Ce parere aveti de castigatorii premiilor MTV?
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
DEZAMAGIRE TOTALA!Nimeni nu imi scoate din cap!Nu mi-a placut deloc!!!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
Dupa ce ca au fost un esec total,mai dau si reluari
-
bhaaaaaa fratzilor!!....super premii de nimic!...nu mi-a placut nik mai nik!..adica nu, mint,parazitzii, vitza de vie shi ZshZ au fost marfa in rest cel mai bun album animal x:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) fuck cred ca au votat toate dragutzele din romania pt ei!...lol...
- B_zkit
Cred ca cei care au organizat toata "pocitania" aia de premiere ori ne considera niste (tele)spectatori foarte...tampiti..ori..au probleme grave(ba cu auzul, ba cu vederea..ba cu bunul simt!). Singurele formatii care mi-au placut au fost Parazitii si Zdob si Zdub, si poate si Vita de Vie..in rest deviza celorlalti a fost PLAYBACK (LA GREU!)..Am ramas stupefiata cand am vazut prestatia vedetelor straine, de-a dreptul PENIBIL! Iar despre prezentator nici nu vreau sa mai comentez ceva..sau despre cei care au luat premiile - majoritatea nu le meritau..Parerea mea! Oare MTV chiar nu s-a prins de penibilul in care s-a afundat cu ocazia acestor premii..de le mai dau si in reluare?Hmm..tot ce pot sa sper e ca asa ceva nu se va mai repeta..si ca nici nu va fi mai rau..daca se poate mai rau! :|
- Unregistered
Dar recitalul celor de la class cu vi s-a parut?Dezastru!!!!!!
-
premiile mtv
nasparlitatzi ...cat timp aceste premii se fac in romania ...mai bine schimbam programu!!!! varzaaaaaaaaaaaa neste tampeniii...au fo premiatzi aproape cei mai nashpeti "cantaretzi"...mai bine castiga benone sinulescu....Animalx nu au fo prezenti pt ca stiau ff bine ca totu e un aranjament si...mai bine ca nu s-au dus....iar zdob si zdub meritau premiu la cea mai marfa reprezentatzie live! in rest...VARZAAAAA!!!!
- DANA
premiile au fost... au trecut... si parerea noastra va ramane acceasi... :bleah: ca au fost de tot kktu`, tot un dezastru de la prezentator la artisti... se stie... dar ma enerveaza la culme ca mereu sunt reluari pe mtV! de parca ar fi fost cine stie ce spectacol de nota 10.... ma dau cu capu` de pereti... ;a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Mai Deeeeeeaa
Stai si tu calma, nu te agita ca un pepsi
. Vezi ca te astept tot timpul sa vb si tu.. youke. Te faci ca ai examene
)

- PenicilinaV
Sunt eu George Prruteanu.
Drragii mei," muzicile care transmit" ar fi varianta correcta...hm...hm....de acord hip-hop-ul romanesc este corect...dar votati-ma in 2004
Initial trimis de Unregistered
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de Dreamy_Girl
Dezamagire totala!!!!!!!!!
In primul rand, Piersic Jr. s-a maimutarit pe-acolo de parca era diavolu' tasmanian scapat de la zoo, pe urma... Dan Negru a fost de-a dreptul penibil la faza cu varza, Marius Moga, la cum arata, ma mir ca nu vindea sticliiiiiiiiiiiiii goaliiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Clkass au falsat de sa te iei cu mainile de cap, Vama veche au fost buni, nu mai stu care de la Parazitii a zis ca "Hip-hop-ul romanesc este una dintre muzicile care transmite un mesaj" Siiiiigur, ca "este" mai multe...
--------------------------------------------------------------------------------
dreamy_girl hip-hop-ul "este" nu muzicile..parazitul a vorbit cat se poate de corect
Drragii mei," muzicile care transmit" ar fi varianta correcta...hm...hm....de acord hip-hop-ul romanesc este corect...dar votati-ma in 2004
- George Prruteanu
Re: Mai Deeeeeeaa
Initial trimis de PenicilinaV
Stai si tu calma, nu te agita ca un pepsi. Vezi ca te astept tot timpul sa vb si tu.. youke. Te faci ca ai examene
)
:hehe: ca un pepsi,ah?! :lol: vezi ca faci reclama... :p
am terminat scoala de cand.... acum vorbeste! :a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Mie mi s-a parut buna faza cu Dan Negru!
-
Mie mi-a placut de Dan Negru la faza aia!
-
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii