce sound card recomandati pt asa ceva?
pai spune omule ce placa ai tu intai? ma gandesc ca de la un Sound Blaster Live in sus nu ar trebui sa mai ai probleme. (daca vrei sa te limitezi numai la mixuri ) Daca vrei mai profi la 300$ iti gasest oplaca buna de tot. O Delta 1010 LT ,Ceva de la Terratec ,sau Creamware Luna II.Depinde la ce vrei sa o folosesti.
Numai bine
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Lol....nici nu stiu cum se numeste placa mea de sunet. Calc meu este un pentium 2 350mhz si am 192 ram si cartea de sunet este cea de baza care era in calc cand l-am cumparat. Deci cu cartea care o am acu e clar ca nu merge.
Am luat programul PCDJ FX (http://www.pcdj.com) care poate sa inregistreze mixul in timp ce mixez dar am incercat si iese numa un fisier gol, fara sunet. Vroiam sa stiu daca tre sa pun un cablu de la line out la line in la cartea de sunet? Sau nu merge pt ca am o carte de sunet naspa?
Mersi.
Am luat programul PCDJ FX (http://www.pcdj.com) care poate sa inregistreze mixul in timp ce mixez dar am incercat si iese numa un fisier gol, fara sunet. Vroiam sa stiu daca tre sa pun un cablu de la line out la line in la cartea de sunet? Sau nu merge pt ca am o carte de sunet naspa?
Mersi.
Concurs NBA 2004-2005
-
Initial trimis de dj_jaxxx
Vroiam sa stiu daca tre sa pun un cablu de la line out la line in la cartea de sunet? Sau nu merge pt ca am o carte de sunet naspa?
Asa ceva ma tem ca nu este posibil.Ai nevoie de o placa care sa aiba optunea: "record what you hear" sau ceva de genul asta.Atlfel singura soulutie este sa inregistrezi mixul pe ceva extern (un mini disc de exemplu) iar apoiu sa-l inregistrezi inapoi stereo in pc.
Direct de pe PC pe PC prin placa de sunet (conectand line out la line in) nu este posibil.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
eu cred ca Tracktor e cel mai indicat, are un butonash exact pentru treaba asta.
Si daca vrei sa fii si mai aproape de adevar, poti folosi un controller midi pentru toate functiile de acolo (pitch, play, volum, fade...) Am asa ceva de vanzare (aviz si altor amatori de midi controlling). o poza aici: http://www.midi.home.ro/
Si daca vrei sa fii si mai aproape de adevar, poti folosi un controller midi pentru toate functiile de acolo (pitch, play, volum, fade...) Am asa ceva de vanzare (aviz si altor amatori de midi controlling). o poza aici: http://www.midi.home.ro/
- adeser
- Junior Member
....
daca vrei sa faci un mix ca la carte vezi ca cooledit pro 1.2 e ideal pentru ce-tzi trebuie tzie. Are in stanga sus un buton pe care ,,daca stai mai mult o sa-tzi apara scris multitrack.Bingo.Acolo potzi sa faci ce vrei. depinde de tine. Eu am fcut asta. Dupa ce termini tot ce ai facut sus in meniu nu shti exact unde ai functzi mixdown. Nu e mare smecherie.Asta daca spui ca-tzi trebuie sa-l bagi pe cd dupa aia. Daca tre sa faci ceva live ia-tzi bpm studio .......sau cum au zis shi baietzii..
bafta
bafta
- Adi_C
- Junior Member
Citeste Asta DJ JAXXX
dj_jaxxx scrie:Mai am luat programul de care mi-ai zis si merge sa mixez...etc dar totusi cum salvez mixul. Sau mai bine zis cum se poate inregistra intr-un fisier in timp ce mixez? Am vazut eu un recorder acolo dar ala m-i se pare ca e pentru o sursa exterioara sau pentru microfon. Poate nu am vazut eu tot ce trebuia sa vad
Cu softuri gen CoolEdit, Acid Pro... NU poti face mixing live si sa salvezi ceea ce faci (maximixul), in schimb poti face un mixing profi profi. Iti trebuie ceva resurse Hardware si cunostinte utilizare software specializat. Poti seta fade-uri, automatic stretch, ma rog chestii de-astea. Daca asculti Radio 21, ai sa iti poti da seama cam ce vorbesc, adica mixurile care se aud nu sunt live, ci sunt facute in CoolEdit... Exact ceea ce vrei tu, este o consola de mixing, care include mixer, dublu CD Player sau Vinyl, pitch, pich master tempo... ceea ce vrei tu deci se face cu astfel de instrumente.
Virtual, ar mai fi cateva solutii software cu care faci mixing si sa-l memorezi ca .Wave: Atomixmp3, Virtual Dj, Bpm Studio, Traktor si cele pe care le-au mai precizat ceilalti.
Sper ca ti-am dat informatii utile. :-?
See ya, man
Silver blue sounds falling down
-
Danishere - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1