Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

mah, dar..puii mei...

Mesajde Merlucius » Vin Iun 06, 2003 8:26 pm

OH Mosh....tu nu poti ca doar sa citesti si sa bagi la cap?
Si.... :p nu-mi aduc acum aminte...te-ai certat si cu mine , ca nu ai avut ocazia asta pana acum:p Hmmm...daca da, atunci rau mai dormi, baiatu'...rau, adica prost :p
A, sa nu uit: aici e loc pentru zilele bune; vezi ca ai rubrica alaturata pentru problemele personale :D
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Iun 07, 2003 12:52 am

Baixule, mai da-o-n pula mea, te stiam baiat cu gust si c-o meteahna. Or fi vechi posturile alea, da' io acu' le vazui, acu' comentez.
Da' zi si mie, la cati bani tot baga Copos de 10 ani incoace in cacatu' ala de echipa, nu e normal sa mai si ia titlu? Si 2 in zece ani nu mi se pare tocmai un procent multumitor, avand in vedere ca in Rapid s-a bagat, iar din Steaua, Dinamo si Craiova s-a tot supt. A-propos, nu vrei sa sugi si tu un pic de la Steaua?:D

Hai muie Rapid. Cel mai bun lot, titlu poate meritat, da' fara glorie in tot cazu'.

Despre echipa arbitrilor Dinamo, n-am nimic de zis, doar ca sper ca la anu' sa-si atinga si ei obiectivu', intrarea in divizia B1. Anu' asta n-au reusit desi meritau, pe onoarea mea!

Peste toate astea fapt enervant e ca auzi cacati de pe locu' pulispe cum ca "ce adevarati suntem noi, frate, ca i-am trisat p-aia de la Astra si i-am batut c-un prapadit de gol pe-un National mai inconstant ca orbita electronului." sau ca de ceva zile incoace tot dau de fulare visinii pe strada. Si pe culoarea visinie...

Uite ma ca e adevarat, ai mai mult chef de scris la nervi.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde river » Sâm Iun 07, 2003 9:58 am

Am rasfoit paginile fanclubului "de la inceputuri pana in prezent"(literatura, scoala veche, stiinte etc.). Imi dau seama ca trebuia sa ma fi inscris cu mult timp in urma aici. O adevarata incantare....
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 08, 2003 8:26 pm

Dupa multa,multa vreme s-a infaptuit o conferintza pe YM ca in vremurile bune. Simtind plictiseala dupa multa , multa vreme m-am adresat prietenei mele darkshines pentru a imi da un sfat. Si ea a venit cu ideea unei conferintze.

Au participat 4 useri de mare valoare si angajament *p :
  • darkshines
  • Bad Girl
  • Nicholas_Alex
  • Oribilul Mosh

darky chiar a avut share pe web-cam. si ne-a aratat chilotii sai si sutienul in valoare de 850 000 lei.

de asemenea am dezbatut probleme foarte importante : au sau nu femeile floace in jurul anusului ? micutza darky nu stia acest lucru...si a crezut ca eu glumesc cu ea. va rog sa o lamuriti si voi. :)
Am fost cu totii alaturi de Nicholas in greaua incercare prin care a trecut...si anume faptul ca a ramas fara 7 mici....multumita pescarusilor , aceste pasari hoatze si viclene.
Bad Girl s-a marginit la a face misto de mine....ca cica am penisul prea mic. Of,of...nimic nu le mai multumeste pe fetele astea.

Oricum..m-am bucurat ca dupa 1 an si ceva...am luat parte la o conferintza adevarata.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Iun 08, 2003 8:33 pm

a fost intr-adevar o conferintza pe cinste. mustarul lui nicholas(de care are disperata nevoie sa-si manance micii) e la mine. nu le-am aratat decat chilotzii. pentru a ajunge in camera sa pun nijte pantaloni pe mine a trebuit sa merg cu o fata de perna in dreptul fundului pentru ca nu mi-au dat voie sa misc webcamul si s-ar fi vazut tot(da' vorba lu' nicholas, au ei imaginatie destula ;D) si le-am povestit celor 3 despre penisul colegului meu alin si modul in care se mandreste cu el. am terminat ce aveam de spus. multumesc.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Nicholas_Alex » Dum Iun 08, 2003 9:18 pm

Da, mi-a facut o mare placere sa iau parte la aceasta conferinta, care pina la urma ma costat 7 mici. Si cind te gindesti ca vroiam sa iau pastrama de oaie! Lenjeria intima a lui darky ma facut sa-mi aduc aminte de tinerete, si cu aceasta ocazia m-am masturbat de 3 ori la rind, dupa care am fost jos la magazin sa-mi cumpar mustar, fara de care micii nu pot fi consumati. Plus ca am aflat ceva important: penisul meu este mai mare decit al moshului!:D
BadGirl nu a facut altceva decit sa vorbeasca obscen, ceea ce ma facut sa ma mai masturbez odata dupa ce am mincat!:o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Iun 09, 2003 12:58 pm

Faptul ca am revazut doi prieteni mai vechi...
Am fost la Festivitatea care s-a tinut la Col. Nat. "SF SAVA",cel mai tare din Bucuresti si a fost extrem de frumos...
Fiecare clasa trebuia sa se travesteasca in diferite personaje.Au fost marinari,gangsteri,politisti,,imbracati in costume populare,alti imbracati ca in filmul "Grease".F frumos a fost totul!!
Au venit unii pe poarta liceului in 3 masini straine ,claxonand si la volan 3 eleve ale liceului mbracate in mafioate.
Dirigintii au dansat si cantat cu ei.....Extraordinar!
Ce n-ash da sa se faca si la mine la liceu asha o Festivitate!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde river » Lun Iun 09, 2003 3:27 pm

Ca a luat fiintza (gratzie stiti voi cui) forumul "Muzica pentru bosorogi" ;)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

river
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iun 09, 2003 9:43 pm

ma incanta ca micutul Gabyzzu o sa aiba timp suficient sa-si depaseasca incapacitatile. :D

thank u Aliosha.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Salma » Mar Iun 10, 2003 9:02 am

Aseara am asistat la o serenada! Serios, pe Stefan cel Mare colt cu Lizeanu, la blocul de peste drum, sub balconul unei dudui, banuiesc, patru trubaduri, cu chitara, acordeon si vioara cantau de mama focului romantze, sub indrumarea unui tanar cu alura de badigard. Dupa spectacol, trupa vesela s-a urcat intr-un Mercedes E 200. Si mai spune lumea ca astazi nu mai exista romantism:-X
Salma

Mesajde river » Mar Iun 10, 2003 10:47 am

ce mi-a incantat sufletul azi:

1. m-am trezit foarte vesela
2. mesajul lui Salma cu serenada
3. pentru ca m-am trezit bine-dispusa si oamenii azi, pe strada mi s-au parut mai frumosi :)

river
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 10, 2003 10:51 am

si eu m-am trezit bine dispus...chiar daca m-am trezit la 11. chestia e ca nu am vazut opameni pana acum...sa vad daca mi se par mai frumosi. m-am uitat in oglinda la mine...dar nu e nici o schimbare. :cry:
ma duc la paine...sa vad oamenii de pe strada ...daca la ei o fi vreo schimbare !

pe mine stii ce m-a incantat cu adevarat , riverflow ? ca ai facut subiectul cu lirica ! SUPER =D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde river » Mar Iun 10, 2003 10:59 am

eu zic sa te mai uiti o data in oglinda... Itzi dai seama ca asta m-a bine dispus cel mai tare de dmineatza, ca eram tare dragalasha :p :p

multumesc Moshule si te asteptam cu noutazi....

river
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Iun 10, 2003 10:01 pm

azi mi-am completat colectia de muzici. so, discografie completa Lake Of Tears (asta mi-a oferit cea mai mare incantare), ultimele creatii Avantasia, videoclipiciuri Savatage, Stratovarius...now I can die happy. :D

nocturna

Mesajde marian jan » Mar Iun 10, 2003 11:03 pm

naituish,zici ca nu te mariti cu mine?
marian jan

Mesajde nocturna » Mar Iun 10, 2003 11:43 pm

:hehe: alin popalin, asa de brusc... :D nustu' mah, propui ceva concret sau e doar katerinca? *p

nocturna

Mesajde marian jan » Mar Iun 10, 2003 11:45 pm

am si eu discografia slayer,de curand am luat-o.si am si casa.normal ca propun serios.da' pe cine punem nas?
marian jan

Mesajde nocturna » Mar Iun 10, 2003 11:58 pm

discografia slayer nu o am, deci e benefic pentru colectia mea de muzici, casa e buna si ea. nas...:rolleyes: asteptam propuneri pe adresa fanclub.ro

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 11, 2003 12:01 am

te-ai prostit , Nightwish ? vrei sa iti dai salariul pe ierburi ? plus ca Alin n-are net acasa. si pe deasupra are si caine care face numai belele !

me ! me ! me ! pick me ! me ! me ! (asa zice magarushul din Shrek....sa nu ma intelegi gresit :p )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iun 11, 2003 12:07 am

:hehe: moshule.
popaline, cainele tau si pisica mea :confused: ...ceva clar nu e in regula aici.

nocturna

Mesajde marian jan » Mie Iun 11, 2003 10:32 am

naigtuish,cu sinceritate iti spun ca al meu catel e mult mai mic decat pisica ta,deci nu o sa fie nici o problema.daca nu crezi,uite AICI .moshu e poponar,curva,mancau,nu te scoate in orash,plus ca e si mare chitros si nu o sa iti dea sa mananci.
marian jan

Mesajde nocturna » Mie Iun 11, 2003 10:49 am

azi mi-a incantat sufletul poza atasata de popalin cu al sau catel faimos. si nu glumesc. multumesc popaline.
e dragutz. si ai dreptate, e mai mic decat a mea pisica. :D

nocturna

Mesajde marian jan » Mie Iun 11, 2003 10:54 am

pt prieteni alin sau seringa ;)
marian jan

Mesajde Salma » Mie Iun 11, 2003 6:08 pm

Initial trimis de Nightwish
asteptam propuneri pe adresa fanclub.ro

Nashul oficial al fanclubului este Vali. Pana ma marit eu ti-l imprumut ;)
Salma

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 11, 2003 9:52 pm

Astazi a fost ziua de salariu. E atat de placut sa te astepte un plic cu bani pe care sa fie trecut numele tau. Chiar si cand sunt aproape simbolici..si tot e bine.
Si nu am sarbatorit ca alte dati cu bere si shawarme. Azi mi-am luat un tort Aloma.(ciucalata + vanilie) Am mancat aproape juma' de kil de inghetata. Asta mi-a incantat mie sufletul. Plus ca ..iar buzunarul e plin. :p

Nihjtwish, fii linistita ! Am pus deoparte pentru ce ti-am promis. :b
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Iun 11, 2003 10:51 pm

ma uit in jurul meu... si observ ca-i plina lumea de zerouri
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 11, 2003 10:56 pm

si te incanta la sufletel..ca nu esti singur , nu ? *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iun 11, 2003 11:06 pm

ma incanta ca moshu' nu a uitat de promisiunea facuta, sa speram ca nu se davalorizeaza leul pana atunci. sau astia te platesc in euroi? :D

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 11, 2003 11:07 pm

care pana atunci ? nu vineri acum ..era vorba ? :a
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iun 12, 2003 9:21 am

mah, una la mana: io nu termin sesiunea vineri *p
si 2 la mana: acum stiu ca o sa crezi ca vreau sa scap de tine da' vineri plec din bucuresti (stii tu unde), ca nu va mai suport :D, si ma intorc abia duminica.
ma incanta ideea ca in sfarsit scap de caldura asta obositoare. :p

later edit: baixinho, si la tine e nostalgia dupa lanul de secara?! :D

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma