de bhuttu » Sâm Iun 07, 2003 12:52 am
Baixule, mai da-o-n pula mea, te stiam baiat cu gust si c-o meteahna. Or fi vechi posturile alea, da' io acu' le vazui, acu' comentez.
Da' zi si mie, la cati bani tot baga Copos de 10 ani incoace in cacatu' ala de echipa, nu e normal sa mai si ia titlu? Si 2 in zece ani nu mi se pare tocmai un procent multumitor, avand in vedere ca in Rapid s-a bagat, iar din Steaua, Dinamo si Craiova s-a tot supt. A-propos, nu vrei sa sugi si tu un pic de la Steaua?:D
Hai muie Rapid. Cel mai bun lot, titlu poate meritat, da' fara glorie in tot cazu'.
Despre echipa arbitrilor Dinamo, n-am nimic de zis, doar ca sper ca la anu' sa-si atinga si ei obiectivu', intrarea in divizia B1. Anu' asta n-au reusit desi meritau, pe onoarea mea!
Peste toate astea fapt enervant e ca auzi cacati de pe locu' pulispe cum ca "ce adevarati suntem noi, frate, ca i-am trisat p-aia de la Astra si i-am batut c-un prapadit de gol pe-un National mai inconstant ca orbita electronului." sau ca de ceva zile incoace tot dau de fulare visinii pe strada. Si pe culoarea visinie...
Uite ma ca e adevarat, ai mai mult chef de scris la nervi.
If there's a war, we'll all fight!