(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 08, 2003 8:36 am

Portnoy...nici nu mai vorbesc cu tine ca nu m-ai bagat in cei mai kterincosi 10 oameni depe fanclub. l-ai bagat pe primu' loc pe eye...pe care eu l-am invatat tot ce stie.
acestea fiind spuse...sa nu mai vorbesti cu mine.

s-or mai face si in ziua de azi banchete ca ala al tau ? ...sa ma duc si eu sa strig pe hol sa sara 10 pe mine. cred ca si Nicholas ar fi interesat de acest raspuns. oricum..nu ne mai raspunde...ca suntem suparatzi pe tine...si nu dorim sa dialogam cu tine.pa !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2144

Mesajde baixinho© » Dum Iun 08, 2003 9:03 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
sa ma duc si eu sa strig pe hol sa sara 10 pe mine.

fuguta in Parcul Operei sau in IORe. nici nu-ti dai seama cati or sa vina!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Dum Iun 08, 2003 11:13 am

Initial trimis de Portnoy
Bineinteles ca s-au dat chefuri prin camere, futaiuri la greu dupa, cred ca daca ieseai pe hol si strigai ca vrei sa te futi, veneau cate 10 pe tine deodata...

Daca te intreb de banchet, o sa-mi raspunzi ca ai futut-o pe regina balului, profesoara de chimie, si omul de servici...cind de fapt nu ai facut altceva decit sa stai la masa, sa-ti bei cuminte sucul de portocale, amintindu-ti sa te stergi din cind in cind cu batista apretata de mama ta la gura. Ce dracu aduci chestii din astea de doi lei, care sint visul oricarui pushti cordit de 15 ani (in afara de disparitia coshurilor, bineinteles). Si te mai intrebi de ce in ochii unora esti antipatic...

Hooo..ca ti-am vazut postul pe generalitati, si pentru ca ai cerut dreptul la replica, o sa ti-l acord, dar in termeni mei.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Dum Iun 08, 2003 12:41 pm

Initial trimis de Nightwish
sunt om serios

daca esti om nu ma intereseaza

om, like...err, batbat sau om like oribil mosh?
some people deserve to die
vali

Mesajde nocturna » Dum Iun 08, 2003 2:18 pm

curios cum nimeni nu mai e interesat de oameni.

grr...e veche aia cu "un om si o femeie". *p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Dum Iun 08, 2003 10:07 pm

Moshule, dupa calcule amanuntite ai iesit pe locul 11, si cum topul era numai de 10, asta e... Nu vezi ca Salma si Mr. Hyde sunt amandoi pe 10? Da' pana la urma eu ce sunt, MTV sa fac top 20? Si daca spun ca te cinstesc cu 20 shaorme + 10 beri Tuborg atunci cand mai vii pe la Campina, mai vb. cu mine? ;)

Alexey, tata, nu te mai infierbanta asa, urmeaza-ti sfatul pe care mi l-ai dat pe Generalitati, ia pastiluta foarte fermecata si foarte roz... Si vena aia pe gat s-a umflat, sau asa sta ea de obicei?
Cat despre banchet, asta e, mai tata mai, trebuie sa inveti ca in viata nu poti sa ai chiar tot ce iti doresti... Totusi, da si tu un google search, sunt sigur ca o sa-ti raspunda mai mult de 10 femei... Succes!!!

Nicholase, vad ca pe Generalitati raspunzi la caterinca, si aici raspunzi plin de nervi, ce ai mai fatul mosului? Vezi la defazaju' ala de PI/16, mai regleaza-l un pic...
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Dum Iun 08, 2003 10:40 pm

io zic sa se faca un sondaj cu cel mai simpatic user de pe forum, sa vedem ce iese si cum ne auto-votam, eh ;D?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Iun 08, 2003 10:44 pm

si io zic sa mai pui burta pe carte,cel putin pana la capacitate...
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Iun 08, 2003 10:52 pm

Initial trimis de Gabyzzu
sa vedem cum ne auto-votam, eh ;D?

Avand in vedere faptul ca votul nu este chiar secret, nu stiu daca multi ar avea curajul sa se auto-voteze.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 09, 2003 6:55 am

*lol*, Portoyule, nu mai vazut suparat inca. SOD e minciuna pe linga mine, dar sa lasam dialogurile astea de kkt. Pui prea repede la inima, si asta nu face bine, in caz ca vrei sa traiesti pina la adinci batrineti. Eu, de exemplu, nu m-am supart ca mi-ai facut computerul PI/16...desi nu inteleg ce ai vrut sa zici cu asta. Oricum, o sa ai o discutie cu el, caci eu iert, dar el nu!

Apropo, daca vin si eu cu moshul la Cimpina, ne gasesti si noua ceva femei? Platim, bineinteles, caci ne cunoastem limitele.

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Lun Iun 09, 2003 6:55 am

si uite ca incepe inca o zi.
some people deserve to die
vali

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 09, 2003 7:19 am

Vali, macar de ar fi numai o zi, dar astazi este luni, deci o saptamina intreaga de munca ne asteapta..cel putin pe mine..:mad:

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iun 09, 2003 9:14 am

Mult prea desteptul "necurat",cel ce m-a votat pe thaerd lu' depech, zice la un moment dat " pentru ca vine la sepultura, si nu are nici o legatura"
da? ce te face sa crezi asta? ce vrei sa demontrezi prin asta? crezi ca as venii undeva unde nu mi-ar face placere? sau vroiai sa demontrezi cat de cool esti tu zicandu-mi mie asta?
pentru superficialii din ziua de azi a devenit o mandrie ca asculta stilul x si y de muzica.

p.s. sau esti invidios ca eu merg pe gratis? ;D

INUTILILOR!!!

:rolleyes:

:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Lun Iun 09, 2003 9:53 am

da' gabytule, omu' are si el dreptate. stii ce ai de facut acum,nu? du-te repede pe google si cauta si tu un nume de album sepultura sa-i dovedesti ca totusi ai legatura si d-aia vii la concert

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 09, 2003 9:57 am

Cine pula mea este Ionescu Gabi < gion2003@yahoo.com > :con:

*loooool*

"Atunci cand avem de-a face cu o fata care nu este prea experimentata in domeniul sarutului, este bine sa se exerseze. Numai un tanar slab de inger, aflandu-se pe canapea langa o astfel de fata, s-ar repezi brusc spre fata ei si ar saruta-o cu zgomot.
In mod normal, primul lucru pe care ar trebui sa-l faca ar fi sa se aseze astfel incat fata sa stea langa bratul canapelei, iar el sa stea langa ea. In acest fel, ea nu va putea bate in retragere atunci cand el o va lua in colimator.
Acest lucru realizat, sub un pretext sau altul, cum ar fi incercarea galanta de a aranja o pernita din spatele ei, el va reusi sa-si strecoare bratul, mai intai in spatele canapelei, pentru ca mai apoi, treptat, sa o cuprinda pe dupa umeri. Daca se face mica in coltisorul ei, nu te ingrijora. Daca se face mica si scoate un tipat, nu te ingrijora. Daca se face mica, scoate un tipat si se ridica de pe canapea, iarasi nu trebuie sa-ti faci probleme. Incearca sa o tii bland dar ferm si straduieste-te sa-i indepartezi temerile cu cuvinte calde si generoase.
Nu uita ce a spus Shakespeare despre nu-ul rostit de o femeie. Oricum, daca se retrage si scoate un tipat, unul foarte puternic si incepe sa te zgarie pe fata, este cazul sa-ti faci probleme si sa incerci sa iesi dintr-o situatie neplacuta.
Cu asemenea fete nu este de gluma si nici nu sunt de sarutat. In astfel de situatii ai de fapt de-a face cu o fata care crede in povestea berzei care aduce copilul ca urmare a unui sarut. Dar daca bratul tau se odihneste confortabil pe umerii fetei si totul este in regula, atunci urmatorul tau pas este acela de a o flata. Tuturor femeilor le place sa fie flatate. Le place sa li se spuna ca sunt frumoase, chiar daca oglinda le arunca minciuna inapoi in fata urata. Flateaz-o !"

Si cind te gindesti ca textul este pe bune...:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iun 09, 2003 10:29 am

ai vazut gabyzzule? daca taceai...tot prost ramaneai da' macar fara voturi. *p

moshule, ca tu ai puterea, daca iei 6 voturi de la X-tina (hai mah ca nu-i chiar asa antipatica) si i le daruiesti cu draga inima lu' Gabyzzu zau de nu promit sa particip la toate intalnirile forumiste de acum inainte, si iti fac cinste cu 2 shaorme si cola. :D

nocturna

Mesajde stefan » Lun Iun 09, 2003 10:49 am

Naituish, vezi Forum -> Contul personal -> modifica lista utilizatorilor ignorati. E mai simplu asa si nu tre sa faci promisiuni "indecente" adminilor :P.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iun 09, 2003 11:22 am

stefane, culmea draciei mah: Imi pare rau Gabyzzu este un moderator/admin si nu ai voie sa-l ignori. :D :A

asa ca propunerea ramane valabila. ;)

nocturna

2159

Mesajde baixinho© » Lun Iun 09, 2003 11:25 am

bí£, í£la cu capacitatea, vezi ca anu asta aii capacitatea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Lun Iun 09, 2003 11:27 am

Niatza la ievribodi...

Cum adica, Gabyzzu e moderator? Unde? Moshule, vali, cum ati putut face una ca asta?
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Lun Iun 09, 2003 11:31 am

io imi reinoiesc dorinta de a urina pe threadurile de "cel mai..." deschise de doi debili ai forumului in ordine cronologica incapacitatu si "complexa" complexata....
eyewitness

Mesajde stefan » Lun Iun 09, 2003 12:16 pm

Nocturno, uite acu am incercat si eu si-mi da ce zici tu... Najpa... Lasa ca la cum l-au apucat damblalele pubertatii prevad ca o sa ia o mica pauza de moderat, plus ca mai e si capacitatea si tre sa-nvete copilu.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Iun 09, 2003 12:27 pm

I'm back...cu un loc 7,o tabara gratuita la vara,3 luni abonament la PC Magazine, o diploma, un tricou shi-o shapca...shi cu mahmureala de dupa prezentare :)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 09, 2003 12:30 pm

pot sa merg si eu cu tine in tabara gratuita ? promit sa fiu cuminte , sa mananc putin , sa nu fac pishu in pat , sa vorbesc frumos.
e tabara d'aia de tocilari d'aia ca tine , nu ? ochelaristi d'aia de stiu numai de C++ , nu ?

PS : slabutze premii. mai e valabila berea ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Iun 09, 2003 12:36 pm

las' k itzi povestesc eu cata k-terink am facut de totzi tocilarii care erau acolo...radeam cu lacrimi, aia saracii prezentau shi noi faceam ca handicapatzii in spate, mimand diverse activitatzi intime :)

tocilari d'aia ca tine

nu, tu eshti tocilar ca toci scaunul din fatza calculatorului cu curu

Re P.S. De la locu 7 ce te ashteptai? Berea, nu, nu mai e valabila, sunt valabile berile.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

2163

Mesajde baixinho© » Lun Iun 09, 2003 1:24 pm

iar mi-ati sters un post? ce dracu aveti ma, cu mine? m-ati vazut chel cu ciunga in par?
ANTI

baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 09, 2003 4:00 pm

Initial trimis de eyewitness
io imi reinoiesc dorinta de a urina pe threadurile de "cel mai..." deschise de doi debili ai forumului in ordine cronologica incapacitatu si "complexa" complexata....

Lasa eye-ule ca au mai inviorat forumul..:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Iun 09, 2003 4:56 pm

bre dragii mei copii,declar in mod deschis si public ca urasc din tot sufletelul meu muzica house.3 ani de zile sa nu mai aud de house.mi-a ajuns uichendul asta!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dj_jaxxx » Lun Iun 09, 2003 5:23 pm

Initial trimis de SOD
bre dragii mei copii,declar in mod deschis si public ca urasc din tot sufletelul meu muzica house.3 ani de zile sa nu mai aud de house.mi-a ajuns uichendul asta!

Cum mah sa nu-ti placa house? Nu inteleg cum nu-ti place cand un ritm se repeta pentru 4-5 min dupa care acelas "beat" iar incepe cand vine alta melodie? Sa mor io...s-a intors lumea pa dos.

Asculta tu Lisa Lashes - Unbelivable si Kai Tracid - Too many times si mai vedem daca iti place house dupaia.

*runs naked in the rain*

:o
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde marian jan » Lun Iun 09, 2003 5:32 pm

eu trebuie sa iau o decizie destul de importanta.va intreb pe voi:sa da sau sa nu?
marian jan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati